Διαφημίσεις

Αριστεροί: Η πολυπολιτισμικότητα είναι ωραία, αλλά… μακριά από εμάς!

Το άρθρο με το βίντεο (δυστυχώς στα εβραϊκά) είναι από την Σουηδική ιστοσελίδα ‘Politiskt Inkorrekt’, που επικρίνει σκληρά το πολυπολιτισμικό μοντέλο στην Σουηδία και την φιλομεταναστευτική πολιτική της.
Απίστευτο βίντεο από το Ισραήλ, όπου ομάδα ‘ακροδεξιών’ (;) πολιτικών ακτιβιστών βρίσκουν 60 Σουδανούς, τους αγοράζουν μαγιό και πληρώνουν την είσοδό τους στην πισίνα του πολυτελούς Gordon, που είναι γνωστό στέκι για τους αριστερούς!
Η κίνηση αυτή έγινε καθώς τα αριστερά κόμματα στο Ισραήλ τονίζουν συνεχώς ότι είναι υπέρμαχοι του ‘ανοίγματος των συνόρων’ κάτι που, μεταξύ άλλων, θα φέρει περισσότερους Σουδανούς στη χώρα – αν και όχι στις… δικές τους πλούσιες περιοχές.
Η επόμενη φάρσα λέγεται ότι είναι να νοικιάσουν ένα διαμέρισμα σε κάποια πλούσια περιοχή και να στοιβάξουν ένα Χ αριθμό Σουδανών!
Δείτε το βίντεο:


Το θέμα των μεταναστών από Σουδάν εδώ και καιρό είναι μια καυτή πατάτα στο Ισραήλ. Καθώς η χώρα είναι η πιο κοντινή χώρα του ‘δυτικού πολιτισμού’, σε σχέση με τα αρκετά δικτατορικά κράτη της Αφρικής γύρω, χιλιάδες Σουδανοί καταφεύγουν πρόσφυγες στο Ισραήλ. Από το 2003, όταν η σύγκρουση στο Νταρφούρ άρχισε, οι παράνομοι μετανάστες άρχισαν να πλημμυρίζουν το Ισραήλ μέσω της Αιγύπτου. Από τότε, δεκάδες χιλιάδες Σουδανοί πρόσφυγες κατέφυγαν στο Ισραήλ.
Τώρα αυτό αποτελεί ένα καυτό θέμα μεταξύ των αριστερών και δεξιών πολιτικών στο Ισραήλ. Οι αριστεροί αναρωτιούνται πώς ‘εκείνοι που βίωσαν ένα Ολοκαύτωμα, μπορούν να αρνηθούν άλλους που βρίσκονται σε ανάγκη’. ‘Οι Ισραηλινοί θα πρέπει να ντρέπονται’, είναι το σύνθημά τους. Το Ισραήλ είναι μια μικρή χώρα και το δημογραφικό ζήτημα είναι το ίδιο ‘καυτό’ όπως στην Ευρώπη.
Ιδιαίτερα το νότιο Τελ Αβίβ έχει γίνει τόπος συγκέντρωσης για πολλού Σουδανούς και πολλοί Ισραηλινοί νιώθουν άβολα όταν βαδίζουν πλέον στους ίδιους δρόμους, όπου κυριαρχούν τα ναρκωτικά, οι δολοφονίες και οι βιασμοί.
Το Τελ-Αβίβ, θεωρείται ως μία «hippie πόλη» στο Ισραήλ, όπου καλλιτέχνες, μουσικοί, ηθοποιοί και μετανάστες που ζουν σε μια εύθραυστη αρμονία. Οι δεξιοί πολιτικοί πιστεύουν ότι δεν βλέπουν ποια είναι η πραγματικότητα, όταν ζουν την τέλεια ζωή τους, και θεωρούν τους εαυτού τους «ευγενικές ψυχές» που θέλουν να βοηθήσουν τον κόσμο, αλλά χωρίς κόπο και χωρίς συνέπειες. Αν όμως κρίνουμε από τις αντιδράσεις στο βίντεο μάλλον δεν αρέσει στους αριστερούς η πολυπολιτισμικότητας να εισχωρήσει στον μικρόκοσμό τους.

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek