Διαφημίσεις

ΝΑ «ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ» ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ «ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ» ΚΡΕΣΕΝΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ…!!!

Θεέ μου τι είπε ο κ.Αντιπρόεδρος στη Βουλή…!!!

Έφτασε στο έσχατο σημείο Εθνικής παρακμής, ώστε, για χατήρι των Τροϊκανών, να καταφερθεί σε όσους υπηρέτησαν στο Στράτευμα σε ειδικές κατηγορίες ( ΛΟΚ-Βατραχάνθρωποι) λέγοντας ότι:

«Όσοι υπηρέτησαν 15 χρόνια και βγήκαν στην σύνταξη στα 40, δεν δικαιούνται να παίρνουν πλήρη σύνταξη»…!!!

Πάνε όλα ξεχασθήκανε, υπηρέτησαν την Πατρίδα κάτω από τις πλέον δυσμενείς συνθήκες εκπαίδευσης και λειτουργίας, –όταν οι περισσότεροι από αυτούς έχουν «σημάδια» υγείας στο σώμα και τον οργανισμό– και τώρα πού δεν αντέχουν θα πρέπει ο κ Αντ/δρος να τους στείλει στο διάολο;;;

Θα πρέπει κατά τον Beni-to να κάνουν οι Ειδικές Δυνάμεις μας καταδρομές και μετά τα 40 όπως και υποβρύχιες καταδύσεις για να αναπληρώσουν τα γερμένα και ελαττωματικά Γερμανικά υποβρύχια πού με υπογραφή δική του και του ΛΑΟΣ παρελήφθησαν…!!!
Τι πρωτάκουστα είναι όσα είπε σήμερα στη Βουλή;;;

Να ξεχαρβαλώσουμε και το καμάρι των Ειδικών Δυνάμεων του Στρατεύματός μας στο βωμό της εξυπηρέτησης των Τροϊκανών;;;
Εδώ μιλάμε για ολική παράδοση…!!!

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας, Βουλευτής Δράμας, κ. Μαργαρίτης Τζίμας, με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Βενιζέλου για την πρόωρη συνταξιοδότηση στρατιωτικών, έκανε την παρακάτω δήλωση: «Δήλωση απαξίωσης και ειρωνείας του Υπουργού Οικονομικών προς τα στελέχη ειδικών κατηγοριών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Κάποιος πρέπει να θυμίσει στο ΠΑΣΟΚ ότι τα στελέχη αυτά, τα χρόνια που υπηρέτησαν, αποτελούσαν την αιχμή του δόρατος των Ενόπλων Δυνάμεων. Εκπαιδεύονταν σκληρά κάτω από αντίξοες συνθήκες, έπαιζαν κάθε μέρα τη ζωή τους «κορώνα γράμματα» και είναι αυτοί οι οποίοι συνιστούσαν τη βασική παράμετρο της αποτρεπτικής ισχύος των Ενόπλων μας Δυνάμεων.

Τα στελέχη αυτά εξάσκησαν ένα απολύτως νόμιμο και συνταγματικό δικαίωμα Της Ελληνικής Δημοκρατίας και αποχώρησαν από την ενεργό υπηρεσία όταν συμπλήρωσαν τα απαραίτητα χρόνια, και βέβαια η αποστρατεία τους εγκρίθηκε, όπως για όλους τους αξιωματικούς από τα Ανώτατα Στρατιωτικά Συμβούλια, τα οποία τυπικά θα μπορούσαν να μην αποδεχτούν το αίτημά τους.

Είναι αδιανόητο, να έρχεται σήμερα ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας που υποτίθεται ότι γνωρίζει, και με τις δηλώσεις αυτές να μηδενίζει την προσφορά και την αυτοθυσία προς την Πατρίδα τόσων χιλιάδων στελεχών.

Ας μας πει ο κ. Βενιζέλος, πόσες χιλιάδες στελέχη παραιτήθηκαν επί υπουργίας του. Γιατί δεν τα εμπόδισε;

Γιατί τότε δεν είπε λέξη;

Δεν υπολογίζει η κυβέρνηση τις επιπτώσεις που θα έχουν τέτοιες απαξιωτικές συμπεριφορές, στο ηθικό των εν ενεργεία στελεχών;

Αυτή η ανάλγητη κυβέρνηση, δεν μπορεί να σταθεί πια, έχει χάσει κάθε μέτρο και βρίσκεται σε απόλυτο πανικό

Μια μόνο καλή υπηρεσία έχει να προσφέρει στον Ελληνικό λαό.

Να τον απαλλάξει από την παρουσία της.

Γιατί τέτοιο μίσος κ. Αντιπρόεδρε της κυβέρνησης για αυτούς που υπηρέτησαν την πατρίδα, χωρίς να γνωρίζουν Κυριακές, γιορτές, γι’ αυτούς που όργωσαν κάθε γωνιά της Ελληνικής γης;

Είναι σαφές πως έχετε χάσει κάθε αίσθηση δικαίου».

πηγη

http://pasmiellinbarbaros.blogspot.gr/2013/06/blog-post_4720.html



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

42 σχόλια στο “ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ…………”
  1. Πλακώστε στο ξύλο το ελεφαντάκι. Πλησιάζει το τέλος του και ξεστομίζει
    ό,τι αηδία τούρχεται γιά να είναι αρεστός στην ελεφαντίνα της Γερμανίας. Ζήλεψε την δόξα του Σαμαρά, που του έγνεφε η ελεφαντίνα και
    τον έχει πιάσει το παράπονο. Τόσες σφαλιάρες έφαγε από τους φίλους του τους Γερμανούς, δεν υπάρχι αναγνώριση πιά σ' αυτή την ζωή;

  2. αισχος!!!!!!!!!!ποιος θα δωσει την υγεια τους πισω κυριε βενιζελο.και ποιος θα παει στα ΟΥΚ να υπηρετησει?

  3. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ

  4. Πες και άλλα, πες και άλλα τέτοια βόδι, όχι τίποτα άλλο , πας και και τσαντιστούν εντελώς εκεί στις Ένοπλες Δυνάμεις, και κάνουν επιτέλους το καθήκον τους, ..να σας στείλουν όλους στο διάολο.

  5. Τουλαχιστον αυτοι τον ορκο που δωσανε τον τηρησανε και οποιδιποτε στγμη χρειαστη θα δωσουν το αιμα τους Ο χοντρος ο προδοτης ποιον ορκο τηρησε σαν βουλευτης που ορκιστικε υποταγη στην τροικα και στο μνημονιο αντε χεσου ρε αλητη μπουχεσα

  6. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΝΑ ΝΟΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕΣ ΤΟΥΣ Η ΑΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΛΟΥΦΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ.ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΑΝΕ ΤΟΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟΓΟΥΡΟΥΝΟ.

  7. TI NA MAS PEI APO THN ZOH TOY O SAPOIOKOILIAS MIA MERA STHN MYK KAI THA PETHENE ALA DEN FTAINE TA TOMARIA OLOI AYTOI OI SIXAMENOI XAFIEDES PRODOTES FTAINE TA PROBATA POY TOYS PSIFISAN KAI POY NOMIZAN POS DEN THA ERTHEI KAI H SEIRA TOYS OTAN GINOTAN KAI GINETE H SFAGH STON IDIOTIKO TOMEA TORA TREXATE ALLA EINAI PLEON ARGA FOBAMAI O PARTAKISMOS MAS EFAGE. SIGNOMI GIA TA GREEGLISH ALA KATI EXEI PATHEI TO RIMADI KAI DEN MOY GRAFEI ELLHNIKA. NA TOY KATSEI TO PSARI STO LEMO KAI NA SKASEI H SAPOIOKOILIA

  8. ΕΝΑΣ ΑΠΑΤΡΙΣ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ' ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟ

  9. Είναι γραμμένο κάπου….ότι θα κυβερνήσει ο στρατός και η εκκλησία σε λίγο καιρό….δηλαδή οι 2 τελευταίες κόκκινες γραμμές του έθνους….θέμα χρόνου είναι παιδιά….και βάση λογικής αν το δεί κανείς….πάντα ιστορικά στην δύσκολη εκκλησία(παπαφλέσας) και στρατός (πλαστήρας)είχαν τον πρώτο λόγο…..

  10. ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ……ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

  11. Πότε επιτέλους θα κάνουν αυτό το καθήκον οι Ενοπλες Δυνάμεις?
    Πότε ρε γμτ? Οταν θα έχουν ξεπαστρέψει όλους τους Ελληνες θα αφυπνιστούν? ΕΛΕΟΣ

  12. Ας προσπαθείσουμε και εμείς να πλησιάσουμε για λίγο την όλη δημιουργηθείσα κατάσταση.

    Για όλες τις τυχών δηλώσεις των ελληνικής η μη καταγωγής πολιτικών της Ελλάδος… ΔΕΝ φταίνε οι πολιτικοί, αλλά φταίμε εμείς οι ίδιοι.

    Οι πολιτικοί είναι ο πολιτικός μας καθρέφτης… αν αυτό το πολιτικό είδωλο στον καθρέφτη είναι από καιρού διεστραμένο, οφείλεται στο γεγονός ότι οι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων δεν γνωρίζουν από πολιτεύματα, μιας και δεν έχουν μελετήσει, Αριστοτέλη, Πλάτων, Πλούταρχο. Έτσι έχουν διαστραμένη θέση περί πολιτεύματων, με αποτέλεσμα αυτά τα όποια ζούμε και βιώνουμε.

    Κατά βάση… δειλοί και πνευματικά διεστραμένοι παρτάκιδες, καλούνται να ψηφήσουν και να δώσουν ισχύ σε δειλούς, πράκτωρες και προδώτες… για πολλές δεκαετίες.

    Οι τελευταίες δηλώσεις του… Βαγγέλα. Οφείλωνται σε δυο γεγονότα:

    α) Στο ότι οι γονείς μας την δεκαετία του 60' φώναζαν στους δρόμους των Αθηνών και λοιπών αστικών κέντρων… Δημοκρατία, Δημοκρατία, Δημοκρατία…. χωρίς να γνωρίζουν βάση του Πλάτωνα, Αριστοτέλη, και Πλούταρχου, τι είναι η Δημοκρατία ως πολίτευμα. Έτσι με αυτά και τα άλλα, φτάσαμε στον Βαγγέλα… στον Θοδωράκλα… στον μυθολογικό Άδωνι… η στην Φωτηνάρα το τρελό κορίτσι που το τσούζι.

    Είναι βασικό να καταλάβει κάποιος ότι εμείς ουδέποτε είχαμε δημοκρατία στην Ελλάδα, μιας ο νόμος και η δικαιοσύνη ουδέποτε ήταν ίση για όλους… έτσι όχι μόνο δεν είχαμε δημοκρατία, αλλά δεν είχαμε ούτε έχουμε καν πολίτευμα. Διότι κύριο συστατικό του να έχει μια χώρα, ένα κράτος πολίτευμα είναι το ότι παράγει είδος πολιτισμού, ακρογωνιαίος λίθος του είδους πολιτισμού είναι ο αρχιτεκτονικός ρυθμός.

    β) Στο ότι οι ίδιοι οι αξιωματικοί του Ε.Σ. μετά το 1975, ήτο πνευματικά μαλάκια, και ψυχικά ασθενής (δεν είχαν σθένος)…. και για αυτό δήλωναν δημοκράτες, σε ένα κράτος σε μια ανύπαρκτη πολιτεία, όπου όχι μόνο δεν είχε δημοκρατία, αλλά δεν είχε καν πολίτευμα. Αργά αλλά σταθερά το μεγαλύτερο μέρος των ελλήνων αξιώματικών λόγο προσωπικής τους αναρρίχησης στην ιεραρχεία του στρατεύματος, κατέστησαν εαυτόν ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟ στον κάθε λογής πολιτικό, υπουργό η μη. Ναι! οι έλληνες ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί ήταν και είναι βαθύτατα υποτακτικοί στον πολιτκό κόσμο. Ομοίως δε και οι ελληνικής καταγωγής πολιτικοί, ήταν και είναι βαθύτα υποτακτικοί στον εκάστωτε υπάλληλο οποιδήποτε πρεσβείας της δύσεως.

    Όπως ο Βαγγέλας, έτσι και οι ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί του Ε.Σ. είναι βαθύτατα "δημοκράτες". Το δημοκράτες με την έννοια των τελευταίων 4 δεκαετιών (1975 – 2013).

    Δυστηχώς οι Ένοπλες (προς το παρόν) δυνάμεις της Ελλάδος, δεν είναι εμπόδιο στα σχέδια τους… όχι μόνο δεν θέλουν, αλλά και να θέλουν δεν μπορούν.

    Ο κύριος στόχος είναι το ηθικό… το ηθικό μέρος καθενός από εμάς. Το ηθικό μέρος από ψυχές που φέρουν σθένος, ανεξαρτήτως επαγγέλματος. Ειδικότερα δε στις ειδικές δυνάμεις, όπου όχι μόνο φέρουν ηθικό, αλλά και σθένος ψυχής, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις και οπλισμό που γνωρίζουν να χρησιμοποιούν.

  13. Mιλάει αυτός που δεν πήγε στρατό και δεν του βουλώνει ένας το στόμα. Τον συντηρούν με ψεύτικες δημοσκοπήσεις και θα προσπαθήσουν να τον σώσουν στις επόμενες εκλογές για να μπει με κάποιο τέχνασμα στην βουλή αλλιώς……

  14. τα πραγματα εχουν φτασει στο απροχωρητο πρεπει ο στρατος να αντιδρασει ενοπλα.

  15. δεν υπαρχουν ηγετες. αν εσεις βλεπετε καποιον πειτε τον, γιατι προσωπικα μαυρο σεντονι καλυπτει τα ματια μου. οι αξιωματικοι απο το βαθμο του ταξιαρχου και πανω ειναι κοματοπημενοι, και το στοματακι τους το ανοιγουν και αντιδρανε αφου εχουν βγει στην αποστρατεια. βρασε ρυζι . οποτε μηδεν ις το πιλικο. οι πολιτικοι στην αμακα τους , μηδεν και απο κι. τι γεινετε ? μαλον μονο ο λαος θα κανει κατι. απο κανεναν αλλο δεν περιμενω κατι προσοπικα .

    1. Πες τα χρυσοστομε απο συνταγματαρχες και κατω. Μην περιμενετε απο αλλου. Για τον λαό μαλλον κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.

  16. Ι 5 ηταν ο Βενιζελος στο στρατο, δηλαδη δεν υπρετησε λογω παχους, επισης δεν εχει δουλεψει ουτε μια ωρα στν ζωη του εχει τεραστια περιουσια και ζει σαν βασιλιας, φυσικο ειναι να μισει ολους τους γερους, αρτιμελεις και φυσιολογικους ανθρωπους οι οποιοι στις ειδικες δυναμεις εκαναν πραματα που αυτος δεν τολμουσε να τα φανταστει, εκτος των αλλων ειναι ανθρωπος με σκοτεινη καταγωγη την οποια οπως και παρα πολλοι αλλοι απο την βουλη κρυβει επιμελως με αλαγες επωνυμων, και παρεμβασεις η αποκρυψεις σημαντικων στοιχειων απο το βιογραφικο τους αυτο τον κανει επιπλεον και μισελληνα και ετσι δημιουργειται ενα εκρκτικο μιγμα μισελληνισμου στα ανωτατα οργανα και θεσμους εξουσιας του ελληνικου κρατους, ετσι εξηγηται οι απανωτες ητες τς χωρας σε ολατα πεδια και σε ολους τους βαθμους, κυβερνανε αλλοεθνεις, αλλοθρησκοι και προβοκατορες οι οποιοι υπονομευουν την χωρα και απεργαζονται επιμελως και ακουραστα την διαλυση και την καταστροφη του λαου της ετσι εξηγειται μια χωρα με τεραστιο πλουτο με πανεξυπνους ανθρωπους οι οποιοι εχουνε αναδειχθει σε ολο τον κοσμο αντι να ειναι η πρωτη και υποδειγμα σε ολο τον πλανητη οπως εξαλου υπηρξε σε ολη την αρχαια ιστορια της να εχει καταντησει Υποσαχαριο Αφρικανικο κρατος

  17. Ρε χεστε τους Τροϊκανους . Στους προδοτες σαν κι αυτη τη βουβαλοαδερφη πρεπει ολοι να επικεντροθουμε . Τα κρανια τους πρεπει να ειναι κρεμασμενα τουλαχιστον 10 χρονια εξω απ' τη Βουλη προς παραδειγματισμο για τους επομενους φαταουλες . Δεν υπαρχη αλλη λυση , ουτε να τους δικαδουμε ουτε τιποτα . Ακαριαιος θανατος δια αποκεφαλισμου και κρεμασμα τα κεφαλια εξω απ' τα παραθυρα της Βουλης για να τελειωσει ο επιλογος αυτης της θλυβερης ιστοριας που περναει αυτη τη ωρα η Ελλαδα . Και γρηγορα δεν εχουμε καιρο , ερχοντε πιο δραματικες στηγμες με νεα θανατικα μετρα για ολους μας ………

  18. 11:49 mazi sou! Pou einai epitelous enas patriotis stratiotikos???? As paei stous Amerikanos na parei tin euxi tous kai as kanei tin magali allagei me ta parakato prosimfonimena:

    1. Sigedrosi kai ton 300 tis boulis kai ektelestiko apospasma sto Goudi!
    2. Dimefsei ton periousion tous kai filakisi melon tou oikogeniakou tous peribalon pou exoun kapilefti tin Ellada mas.
    3. Filakisi amesa sta megala tzakia kai dimefsi periousion
    4. Filakisi se ola ta lamogia kai tous ablikous, komatarxes, klp, prodotes pou balane to simferon kai tin parti tous pano apo tin patrida kai ton sinathropo Ellina.
    5. Dioksimo me klotsies tis Troikas kai ton kseftilismenon ypireton tis Merkel!
    6. Ekso apo to Euro kai epistrofi stin draxmi me ola ta parelkomena. Kalitera ftoxoi me xora pou boroume na ksanaxtisoume kai na dosoume yperifana sta paidia mas, para ftoxi kai biazmenoi kathe mera xoris mellon!
    7. Zitisi sxedio MARSHAL opos to 1945 opou mas boithisan oi Amerikanoi na stathoume sta podia mas!

    O Amerikanos einai bebaio oti mas theli opos prota. Mias kai prepei kapou na anoikoume as anoikoume toulaxiston ekei opou pernagame kalytera. San palios e zoi eitane poli kalytera prin tin koroidia tis Europis kai tis One. Kai ego bamenos eimouna, prasinos, lathi pola ekana, alla tora sto 60mou efkola trabaga tin peroni sto kedro tis boulis an pote apofasiza na aftoktoniso, olous mazi tha eperna, e toulaxiston kapoious!

    Ksipniste ore, AERA!!!!!!!!!!!!

    1. Φιλε μου συμφωνο σε ολα εκτος το πρώτο. Μαζεμα και τους 300 και μετα το 74 πολιτικους στο μεγαλο πευκο. Μια γραμμη με λοκατζηδες αριστερα και δεξια απο το δοιηκητηριο μεχρι την πυλη. Οποιος πολιτικος μπορεσει να φτασει στην πυλη ζωντανος θα ειναι ειναι ελευθερος. Που δεν το πιστεύω να φτασει κανείς. Μια και εξω θα γλιτωσουν.

  19. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙ-ΠΡΟΕΔΡΟ?ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΘΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ Υ/ΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ,ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΠΟΥΣΤΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ?ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΑΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ?ΠΕΡΙΜΕΤΕ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ?ΑΛΛΑ ΑΝ ΨΑΞΕΤΕ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ,ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΜΠΕΝ-ΖΕΛΟΝ,ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΨΑΧΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ.ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ?ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ

  20. Ψυχραιμία.Άλλωστε όλοι αυτοί,των ειδικών κατηγοριών,παίρνουν,ακριβώς όπως το λέει,ότι δικαιούνται.Αυτούς τους ανθρώπους,σαν τον Βενιζέλο,πρέπει να τους μιλάς στην γλώσσα που καταλαβαίνουν.Τότε τρελαίνονται!Και για να γίνω ποιο σαφής,δηλαδή,ρε μεγάλε και πάνσοφε συνταγματολόγε,όλοι αυτοί των ειδικών μισθολογίων έκαναν τίποτε παράνομο;Μήπως έχεις την εντύπωση ότι,δεν δικαιούνται αυτών των προνομίων;Ή μήπως οι βουλευτές ή οι δήμαρχοι για παράδειγμα,που είναι τόσες χιλιάδες ΄΄παρτάλια΄΄,δεν παίρνουν συντάξεις με 8 χρόνια ;Δεν χρειάζεται να εξηγήσει κανείς ,σε μετριότητες σαν τον παχύσαρκο συνταγματασφαλίτη,τι προσφέρουν όλοι αυτοί των ειδικών κατηγοριών,ούτε να δικαιολογεί τα αυτονόητα.Ο μαλάκας,παραμένει μαλάκας,όσο ψηλά και αν φτάσει.Ο συγκεκριμένος όμως συνταγματασφαλίτης,καλά μας κάνει.Του αφιερώνω,με τα χειρότερα μου συναισθήματα αλλά και τις ευχές και κατάρες όλων αυτών που περιλαμβάνονται σε παρόμοιες λίστες σαν αυτήν.http://www.pasoipa.org.gr/lefkoma/pilot_details/?id=687

  21. ΟΣΟΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ

  22. Αυτο το παχυδερμο , υπαρχουν "Ελληνες" που το ψηφισαν και που θα το ξαναψηφισουν,και οχι μονο αυτον . Τι καλο μπορουμε λοιπον να περιμενουμε ;

  23. καπιοι εξ αυτων φοβουμενοι αλλαγες στο συνταξιοδοτικο παραιτηξηκαν ενα μηνα πριν θεμελιωσουν υπολλογιζοντας οτι το συμβουλιο απολυσεων κανει πανω απο μηνα να βγαλει την απολυση αλλα ο αρχηγος.στρατου ειπε α ετσι ειστε πουλακια μου; θελετε να φυγετε νωρις και να παρετε και αυξημενα ποσοστα; τωρα θα σας δειξω γω .σε μια βρομαδα ειχαν υπογραφει οι απολυσεις τους και εφυγαν και παιρνουυν ψυχουλα. αφου λοιπον ο ιδιο ο αρχηγος στρατου ηταν εναντιον αυτων που παραιτουνται νωρις τι φταιει ο βενιζελος; εν τοιαυτη περιπτωσει παραβιαζει ανοιχτες πορτες. ο κ βενιζελος κανει ενα βασικο λαθος αν ειναι λαθος και οχι σκοπιμοτητα. ριχνει ευθυνες σε αυτους που θελουν να παραιτηθουν και δεν αναρωτιεται γιατι θελουν ολοι να παραιτηθουν μηπως θα ηταν καλυτερο να βελτιωθουν οι συνθηκες το συστημα προαγωγων που κραταει καθηλωμενους αιωνια τους υπαξιωματικους που κανουν ατελειωτες επιφυλλακες γυμνασια χρεωσεις ξεχρεωσεις τεραστιων ποσοτητων υλικων ωστε να εχουν κινξτρο να παραμηνουν; γιατι αρχισαν τι περικοπες απο τον στρατο; ολα τα κρατη του κοσμου εχουν το στρατο τους καλοπληρωμενο γιατι εδω εκοψαν ορωτα.αοο.το στρατο; και με τα ταμεια τι γινεται; οσα ακινητα των ταμειων πως ξεπουληθηκαν και με τι τιμημα και που πηγαν τα χρηματα; και τα περισσοτερα εφαπαξ που δινοταν και τι εμενε στο ταμειο για τους υπολοιπους; και τα ακινητα φιλετα τω ταμειων που νοικιαζονταν και με ποσο νοικι; μηπως ο κυριος βενιζελος θελει να κρυψει τα αποταλεσματα της φαυλοκρατικης του διακυβερνησης και τα βαζει τωρα με τους υπαλληλους που αγανακτουν με το δικιο τους αφου οι αθλιες συνθηκες που δεν εκανε τιποτα για να βελτιωσει ο κ βενιζελος τους εφεραν στο σημειο να ζητανε να φυγουν μια ωρα αρχιτερα;ξερω εναν που ειχε παραιτηθει μετα απο εφτα χρονια στην αεροποριακαι τολμω να πω οτι δεν ειναι καλος χαρακτηρας τρωγεται συνεχως με τα ρουχα του και κανει επιθεσεις και στενοχωρει και αρρωσταινει τους γυρω του γι αυτο και δεν ριχνω απολυτο αδικο στον βενιζελο γιατι στην κοινωνια κυκλοφορουν και διαφορα σπαστικα αντιδραστικα ατομα και πολλα απο αυτα πανε και στο στρατο. ομως ο κ βενιζελος μπορει να επομιστει μονο τις πολιτικες ευθυνες . και αυτες ειναι οτι οταν το πασοκ λεει ο αγωνας τωρα δικαιωνεται θα πρεπει να ειναι μεσα την δικαιωση και οι εντολοι που κανουν ατελειωτες επιφυλακες ασκησεις και μετακινησεις και να παιρνουν τις προαγωγες τους και τις αυξησεις τους οπως κανονικα πρεπει και οχι να πεινανε.

  24. Ωραιος 1:07 !
    Στην δε πυλη ἀπ'εξω θα τους περιμενουν οι συγγενεις και φιλοι ΟΛΩΝ αυτων που χαθηκαν και θα χαθουν απο τις δηδεν πολιτικες τους .
    Ναμαστε δικαιοι .

  25. Θελεστα και παθεστα για οσους εμπιστευθηκαν την τυχη και την τιμη του εθνους στον μπεννι-ζελο ,οποιος θελει ας τον ξαναψηφισει. την ωρα της κρισης ομως δεν θα παει ο μπεννι-ζελος Ι5 στην πρωτη γραμμη να πολεμισει! θα στειλει αυτους που σημερα διαολοστελνει να πολεμισουν για να απολαμβανει αυτος σε ασφαλες περιβαλλων.
    εξ αλλου και να ηθελε να πολεμισει ο βενιζελος με τι προσοντα να το εκανε, η μονη χρησιμοτητα του στο μετωπο θα ηταν να ειναι ο ευκολος στοχος-ασπιδα.

  26. ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ,Η ΚΟΛΑΡΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΣ ΕΧΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΕΡΑΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΥΘΙΑ
    ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ.
    ΑΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΑΠ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΚΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΠΤΩΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…………………..

  27. ΜΙΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΜΙΟΥΡΓΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ BIRGENAU KAI AUSVITS ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΧΙΔΕΡΜΑ.

  28. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΜΙΟΥΡΓΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ BIRGENAU KAI AUSVITS ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ

  29. Ερε μια κριση μας χρειαζετε για να γινει ξεκαθαρισμα.
    Ξερετε την αναλογια 7/3 ???
    Στις 10 σφαιρες 7 τις ριχνουμε πισω και τις 3 μπροστα !!!
    Μονο ετσι θα δουμε ασπρη μερα.

  30. αχ ποτε θα θυμιθουμε τις ριζες μας και τον ελληνισμο μας;
    ευτυχως στο DNA μας υπαρχει ακομα Η ΑΝΩΤΕΡΩΤΗΤΑ Η

    ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Κ.Λ.Π.
    Ελπιζω και περιμενω το ξυπνημα.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ……….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *