Διαφημίσεις

Αρκετές επιδημιολογικές έρευνες παρουσιάζουν ότι τα εμβολιασμένα παιδιά υποφέρουν περισσότερο από χρόνια εξασθενιμένη υγεία από τα μη εμβολιασμένα παιδιά, αλλά αυτό σημαίνει λίγα για τους προωθητές και υποστηρικτές των εμβολίων.

Λοιπόν, εδώ είναι μια άλλη μελέτη που δείχνει πώς η υπερβολική διέγερση του ανοσοποιητικού συστήματος (μέσω εμβολίων) αναπόφευκτα οδηγεί σε αυτοάνοσα νοσήματα.

Η ιαπωνική μελέτη συνοψίζει
Εδώ είναι το συμπέρασμα της μελέτης του Kobe University:

«Η Συστημική αυτοανοσία φαίνεται να είναι η αναπόφευκτη συνέπεια της υπερβολικής τόνωσης του ανοσοποιητικού« συστήματος » με επαναλαμβανόμενη ανοσοποίηση με αντιγόνο , στα επίπεδα που ξεπερνούν την κρισημότητα της αυτο-οργάνωσης του συστήματος. ”

Κατά ειρωνικό τρόπο, ο αρχικός σκοπός αυτής της ανεξάρτητα χρηματοδοτημένης μελέτης ήταν να γίνει κατανοητό πώς αναπτύσσονται οι αυτοάνοσες ασθένειες. Δεν προορίστηκε αρχικά ως προσπάθεια να αποδειχθεί η ασφάλεια ή ο κίνδυνος του εμβολιασμού.
Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν ακόμη και τα ποντίκια που αναπαρήχθησαν για την αποφυγή αυτοάνοσων νοσημάτων. Εγχύθηκαν με διαλύματα που περιείχαν αντιγόνα χωρίς τοξικά πρόσθετα.

Τα αντιγόνα παράγουν αντισώματα για την προστασία κατά της εισβολής παθογόνων νόσων. Τα αντισώματα μπορούν να γυρίσουν ενάντια στο άτομο εάν γίνονται υπερβολικά και χωρίς λόγο, προκαλώντας μακροπρόθεσμα αυτοάνοσες ασθένειες, όπως άσθμα, τροφικές αλλεργίες, αρθρίτιδα, σκλήρυνση κατά πλάκας, και μια σειρά από νευρολογικές διαταραχές που μας μαστίζουν πολύ περισσότερο από τις μολυσματικές ασθένειες.

Ένας εμβολιασμός εγχέει τα καλλιεργημένα αντιγόνα του εξασθενημένου ιού ή νεκρών ιών για να δημιουργήσει μια ανοσολογική απόκριση των αντισωμάτων αυτού του αντιγόνου, υποθετικά για τη δημιουργία ανοσίας.

Οι ερευνητές ενέχυσαν στα ποντίκια κατ ‘επανάληψη το αντιγόνο Staphylococcus entertoxin Β (SEB), με ακριβώς αρκετό χρόνο μεταξύ κάθε ένεσης για να ανακάμψουν από τις άμεσες αντιδράσεις του αντιγόνου. Ήθελαν να ελέγξουν το πώς ένα ανοσοποιητικό σύστημα θα μπορούσε να δημιουργήσει αυτοάνοσα νοσήματα, αν είχε τονωθεί.

Τα τοξικά έκδοχα ή συντηρητικά που χρησιμοποιούνται συνήθως σε εμβόλια δεν ήταν μέρος της μελέτης. Μετά από επτά ενέσεις, οι ποντικοί ανακτούσαν κάθε φορά το ανοσοποιητικό τους σύστημα άθικτο. Όμως, μετά την όγδοη έγχυση, άρχισαν να προκύπτουν προβλήματα με τα βασικά κύτταρα ανοσίας. Μοιάζει με τα “πράσινα” εμβόλια που είναι άχρηστα.

Τα κατεστραμμένα κύτταρα παρατηρήθηκαν με μικροσκόπιο και παρουσίασαν σημάδια πρόωρης αυτοανοσίας. Το ανοσοποιητικό τους σύστημα είχε αρχίσει να δημιουργεί αντισώματα για αυτοάνοσες αντιδράσεις μετά από επανειλημμένους εμβολιασμούς αντιγόνου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η μελέτη αυτή του εργαστηρίου που συνοψίζεται εδώ δεν έχει λάβει πολύ δημόσια προσοχή. Τα ευρήματα ενστερνίστηκαν και άλλοι, συμπεριλαμβανομένων και του συνταξιούχου νευροχειρούργου και συγγραφέα Δρ Russell Blaylock. Εξέφρασε την ανησυχία του για την υπερβολική διέγερση του ανοσοποιητικού συστήματος των νέων με επαναλαμβανόμενους εμβολιασμούς αντιγόνων, ακόμη και χωρίς τοξικά πρόσθετα.

Συμπέρασμα
Η μελέτη αυτή θα πρέπει να τεθεί για να στηριχτεί η ιδέα ότι τα “πρασινα” εμβόλια με την αφαίρεση ή παρακράτηση των κανονικών πρόσθετων των τοξικών εμβολίων θα κάνει το πρόγραμμα εμβολιασμού της παιδικής ηλικίας κοντά στους 40 εμβολιασμούς κατά τους 18 μήνες της ηλικίας πιο αποδεκτό. Είναι επίσης μια άμεση πρόκληση για τη θεωρία και την πρακτική των εμβολιασμών.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΜΕΛΕΤΗ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ”
  1. Οι εμβολιασμοί καταστρέφουν αυτό που με κόπο δημιούργησε το σώμα της μάνας επί εννιά μήνες.

  2. ρε παιδιά διαβάζω και ξαναδιαβάζω αυτά τα άρθρα για τους εμβολιασμούς και πραγματικά τα πιστεύω, άλλωστε αρκετά από αυτά αναφέρονται σε επιστημονικές μελέτες και δημοσιεύσεις που καθένας μπορεί να ελέγξει.

    Το πρόβλημα μου είναι το εξής: Είναι δεδομένο ότι κάποια -ελάχιστα αλλά σημαντικά- εμβόλια πρέπει να γίνουν στα παιδιά. Δεν μπορείς ας πούμε να αφήσεις το παιδί -ειδικά στη σημερινή εποχή που έχει τρομερή έξαρση- χωρίς μαντού ή χωρίς τα εμβόλια για τις παιδικές ασθένειες τις οποίες αν περάσει χωρίς να έχει κάνει εμβόλιο είναι πανίσχυρες, αφήνουν αναπηρίες, έως και θανατηφόρες.

    Έχει κανείς κάποια λύση; κάποια εναλλακτική να προτείνει; Πως μπορούμε να προστατέψουμε τα παιδιά;

  3. Δεν υπάρχη εμβόλιο και καλό. Διάσημος επιστήμονας της Αυστραλίας καταγωγή απο Κύθηρα Αχιλλέας Καλοκαιρινός Archi Kalokerinos στις έρευνες του έβγαλε το ίδιο συμπέρασμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *