Διαφημίσεις

Ο χρόνος είναι χρήμα και οι Ρώσοι διαθέτουν μπόλικο

Ανεβαίνουν οι τόνοι για την Συρία, την ίδια ώρα που η διπλωματία προσπαθεί να δώσει την λύση! Ίσως κάποιοι θέλουν να κρατήσουν την κοινή γνώμη σε αναμμένα κάρβουνα. Οι Αμερικανοί συνεχίζουν να εξοπλίζουν τους ισλαμιστές με όπλα και φαίνεται ότι δεν θέλουν να αποχωρήσουν στρατιωτικά από την Μέση Ανατολή, η οποία θέλουν άλλωστε να τεθεί υπό τον πλήρη έλεγχο του ΝΑΤΟ.

Ο Άσαντ, έχοντας την Ρωσία από πίσω, απαιτεί την διακοπή του εξοπλισμού των ανταρτών όχι μόνο από τις Η.Π.Α. αλλά και από Τουρκία, Σ. Αραβία κ.ο.κ., ειδάλλως διατείνεται πως δεν θα ολοκληρωθεί η διαδικασία σε σχέση με την παράδοση-καταστροφή των χημικών του όπλων. Ταυτόχρονα η Δαμασκός προσπαθεί να προσεγγίσει τον κουρδικό παράγοντα σε κοινό μέτωπο κατά των ισλαμιστών, οι οποίοι έχουν διαπράξει φρικαλεότητες και σε κουρδικά χωριά της Συρίας.

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος της Ρωσίας στο συριακό θέμα έχει ανεβάσει τον Πούτιν στα μάτια της παγκόσμιας κοινής γνώμης, κάτι που έχει εκνευρίσει τους παγκοσμιοποιητές της Ουάσινγκτον. Έτσι προσπαθούν να «θυμίσουν» στους λαούς την εισβολή των Ρώσων στην Γεωργία, η οποία όμως έγινε κατόπιν επίθεσης των Γεωργιανών στην Ν. Οσετία μετά από προφανή παραίνεση της Δύσης. Επίσης ξεκίνησε πάλι η καραμέλα περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ρωσία!

Το προφίλ του Πούτιν δύσκολα ξεθωριάζει, ιδιαίτερα όσο επιμένουν στην Δύση για στρατιωτική επέμβαση στην Συρία δίχως απτές αποδείξεις για την επίθεση χημικών την 21η Αυγούστου, η οποία, όλα δείχνουν, ήταν προβοκάτσια των ισλαμιστών για να ανοίξει η πόρτα για επέμβαση.

Όπως αντιλαμβάνεστε, αυτό που γράφουμε τόσο καιρό, ότι δηλαδή η Ρωσία είναι το μοναδικό αντίβαρο στα σχέδια των παγκοσμιοποιητών, αποδεικνύεται περίτρανα στην περίπτωση της Συρίας, όπου οι Αμερικανοί δεν μπορούν να παραβλέψουν τον ρωσικό παράγοντα. Το Κρεμλίνο από την πλευρά του κερδίζει χρόνο με τις διαπραγματεύσεις και 1. οργανώνεται γεωστρατηγικά από και προς τα σύνορα της Ρωσίας για παν ενδεχόμενο, 2. απαιτεί ανταλλάγματα για την όποια ρωσική υποχώρηση, εφόσον εκείνη πραγματοποιηθεί. Παράλληλα η καθυστέρηση, ευνοεί την, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, αντίσταση του Πούτιν στην προσπάθεια των παγκοσμιοποιητών να θέσουν, όπως πράττουν σε όλον τον κόσμο, την βασική πηγή πλούτου της Ρωσίας (πετρέλαιο, φυσικό αέριο) και άρα την ίδια την χώρα υπό τον έλεγχό των πολυεθνικών τους.

Για να τα βάλει κανείς με την παγκοσμιοποίηση πρέπει να έχει δύο πράγματα: χρήματα και όπλα. Απ” ότι φαίνεται ο Πούτιν έχει και τα δύο. Η Ρωσία καθυστερεί για δικά της συμφέροντα τους σχεδιασμούς της Δύσης. Οι παγκοσμιοποιητές θα επιθυμούσαν να προχωρήσουν τα πάντα «εν ειρήνη και άπλετη δημοκρατία». Δεν τους συμφέρει ο πόλεμος, ξέρουν όμως πως αργά ή γρήγορα δεν θα μπορέσουν να τον αποφύγουν ελέω «Αρκούδας».

Άλλωστε ο Πούτιν, όπως παραδέχεται ο από τους πραγματικούς σχεδιαστές της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής (ο Ομπάμα απλά υπακούει) και υπεύθυνος για τα της Ρωσίας, Χένρι Κίσσινγκερ στο CNN, δεν διστάζει να «πουλήσει τσαμπουκά», όταν πρόκειται για την χώρα του:“Putin is a man who wants to restore Russia to some respect, (…)but he comes from a country that has a tradition of flexing its muscles. So sometimes the conduct is confrontational.” Μάλιστα ο Κίσσινγκερ δεν διστάζει να αναφέρει στην ίδια συνέντευξη ότι θα ήταν ιδανικό να αντικατασταθεί ο Πούτιν με κάποιον άλλο, πιο… συνεννοήσιμο!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “Αν έχεις Πούτιν διάβαινε…”
  1. ΕΔΟ ΘΕΛΟ ΝΑ ΘΗΜΙΣΟ ΠΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΚΑΤΙΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΠΙΟ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΣ ΛΑΟΣ ΚΕ ΑΓΕΟΓΡΑΦΙΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΙΤΗ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΒΟΥΝ ΝΑ ΤΡΟΝΕ ΝΑ ΜΙΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΕ ΚΕ ΝΑ ΠΛΙΡΟΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΡΙΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΝ. ΠΟΥ ΒΕΒΕΑ ΑΠΟ ΤΙΝ ΗΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΚΥΒΕΡΝΙΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.

  2. Ελεεινός, και τρισκατάρατος…
    Ειναι απορίας άξιον πώς -με τόσα και τόσα που έχει κάνει στην ανθρωπότητα- δεν εχει βρεθεί κάποιος να τον "φάει" τον καθίκη…

  3. άσχετο επί του θέματος, όμως θέλω να πω σε όλους τους σχολιαστές, να μην γράφουν με κεφαλαία γιατί είναι κουραστικό για τα μάτια, όπως επίσης το greeklsh to opoio einai entelws anor8ografo, me ta idia apotelesmata. Blepete to greeklish akolou8ei tous kanones ths ellhnikhs grammatikhs an kai den katalabainw giati prepei na to xrhsimopoioume, εφόσον σε τελική ανάλυση, δεν κρύβει τα ορθογραφικά μας λάθη, αντίθετα δυσκολεύει πολύ την ανάγνωση

    επί του θέματος, όλα είναι προσχεδιασμένα εδώ και πάρα πάρα πολλά χρόνια και τώρα που τα μάθαμε, κάτι πρέπει να κάνουμε!!!!!!!!! να θυμάστε πως είναι μια κουκίδα μόνο μπροστά σε όλη την ανθρωπότητα την οποία αυτοί οι δυνάστες βασανίζουν χωρίς έλεος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *