Διαφημίσεις

«Σταυροφορία» ξεκίνησαν οι Αγιορείτες μοναχοί, οι οποίοι απειλούν να αποκλείσουν τους πολιτικούς από τις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την ενσωμάτωση της Αθωνικής Πολιτείας την Οκτώβριο, σε περίπτωση που δεν εξαιρεθούν με νομοθετική ρύθμιση τα ακίνητα των μονών που βρίσκονται έξω από το Αγιο Ορος.

Οι μοναχοί, έθεσαν το ζήτημα ως όρο στη συνάντηση που είχαν με τον Αντώνη Σαμαρά στο Μαξίμου, χωρίς ωστόσο να βγει στη δημοσιότητα η απαίτηση τους, αναφέρει το Εθνος, ενώ ο γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος βρίσκεται στο Αγιο Ορος εδώ και τρεις ημέρες, προσπαθώντας να λύσει το θέμα. Οπως αναφέρει η εφημερίδα, επισήμως ο κ. Μπαλτάκος βρίσκεται στις εκδηλώσεις για την πανήγυρη του Αγίου Γεωργίου στη Μονή Ξενοφώντος, από χθες ωστόσο είχε επαφές με εκπροσώπους μονών, προκειμένου να μην υλοποιήσουν τις απειλές τους.

Τον περασμένο Νοέμβριο στις εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την απελευθέρωση της χερσονήσου του Αθω από τους Οθωμανούς, προσκλήθηκαν μόνο ο τότε αρχηγός του ΓΕΝ, αντιναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης, και η ηγεσία του πολεμικού στόλου. parapolitika.gr

http://www.stoxos.gr/



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

22 σχόλια στο “ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ…! ΜΟΝΑΧΟΙ: ΑΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ”
  1. Συμπέρασμα: Τα τελευταία δυο "άβατα" της πατρίδας μας ΠΡΕΠΕΙ να ξηλωθούν το συντομότερο δυνατό και κανένας αρχιμαλάκας να μην έχει δικαίωμα να λέει τα δικά του…… φυσικά αναφέρομαι στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ και στο ΚΚΕ
    Και τους επιθυμητούς και τους ανεπιθύμητους να τους ορίζει ο κάθε τράγος στα σπίτια τους.΄ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ.
    Γιατί όπως τα έχουμε πάρει στο κρανίο οι λίγοι σκεπτόμενοι (όχι αυτοί που κάψανε εγκέφαλο με τις προφητείες, τις μετάνοιες και το σκυμμένο κεφάλι) κάνουμε εύκολα ένα ντου, σας πετάμε έξω, γυρνάτε στα χωριά σας και εκεί το κάνουμε παραλία με ξαπλώστρες

    ΑΙ ΣΙΧΤΗΡΙ ΚΟΛΟΤΡΑΓΙΑ

  2. Ναι καλά.λένε και εγώ μαζί τους.και αν γίνετε να μη πληρώνω ούτε εγώ.αρε σαμαρά στην κόλαση θα πας.

  3. ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΣΤΟΚΟΙ ΝΑ ΣΤΟΚΑΡΟΥΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ…..ΡΕ ΕΩΣΦΟΡΙΚΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ…..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ……ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΑΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΟΝΗΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ….ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ?…..ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΟΛΑ Η ΣΤΟΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ……ΔΟΥΛΟΣΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ ΕΙΣΤΕ….ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΟΥΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ…..ΑΛΛΑ ΣΤΟΚΟΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ….ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΛΑ…..ΚΛΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ…..ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ…..Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ……ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ….ΤΑ HELL-ΗΝΙΚΑ ΕΩΣΦΟΡΙΚΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΑΔΕΛΦΑΤΑ…..ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ…….ΑΝΤΕ ΣΤΟΚΟΙ….ΠΑΡΤΕ ΤΑ….ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕ ΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ Ο ΨΕΥΤΟΘΕΟ ΣΑΣ…..ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΟΥΡΗ….ΝΑ ΧΟΡΤΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ….ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ….ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΕ ΕΣΑΣ…..ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ…..ΚΑΙ Η ΓΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ…….ΑΝΤΕ ΣΤΟΚΟΙ….ΠΟΛΛΑ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ…..Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ…..ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΝΟΗ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ…..ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ….ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ …..ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ…..ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ…ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ….ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ….ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΠΟ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΥΤΟ….ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ…..ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΚΑΖΑΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ…..ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    1. Ενώ εσυ ξέρεις έχεις κλείσει θέση θα πας στον παράδεισο τον χριστιανών χα χα χα χα χα χα

  4. Τι λέτε;;; Χαζέψατε τελείως;;;
    Γνωρίζει κανείς από εσάς με ποιο καθεστώς προσχώρησε η Αθωνική πολιτεία στην Ελλάδα και γιατί;;; Είναι αυτόνομο κράτος. Για να εισέλθεις χρειάζεσε άδεια. Άσχετοι τελείως είστε. Το σχέδιο έχει ξεκινήσει προπολού με τους Ευρωπαίους που μέσω των επιδοτήσεων προσπάθησαν να καταλύσουν το άβατο και άλλα πολλά. Ανά πάσα στιγμή έχουν την δυνατότητα της απόσχισης. Και θα το κάνουν ζητώντας την προστασία της Ρωσίας. Ο Πούτιν είναι έτοιμος. Το επόμενο βήμα θα είναι η μεταφορά του οικουμενικού Πατριαρχείου στην Μόσχα αφού πρώτα πάρει η Ρωσική εκκλησία τα κλειδιά του πατριαρχείου Ιεροσολύμων.
    Πανέξυπνοι. Πολλά ξέρετε και μιλάτε κιόλας. Διαβάστε τις συμφωνίες και τις συνθήκες πρώτα και μετά βγάλτε χολή…

  5. Πάλι για την πάρτι του το παπαδαριό…..

    ΥΓ: Το Α.Ο δεν απελευθερώθηκε ποτέ από τους Οθωμανούς γιατί πολύ απλά δεν ήταν υποταγμένο αλλά συμπορεύομενο…….

  6. Γιατί να πληρώσουν φόρους ρε κωλόμαγκα ; Για να πάνε τα λεφτά τους για βίλες , για σαλέ στην Ελβετία ; για τζιπ για κότερα , λιμουζίνες και τα υπόλοιπα στις τράπεζες των νησιών καϊμάν και φυσικά στα αφεντικά των << Ελλήνων >> πολιτικών τους Γερμανοεβραίους τοκογλύφους που μας φόρτωσαν ένα υπέρογκο και πλασματικό σε μεγάλο βαθμό χρέος . Όλο οι παπάδες και και οι καλόγεροι θα πληρώνουν την νύφη ; Το νέο Ελληνικό κράτος αμέσως μετά την απελευθέρωση άρπαξε λεηλάτησε και κατέστρεψε πάνω από 100(και λίγα λέω)μοναστήρια μαζί με τις περιουσίες τους τα τάματα και τα τιμαλφή τους ( όχι επειδή είχε το δικαίωμα αλλά επειδή μπορούσε να το κάνει )τα οποία και καλά φαγώθηκαν από κάποιους στην υγεία των κορόϊδων. Όσο για την περιβόητη εκκλησιαστική περιουσία την πράγματι μεγάλη μέχρι τότε επίσης αρπάχτηκε από το κράτος με τον όρο όμως να μισθοδοτεί τους ιερείς . Σε περίπτωση μάλιστα παραβίασης της συμφωνίας η εκκλησία έχει όλο το δικαίωμα να μηνύσει την όποια κυβέρνηση για κλοπή ή απάτη . Γιαυτό κωλότραγε μην τους βρίζεις γιατί εκεί που μας πάνε σύντομα από αυτούς θα εξαρτάσαι για να μην ψοφήσεις από την πείνα και θα τους φιλάς και τα χέρια . Εκτός αν είσαι και συ από τους <>.

  7. Εσύ 9:18 π.μ. πήγαινε να λατρέψεις τα ξόανα και τις πέτρες που αποκαλείς θεούς και σου έχουν πασάρει κάποιοι αετονύχηδες με τις οποίες και θα γίνεις όμοιος συν το χρόνο .

    1. Ναι ενώ εσυ λατρεύεις και προσκηνας τα κόκαλα τον άγιον σου ένα εβραίο θεώ μαζί με τον γιο του και την μάνα του που σου έχουν πασάρει κάποιοι εβραίοι.αετονύχηδες

  8. Σα δεν ντρέπονται λίγο οι ιερόσυλοι .φορολογούν τους αγίους πατέρες μας που φροντίζουν για την πνευματική μας κληρονομιά.εμείς όλοι.οι χριστιανοί πρέπει να πληρώσουμε του φόρους της εκκλησίας. Προτείνω λοιπόν να επιβληθεί φόρος στους χριστιανούς για λογαριασμό της εκκλησίας.

  9. O Θεός άφρον 04:38 δεν λατρεύεται με κριτήριο την εθνικότητα αλλά με το αν είναι ζωντανός πραγματικός αληθινός και αν μπορεί να σε βοηθήσει στην πράξη καθημερινά στην ζωή σου και αν σε προστατεύει από τους κινδύνους. Δεν υπάρχουν θεοί Εβραϊκοί , Τουρκικοί, Κινέζικοι, Περσικοί Κ.Λ.Π. όπως έχεις την αφέλεια να πιστεύεις . Ο Θεός είναι ένας και είναι άπειρος ,άναρχος , παντοκράτωρ , παντογνώστης , Αλήθεια , Ζωή , Αγάπη ,Δικαιοσύνη ,Σοφία , Δημιουργός των πάντων Πατέρας όλων και τίποτα δεν του είναι αδύνατον . Ενώ αυτοί που εσύ αποκαλείς θεούς σου είναι ανθρώπινα κατασκευάσματα που δεν μπορούν να βοηθήσουν ούτε τον εαυτό τους ούτε εσένα γιατί είναι άψυχες πέτρες και οι ναοί τους κατοικητήρια δαιμόνων .Και κάτι τελευταίο : όταν ο Χριστός ίδρυσε την εκκλησία του είπε την εξής φράση : ΑΙ ΠΥΛΑΙ ΑΔΟΥ ΟΥ ΚΑΤΙΣΧΗΣΟΥΣΙΝ ΑΥΤΗΣ Από τότε έχουν περάσει 2.000 χρόνια με τους Χριστιανούς να έχουν υποστεί διωγμούς από ειδωλολάτρες αυτοκράτορες και κρατικές μηχανές που είχαν όλα τα μέσα στην διάθεσή τους για αιώνες ολόκληρους 400 – 500 χρόνια χωρίς να βάλω τα νεότερα χρόνια με αποτέλεσμα να έχουμε 11.500.000 μάρτυρες και με την εκκλησία μας να δυναμώνει ακόμη περισσότερο όσο διώκεται γιατί είναι Θείο δημιούργημα . Γιαυτό Και πάλι εμείς θα είμαστε νικητές .

  10. Ειλικρινά 4:38 σε λυπάται η ψυχή μου διότι ενώ ισχυρίζεσαι πως είσαι Έλληνας σε όλα και όλα θέλεις να τα πράττεις με γνώμονα τις αρχαιοελληνικές παραδόσεις στην πράξη δεν έχεις καμιά σχέση με αυτά . 1ον ) Δεν ξέρεις Ελληνικά γιατί είσαι εντελώς ανορθόγραφος και στην αρχαία Ελλάδα αν είχες γράψει κανένα επίσημο έγγραφο ή κείμενο με αυτές τις γνώσεις που έχεις θα είχες χάσει την υπόληψή σου . 2ον ) Το μόνο που διαθέτεις εσύ και οι ομόπιστοι σου είναι Εγωϊσμός εμπάθεια και καθόλου επιχειρήματα ( λογικά τουλάχιστον ) 3ον )Δεν ξέρετε τι σημαίνει διαλεκτική , ήθος και αξιοπρέπεια .Όταν ξεκινάτε έναν διάλογο αντί να πείσετε τον συνομιλητή με ιστορικές αποδείξεις και επιχειρήματα αρχίζετε να τον προσβάλλετε με κάθε είδους προστυχιές και ανοησίες δείχνοντας πολλές φορές με αυτόν τον τρόπο όχι την Ελληνική σας αγωγή ( που είναι εντελώς ανύπαρκτη ) αλλά το πόσο άσχετοι είστε με αυτήν και πολλές φορές δυστυχώς την αμάθεια ή την ημιμάθεια σας . Ο κάθε άνθρωπος ζει όπως θέλει και κάνει αυτό που νομίζει σωστό , αλλά σας παρακαλώ με πόνο ψυχής μην ντροπιάζετε τις αξίες των αρχαίων προγόνων μας , και μην δολοφονείτε τις αρετές τους και τα επιτεύγματά τους, τους με την ημιμάθεια και την παντελή έλλειψη ήθους από μέρους σας . Ευδαιμονείτε .

    1. Είμαι ο 4.38 θες αποδείξεις? Θα τις έχεις.θα είναι πολλές.αν μπορέσει να τις περάσει ο stranger.θα είναι όλες από την βίβλο.όσον αφορά την ορθογραφία που να με έβλεπες πιό παλιά.και όσο για του είδους την απάντηση που έδωσα στον άλλον ήταν αυτή που του άρμοζε.να αναμένεται τα στοιχεία.αν και δεν νομίζω να καταλάβεις και πολλά όπως δεν κατάλαβε και η γυναίκα μου.πάντα φιλικα.

  11. Ακόμα και οι προγονοί μας έκαναν λάθη βλεπε πελοποννησιακός πόλεμος μπορεί ακόμα και οι θεοί μας και είναι μας όσο και αν θέλουν κάποιοι να τους απορρίπτουν σαν κάτι φανταστικό.

  12. Το θέμα μας εδώ δεν είναι τα θρησκευτικα πιστεύω του καθενός.αλλά αν πρέπει να πληρώνει φόρο η εκκλησία όπως και οι υπόλοιποι ελληνες.δεν γίνετε να μου λέει εμένα το κράτος αν δεν πληρώσεις θα πας μέσα και η εκκλησία να είναι απούσα.

  13. Αγαπητέ 12,16 δεν πρέπει να κρίνουμε κάποιον από την ορθογραφία του κατά πόσο είναι ελληνας.

  14. ΡΕ ΣΤΟΚΟΙ….ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΜΥΑΛΟ…..ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΔΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΟΛΑ……ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΟΚΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΣΩ ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?……ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?…..ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΣΤΟΚΩΝ………ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ……ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ…..ΕΒΑΛΑΝ ΣΩΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΧΡΥΣΑΦΙ…..ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΩ?…..ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΡΕ ΣΤΟΚΟΙ….ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΚΟΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ……ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ……ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΟΙ ΣΤΟΚΟΙ…..ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ…..ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ….ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ…….ΡΕ ΣΤΟΚΟΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΕΣΤΩ?……ΣΑΣ ΕΦΕΡΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ…..ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΤΟΚΟ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ…..ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ……ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟΚΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΥΧΑΙΑ….ΟΠΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΜΗΖΟΥΝ…..ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ…………….ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟ ΣΤΟΚΟ…….ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟΚΕ…..ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΦΟΡΟ ΚΑΙ Ο ΤΑΔΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΗΞΕ ΚΑΙ Ο ΔΕΙΞΕ….ΒΑΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΤΣΙΠΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ…..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΕΣ ΣΤΟΚΕ…..ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑΞΗ……ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΛΕΩ ΣΤΟΚΟ ΑΙΩΝΙΑ….ΤΟΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟΚΕ

  15. ΑΓΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΟΣΜΙΑ!!!ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!
    ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΤΑ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ(ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙς ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ?)
    ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ,
    ΑΞΙΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ 2 ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΕΝΑ.

    ΡΕ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ,ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ,ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ Κ ΑΓΙΟΙ,
    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΣΤΕ ΡΕ!
    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΑΡΙΑ ,ΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΥΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ
    ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ
    ΟΥΣΤΤΤΤΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ
    ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΡΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ,ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΟΙ ΕΙΣΤΕ.
    ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ Κ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ,
    ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΓΙΟΙ
    ΟΥΣΤΤΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *