Διαφημίσεις

KATOXIKA : ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ,…ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ!

ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ηγετικά στελέχη της μετριοπαθούς αντιπολίτευσης στη Συρία , δήλωσαν ότι έλαβαν πληροφορίες σχετικά με τα σχέδια εξτρεμιστικών ομάδων να ανατινάξουν δύο από τα μεγαλύτερα φράγματα της χώρας , πράγμα το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει σε οικολογική και ανθρωπιστική καταστροφή . Αυτό δήλωσε και το μέλος της Εθνικής Συντονιστικής Επιτροπής, Monzer Hadam.

Σύμφωνα με τον ίδιο , οι αντάρτες -μαχητές των τρομοκρατικών ομάδων της «al – Nusra Fron» και του «Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και της ανατολής » , τα οποία συνδέονται άμεσα με την » Αλ Κάιντα » , σχεδιάζουν να ανατινάξουν τα φράγματα «Tabqa Dam» και «Al – Baath » , που βρίσκονται στον ποταμό Ευφράτη , στην επαρχία της Raqqa στο βόρειο τμήμα της Συρίας .

«Έχουμε λάβει πληροφορίες ότι οι αντάρτες ετοιμάζονταν να ανατινάξουν τα φράγματα ταυτόχρονα με την έναρξη επίθεσης του τακτικού συριακού στρατού στο Χαλέπι , την οποία επίσης ετοιμάζουν τώρα », – δήλωσε ο Hadam .
«Οι πληροφορίες αυτές πρέπει να ελεγχθούν , αλλά αν είναι αληθής, και οι μαχητές εκτελέσουν το σχέδιό τους , θα πραγματοποιηθεί καταστροφή τέτοιου μεγέθους που ο κόσμος έχει δει ποτέ», κατέληξε ο Hadam .

Η αντιπολίτευση της Συρίας δηλώνει της ανησυχία της για τις δραστηριότητες των εξτρεμιστικών ομάδων
Το Φράγμα «Tabqa Dam» είναι το μεγαλύτερο στη χώρα . Το ύψος του είναι 60 μέτρα , το μήκος – 4,5 χιλιόμετρα. Το φράγμα χτίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’70 του περασμένου αιώνα από τη Σοβιετική Ένωση για την παραγωγή ενέργειας και άρδευση .
Πηγή:http://rus.ruvr.ru/news/2013_09_13/Sirijskie-boeviki-planirujut-zatopit-sever-strani-1434/



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “Αντάρτες της Συρίας σχεδιάζουν να « κατακλύσουν με νερό» το βόρειο τμήμα της χώρας ανατινάζοντας φράγματα στον ποταμό Ευφράτη”
  1. εγω ξερω οτι στον τιγρη και στο εφρατη τα νερα ειναι πολυ λιγα γιατι οι τουρκοι με δικα τουs φραγματατα κρατανε για παρτη το περισοτερο νερο και συριοι ισραηλινοι εχουν σοβαρη λειψυδρια αν σπασουν και τα φραγματα και φυγουν τα εναπομειναντα νερα εκει ο αρμαγγεδων θα γινει πλεον για τα νερα jiannhs kozani

  2. Τι μου θυμίζει αυτή η είδηση, ρε τι μου θυμίζει; Μου θυμίζει αυτά που είχε πει ο Γέροντας Παΐσιος ο οποίος έβλεπε πολύ πιο μακριά από εμάς. Μιλώντας λοιπόν για τα επερχόμενα λέει για την πιο πάνω περίπτωση ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να συμβούν μέχρι τότε :

    «Όταν ακούσετε ότι τά νερά τού Ευφράτη τά κόβουν από ψηλά οί Τούρκοι μέ φράγματα, καί τά χρησιμοποιούν γιά αρδευτικά έργα, τότε νά ξέρετε ότι ήδη έχουμε μπεί στήν ετοιμασία τού μεγάλου εκείνου πολέμου καί ότι προετοιμάζετε ό δρόμος γιά τίς “μύριες μυριάδων στρατού τών από ανατολών ηλίου“, πού αναφέρει ή Αποκάλυψη…»

    Ας αναλωγιστεί ο καθένας τι έρχεται και ας διαβάσει τι είχε πει αυτός ο Θεόσταλτος άγιος όσο ζούσε κοντά μας

  3. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    STRANGER ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ (ΕΝΤΟΠΙΣΘΕΝ ΑΠΟ 28/8/2013)10 Σεπτεμβρίου 2013 – 2:00 μ.μ. http://www.katohika.gr/2013/09/stranger-epistrofi-sto-mellon.html
    ΟΤΑΝ ΕΦΑΓΑΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΗ Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΕ : ΡΩΣΙΑ/ΙΡΑΝ/ΣΥΡΙΑ/ΙΡΑΚ/ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ/ΗΠΑ/ΒΡΕΤΑΝΙΑ/ΓΑΛΛΙΑ/ΤΟΥΡΚΙΑ.
    Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΙΗΣΗ ΑΝΕΦΕΡΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ (ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ) ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΟΙ 4 ΠΡΩΤΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΕΝΩ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΙΗΣΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ 4 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ (ΗΔΗ ΕΧΕI ΣΤΟΧΕΥΘΕΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ GAP) ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΔΕΙΞΑΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΕΥΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ (Τ+ΑΥΡΟΣ;) ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΟΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ: Toros Dağları) ΠΟΥ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΙ ΧΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΦΡΑΤΗ.
    ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΩ (ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΩ) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΜΕ ΕΥΘΕΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΠΡΟΣ (ΑΛΕΒΙΤΕΣ/ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ) ΣΥΡΙΟΥΣ ,
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ.
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΩΡΑ.
    ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙ 4 ΠΡΩΤΕΣ ΧΩΡΕΣ (ΕΧΩ ΔΕΙΓΜΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΡΑ ΠΛΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΩΡΑ) ΤΟΤΕ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΤΟΝ 3ΠΠ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΣΕ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΧΟΛΙΟ
    ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΟΛΩΣΑΝ ΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΙΠΠΟΤΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ,
    ΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ,
    ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ,
    ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ…..

    ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.
    ΑΠΟ 10 Σεπτεμβρίου 2013 – 2:00 μ.μ. ΣΤΟ http://www.katohika.gr/2013/09/stranger-epistrofi-sto-mellon.html

    ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ….ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ….
    ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΡΩΑΣ (Τ + ΡΟΗ;) (ΕΦΡΑΤΗΣ; ΤΟΥΡΚΙΑ; ΣΥΡΙΑ; ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ;) ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ ΤΑΥΡΟ (Τ+ΑΥΡΟΣ;) (ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ;) (ΘΝΗΣΚΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΔΗ;) ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΝ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣ (Τ+ΕΡΩΣ;) (ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΟ;) (ΠΟΝΟΣ;) (ΘΛΙΨΗ;) (ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΛΑΣΜΑ;) ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑΥ (ΚΑΡΦΙ;) (ΣΗΜΑΔΙ;) (ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΛΕΜΟΥ;).
    ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ – ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΑΠΕΘΑΝΤΕ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟ ΛΕΩ.
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ (Ι) ΙΩΤΑ.
    ————————————————————

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  4. ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ jiannhs kozani

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *