08:34 - 08/08/2014

Αναψυκτικά Τέλος: Τα Αρωματικά Νερά Είναι Η Νέα Τάση

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Αναδημοσίευση

Αναψυκτικά Τέλος: Τα Αρωματικά Νερά Είναι Η Νέα Τάση

Αποχαιρέτησε οτιδήποτε κατανάλωνες μέχρι τώρα σε αναψυκτικό! Φτιάξε το δικό σου αρωματικό νερό και ξεδίψασε χωρίς τύψεις. Είναι υγιεινό, οικονομικό και θα σε βοηθήσει να ελέγξεις το βάρος σου. Μπορείς να έχεις διάφορες γεύσεις στο ψυγείο και να επιλέγεις ανάλογα με την διάθεσή σου.

Υλικά:

Φρούτα της προτίμησής σου (εκτός από μπανάνα)

Αρωματικά βότανα, προαιρετικά. Ενισχύουν πολύ την γεύση των φρούτων και βγάζουν ένα ξεχωριστό άρωμα.

Βαζάκια με καπάκι

Ξύλινη κουτάλα

Πάγος

Νερό

Ορίστε μια απλή συνταγή. Από ‘κει και πέρα, το αφήνω στην φαντασία σου.

2 φλιτζάνια φρούτα– μούρα, πεπόνι, ανανά, πορτοκάλι, λεμόνια (σχεδόν όλα ταιριάζουν)

Αρωματικά– λίγη μέντα, βασιλικός, δεντρολίβανο, θυμάρι, φασκόμηλο, λεβάντα (όλα φρέσκα και πολύ καλά πλυμένα)

Νερό

Πάγος

Επίλεξε τον συνδυασμό που θες να δοκιμάσεις

1. Εάν χρησιμοποιήσεις φρέσκα βότανα, ριχ΄ τα στον πάτο του βάζου και πίεσε τα λίγο με την κουτάλα (όπως κάνεις mohito), για να βγάλουν όλα τα αρώματά τους. Προσοχή, μην τα πετσοκόψεις με μαχαίρι.

2. Ρίξε τα 2 φλιτζάνια φρούτα και ξαναπίεσε με την κουτάλα.

3. Γέμισε το βάζο με παγάκια.

4. Πρόσθεσε νερό μέχρι επάνω.

5. Κλείσε το βάζο και ασ’ το στο ψυγείο για 3 ημέρες.

Προτεινόμενες Παραλλαγές:

All Citrus: Καθάρισε 1 πορτοκάλι, 1 λάιμ και 1 λεμόνι σε στρογγυλές φέτες και κοψ΄ τις στην μέση. Βάλε τα φρούτα στο βάζο, πίεσέ τα λίγο, πρόσθεσε πάγο και νερό και ασ’ το στο ψυγείο.

Σμέουρα (Φραμπουάζ) και λάιμ (χωρίς βότανα): Καθάρισε 2 λάιμ, στυψ’ τα με το χέρι σου στο βάζο και ριξ΄ τα μέσα. Πρόσθεσε 2 φλιτζάνια σμέουρα. Πίεσε με την κουτάλα, ρίξε νερό και πάγο.

Ανανάς- Μέντα: Ρίξε φύλλα μέντας στο βάζο σου και πίεσε με την ξύλινη κουτάλα. Πρόσθεσε 2 φλιτζάνια ανανά σε κομμάτια, ξαναπίεσε, βάλε νερό και πάγο.

Βατόμουρο- Φασκόμηλο: Ρίξε το φασκόμηλο στον πάτο του βάζου και πίεσε. Κάνε το ίδιο με 2 φλιτζάνια βατόμουρα, πρόσθεσε το νερό και τον πάγο.

Καρπούζι- Δενδρολίβανο: Ακολουθείς την ίδια ακριβώς διαδικασία.

Φαντασία να έχεις και οι συνδυασμοί είναι άπειροι…

ΠΗΓΗ: misswebbie.gr

secretproduction

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  1. Εγω θελω κάστανο γινεται;

  2. πάρα πολύ καλή ιδέα αυτό το άρθρο !!

  3. Συγχαρητήρια…. ωραία πράγματα μας λέτε… συνήθως κάνω λεμοναδες…. όλα τα φρούτα λοιπόν!!! Ευχαριστώ.

  4. Ευχάριστη ενημέρωση…
    Προσωπικά θα δώσω μεγαλύτερη βαρύτητα στα "βότανα"… και πάντα ένα φύλλο στέβια!

    Ελευθέριος Νους

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*