Διαφημίσεις

Η κατάσταση στη Συρία φαίνεται να βρίσκεται ένα βήμα πρίν την ανάληψη στρατιωτικής δράσης από πλευράς Δύσης σε βάρος της νόμιμης κυβέρνησης της χώρας και υπέρ των ισλαμιστών ανταρτών και μισθοφόρων.

Το σημερινό περιστατικό περί “χημικών όπλων” που υποστηρίζουν οι ισλαμιστές ότι έβαλλε ο συριακός Στρατός εναντίον τους και η άμεση προσφυγή της Βρετανίας στον ΟΗΕ “μυρίζει” εικόνα Ιράκ 2003 και προπαρασκευή επίθεσης.

Υπενθυμίζουμε την περιβόητη “κόκκινη γραμμή”, του αμερικανού προέδρου Ομπάμα, αναφορικά με τη χρήση χημικών όπλων στη Συρία,ότι δηλαδή κάτι τέτοιο θα “έδινε το δικαίωμα” για χρήση στρατιωτικής βίας. Φαίνεται λοιπόν ότι αργά αλλά σταθερά δημιουργούνται οι προυποθέσεις του στρατιωτικού εγχειρήματος

Η Βρετανία ανακοίνωσε ότι θα φέρει ενώπιον του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ το θέμα των καταγγελιών για χρήση χημικών όπλων σήμερα στην περιοχή της Δαμασκού, ενώ ο ηγέτης της συριακής αντιπολίτευσης Αχμαντ Τζάρμπα ζήτησε την επείγουσα σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για τη “σφαγή” που διαπράχθηκε σήμερα στην περιφέρεια της συριακής πρωτεύουσας, όπου “τουλάχιστον εκατό”, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ισλαμιστές και άμαχοι σκοτώθηκαν από τους βομβαρδισμούς των καθεστωτικών δυνάμεων, οι οποίες, σύμφωνα με τις Λαϊκές Συντονιστικές Επιτροπές, έκαναν χρήση χημικών όπλων.

Την ίδια στιγμή, ο Αραβικός Σύνδεσμος κάλεσε τον ΟΗΕ να μεταβεί αμέσως στους τόπους των σημερινών βομβαρδισμών.

Πάντως οι αμερικανικές δυνάμεις διαθέτουν πλέον στην Ιορδανία υπερσύγχρονο κέντρο επιχειρήσεων, το οποίο επανδρώνεται από προσωπικό 273 ατόμων, υποστηρίζουν οι Ισραηλινοί

Το κέντρο αυτό που επικοινωνεί με τις αεροπορικές δυνάμεις της Ιορδανίας, της Σαουδικής Αραβίας και του Ισραήλ, φέρεται να ιδρύθηκε για να συντονίσει επιχείρηση επιβολής ζώνης μερικής απαγόρευσης πτήσεων πάνω από τμήμα της Συρίας, στο πλαίσιο επέμβασης που βρίσκεται στο στάδιο της προπαρασκευής.

Υπάρχει και ειδικό τμήμα συντονισμού των ειδικών επιχειρήσεων των δυνάμεων ΗΠΑ και Ιορδανίας.

Σύμφωνα με τον ιστοχώρο, τα εγκαίνια του κέντρου επιχειρήσεων που ανήκει στην Κεντρική Διοίκηση (CENTCOM: Central Command) ο σκοπός της επίσκεψης του αρχηγού των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, στρατηγού Μάρτιν Ντέμπσι.

Υπενθυμίζεται, ότι στην Ιορδανία σταθμεύει δύναμη περίπου 1.000 Αμερικανών στρατιωτών, μαζί με μία μοίρα μαχητικών F-16 και συστοιχίες του αντιαεροπορικού – αντιβαλλιστικού συστήματος Patriot.

Μέλει να δούμε τη στάση της Ρωσίας-Κίνας τόσο στο ΣΑ του ΟΗΕ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να εγκρίνουν επέμβαση, αλλά αυτό ούτε το 2003 εμπόδισε τις ΗΠΑ και την Βρετανία να εισβάλλουν στο Ιράκ.

Αλλά τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά τώρα. Υπάρχει μια άλλη Ρωσία, και υπάρχει και το Ιράν και η Χεζμπολάχ…

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, ότι και να γίνει, ο Λίβανος δεν θα μείνει εκτός της φωτιάς…

defencenet



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 σχόλια στο “ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ Ένα βήμα πριν ανοίξουν oι πύλες της κολάσεως στην Συρία: Προ εισβολής ΗΠΑ”
  1. ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ… ΑΠΛΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΔΑΜ – ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΓΗ ΤΗΣ "ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ" ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΝ ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ.

    ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΕΤ… ΤΑ ΔΕ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΟΡΝΟ ΠΕΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ… ΑΕΙ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ ΠΟΛΟ… ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ… ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΙΓΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΗΣΣΟ….

    http://www.youtube.com/watch?v=7y9fYDyFuHU

  2. ρε το πειρατε χαμπαρι ειμαστε 7 δυσ σασ λεει τιποτα αυτο παμε για παγκοσμιο πολεμο δεν μασ σωζι ουτε ο θεοσ περημετε λιγο και θα δειτε

  3. Αδελφέ 5.36, όχι "δεν μας σώζει ούτε ο θεός…"

    ΜΟΝΟ ο Θεός μας σώζει…

    Μετάνοια και προσευχή…

    ΜΟΝΟΝ ο Θεός, η απαντοχή μας. Μην χάνεις το θάρρος σου αδελφέ μου…

  4. ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!!!!!!, Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΕΝΑ , Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ !!!, ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.

  5. ΟΙ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΓΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.[ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟ…!!!]

  6. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ INFERNO TΟΥ DAN BROWN.ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ…ΔΕΣ ΤΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΘΡΗΣΚΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ…ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ.

  7. Ξένια εσύ είσε η πρόβατίνα εδώ μπεεεεεεεεεεεεε. Που αραδιάζεις τις βλακείες σου έτσι. Και αφού μπορείς εσύ να μιλάς για ουδετερότητα γιατί δεν κάνεις κάτι τότε? Ή μήπως δεν ξέρεις και δεν μπορείς? Δεν σε βλέπω και πολύ πιστή… καημένη

  8. 12.36 εσυ παντος δεν θα δεις ποτε διοτι απο την απαντηση που δινεις εχεις μεσανυχτα.Πιστη εχεις πρωτα για τον συνανθρωπο,αυτο λεει ο δικος μου ΘΕΟΣ.Εσυ κατσε να λογοκρινεις εναν συνανθρωπο σου στον καναπε σου και κανε μονο προσευχη στο ΘΕΟ που νομιζεις οτι πιστευεις για να σε σωσει.

  9. ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ ΑΣ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΩΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ, ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ! ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΑΠΟ 10 ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΡΙΧΤΕΡ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙOYN ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΟΜΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *