Ανακοίνωση Ιεράς Κοινότητας Αγίου Όρους για την «Κάρτα του Πολίτη»

Κατά την επιθυμία του Γέροντος Νεκταρίου αναρτούμε την πολύ σημαντική και ωφέλιμη για την Ορθόδοξη Πίστη και σωτηρία ημών ανακοίνωση της Ιεράς Κοινότητας του Αγίου Όρους κατά της εκδόσεως της Κάρτας του Πολίτη. Έχουμε προκαλέσει τη θλίψη του Θεού με τη διαρκή αμετανοησία μας. Ας μην προκαλέσουμε και την οργή του με την παραλαβή της Κάρτας του Πολίτη. Η θερμή προαίρεση των Ορθοδόξων Χριστιανών κατά της παραλαβής της κάρτας θα είναι σωτήριος…!

Οι πατριωτικές κινήσεις της κυβερνήσεως υπέρ της ελάφρυνσης των βαρών για τα φτωχά νοικοκυριά και για την αξιοπρέπεια του λαού και της πατρίδας μόνο, αφαιρούν από την πατρίδα το ουράνιο πνευματικό μέγεθός της, το οποίο προσβάλει το πρώτο υποστατικό Πρόσωπο, από τον οποίον όλη η ανθρωπότητα έχει χαριτωθεί ως πρόσωπα με υπόσταση, δηλαδή προσβάλει το Θεό και Δημιουργό ημών Κύριο Ιησού Χριστό. Άρα η απόφαση αυτή της κυβερνήσεως διαιρεί το υποστατικό πρόσωπο του έθνους ημών, προσβλέποντας μόνο στα γήινα γεγονότα και απαξιώνοντας τα ουράνια. ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…

ΚΑΡΥΑΙ ΤΗ 22.4/5.5.2011
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ ΙΕΡΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣΠΕΡΙ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣΚΑΙ ΤΗΣ »ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ»

Εξ αφορμής της προσφάτου καταθέσεως στην Βουλή των Ελλήνων του νομοσχεδίου «Για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση» και την απορρέουσα εκ τούτου μελ­λον­τική έκδοσι της «Κάρτας του Πολίτη», η Ιερά Κοινότης του Αγίου Όρους επιθυμεί να επισημάνη τα ακόλουθα:

Η «Κάρτα του Πολίτη» ταυτοποιεί την προσωπικότητα του πολίτη και τον μετατρέπει σε ένα αριθμό του συστήματος της ηλεκτρο­νικής διακυβερνήσεως. Όλοι οι πολίτες εντάσσονται πλέον σε ένα ηλεκτρονικό σύστημα, το οποίο ελέγχει και επεξερ­γάζεται τα στοιχεία της προσωπικής τους ζωής (οικονομική δραστηριότης, θέματα υγείας, εργασίας, κοινωνικής συμπεριφοράς κ.λπ.), καταργώντας ουσιαστικά τις προσωπικές τους ελευθερίες.

Επειδή το σύστημα αυτό έχει την δυνατότητα να μετεξελίσσεται εύκολα θεωρούμε ότι είναι ορατός ο κίνδυνος για τους Χριστιανούς να παραβιάζεται η ελευθερία της θρησκευτικής τους συνειδήσεως, στερώντας τους την δυνατότητα να ομολογούν ελεύθερα την πίστι τους και να κηρύσσουν το Ευαγγέλιο του Χριστού. Επειδή μάλιστα η εξουσία χρήσεως του συστήματος αυτού παραδίδεται σε φορείς ακαθόριστους ως προς τον δη­μόσιο η ιδιωτικό τους χαρακτήρα και τους δίδεται η ευχέρεια να προσθαφαιρούν στην Κάρτα δεδομένα, υπάρχει το ενδεχόμενο ακόμη και της ανεπίγνωστης εκ μέρους των πιστών χρήσεως αντιχριστιανικών συμβόλων.

Για όλους τους παραπάνω λόγους η Ιερά Κοινότης του Αγίου Όρους εκφράζει την έντονη ανησυχία της και υποβάλλει θερμή παράκλησι προς την Ελληνική Κυβέρνησι να μη προχωρήση στην έκδοσι της ηλεκτρονικής «Κάρτας του Πολίτη», συνιστά δε στους χριστιανούς να χρησιμοποιούν τα συμβατικά μέσα ταυτοποιήσεώς τους. Η υποχρεωτική επιβολή τοιούτου είδους Κάρτας μας ευρίσκει αντιθέτους.

Ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί δεν λησμονούμε ότι «μείζων ο εν ημίν η ο εν τω κόσμω», και ότι ο Χριστός «νενίκηκε τον κόσμον»• τούτο όμως δεν συνεπάγεται και την συμφωνία μας σε υποχρεωτικές και ανελεύθερες πρακτικές.Ευχόμεθα ολοψύχως η Κυρία Θεοτόκος, η Προστάτις και Έφορος του Αγίου Όρους, να δίδη στον ευλαβή λαό της πατρίδος μας την δύναμι να ανταπεξέρχεται σε όλες τις δυσκολίες του βίου, μάλιστα μέσα στη δυσχερή αυτή συγκυρία που διερχόμεθα.

Άπαντες οι εν τη κοινή Συνάξει Αντιπρόσωποι και Προϊστάμενοιτων είκοσιν Ιερών Μονών του Αγίου Όρους Άθω.


ΠΗΓΗ

Loading...

35 thoughts on “Ανακοίνωση Ιεράς Κοινότητας Αγίου Όρους για την «Κάρτα του Πολίτη»

 1. Ανώνυμος says:

  Einei merikes fores vazis uemata kai apadas esi o idios prepi na exis ipovauro gia na katalavis ton kaue epistimona kaitoys agious otan ftiaxnis spiti arxizis apo gera uemelia esi arxizis se merika uemata apo ton 3 orof.john

 2. Ανώνυμος says:

  Αρκουδάκι που έχασε την μαμά του και περιφερόταν μόνο του “υιοθέτησε” ο “Αρκτούρος” με στόχο να το μεγαλώσει και να αφεθεί ελεύθερο λίγο πριν από τον χειμέριο ύπνο, ώστε να φωλιάσει φυσιολογικά και να ξυπνήσει στη φύση.

  Το μόλις 2,5 μηνών ζωάκι είχε βρεθεί πριν από λίγες μέρες, στην Αυγή Καστοριάς, να περιφέρεται σε αγροτικό δρόμο. Κάτοικος του χωριού το πήρε και ειδοποίησε τον “Αρκτούρο”, συνεργάτες του οποίου κατέφθασαν στην περιοχή και άφησαν ελεύθερο το αρκουδάκι, υπό παρακολούθηση, κοντά στο σημείο που είχε βρεθεί, μήπως εμφανισθεί η μητέρα του, αλλά μάταια.
  “Αν ζούσε η μητέρα του, θα είχε επιστρέψει για να το πάρει. Οι μαμάδες-αρκούδες δεν αφήνουν τα μωρά, θα πρέπει να τις σκοτώσεις για να τα πάρεις”

  ΥΙΟΘΈΤΗΣΕ ΤΟ ΣΟΚ!

  ΔΕΝ ΖΕΙ ΠΛΈΟΝ..

  ΦΑΕΘΩΝ

  είναι χαμένη στρεσαρισμενη..

  ΔΕΣ ΤΙ ΈΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΉ..

  ΕΊΝΑΙ ΕΠΙΤΑΓΉ!!

 3. Ανώνυμος says:

  Καλά τα λένε…Να δούμε τι θα κάνουν….Εγω πάντως είμαι μαζί τους!!!Ορισμένοι Γεροντάδες εκεί πάνω είναι πραγματικοί στρατιώτες του Χριστού!!!!

 4. MIKE COOPER says:

  ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΜΟΥ. ΕΙΧΑ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑΚΙ, ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΡΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΣΙΠΑΚΙ ΕΠΑΝΩ, ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΩ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΔΥΠΛOΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ. ΤΗΝ ΠΗΡΑ.
  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΣΤΕΛΝΩ ΓΙΑ ΑΝΕΩΣΗ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ. ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΜΕ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝΕ. ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ, ΙΔΙΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ. ΕΜΑΘΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ (ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ- 6 ΜΗΝΕΣ !!!) ΟΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΒΓΑΖΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΔΕΙΑ ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ COPMUTER ΤΙΣ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ.
  ΠΕΡΙΣΣΗ ΕΛΑΒΑ ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΣΙΠΑΚΙ.
  ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΣΙΠΑΚΙ, Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΣΙΠΑΚΙ, ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ… ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΛΛΟ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΟ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΘΕΤΩ.
  ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΠΑΝΤΟΥ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΛΙΓΟ EΩΣ ΠΟΛΥ.
  ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΡΑ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ, ΣΕ ΛΙΓΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ. ΟΛΟΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
  ΖΩ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ…

  • Ανώνυμος says:

   1.ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ,2.ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ(ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ),3.ΟΕΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ!

  • Ανώνυμος says:

   ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΡΕ ΜΠΟΥΦΟ? ΑΦΟΥ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…ΠΗΓΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ … ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΙΝΑΙ…
   ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΟΤΙ "ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΡΗΞΕΙ" …ΑΠΛΟ..ΜΗ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ….ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ…
   ΑΝΤΕ ΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

 5. Ανώνυμος says:

  ΚΑΛΑ, ΑΥΤΟΣ Ο " ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ " ΦΟΒΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ???

  ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ " ΘΑΥΜΑΤΑ " ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ??

  ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΜΕ…..ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΧΙΡΟΣΙΜΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ?? ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ Ο ΤΥΠΟΣ…….

  Ο ΑΛΕΞΗΣ ΣΤΟ " ΑΓΙΟΝ " ΟΡΟΣ ΤΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΗΡΕ ?? ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ??

  ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΑΝΤΑ ΒΑΔΙΖΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΕΡΑΚΙ- ΧΕΡΑΚΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2000 χιλ. ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ !!
  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  • Ανώνυμος says:

   KAI ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΑΡΞΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΝ ΗΘΕΛΕ…ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΘΕΟΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΡΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ …ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑ…

   ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  • Ανώνυμος says:

   Αγγελική κάτσε διάβασε γιατί παρόλο που εν μέρη έχεις δίκιο στην βάση σου είσαι λάθος και ενισχύεις την αντινόηση με αυτά που γράφεις.
   Φιλικά.

  • Ανώνυμος says:

   ΡΕ ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟ ΔΕ ΤΑ ΛΕΕΙ!!!!!!!!!!ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΕΙΣ?ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Η ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ!!!!

  • Ανώνυμος says:

   ΘΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΡΟΛ ΜΕ ΗΛΙΘΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΔΩΘΕΚΑΘΕΟ(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ) ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ.

 6. Ανώνυμος says:

  ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ
  ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΝΑ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ;
  ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ;
  ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ;
  ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΙΧΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΣ ΚΑΡΙΕΣ (ΑΓΡΟΤΙΚΗ) ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΕ ΞΕΝΑ (ΘΥΓΑΤΡΙΚΑ ΤΟΥΣ) ΦΑΝΣ;;
  ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΑΝ !!!!!!!!!!!

  • Ανώνυμος says:

   ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.ΤΑ ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ,ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΙΟ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

 7. Ανώνυμος says:

  ουτε εγω δεν προκεται να παρω την καρτα του αντιχριστου.ουτε και αυτη η κυβερνηση θα τα καταφερει να περασει αυτο το νομοσχεδιο.οι εβραιοι εχουν λισαξει να μας τσιπαρουν για να μας ελεγχουν.ο θεος να με συγχωρεσει αλλα εγω δεν θα την παρω αυτην την κωλοκαρτα.ουτε εγω αλλα ουτε η οικογενεια μου!!!!!!!!!!!

 8. Ανώνυμος says:

  Η βομβα στη χιροσιμα επεσε αγγελικη για να ζεισ και συ σημερα-διαβασε περισσοτερο Θυματα υπαρχουν για να ζουν αλλοι-

 9. Ανώνυμος says:

  όσο μπορεί να περάσει από το χέρι μου δεν θα την πάρω ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος από την οικογένειά μου!!!!! αλλά ένας Θεός ξέρει τι ετοιμάζουν για να μας αναγκάσουν και μέχρι που μπορεί να φτάσουν!!!!!

 10. Ανώνυμος says:

  Έλληνες είστε τεμπέληδες, χαζοί και άχρηστοι καταναλωτές.
  Είστε κατοικίδια ζώα των γερμανών!

  Γι'αυτό σας συμβουλεύω να δεχτείτε το τσιπ και ότι άλλο επιθυμούν τα αφεντικά σας.

  Ειδάλλως θα κοπεί το εύκολο παραδάκι και θα πεθάνετε από την πείνα.

 11. Ανώνυμος says:

  ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ την ΕΞΟΥΣΙΑ
  Να αλλάξετε ένα ΣΥΣΤΗΜΑ
  Μέσα στο οποίο τόσα χρόνια ΖΕΙΤΕ,
  Έχετε ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ και ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ για ΑΥΤΟ έχοντας:

  1. Άγνοια ενός συνεχώς αυξανόμενου αόρατου κεντρικού συστήματος
  2. Άγνοια των συνεπειών της Εργασίας της γυναίκας –μητέρας
  3. Άγνοια της σταδιακής καταστροφής της δομής της οικογένειας
  4. Άγνοια των συνεπειών της Μόρφωσης ως οικονομική κυριαρχία
  5. Άγνοια της κατάργησης της ανεξαρτησίας στην εργασία
  6. Άγνοια της ουσίας της αποδοχής των όρων Εργάτης και Υπάλληλος
  7. Άγνοια της ουσίας του βολέματος σε Ξένη εργασία
  8. Άγνοια των συνεπειών του χρήματος ως μέσο κυριαρχίας
  9. Άγνοια της έννοιας και λειτουργίας άϋλου χρήματος
  10. Άγνοια του τρόπου δημιουργίας του άϋλου χρήματος
  11. Άγνοια της καταστροφής των ανεξάρτητων επαγγελμάτων
  12. Άγνοια της αοριστίας του όρου Πολυεθνική και Πολυκατάστημα
  13. Άγνοια της αλλαγής του τρόπου διαβίωσης
  14. Άγνοια της αλλαγής στη γεωργία και στην παραγωγή τροφίμων
  15. Άγνοια του πυραμιδωτού συστήματος κοινωνικής ασφάλισης
  16. Άγνοια της έννοιας και λειτουργίας του δανεισμού
  17. Άγνοια των πραγματικών δεσμεύσεων του δανειζόμενου
  18. Άγνοια των συνεπειών μιας ζωής στηριγμένης σε δανεισμό
  19. Άγνοια σύνδεσης της επιβίωσής σας με την εργασία σας
  20. Άγνοια των συνεπειών σύνδεσης αγαθών με τη μελλοντικής σας ζωή

  Κάποιοι αντάλλαξαν τη δικής τους δημιουργικότητα και ελευθερία με την καλοπέραση. Αντάλλαξαν την ίδια την ψυχή τους με το βόλεμα στον υλικό κόσμο.

  Οι γεροντάδες του Όρους, απομακρυσμένοι στο βόλεμα εκτός κόσμου, έρχονται πολύ αργά στο ποίμνιο, το οποίο έχει ήδη παραδώσει μέρος της ψυχής του για μερικά ψίχουλα . Δεν έχουν την εξουσία να καταργήσουν τίποτα, ούτε την κάρτα του πολίτη ούτε το τελικό τσιπάρισμα.

  Επιδεικτικά όλα αυτά τα χρόνια αγνοείτε και αποδέχεστε την διαδικασία, και τώρα θέλετε να αποφύγετε «το δια ταύτα».
  ΧΑΣΑΤΕ!

  AND NOW, YOU HAVE TO RELOAD THE GAME!

  Αλέκτωρ

 12. Ανώνυμος says:

  ΕΕΕΕ αφου μας συμβουλευουν οι καλογεροι τοτε να μην την παρουμε.Οι παπαδες θα την παρουν????Πως θα πληρωνονται???

 13. Ανώνυμος says:

  Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΚΠΕΜΠΕΙ σSOS ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ—ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΔΕΨΕΙ ΤΡΥΦΕΡΑ—ΝΑ ΓΛΥΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ—ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΕΛΑΓΟΣ ΤΡΙΚΥΜΙΣΜΕΝΟ ΝΑΥΑΓΟΣ –ΖΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΑΝΙΔΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ–ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΦΟΥΡΤΟΥΝΕΣ ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕ ΗΣ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗ ΦΡΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ–ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΡΩΕΙ Ο ΚΑΚΟΣ Ο ΛΥΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ–ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΠΟΙΗΜΑ ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΗΚΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΖΑΝΗ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΜΕ—ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ν Α ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΗΣ–ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ ΕΥΚΟΛΟ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΦΟΥΡΤΟΥΝΙΑΣΜΕΝΗ ΨΥΧΗ ΤΗΣ— ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΛΥΠΗΣΗΣ ΣΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ————–

 14. Ανώνυμος says:

  δηλαδη αν ελεγαν να την παρουμε τι θα λεγατε??για ποιο λογο κραζετε???κοιταξτε την ουσια επιτελους!!!!

 15. Ανώνυμος says:

  Αλεκτωρ μονο με το ονομα που εχεις καταλαβαινουμε γιατι μιλας ετσι για τους Ελληνες!!! Τοσο ζηλεια? Παντως Ελληνας δεν γινεσαι, Γεννιεσαι!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *