Διαφημίσεις



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

29 σχόλια στο “ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΝΩΣΕ ΤΟ ΠΑΖΛ ..Λίγο λίγο και όχι βιαστικά …”
  1. Αυτός και αν είναι καθρέφτης… Θέμης Αδαμαντίδης. Στα μούτρα σας οι σεισμοί σαυροαμερικάνοι…

  2. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΑΣ !

  3. Έλληνες vs Χαζάρων και ερπετοειδών… Πάντα τα συναισθήματα ανάμικτα ακόμα κι αν ο θάνατος είναι απλά ένα one way trip on FOC basis. Υπάρχει πάντα το δέος αλλά………………..
    Και το τραγουδάκι πού το θυμήθηκες….. 30 χρόνια πέρασαν.. τα καλύτερά μας χρόνια.

  4. Αχαχαχαχ……Πάλι οι ίδιες μαλακείες….η καταστροφολογία σας έχει κάψει και το τελευταίο κύτταρο στο κεφάλι.

  5. arizona,nevada,california,utah ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΨΙΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΣ ΠΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ…

  6. ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΗ ΤΗ "HAARP-ΟΓΡΑΦΙΑ" ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ..
    ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟ:
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ?
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΧΥΑ ΡΟΥΦΙΞΙΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ:
    ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΝ ΚΥΡΗΣΟΝΤΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η FEMA.
    ΝΗΦΑΛΙΑ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ:
    ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΩΝΤΑΣ 1-2 ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΑΛΑ 11Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η' ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΗΠΑ. ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΠΙΟ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΟ ΚΟΠΟ?

    Χ.Μ
    (ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ)

  7. πως μπορεις να γραφεις τετοια πραγματα,ειναι δυνατον να πιστευεις οτι εισαι ξεκομενος και μακρια απο τις καταστροφες και τον πονο των αλλων ανθρωπων?

  8. αν χτυπησει καλιφορνια το ρηγμα του αγ.ανδρεα θα ενεργοποιησει και αλλα ρηγματα στον κοσμο και μαζι και της ελλαδας!οποτε ας μην ειμαστε και τοσο ξενιαστοι γιατι θα γινει χαμος, το ρηγμα του αγ.ανδρεα ειναι τεραστιο 1300km θα κοψει την αμερικη στα δυο

  9. 24/8 10.11 ειναι κι αυτο μια εκδοχη -τρομακτικη θα ελεγα αλλα μαλλον ο στρειντζερ δεν αναφερεται σε αυτο κατι αλλο ειναι που μαλλον θα μαθουμε κατοπιν εορτης (καταστροφης)

  10. Aνώνυμε 11.21.
    Το χάαρπ ΔΕΝ εκλεισέ, απλά άλλαξε ιδιοκτήτη. Και μάντεψε ποιός το αγόρασε…. Η ντατρα…
    Οι μετρήσεις του haarp status (δλδ του weatherspece) ανήκουν σε ανεξάρτητους ερευνητές που είχαν την οικονομική άνεση να αγοράσουν τον εξοπλισμό. Εαν δεις καλά τους χάρτες με μπλε κουκίδες ουσιαστικά "προδίδετε" η πόλη που είναι εγκατεστημένος ο εξοπλισμός.
    Επίσης για να γνωρίζεις η σελίδα haarpstatus.org που κανονικά είναι η επίσημη σελίδα, δεχόταν αμέτρητες "πτώσεις" γι΄αυτό και αναγκάστηκαν να μπουν στον σέρβερ του γουεδερ. Τώρα εαν μαζί με αυτό έγιναν και κατευθυνόμενες οι μετρήσεις είναι μια άλλη μεγάλυ συζήτηση.

    Μυτιληνίος 2

  11. ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΕ STRANGER,ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ?
    ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
    ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ.
    Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ.
    ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,Ο ΑΠΡΟΣΩΠΟΣ,ΚΑΙ ΣΕ ΛΕΩ ΑΠΡΟΣΩΠΟ,ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΡΥΜΕΝΟΣ,ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ,ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ USERNAME!ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ.
    ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ!ΑΔΙΚΟ ΕΧΩ?
    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΘΕΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ.
    ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ,ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ?
    ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΤΟ ΤΙ ΜΙΣΟΣ ΤΡΕΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ,ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΨΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ.
    ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ,ΚΑΤΙ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ,ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ.
    ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΚΑΙ ΕΛ!ΑΥΤΟΙ ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΠΟΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ,ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.
    ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ.
    ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΤΟΣΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠ ΑΥΤΟΝ,ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ!
    ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ Η ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ?
    ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΣΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΑΡΦΙΣΤΕΙ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΤΤΕΙ.
    ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ STRANGER,ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ,ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΩΣ,ΚΥΡΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ ΕΓΝΩΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΩΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.
    ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤ ΕΜΕ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
    ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ STRANGER,ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΣ ΠΑΣΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΕΙ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ Ν ΑΦΗΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΑ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ STRANGER ΕΓΩ ΠΙΑ ΑΝΑΦΩΝΩ.
    ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΚΤΗΣΑΝΤΑ,ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ,ΚΑΙ ΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ,ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ,ΕΙΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΑΜΗΝ.

  12. STRANGER ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΦΕΛΗΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΑΚΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΣΤΟΥΣ

    ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΡΑΦΟΥΝ π.χ.(ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΑ ΠΙΣΤΟΣ) ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ

    ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ !! ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΞΗΓΑΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΥ

    STRANGER ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

  13. Φωτογραφίες σοκ απο το καμένο λεωφορείο – Ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα

    Χάρη στην ψυχραιμία του οδηγού και των επιβατών αλλά και όλων των εμπλεκομένων, δεν υπήρξαν θύματα κατα την πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε σε τουριστικό λεωφορείο ενώ αυτό κινείτο στην εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνης…
    στο ύψος των Καλυβών και συγκεκριμένα της εκκλησίας του Αγίου Ραφαήλ.
    Οι φωτογραφίες του Flashnews.gr καταδεικνύουν την "κόλαση" που δημιούργησαν οι φλόγες στο λεωφορείο.
    Το λεωφορείο που μετέφερε 50 τουρίστες κινείτο κανονικά στις 10:30 το βράδυ της Κυριακής, όταν ξαφνικά πυκνοί καπνοί άρχισαν να ξεπηδούν απο το πίσω τμήμα του, όπου βρίσκεται και ο κινητήρας.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός σταμάτησε το όχημα στην άκρη του δρόμου και χωρίς πανικό, αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι επιβάτες, ενώ ειδοποιήθηκε και η Πυροσβεστική.
    Στο σημείο έσπευσαν αμέσως τέσσερεις πυροσβέστες με δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βρυσών καθώς και αστυνομικοί για την ρύθμιση της κυκλοφορίας στην εθνική οδό.
    Όμως, η πυρκαγιά απο τον κινητήρα, εξαπλώθηκε ταχύτατα και παρά τις προσπάθειες των πυροσβεστών που κατέσβησαν την φωτιά μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

    Οι τουρίστες επιβιβάστηκαν σε άλλο τουριστικό λεωφορείο και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στον προορισμό τους.
    Flashnews.gr

    μπορείι να είναι σύμπτωση ….μπορεί και οχι…..

  14. Προς 4.55 το εχω ξαναγραψη η .συμφωνια εινε δικαιωμα στον παιδεμο της ψυχης και την παραπλανηση της μονο επι της γης και εαν του επιτραπη ???διαφορετικα δεν σε αγκιζη κανεις και τιποτα?!!!! Τωρα γιατι δινεται..η.παρησεια για να δει και ο θεος ποσο τον αγαπας…..ολοι.τον αγαπαμε οταν ολα εινε ωραια και καλα …….στα δυσκολα..βαθμολογισε….και οποιος νομιζη οτι επηδη κανη καμια ελεημοσυνη αντε και καμια καλη.πραξη καθαρισε ……ληπαμε..δεν φτανη….εχη πολλη δρομο η καθαρ.ση και λοιγοι οι εναρετοι…οσο για το κακο ειμαστε πρωτοι…οποτε θα πληρωσουμε γιατι προσκηναμε το κακο γιατι ακομΑ προσπαθουμε να..επιβιωσουμε εμεις και ας πεθανη ο αλλος….ακομα ασχολιομαστε με το καθε..κατονο και κατινα που σας πλασαρουν και τους εχουμε και σε. Υποληψη κανοντας τους ματσωμενους αφησαμε να .εξεβρωπαιστουμε χωρις να εχουμε τις ιδιες απολαβες με εκεινους αλλα και την ιδια νοοτροπια παρα το παιξαμε πονηρος ο.βλαχος!"""!""και βρηκανε..εδαφος τα λαμογια και μας θαψανε τα κωθονια…θα πληρωσουμε παρτε το χαμπαρι …και αυτοι θα γελανε εις υγειαν των κοροιδων που πεθενουν και ζουν αυτοι καλα!!!""

  15. Ο ΤΥΠΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΥΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΣΚΕΠΤΩΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΣΕΙΣΜΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!! ΟΛΑ ΘΣ ΚΥΛΗΣΟΥΝ ΟΜΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ!!! ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΧΩ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΟ ΡΕΥΜΑ, Η ΚΑΘΑΡΗ ΨΥΧΗ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΠΙΟ ΑΠΛΑ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ ΔΥΝΑΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *