Διαφημίσεις

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ-(9/14/2013)

Γιορτινή η σκοτεινή; Του θεου η του διαβόλου; Της εκκλησίας η των αλλων; Παντού το δυαδικό , το διπολικό τέρας χορεύει! Δεν το ακούς ; Δεν ακούς τι ησυχία έχει βγάλει;

Μα το Γιν και Γιανγκ έχει μια γραμμή που το κάνει και ξεχωρίζει ,αυτή την γραμμή κυνηγούν όλοι στον κόσμο οι τρελοί ! Την συμφιλιωτική γραμμή ,την δύναμη τον αιώνων ,αυτή την δύναμη που διαχωρίζει τον θάνατο από την Ζωή ,αυτη όλοι κυνηγούν ,μαύροι και άσπροι με παντελονες και φουστιτσες !

Το μέγιστο φορτίο ουρανού και γης, το απειροελάχιστο οριακό σημείο μετατροπής η απόλυτη δύναμη ικανή να γυρίσει την γη ανάποδα φθάνει να είναι εκεί την κατάλληλη στιγμή!

Πόσο δυνατή είναι άραγε η τελευταία σταγόνα που κάνει το ποτήρι να ξεχειλίσει; Όχι πιο δυνατή από τι άλλες σίγουρα αλλά η στιγμή της;; !! Θεέ μου τη δύναμη; η αλλαγή ισορροπίας όλης της κατάστασης , από σταθερό σε ασταθές ,από κύμα σε σωματίδιο! …Όλοι οι τρελοί κυνηγούν αυτήν την συμφιλιωτική δύναμη ,αυτή να την ελέγξουν για να κατακτήσουν τα πέρατα !

Ποιος είναι ο τριαδικός κανόνας ; Το τρία το ιερό πόσες μορφές έχει πάρει; αρνητικό -θετικό – συμφιλιωτικό λεπτή γραμμή , πατήρ ,ιός ,άγιο πνεύμα,λεπτή γραμμή παντού κρυμμένη καλά κωδικοποιημένα αυτή η δύναμης !

Τη Κυριακή θα είναι αύριο ; ποιας δύναμης ιππότης θα εμφανιστεί;μα αν τον κοιτάξω θα χαθεί στην απροσδιοριστία της ανυπαρξίας του!

Ανάσα ενός κοιμισμενου δράκου η δύναμης φυλάσσεται ξανά , δεν θα δοθεί πάρα μόνο στα αγνά ,στα παιδιά , στην καρδια !

Για αυτό και ο κόσμος θα ξεχειλίσει για την μεγάλη αλλαγή ,μην φοβηθείς την αλλαγή ,μην βιαστείς για την Ζωή η δύναμη που σε ενώνει θα σε οδηγεί πάντα σε αυτή !

Συμφιλίωση των άκρων , των αντιθέτων , από εκεί έρχονται οι κεραυνοί ,τρεις όπως κοιμήθηκαν ξυπνούν !

Τη Κυριακή θα είναι η αυριανή;

Stranger…Σας ελειψα;

Υ.Γ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ

ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ , ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ! ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΥΝΑΜΗ? Η ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΟΣΟΥΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ? ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ , ΕΚΕΙ ΚΟΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ …ΕΝΑ ΤΙΤΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΥΑΔΙΚΟΣ!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ …ΧΜΜΜ …ΑΦΗΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΠΟΙΟΥς ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΣΑΣ … ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ !



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

119 σχόλια στο “Αλήθεια τη (τι) Κυριακή ξημερώνει ;-ΞΑΝΑ-”
  1. Άμα καταφέρει ο Πουτινιάρης και ο σκιαγμένος ο Σοτοέρο (εσχάτως Ομπάμα) να φέρουν βόλτα τα ερπετά και να αποφευχθεί ο πόλεμος στη Συρία, είμαστε πραγματικά σπουδαίοι.

    Θα πάρουμε μια βαθειά ανάσα.

    Να θυμάστε την τελευταία προφητεία της Φάτιμα

    "Η Συρία κρατάει τα κλειδιά της ειρήνης."

  2. Το "τη Κυριακή…?" γράφεται με "ι" και όχι με η…είναι ερωτηματική αντωνυμία…εκτός αν θέλεις να μας δείξεις "τη κυριακή…" αλλά εφ όσον στο τέλος βάζεις ερωτηματικό τότε θέλει "ι"…

  3. Ούτε στο μυαλό μου να ήσουν stranger. Ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν κάνεις την ανάρτηση και διαβάζοντας τα τελευταία νέα πριν λίγο, αναρωτιόμουν για την τρομερή ησυχία που επικρατεί… Σαν εκείνες τις στιγμές της απόλυτης υγρής άπνοιας πριν την καταιγίδα.
    Κάπου διαβάζω:
    Αόρατος η ακρίβεια των αριθμών καθοδηγεί την νοημοσύνην μας. Οι αριθμοί συνδέονται με τους κύκλους των ουρανίων σωμάτων με σκοπόν να υποδείξουν εις τους θνητούς τα λάθη και τους άθλους της ψυχής των.

  4. λοιπόν καλησπέρα …. ωραία όλα αυτά αλλά αν θέλεις πραγματικά να μας βοηθήσεις πρέπει να μας τα κάνεις πιο " λιανά " …. δεν έχω πολύ χρόνο να διαβάζω τα πάντα και σίγουρα υπάρχουν μέρες που δεν ανοίγω το Ρ/C καθόλου … αλλά θέλω να γνωρίζω , έχω παιδιά και με ενδιαφέρει πολύ το τι θα ακολουθήσει . Ευχαριστώ που με διάβασες .

  5. Μας ελειψες , αλλα τωρα πια ξερουμε πως αλλου νυχτωνεις κι αλλου ξημερωνεσαι , οποτε … Τωρα που ηρθες ομως , πιασε δουλεια γιατι ειμαι κι απο ναρκωση και δεν τα πιανω ολα . Ολα , λεμε τωρα .

  6. Mου ελειψες…αλλα πρεπει να ριξω την "Ταρω"…να μου πει…τι εννοεις!….. Μιλαμε…για πολυ…."σαδιστη"!!!

  7. Η Κυριακη που ξημερωνει ας ειναι με τον τριαδικο. Ας ειναι με το καλο. Η απλη φαλτσα και αδυναμη ολο παθη φωνη μου σκεφτηκα οτι δεν μπορει να φτασει μεχρι τον θρονο του.

    Ομως υπολογισα οτι τοσες δυνατες ψυχες που
    προσευχωνται απο αλλα σημεια ανεληπως και εχουν την καθαροτητα και την δυναμη να ακουστουν ας παρουν και την δικη μου μαζι τους. Αυτη ειναι η τελευταια φραση της ικεσιας μου.

    Ας την παρασυρουν ψηλα ας την φτασουν μεχρι εκει και τοτε…… θα ειναι συν.

    Ειμαι σιγουρος πλεον δεν φοβαμαι. Θα φτασει.
    Θα ακουστει.

    Σας ευχαριστω αδελφια συνεχιστε ειμαστε πλεον ομαδα. Μπορουμε να αλλαξουμε τα παντα
    Δεν θα απελπιστω ξανα. Δεν θα δωσω την χαρα της απωλειας μου στο κακο.
    Ποτε…
    Αυριο θα ειμαστε μια ημερα πιο κοντα στην λυτρωση μας.

  8. Και τώρα δηλαδή που θα ξενυχτίσω περιμένοντας την Κυριακή τι κατάλαβες; Αμάν να ξερα τουλάχιστον τι να περιμένω στο περίπου….; Παίζει να μας εξηγήσει κανένας που κατάλαβε ή μπαααααα αχ και δεν μου αρέσουν οι σπαζοκεφαλιές!!!!!

  9. καλο υπνο αδερφια .εγω φευγω για δουλεια ,δυσκολη η ζωη του ψαρα εχει και φεγγαρι .οσο για αυριο ,το ξημερωμα θα με βρει στη τσιτα που λενε.να βγω κατα της 10 απο το πελαγος και μετα ας γινει οτι θελει .

  10. Τη Κυριακή ξημερώνει; είναι σωστό. Σημαίνει: αυτή τη Κυριακή θα ξημερώσει; Το νόημα μπορεί να είναι μεταφορικό.
    Τι Κυριακή ξημερώνει; είναι και αυτό σωστό. Σημαίνει: Τι θα είναι αυτή η Κυριακή που θα ξημερώσει ή τι θα συμβεί αυτή τη Κυριακή;

  11. Αλήθεια τη Κυριακή , ξημερώνει ;
    Αλήθεια, τι Κυριακή ξημερώνει ;

    το κόμμα κάνει την διαφορά

  12. Εσεις που καθεστε και τον διορθωνετε δη8εν οτι δν εγραψε σωστα το τη (τι) κοιμαστε ορθιοι ηθελα να ηξερα?? ανοιξτε λιγο το μυαλο σας..nikf

  13. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΕ Ο STRAGER ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ

    Αλήθεια τη (τι) Κυριακή ξημερώνει ;

    α.Την Κυριακή ξημερώνει; (τι μπορεί να την κάνει να μην ξημερώσει;)
    β.Τι Κυριακή ξημερώνει; (δηλαδή τι θα συμβεί)

  14. Αλήθεια τη Κυριακή ξημερώνει; = Θα ξημερώσει αυτή την Κυριακή με ηρεμία ή θα συμβεί κάποιο μεγάλο γεγονός που θα αλλάξει την ζωή μας λόγω του μεγέθους του; Αρα το γεγονός αυτό για να μην "ξημερώσει" κατά κάποιον τρόπο θα συμβεί τις πρώτες πρωινές ώρες.

    Αλήθεια τι Κυριακή ξημερώνει; = Τι είδους Κυριακή ξημερώνει, καλή ή κακή; Από εκείνες που περνάνε αργά και ξεκούραστα ή από εκείνες που δεν τις ξεχνάς ποτέ;

    Αυτό θέλει να πει με τον τίτλο, με όλο τον σεβασμό, από τη στιγμή που δεν μπορώ να είμαι μέσα στο μυαλό του συντάκτη.

  15. Βρίζετε όλοι την RE PUSSY αλλά κάνετε οι περισσότεροι ορθογραφικά λάθη της δεκάρας, και οι περισσότεροι σκόπιμα!
    Προσθέτετε «ΥΦΟΣ» στα γραφόμενά σας; Μυστήριο; Είστε μοδάτοι; Διαφορετικοί;
    Γιατί γ@μ@τε τα Ελληνικά και μετά ζητάτε και τα ρέστα από την κάθε ΡεΠούστη;;;

  16. η αληθεια της. και υστερα η ερωτηση. δεν υπαρχει το σημειο στιξης, εσκεμμενα.
    η ιδια γλωσσα σε δυο διαλεκτους. μη ορθον οχι εσκεμμενα.
    ισως ξημερωσει η ……… (αιτιατο).-(αποτελεσμα)

  17. το τη Κυριακή γράφεται με -οι-…αμέσως πετάχτηκαν όλοι οι καθηγητάδες να μας μάθουν ορθογραφία…

    ο δικηγόρος του διαβόλου

  18. Γατι ρωτας? οταν ξεκαθαρισω τι ειδα θα σου πω…..Στο εχω ξαναγραψη περιεργη αφωνη ησυχεια…..Ξερης κατι….πες το ξεκαθαρα….ουτος. η αλλως οση εχουν αφουγκραστη πιανουν εντονα οτι παμε για ξεκαθαρισμα καταστασεων και επιβολη κυριαρχειας…..Καλημερα σε ολους !!! Αγαπηστε τον ευατο σας και τους ανθρωπους ….Ετσι τοτε αγαπατε Εκεινον….το ανορθωγραφο

  19. ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΝΩ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝΜΙΛΑΣ ΜΕ ΓΡΙΦΟΥΣ?

  20. καλως μας την !!! την Κυργιακη εν τω μεσω του Σεπτεμβριου…

    οπου ο Αντιπροεδρος της κυβερνησης ο Υπουργος εξωτερικων της κυβερνησης ο Προεδρος του κινηματος του παν-ωχ ο γαμβρος μεγαλοεπιχειρηματια δηλαδη ο πρωην Τουρκογλου

    επιδιδεται σε αγωνα επιβιωσης της θεσμικης θεσης του για να μην χασει τα δημοσια αξιωματα του και κατ επεκτασην την "ατιμωρησια" απο την υποστηριξη του συστηματος οταν θα ερθει η ωρα που θα λογοδητησει

    για τις αποφασεις του οπως ( αστικες αγωγες/χαρατσια/αλλαγη συνορων/α.ο.ζ/ κ.τ.λ./κ.τ.λ.)

    πιστευοντας οτι ολη αυτη η εκφραζομενη ΚΑΚΙΑ προς τους συμπολιτες του θα μεινει ατιμωρητη…!!!

    ο δε ετερος μαγκας της πολιτικης μας που μας φλομωνει με μαγκιωρικες δηλωσεις τυπου δεν εκβιαζομαι εγω!!!! και ας ερθουν να με βαλουν εμενα φυλακη!!!!

    ετοιμαζεται λοιπον αυτος ο πολιτικος ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ να παει στας Βρυξελλας για να εκλιπαρησει ακομη λιγο χρονο στην εξουσια

    και για να χειριστει την ατιμωρητη ΕΞΟΔΟ του και αυτος οπως και ο αλλος και για να μπορεσει να ετοιμασει τα νεα ψεματα στους συμπολιτες του

    Εν τω μεταξυ σε αυτο το μεσον του Σεπτεμβριου -ξεχαστηκαν οι δηλωσεις του πολεμαρχου/ αρχιστρατηγου του πολεμου της Συριας αντιπροεδρου/ υπουργου/ προεδρου/ γαμβρου… -ξεχαστηκε το success story του αντρακλα/ψευτη/διπλοπροσωπου/… -ξεχαστηκε και το πρωτογενες πλειονασμα του ανθρωπου των αγορων/στουρνου/…

    αλλα ομως -δεν ξεχνωνται οι ΦΟΡΟΙ οι ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΔΕΚΟ τα ΧΑΡΑΤΣΙΑ και οι ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

    που ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ

    ετσι λοιπον ολα αυτα τα λιγα για εμας και για να μην ξεχνιωμαστε ΕΜΕΙΣ που δεν εχουμε να φοβηθουμε απο κανεναν

    χειροτερο φασισμο χειροτερη κυβερνηση χειροτερη απανθρωπη συμπεριφορα χειροτερους πολιτικους οσφυοκαμπτες σε ανθελληνικα σχεδια…

    Καλη μας Κυργιακη κοντη γιορτη για τον απολογισμο του ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ……

  21. Εσυ
    14 Σεπτεμβρίου 2013 – 11:28 μ.μ
    και ολοι οσοι το μονο που σας ενδιαφερει ειναι η ορθογραφια
    η σκεψη σας εχει ουτε καν μια μοιρα πνευματικου πεδιου

    Αλήθεια τη (τι) Κυριακή ξημερώνει ; Η Ηλεω εσεις νομιζετε οτι ξημερωνει επιδη βλεπετε φως στην μονοδιαστατη πραγματικοτητα σας????

    1. ΌΛΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ! ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ!!!
      ΕΣΥ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ 3ΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ;;;

  22. Σμύρνη 15/9/1922. Κατά την "κυρία" Ρεπούση είναι η επέτειος για τον συνωστισμό στο Λιμάνι της Σμύρνης.

    Τίνα

  23. κοίτα τώρα γέλιο…..έβαλες και ασχολούνται με το τι?ή τή?
    Είναι το ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ…..Τον ιππότη τον αγνοήσατε …..τον δράκο τον αγνοήσατε…..το 3αδικο κώδικα το αγνοήσατε….το τρεις όπως κοιμήθηκαν θα σηκωθούν το αγνοήσατε…….

    δίνω ένα "τυράκι" ο ΔΡΑΚΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΟΥΑΛΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΝ(ΘΙΒΕΤ)

    Η αρχή του γένους…..

  24. Κυριακη η ημερα του ηλιου [κυρια αρχω] ο ηλιος ποτε δεν κρυβεται γιατι αυτο ειναι η υπαρξη αν καποια συννεφα τωρα κυριαρχουν και φιλοσοφουν γρηγορα θα φυσιξη ο αιολος να τα ξεκαθαριση και μονο τα γερα σπιτια με σωστες υποδομες θα ζησουν να φερουν την αληθεια του φωτος
    οντως απο εχτες στις 9 μμ αρχισε η τελευταια αφυπνηση του ανθρωπου και επειδη στην ελλαδα υπαρχουν πανω απο 5000 πυλες θα δονιστουν περισοτερο ΄βλεπετε το ξεκαθαρισμα θα αρχιση απο το σπιτι του ηλιου
    στις περιπου 16 οκτ οπως λεει και ο νικος στο ναο του τραπεζικου συστηματος [τζογου] θα επελθη το τελος αυτου του κλεψιματος η αλλαγη θα ειναι για το καλο μας φυσικα οι τζογαδοροι θα το πουν για το κακο μας [στην αναμπουμπουλα ο λυκος χαιρεται] προσοχη εκει θα φανουν οι θεσης μας με ποιους ημαστε
    οπως λεει και ο νικος τι [τη] κυριακη ερχεται [ημερα του φωτος] εξαρταται απο εμας να βρουμε το μονοπατι αναμεσα στο διπολο της ψευτιας αυτης που ζουμε
    ελληνικες ψυχες ηρθε η ωρα΄προσοχη τις μερες που ερχονται μετα την κυριακη η αλλαγη ειναι για το καλο μας λαβατε θεσης

  25. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
    Γειά σου ωρέ Νίκο.Ναι μας έλειψες και ΔΕΝ πρόκειται να συμβεί τίποτα αυτή την Κυριακή.Τό χω σίγουρο σου λέω.
    Από πληροφόρηση δική μου κάτι θα συμβεί το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.Μόλις έχω νέα θα ενημερώσω.Καλή εβδομάδα να έχετε όλοι και όλες.

  26. Σημερα σκεφτομουν πως εχει πεσει πολλη μα παρα πολλη ησυχια. Εσας σας φαινεται φυσιολογικη??? Σημερα ειναι Κυριακη 5.12 μμ και δεν εχει γινει απολυτως τιποτα. Στο ορατο πεδιο βεβαια. Στο αορατο ομως? το πνευματικο??? Δεν ξερω αν εχει συμβει κατι υποθετω θα φανει συντομα. Εμενα με προβληματιζει η βουβαμαρα. Παρα εχουμε ησυχια πια…

  27. 15 Σεπτεμβρίου 2013 – 5:14 μ.μ.

    τις ίδιες σκέψεις κάνω και εγώ!!!
    αυτή η βουβαμάρα μου δηλώνει ότι πολλά γίνονται στο αόρατο πεδίο!!!

    κάποιος που αρχίζει να μαθαίνει.

  28. Φρικτό θάνατο είχε το πρωί της Κυριακής ένας κολυμβητής 30 ετών στη Βουλιαγμένη!

    Ο άτυχος άνδρας κολυμπούσε στα ανοιχτά, όταν διαμελίστηκε από την προπέλα τουριστικού επιβατικού ταχύπλοου σκάφους, που τον παρέσυρε.

  29. ρε παιδιά πρόσεξε κανείς ότι το γέλοουστόουν άρχισε να χορεύει εδώ και τρείς μέρες;

  30. Tιποτα δεν με προβληματιζει περισσοτερο απο την απολυτη ησυχια ( οπως τωρα ) . Μου θυμιζει τις περιοδους της ζωης μου που ολα μενουν στασιμα , δινοντας μου την ψευδαισθηση πως ολα πανε καλα , και μεσα σε λιγα λεπτα…γυριζουν ολα τουμπα . Ευτυχως η δυστυχως , εμαθα απο πολυ μικρη , αυτες τις μικρες αναπαβλες να της χρησιμοποιω για να προετοιμαζομαι οσο μπορω , και να τις απολαμβανω οσο παιρνει για να γεμιζω δυναμη . Αυτο προσπαθω να κανω και τωρα , αν και 4 πυροσβεστικα αεροπλανα και 1 ελικοπτερο που περνανε συριζα απο τη σκεπη του σπιτιου μου για να σβησουν μια μεγαλη φωτια που καιει στο πισω βουνο απο το μεσημερι δε μ αφηνουν ( ολα τα λεφτα ειναι οι τυποι και μπραβο τους ) . Συμπερασμα : Ντυνομαι , στολιζομαι και κατεβαινω στην κατω πολη που εχουμε το πανηγυρι μας να φαω κανα σουβλακι . Και του χρονου να ειμαστε ολοι καλα .

  31. ένας που δεν ξέρει ορθογραφία… άλλοι δεν ξέρουν συντακτικό… κάποιος είδε το δάσος… οι περισσότεροι πρόσεξαν μόνο το δέντρο… ένας που γνώριζει… κάποιος που αρχίζει να μαθαίνει… κάποιοι αγωνιούν να αναλύσουν… όλοι σταμάτησαν στο τη τιτι τιτι εε τιτι(αλκαίος).. θέλουν βοήθεια να συλλαβίσουν, το σκηνικό της πλήρης αποχαύνωσης έχει στηθεί τέλεια χωρίς καν να κοπιάσουν.

    6μιση το πρωί ώρα για δουλειά ο ήλιος πάντα συνεπής στο ραντεβού του υπέρλαμπρος πάνω από έναν καταγάλανο ουρανό. ημερα ύψωσης τιμίου ζωοποιού σταυρού το σάββατο(μεγ. παρασκευή/νηστεία)αφήνει τη θέση της σε μια γαλήνια μέρα γεμάτη προσδοκίες για ένα καλύτερο αύριο.

  32. Πριν 2 ώρες, 6.2 R στα Andreanof & Aleutian islands… στην Αλάσκα… Θυμάστε? Εκεί που είχε ξαναδώσει μεγάλο σεισμό και είχε δικαιωθεί ο Stranger. Τώρα ξανάκανε και κουνάει και όλη η Καλιφόρνια… Το Yellowstone προς το παρόν δεν είναι ανησυχητικό…

  33. καλα κρασσα…παει η κυριακη …παμε για αλλη ημερομηνια…
    τωρα κατι κουνηματακια…κατι σου ξου μου του κ.τ.λ.
    ειναι για τα κελαρια και να παλιωνουν σαν τα κρασσα….

    αντε καληνυχτα παιδες ερχονται νεα μετρα και πολιτικες εξελιξεις
    ο σαμαρικος/βενιτζελος/ στουρνος μας λενε …"γεια"!

    επισημαινω την προσοχη σας στις κινησεις ενεργειες του Αβραμοπουλου
    οπως και της κορης του Μητσοτακη….θα με θυμηθειτε συντομως!!!

  34. Αν εξαιρέσεις το σεισμό που ανέφερε ο χρήστης Littlepartofsoul κατά τα άλλα είναι Κυριακή βράδυ (μία ώρα πριν αλλάξει η μέρα σύμφωνα με το γήινο χρόνο τουλάχιστον) και από ότι φάνηκε, η μέρα ήταν υπέροχη (λέγανε πως θα έχει χαλάσει ο καιρός) και μάλλον βαρετή. Συνηθισμένα πράγματα δηλαδή.
    Αυτά.

  35. Πιστευω οτι υπαρχει μια περιεργει ηρεμια , βουβαμαρα, {εχω και εναν πονοκεφαλο }, και εχω την αισθηση οτι κατι ολοι περιμενουμε,,ισως ειναι για το καλο μας .και μιλαω για εμας τα προβατακια, τον απλο λαο, ,, ας γινει οτι ειναι να γινει να τελειωνουμε μια ωρα γρηγοροτερα, παντως καταφεραν πλεον να τα δεχομαστε ολα και να μην αντιδρουμε σε τιποτα, δεν εχουμε το κουραγιο να σκεφτουμε κατι και να ξαναβρουμε ελπιδες, να πιαστουμε απο κατι ,,,,ελπιζουμε σε ενα σεισμο , στους εξωγηινους, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ,,,, ισως ειναι σκεψεις μιας γενιας που ξαφνικα κουραστηκε γιατι δεν ειχε μαθει να κουραζετε,,,, ισως εχουμε φορτισει αρνητικη ενεργεια και αυτο πολλαπλασιαζετε μερα με την μερα!!!,,,ισως μπαινουμε σε μια καινουρια εποχη και κρυμενοι πισω απο ενα lap top προσπαθουμε να διασκεδασουμε να αγαπησουμε να σωσουμε τον κοσμο και διαφορα αλλα ,,,, ευχομαι στο τελος να παραμεινουμε ανθρωποι!!!!!!!!

  36. Προσπαθω να το στειλω και κλεινη συνεχεια !!!γιαυτο και το σχολιο πιο πανω@@@@Ξανα Δυαδικο-Δυπολο…Ερμης τρισμεγιστος## κοκκινος-μαυρος δρακος…γιν-γιαν….φιδι κουλουριασμενο###οσο για την ανασα δρακου@@@@@@@@Υπαρχη σε μυθο -θεοτητες….και αν ειμε σωστη και μια εχη σχεση με το μερλιν το μαγο….οσο Για την Αγια τριαδα…λεμε.αδιερετος και ομοουσιος….ελπιζω να παω καλα…το ανωρθογραφο

  37. Και κατι αλλο …η 3 δυναμη μπορη να θεωριθη η Ενοραση…..οτι και να λεμε ομως ο καυγας γινεται για το παπλωμα…..τι ζητανε ολοι αυτοι….ιζνογκουντ …θελω να γινω χαλιφης στη θεση του χαλιφη….αν το εχης διαβαση θα καταλαβης…..Εγω πλεον κουραστηκα να το πολεμαω ….βλεποντας την καασταση που επικρατη….πολυ μεγαλο προβλημα….οχι οτι ειμε καλλυτερα εγω……υπαρχουν ομως χειροτερα ….και μερικοι η καψα τους εινε η ορθογραφια…..Δεν Ξερω….ο Συνανθρωπος μας εινε το προβλημα…..οσο για Δαυτους περνανε μια χαρα…..Σκοτιστικανε……Το ανωρθογραφο….Υ.Σ οτι και να λεμε υπσρχη μια Δυναμη πιο δυνατη απο αυτους ……πεστον οπως θες…..θεο φως….δεν ξερω πως να το περιγραψω …..Μας αγαπαη….προσπαθη να μας βοηθηση…..αλλα εμεις εχουμε ξεπεραση σε κακια και μοχθηρια το θηριο…ιδιετερα σε αυτος που δεν μπορουν να αμηνθουν

  38. τρεις όπως κοιμήθηκαν ξυπνούν ! ΄Εχω λιώσει στη σκέψη ποιοι μπορεί να είναι αυτοί οι τρεις.Stranger αφού ξέρεις, βοήθα λίγο ρε πουλάκι μου….. να δω αν είμαι σε σωστό δρόμο.Έχει να κάνει με Ρωσία Αμερική Συρία; Έχει να κάνει με δυνάμεις; με πρόσωπα;

    Υ.Γ. Έλα πες,φιλαράκια σου είμαστε όλη μέρα μέσα στα Κατοχικά τη βγάζουμε να δούμε τι θέλει να πει ο ποιητής!!!

  39. Εγω παλι εχω κολλησει με το I pet goat II…..και τους λωτους…και τον Χριστο-Οσιρι… Και την γρια-πορνη…Η τριαδικοτητα "παιζει" παντου… το οικοδομημα γκρεμιζεται παντου! Τι γινεται λοιπον? Ξυπναμε με το ζορι? Εχω κολλησει ασχημα με τους ροζ λωτους.. Πατηρ Υιος και……?????????

  40. Ανωνυμε 16 Σεπτεμβριου 2.41 πμ
    Τελικα πολλα παιζουν ρολο. Και ας μην ξεχναμε πως εδω που φτασαμε εγινε με μεγαλη μεθοδικοτητα εδω και χρονια τωρα. Ομως ΔΕΝ σταματαμε να μιλαμε ακομα και αν ακουγομαστε τρελοι, δεν σταματαμε να βοηθαμε οπως και οσο μπορουμε τον διπλανο και ΟΧΙ δεν θα χασουμε την ανθρωπια μας. ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ. Επιχειρουν παση θυσια την διαλυση της ελληνικης οικογενειας. Δειτε τα επιδοματα που κοβουν σε τριτεκνους πολυτεκνους δειτε τα παιδια που τα πιανουν για τεκμηριο. ΟΜΩΣ η Ελληνικη οικογενεια αρχιζει παλι και συσπυρωνεται ειτε το θελουν ειτε οχι. Ειτε το θελουμε και μεις οι ιδιοι ειτε οχι. Ειτε αρεσει ειτε οχι. Σαν πολυ ανεξαρτητοι δεν ειχαμε γινει ολοι και καλα??? Λογω κρισης η οικογενεια δενεται παλι. Πισω στο πατρικο ολοι. Και ολοι θα αλληλοβοηθηθουμε. Δεν το περιμενατε αυτο πρακτορακια του συστηματος ε? Αγαπητοι μου. Και σταχτη να γινουμε θα αναγεννηθουμε μεσα απο αυτην. Οποτε ξυδι.

    ΥΓ1 Α!!!! Το οτι η Γερμανια εβγαλε απο εμας (λογω κρισης) 85 δις ευρω το ειπα??? Μπα δεν το ειπα .

    ΥΓ2 Το οτι το 2012 την βαλαμε μεσα κατα 17 δις και αναμενεται το 13 καπου 57 δις!!!! λογω του οτι αρχιζουμε και στροφαρουμε επιτελους και ΔΕΝ αγοραζουμε τιποτα γερμανικο…το ειπα??? δεν το ειπα. Κοντα ειναι και το '15 οπου θα 'μπουν μεσα' για τα καλα τα γερμανακια.

    Ελα να ξυπναμε κι αλλοι λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

  41. Συμφιλίωση των άκρων , των αντιθέτων , από εκεί έρχονται οι κεραυνοί ,τρεις όπως κοιμήθηκαν ξυπνούν !

    χρυσή αυγή – ν.δημοκρατία…..κολλάει???πάμε για εμφύλιο

    Ανάσα ενός κοιμισμένου δράκου η δύναμης φυλάσσεται ξανά , δεν θα δοθεί πάρα μόνο στα αγνά ,στα παιδιά , στην καρδιά !

    στην καρδιά την έφαγε το παλικάρι….????

    ρε λες να ήταν το "προφητικό" για εμας και όχι για τους άλλους??

    η αρχή του γένους….

  42. ΠΑΜΕ ΠΡΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ.. ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ.

  43. Η ιστορια αυτη , του Πειραια , δεν ειναι αυτο που μας επιτρεπουν να ξερουμε . Παρουσιαζει μεγαλα κενα και ασαφιες , παραποιειται και παρουσιαζεται μονοπλευρα ολη μερα απο ολα τα ΜΜΕ και χρησιμοποιειται ποικιλοτροπος απο τα κοματα . Εδω υπαρχει πολυ βαθος και εχει και αναθυμιασεις . Ας ελπισουμε πως αυριο-πανσεληνος-καποια πραγματα θα βγουν στο φως και αυτο βεβαια , οχι χαρην της "αντικειμενικης" δημοσιογραφιας που σημερα εχει κανει ολων των ειδων τις πλησεις στη μαζα ( εγκεφαλου , στομαχου , εντερου κλπ) . ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ . ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ "ΒΑΡΙΑ ΘΛΙΨΗ " ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ; Ας ελπισουμε πως η Δυναμη του Τρια θα χτυπησει γρηγορα .

  44. STRAN Κάτι που μάλλον γνωρίζεις αφού έχεις μελετήσει την ανατολη παλια και νέα;Μα τι λέω και ποιός δεν ξέρει το γιν και γιαν…Ολοι κινούντε στήν γραμμή κανείς δέν τολμά να ζήσει στόν ένα κόσμο η στόν άλλο και ποτέ μεχρι στιγμης ούτε για μιά ώρα δέν βρέθηκε ο κόσμος,όλος, στο ΄΄ενα στρατόπεδο η στό άλλο ποιός ευθύνεται γι'αυτό.

  45. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-
    STRANGER
    ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΣ ΛΙΓΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΣΟΥ.
    ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ
    ΤΙΤΛΟΣ : ΤΡΙΤΗ ΔΥΝΑΜΙΣ UNAFFILIATED
    Οι άνθρωποι χωρίς θρησκεία είναι η τρίτη δύναμη στον κόσμο μετά τους χριστιανούς και τους μουσουλμάνους .
    Οι άνθρωποι χωρίς θρησκευτικές πεποιθήσεις αποτελούν την τρίτη μεγαλύτερη παγκόσμια ομάδα σχετικά με το μέγεθος των θρησκειών του κόσμου μετά τους χριστιανούς και τους μουσουλμάνους και λίγο πριν από τους Ινδουιστές.
    το Ισλάμ και ο Ινδουισμός είναι ως επί το πλείστον οι θρησκείες που είναι πιθανότερο να αυξηθούν στο μέλλον, ενώ ο Ιουδαϊσμός έχει τις ασθενέστερες προοπτικές ανάπτυξης.
    Συνολικά, το 84 τοις εκατό των κατοίκων του κόσμου, το οποίο εκτιμάται σε 6,9 δισεκατομμύρια, ταυτίζονται με μια θρησκεία.
    Η κατηγορία «αδέσμευτοι» ("unaffiliated") καλύπτει όλους εκείνους που δεν πρεσβεύουν καμία θρησκεία, από τους άθεους και τους αγνωστικιστές μέχρι σε άτομα με πνευματικές πεποιθήσεις, οι οποίοι δεν συνδέονται με οποιαδήποτε γνωστή θρησκεία.

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ : ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; Η ΦΥΣΗ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΤΑΞΙΑ;

    ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ / ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΤΑ ΕΝΤΟΠΙΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ.

    «Φίλες και φίλοι, αγαπητοί μας επιβάτες, σας μιλάει ο καπετάνιος. Με συγχωρείτε που αναγκάζομαι να διακόψω το υπέροχο πάρτι σας, αλλά οι στιγμές είναι κρίσιμες.
    Ένας σιγανός, ψίθυρος ανησυχίας άρχισε να διαδίδεται στην αίθουσα. Κυκλοφορούσαν φήμες για… κάποια πιθανή σύγκρουση. Κάποιοι μιλούσαν ακόμη και για κάποια τεράστια, σαν βουνό, σκιά, που η σιλουέτα της διαφαινόταν ήδη αδρά μέσα από την πυκνή ομίχλη. Και τάχα, πως προς αυτήν κατευθυνόταν ολοταχώς το πλοίο. Οι πιο ψύχραιμοι καθησύχαζαν τους προβληματισμένους: «Δεν υπάρχει περίπτωση ατυχήματος. Ακόμη και σύγκρουση να υπάρξει εμείς δεν θα πάθουμε τίποτα. Το είπε και ο καπετάνιος. Δεν τους συμφέρει να μας αφήσουν να βυθιστούμε. Όποιος ισχυρίζεται κάτι τέτοιο απλά μπλοφάρει»
    Κάποιοι άλλοι είχαν αρχίσει να αγανακτούν γιατί χάλασε η ατμόσφαιρα αυτού του υπέροχου πάρτι. Η κατάσταση στην γέφυρα δεν ήταν καλή. Επιπλέον, από τα αντικειμενικά τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν και τους περίτεχνους χειρισμούς που σχεδίαζαν για να αποφύγουν τη σύγκρουση είχαν τώρα να αντιμετωπίσουν τους αγανακτισμένους επιβάτες και μια πιθανή εξέγερση μέρους του πληρώματος.
    Στο σαλόνι ο χορός συνεχιζόταν. Πολλοί πίστευαν πως το πάρτι αυτό ήταν τόσο υπέροχο που δεν θα τελείωνε ποτέ. Η μουσική ήταν τόσο δυνατή, που κάλυπτε τους δυσάρεστους εξωτερικούς ήχους, τις κραυγές των επιβατών και τις στριγκλιές της σειρήνας. Ακόμη κι όσοι έμπαιναν έντρομοι στο σαλόνι για να ενημερώσουν φίλους και γνωστούς για το επερχόμενο ατύχημα αντιμετωπίζονταν ως γραφικοί, υπερβάλλοντες και καχύποπτοι. Κάποιοι τους κατηγορούσαν κι ως προδότες, πουλημένα τομάρια που ήθελαν να διακόψουν το πάρτι του λαού.
    Πολλοί εκ των οποίων ΟΜΩΣ δεν ήξεραν καν τι σημαίνει ΟΡΟΣ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2 : ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΕΛΛΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ.
    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΞΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΓΑΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΙΜΑ, ΝΕΑΝΙΚΟ ΑΙΜΑ, ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ.
    ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ (ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΜΕ.

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  46. Η ΤΡΙΤΗ ΔΥΝΑΜΗ. Όλοι οι τρελοί κυνηγούν αυτήν την συμφιλιωτική δύναμη, δεν θα δοθεί πάρα μόνο στα αγνά ,στα παιδιά , στην καρδιά!
    ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Ο STRANGER ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ.
    Το χάος είναι μπροστά μας. Τι άλλο να περιμένουμε;
    Θέλουμε τη ζωή που τελικά οδηγεί στο θάνατο;
    ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ;

  47. Με το πτωχο μυαλό μου και κατόπιν των γεγονοτων, κυριακη πρώτη ημέρα της εβδομαδος, τη (τι) κυριακη ξημερώνει, τι έρχεται αυτή τη βδομαδα … α! ναι ήρθε με τις υγειες μας άντε τώρα να σπάσουμε καμία βιτρίνα έτσι για να κάνουμε επανάσταση να ρίξουμε και λίγο φταίξιμο εδώ και κει, εμείς να μαστε καλά !

  48. Η Απαντηση μου στο αμπρακαταμπρα….Συμπληρωμα Η ΧΡΥΣΗ ΠΕΝΤΑΛΦΑ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ!!!"""Ο Κ ΥΒΟΣ ΕΡΙΦΘΗ!!!!! 3 ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ __ΔΥΝΑΜΗ**** Προσεχε …..πολιτιακη. ανωμαλια…..ΕΥΡΑΤΗΣ…..ΠΩΣ Θ Α Τους Αντικρουσουμε. Παρελθον__Παρον–ΜΕλλον."''""'ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ Η ΑΛΗΘΙΑ…το ανορθογραφο

  49. θα ηταν καλυτερα,ολοι εσεις οι σπουδαιοι της Ελληνικης ορθογραφιας,οταν καποιος κανει καποιο λαθος να του dixete giati ekane lathos kai piw inai to sostw.giath alios tha ton kanetai poly sintoma na grafei etsoi.giati telika den loipi se ayton h orthografia,alla se esas h paidia,legeste kai Ελληνες.

  50. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ
    ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΓΛΩΣΣΟΤΡΩΓΕΣΤΕ
    ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΚΩΝΕΣΤΕ
    ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΤΕ

    επιτρεπεται να σκεπτεσθε επιτρεπετε να λειτουργειτε το μυαλο σας
    επιτρεπετε να υποψιαζεσθε
    επιτρεπετε να υποχωρειτε
    επιτρεπετε να ειστε ειρηνοφιλοι καταπραινοντας παθη των γυρω σας

    ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΟΥ
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ
    (ΑΝΤΩΝΗΣ+ΒΑΓΓΕΛΗΣ Α.Ε)
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ

    δεν μας φταιει ο διπλανος μας αν περνα καλλιτερα απο μας
    δεν μας φταιει αυτος που δεν συμφωνει με εμας
    δεν μας φταιει ο κομματικος αντιπαλος μας
    δεν μας φταινε τα εξαρτηματα της Εξουσιας των διοικουντων

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
    ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
    ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΑΣ
    ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ

    δεν ειμαστε δολοφονοι— ειμαστε ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
    δεν ειμαστε εγκληματιες— ειμαστε ΦΙΛΟΤΙΜΟΙ
    δεν ειμαστε διεφθαρμενοι— ειναι ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ
    δεν ειμαστε βαρβαροι— εχουμε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ

    προς την ιδιοκτησια του ιστοτοπου:
    '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    επειδη οι καιροι ειναι υποπτοι και επειδη η προβοκατσια ειναι παρουσα ετσι λοιπον και με πολλη σκεψη και φαντασια και με δεδομενης της ανεξαρτησιας και της ελευθεριας που προσφερει αυτη η γειτονια

    χρειαζεται την προσοχη των διαχειρηστων ωστε οι "καλοπροαιρετες"επιθεσεις (διαμαρτυριων/ακαραιων αποψεων/σχολιων/βρισιων/….) απο ………. "σχολιαστες" να μην γινουν οι αιτιες της καθαιρεσης της ιστοπανιδας του ιστοτοπου (και εννοω απο την ελευθερη ανεξαρτητη ελληνικη δικαιοσυνη…)

    και εν παση περιπτωσει να προφυλαχθουν απο οποιαδηποτε ταλαιπωρια εκτος της ιστοπανιδας αυτης της ιστοσελιδας και οι σχολιαστες που θελουν και εχουν να προσφερουν ιδεες, γνωση, αποψεις, στηριξη, ….

  51. Πατήρ ,Υιός ,Αγιο Πνεύμα,λεπτή γραμμή παντού κρυμμένη καλά κωδικοποιημένα αυτή η Δύναμης………ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ…γενοιτο.

  52. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! Παμε δυναμικα….3 Κεραυνοι σχημα ..στο Φυσδικ Ολυμπιακοι Α γωνες 2012 Στο Στεμα του Λονδινου Σε ΡΟΖ Αποχρωση""""""""Κεραυνος Συμβολο το 6 γραμμα της Αλφαβητου Ιδεογραμα Στρεβλωμενο προς τα Δεξια Διας Αυτος που Στρεβλωνη Την Ζωη των

    Ανθρωπων Αυτος που εριξε εδω ο Οφις……Ζ το Στιγμα…..Αναπαρασταση σε αρχαιο νομισμα ΚΥΔΩΝΙΩΝ …..ΜεΤασταση Σε Αιγυπτιους Θεους… Μπραβο Νικο Η Στρεηντζερ το καλειδοσκοπειο ξετυλιγεται το Ανορθογραφο

  53. Μη τρελλαθουμε τελειως! Απευθυνομαι στον ανωνυμο της 18/9 5,24μμ. "Στα αγνα,στα παιδια,στη καρδια.." λεει ο stranger!! Που το ειδες το "αγνο παιδι"? Λυπαμαι για το νεκρο, ναι,πηγε τσαμπα και βερεσε, ναι, αλλα οχι και "αγνο παιδι"..! Αφου διαβαζετε που διαβαζετε, καντε ενα κοπο να μπειτε λιγο πιο βαθεια! Δεν θα κουραστειτε, σας το υποσχομαι!!!!

  54. Ας γινει το θελημα του Θεου!!!ολα απο Αυτον εξαρτωνται και κανεις δεν εχει την εξουσια να κανει κατι χωρις να το θελει και να το επιτρεψει Αυτος!!Οποτε αν ειναι θελημα Του οτι και να γινει θα ναι ευλογημενο.Ο φοβος και οι γριφοι που σκορπας ισως ειναι για τους ανθρωπους των ερπετων συμπεριλαμβανομενος και εσυ γιατι απο κει εχεις τις πληροφοριες σου ομως σου χω νεα….με το ΘΕΟ κανεις δε μπορεσε να τα βαλει και θα το δεις στην πορεια.Αν εισαι ομως ανθρωπος του Θεου μιλα με απλα λογια γιατι υπαρχουν ανθρωποι που σε διαβαζουν και γινεσαι κατανοητος μονο για την αγορα του χρυσου… τοσο απλος και τοσο ξεκαθαρος!!!Γιατι stranger δε μιλας τοσο απλα και ξεκαθαρα;;;γιατι αντι να προετοιμασεις τον κοσμο τον μπερδευεις και μας τη λες κιολας οτι ειμαστε τυφλωμενοι και επιφανειακοι;;;ΒΟΗΘΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΘΑ ΧΕΙΣ ΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ..τοσο απλα και τοσο ξεκαθαρα!!σ'ευχαριστώ

  55. Φιλε μου με Εβαλες σε πολλυ μεγαλο τρυπακι!!!!""Η ΙΣΟΣΚΕΛΗ ΠΕΝΤΑΛΦΑ""""Η ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ Φ""'"'' και το Πενταπλευρο Δωδεαεδρο σαν εργαλειο της φυσεως και των αριθμων μετρησης χρονου επιφανειων……και πολλα αλλα ψαχτε διαβαστε ολα απο εδω ξεκινανε …..Αυτο το νοημα τη ..διαστρευλωθηκε απο τους παπες…..Μεγαλη καταστροφη εαν αναλογιστης οτι αυτο εινε το Συμπαν του θεου γιατι υπαρχη να ειστε σιγουροι …..Του πραγματικου θεου… το ανορθογραφο…..

  56. 19 Σεπτεμβρίου 2013 – 1:09 π.μ.

    Μπράβο ρε φίλε!! Αυτό ακριβώς! Σιγά μη τσιμπήσουμε και πάμε και σκοτωθούμε μόνοι μας…….. τι σκατά διαβάζουμε συνέχεια εδώ να ξεστραβωθούμε……

    19 Σεπτεμβρίου 2013 – 7:08 π.μ. ΑΙΝΕΙΑΣ

    Μπράβο και σε σένα ! Ετσι, πολύ καλά τα λες. Και δίνεις και οδηγό μάλιστα πολύ σωστό.
    ΚΑΝΕΝΑΣ Έλληνας να μην συμμετάσχει σε οποιεσδήποτε φασαρίες και σκοτωμούς ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ, συνδικαλιστές, κόμματα, ΜΚΟ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙΤΕ. Να πάνε οι ΣυνδικαλΗστές να βγάλουν τα μάτια τους μόνοι τους, τόσα χρόνια άλλωστε δεν κουράστηκαν και πουθενά, οι συνάδελφοι τους έβγαζαν τη δουλειά για αυτούς.
    ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ. Μαζέψτε τα στο σπίτι γιατί γίνεται μεγάλη μάχη από τους συνδικαλισταρέους και τους "αριστερούς" για να σας τα κλέψουν από τα σπίτια και να τα βάλουν να …… "αγωνίζονται" για …… "παιδεία" (για τα βολέματα των καθηγητάδων)

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ σε ευχαριστούμε πολύ. Με σένα έχω καταλάβει τι γίνεται αλλιώς δεν…… και έτσι όπως τα λες εγώ βγάζω άκρη.

  57. Ανώνυμοςείπε…

    θα ηταν καλυτερα,ολοι εσεις οι σπουδαιοι της Ελληνικης ορθογραφιας,οταν καποιος κανει καποιο λαθος να του dixete giati ekane lathos kai piw inai to sostw.giath alios tha ton kanetai poly sintoma na grafei etsoi.giati telika den loipi se ayton h orthografia,alla se esas h paidia,legeste kai Ελληνες.
    19 Σεπτεμβρίου 2013 – 5:50 π.μ.

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!

    Παιδιά, ας τον ακούσουμε, έχει δίκιο! όταν τον κοροϊδεύεις και τον θίγεις συνεχώς τον άλλον δεν θα τολμήσει ποτέ να γράψει Ελληνικά και κάποτε να μάθει!
    άσε που οπωσδήποτε δίνει πολύ άσχημη εντύπωση αυτός που κοροϊδεύει.
    Έχει σημασία για την ικανότητα του εγκεφάλου μας να σκέπτεται να μιλάμε ΣΩΣΤΑ τη γλώσσα μας, ας βοηθήσουμε και άλλους που δεν ήταν καλοί στην ορθογραφία βρε αδερφέ να γίνουν. Οι υπόλοιποι ήμασταν καλοί σε όλα τα μαθήματα στο σχολείο;

  58. 140. Κοιτάει γύρω εις την Ευρώπη
    Τρεις φορές μ’ανησυχιά
    Προσηλώνεται κατόπι
    Στην Ελλάδα, και αρχινά:

    κοίτα που τον αριθμό 3 τον βρίσκεις και στους στίχους του εθνικού ύμνου….

    στίχοι επίκαιροι όσο ποτέ….

    η αρχή του γένους…..

  59. Προσπαθείστε όσοι και όσο μπορείτε να εξηγήσετε στα παιδιά τι συμβαίνει. Αν μπορείτε καλέστε και φίλους τους στο σπίτι και εξηγήστε.

    Όποιος "τό'χει" με τους νέους και τα παιδιά (δηλαδή έχει λέγειν, έχει πειθώ και γνώσεις) να προσπαθήσει να "μαζέψει" σπίτια τους όσα παιδιά μπορεί.
    Όλοι οι γονείς δεν είναι σε θέση οι ταλαίπωροι να πάρουν χαμπάρι τι γίνεται, ούτε είναι όλοι αφυπνισμένοι ή υποψιασμένοι. Άσε που πολλά παιδιά στην εφηβεία περνάνε μόνα τους όλη τη μέρα γιατί οι γονείς δουλεύουν.
    Ας βοηθήσουμε με αυτόν τον τρόπο όσο μπορούμε.

    Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.

  60. το 2009 ειμουν οδηγος σε πολιτικο.μου ελεγε τοτε οτι θα ερθουν δυσκολες μερες.να μασευω τροφιμα και κονσερβες,και επειδη ειμαι απο επαρχια καλο θα ηταν να παρω μεταταξη στο δημο το χωριου μου,γιατι η επαρχια δε θα πεινασει,ολο και κανα χορταρακι θα βρεις να φας,και επειδη εχω και αδεια οπλοφοριας δε θα εχω προβλημα με αυτα που θα γινουν.μεσα μου ελεγα τι μαλακιες μου λεει.δε μου ελεγε ανοιχτα ομως αυτα που ηξερε.γι αυτο και συ ρε αγνωστε,αν ξερεις κατι μιλα ανοιχτα οχι με γριφους,αλλωστε αγνωστος εισαι δε εχεις να φοβηθεις τιποτα

  61. ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΙΘΑΝΟΙ. ΘΕΤΙΚΟΙ, ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ. 3 ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ. ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ. ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΡΙΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΣΤΟ ΑΟΡΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΗΣ ΛΙΛΙΘ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ. ΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ-ΠΑΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ, ΠΟΛΥΣΥΝΘΕΤΟΙ. ΑΛΛΑ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ Ο (Ι), ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΛΗΓΟΝΤΑ……ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ. ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ¨: ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ… ΚΕΡΔΙΣΕ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΓΝΟ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ, ΚΑΤ΄ΕΝΤΟΛΗΝ ΠΑΝΤΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ. ΟΜΩΣ Η ΤΡΙΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΤΣΑΛΙ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, ΜΕ ΑΡΩΓΟ ΤΗΝ ΘΕΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ " ΜΗΔΕΝ". ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΣ. ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΣΥΧΝΑ-ΠΥΚΝΑ. ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΚΙΑΣ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ…. ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ Α Μ Φ Ι Σ Β Η Τ Η Σ Ο Υ Ν.. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ. ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΥΤΟ? Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΝΗ ΚΑΡΔΙΑ ΧΩΡΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ, ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ???????????? ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΩΦΕΛΟΥΜΑΣΤΕ. ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΜΕ ΑΓΑΠΗ Υ.Γ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ-ΚΑΛΟΥ……….

  62. Ο κόσμος ανοιξε τα ματια του και έπαψε να έχει εμπιστοσύνη στις παρατάξεις του και στους αντιπροσώπους αυτών. Δηλαδη, τα άκρα συμφιλιωθηκαν. Τα άκρα μαζεύτηκαν στη μέση, στη λεπτή γραμμή της συμφιλίωσης. Αρα οι κεραυνοί θα αναγκάσουν τη μέση να ξανά διασπαστεί στα άκρα. Η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι έχει δοθεί. Τα άκρα άρχισαν ξανά να πολώνονται. Μόνο οι αγνοί τη καρδία, τα παιδιά και όσοι αισθάνονται έτσι θα ξανά αποκτήσουν τη δύναμη αυτή της συμφιλίωσης. Οι υπόλοιποι ίσως να δυσκολεύουν. Τώρα για τους τρεις που κοιμούνται δεν ξέρω. Ισως πάλι να εννοεί τα άκρα και τη λεπτή γραμμή.

  63. μου κανει εντυπωση ποσοι μορφωμενοι ειναι μαζεμενοι εδω τους ενοχλησε το (τη) ολα τα αλλα τα περασαν στο ντουκου……

    απο μια αγραμματη!

  64. ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΝΟ Ο ΣΗΜΑΤΟΡΩΣ ΗΤΑΝ ΣΑΦΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

  65. Όλοι εσείς οι ψυχασθενείς γιατί δεν μαζεύεσθε να πάτε να ζήσετε σε καμιά Αφρικανική χώρα και να αφήσετε εμάς εδώ να ζήσουμε σε μία Ευρωπαική που θέλετε δεν θέλετε θα γίνει η Ελλάδα μας,

  66. Γεια σου βρε "Ευρωπαιε" 11:26!!!!! Ολα τα λεφτα θα 'ναι η φατσα σου οταν θα αρχισεις να καταλαβαινεις τι λεγεται εδω μεσα – αλλα κι οταν θα αρχισεις να βλεπεις να συμβαινουν οσα λεμε ολοι εμεις οι …ψυχασθενεις!!!!! Χι, χι!!!! Προσεχε τι ευχεσαι…

  67. Προς 8:57 !!!
    -Διας αυτος που στρεβλωνει την ζωη;;;
    -Αυτος που εφερε εδω ο οφις;;;
    Τι ειναι αυτα που λες ρε ανθρωπινο υποκειμενο;
    Πηγαινε να πνιγεις καλυτερα…

  68. Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ
    """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

    η αθροα και αφθονη συσσωρευση μισους απο τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ στο προσωπο του Αντωνη του Σαμαρα

    που τον θεωρει ως ηθικο αυτουργο

    για τις 5.000 αυτοκτωνιες για τα χαρατσια για τους υπερβολικους φορους για την εξαθλιωση των συμπολιτων του για …. για…….και δεν εχει τελος ο καταλογοςτων δεινων

    κανει τον Μητσοτακουλα να χαιρεται αφου

    τοσο μισος δεν εχει μαζεψει ουτε ο ιδιος ο επιτιμος της νουδου !!!

    ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΛΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΑ ΜΕΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟΔΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ….

  69. ΠΑΡΑΞΕΝΕ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΕ ΕΧΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ. ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ. ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΑΡΕΤΡΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ. ΤΟ ΧΑΡΑΜΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΧΑΡΑΜΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΡΧΕΙ ΨΥΧΡΑ. ΣΙΓΑ- ΣΙΓΑ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ Η ΜΕΡΑ. ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ 7-10 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ. " ΤΙ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ"??? ΓΡΑΦΕΙΣ:"ΠΟΙΑΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΙΠΠΟΤΗΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ……………." ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟΝ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ!!!!!!!! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ!!

  70. Μου άρεσε πάρα πολύ αυτό που έγραψε η Maria Vaia. Θα συμφωνήσω μαζί της σε όλο το κείμενο. Άλλωστε ήταν και μία δική της πρόβλεψη πριν από κάποιες μέρες.
    Η φθινοπωρινή ισημερία για την Ελλάδα ήταν ουσιαστικά στις 26 Σεπτεμβρίου λόγω απόκλισης 32 μοιρών από τον ισημερινό η χώρα μας. Από εκείνη την ημερομηνία και μετά θα ξημερώνουν κάποιες ημέρες "διαφορετικές" μέχρι και το χειμερινό ηλιοστάσιο όπου θα δούμε τί θα γίνει. Αυτό είναι δική μου εκτίμηση ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το.

  71. Συμφωνω με τη Matia Vaia για το ξημερωμα της Πεμπτης που λεει , με τη διαφορα οτι θα τολμησω να βαλω και ενα μερος της Τεταρτης μεσα , που θα χει κι αυτη τη χαρη της . Ετσι κι αλλιως αυτη τη βδομαδα ποτε θα παγωνει το αιμα και ποτε θα αναβουν τα αιματα ουτε που θα το καταλαβαινουμε .

  72. το κεφάλι της προφητείας κοπηκε μάζη με το κεφάλι του Ιωανου του προδρόμου, και μεγαλυτερη προφητεία απο τι προφήτευσε ο Ιωάννης δεν υπάρχει. όσα για τα αλλά που συμβαίνουν έχουμε προειδοποιηθεί, καλό είναι να τηρήσουμε την ημέρα της μετανοίας, το σάββατο, εφόσον η ημέρα της Κυριακής ακόμα δεν έχει ξημέρωση και όμως είναι κοντά, παρά πολύ κοντά σε σχέση με τα δισεκατομύρια γήινες χρόνια. ας κρατήσουμε μέσα μας την μεγαλητερη προφητεία που αρμόζει και με την φύση του πνεύματος: ως παγίς γαρ επελεύσεται επί πάντας τους καθημένους επί πρόσωπον πάσης της γης. αγρυπνείτε ουν εν παντί καιρω δεόμενοι ίνα καταξιωθήτε εκφυγείν πάντα τα μέλλοντα γίνεσθαι και σταθήναι έμπροσθεν του υιού του ανθρώπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *