Διαφημίσεις

Να αλλάξουν εδώ και τώρα τον χάρτη, να ζητήσουν και συγγνώμη γι’ αυτό που κάνουν, διαφορετικά όλοι οι Έλληνες πατριώτες να κάνουμε μποϋκοτάζ στα Jumbo και στα προϊόντα του.

Να φύγει από την Ελλάδα και να πάνε αλλού. Να πάνε στα Σκόπια. Δείτε ξανά το χάρτη για να δείτε
πόσο εγκληματούν σε βάρος της χώρας και της ιστορίας της, τα Jumbo!!!

Εάν τα Jumbo δεν αλλάξουν το χάρτη, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, σημαίνει ότι το έκαναν σκόπιμα και ότι παίζουν δόλιο-προδοτικό παιχνίδι σε βάρος της Πατρίδος μας.
indobserver



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

14 σχόλια στο “ΑΙΣΧΟΣ! ΤΑ JUMBO ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ””
  1. AN EΤΣΙ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ Η GOOGLE , ΤΟΤΕ ΤΑ JUMBO ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΜΟΝΟΝΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ . ΕΝΤΑΞΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ . ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥΣ .

  2. Έτσι ονομάζεται η χώρα πλέον , είτε σας αρέσει είτε όχι. Γιατι δεν έκανε κάνεις τίποτα γι´αυτό. Μοκο.

  3. Ελλαδιτες ρουφιανοι απο το 1945 το ονομαζουν Μακεδονια. Τωρα σας επιασε ο πονος εε; ρουφιανοι μπασταρδοι.

    ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, να σωθει η ντροπη. Εξω οι ελλαδιτες

  4. Πολλά κράτη έχουν αναγνωρίσει την ΠΓΔΜ ως "Μακεδονία" οπότε δε μας φταίνε τα Jumbo αλλά οι δικές μα μαλακίες τόσα χρόνια!

  5. ΤΟ ΤΖΑΜΠΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΚΑΤΙ ΒΡΗΣΚΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ!!!! ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ, ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ, ΕΤΣΙ;;;;; ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ;;;; ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΡΘΙΑ, ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ!!!
    ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΘΕΛΟΥΝ!!!!
    ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!

  6. Μεγάλε μη Ελλαδίτη 12:38 … όποιος έχει τα αρχιδάκια, να έρθει να αυτονομήσει την Μακεδονία μόνος του ή με ''παρέα'' …ο δρόμος είναι ελεύθερος κλπ κλπ. τα πολλά λόγια κλπ. κλπ… εκτός αν το μόνο που είστε ικανοί να κάνετε είναι να κάθεστε και να μιξοκλαίτε για αυτό.

    υ.γ. Βλάκα το 1945 το γράφεις για καλό; Σου λέει κάτι το 8ος αιώνας π.Χ. κακόμοιρε;;;

  7. δηλαδή όποιος κάνει ένα αντίγραφο από το σχόλιό σου 12.38, μπορεί να σε μηνύσει, αν ψηφιστεί ο αντιρατσιστικός νόμος; ενδιαφέρον.

  8. ΕΣΕΙΣ ΟΛΛΟΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΜΠΟΡΙΜΟΝΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ,ΣΚΟΠΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΝΟΜΑ ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΙΑΣΕ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΛΑΒΟΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ Ο ΤΙΤΟ ΘΕΛΙΣΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΩΝΕΣ ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΤΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΕΣ== ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΝ ΜΕΤΑ ΒΑ Ι ΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΩΝ== ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ!!!!! ΓΙΝΑΝΕ ΜΕΓΑΛΕΣ Η ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΟ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ!!!!!!!!!

  9. O/H/To indobserver εχει ως πηγη τον ιδιον του τον εαυτο! Εξαιρετικο αυτο! Να το συνεχισεις,ετσι, καλα πας… Δημοσιοποιεις μια βλακεια -ειμαι ευγενης-, χρεωνεις σε καποιον κατι που δεν εκανε και το (ανα)μεταδιδεις(;) λεγοντας πως υπαρχει προτερη πηγη που και παλι εισαι εσυ! Συγχαρητηρια! Δεν ειναι αξιο αποριας ωστοσο αυτο, δεν περιμνεις και πολλα απο τη στιγμη που δεις το blog που διατηρει!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *