Διαφημίσεις

Η Ρώσικη Μαφία όμως δεν αστειεύεται !

Αγρίεψαν οι Ρώσοι και κάνουν λόγο για την μανία των Γερμανών που δεν ξέχασαν την ήττα τους και τα εκατομμύρια νεκρών στο Β΄παγκόσμιο πόλεμο !

Μας την είχαν στημένη και μας περίμεναν λένε στελέχη της Τράπεζας επενδύσεων
Κάποιοι άλλοι κάνουν λόγο και για μήνυμα των Γερμανών στο Σαμαρά σε περίπτωση που επιλέξει τον τρίτο δρόμο για τις αποκρατικοποιήσεις !

Στα 18,3 δις δολάρια υπολογίζονται οι ρωσικές καταθέσεις στην Κύπρο σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο RT. Το κόστος που θα έχει το κούρεμα για τους Ρώσους πολίτες εκτιμάται ότι θα αγγίξει τα 2 δις δολάρια.

Ένας Ρώσος επενδυτής, δήλωσε στο πρακτορείο, ότι το πακέτο διάσωσης που έχει συμφωνηθεί συνεπάγεται με ζημιές των καταθετών ενώ το περιέγραψε ως «πακέτο λιτότητας μόνο για τους πλουσίους».

«Φαίνεται ότι αυτός είναι ένας τρόπος για να διαμοιραστεί ο πόνος», κατέληξε.

Σε προηγούμενο δημοσίευμα του, το πρακτορείο αναφέρει ότι σε περίπτωση χρεοκοπίας της Κύπρου, οι Ρωσικές τράπεζες και εταιρείες θα χάσουν περισσότερα από 50 δις δολάρια.

Σοβαρά όμως φαίνεται να παίρνουν και κάποιοι τις απειλές της Ρώσικης Μαφίας που στοχοποιήθηκε απο τους Ευρωπαίους για ξέπλυμα των χρημάτων τους στη Κύπρο !
Ύποπτος ο ρόλος του Αναστασιάδη λένε οι Ρώσοι και τις επόμενες ημέρες θα δούμε και θα ζήσουμε εξελίξεις άσχημες …

Πρίν απο λίγο έγινε γνωστό ότι

Οι ρωσικές εταιρείες και τράπεζες μπορούν να εγκαταλείψουν μαζικά την Κυπριακή δικαιοδοσία. Αυτό σχετίζεται με την απόφαση να επιβληθεί φόρος στις καταθέσεις σε κυπριακές τράπεζες και να αυξηθεί ο φόρος εισοδήματος σε αντάλλαγμα για την επείγουσα οικονομική βοήθεια της ΕΕ.

«Αυτή η απόφαση των χωρών της Ευρωζώνης θα επηρεάσει τις ρωσικές εταιρείες, οι οποίες θα αναζητήσουν άλλες παρόμοιες υπεράκτιες περιοχές. Μία από τις νέες και με τις περισσότερες προοπτικές είναι το Μπελίζ», δήλωσε ο συν-πρόεδρος της επιχειρηματικής ένωσης «Ντελοβάγια Ρωσία» (Επιχειρηματική Ρωσία) Αντόν Ντανίλοφ-Ντανιλιάν.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “Αγρίεψαν οι Ρώσοι και μιλάνε για εκδίκηση των Γερμανών …θα εγκαταλείψουμε την Κύπρο !”
  1. ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ, Ο ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ, ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!!! ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΣΚΡΟΦΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

  2. ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ ,ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Η ΡΩΣΙΑ .

  3. Δεν θυμάμαι αν το είχα διαβάσει στα κατοχικά, κάποιος γέροντας είχε πεί τώρα τελευταία οτι θα δολοφονηθεί αρχηγός γειτονικού κράτους, λες η ρώσικη μαφία να κάνει το θαύμα της;;;

  4. 2η φορα το ιδιο λαθος κανουν οι γερμανοι!!!
    Πρωτα επιθεση κατα της ρωσσιας (αν χασουν 20δισ. οι ρωσσοι τους βλεπω να αρπαζοντε ασχημα), αφου πρωτα κλεισανε ενα σωρο συμφωνιες μαζι τους απο πριν (βλεπε north stream,ect) οπως ακριβος και στον 2οπ.π πρωτα κλεισανε συμμαχια με τη ρωσσια και μετα σε ασχετο χρονο κανανε ντου,και φυσικα μετα κατα της αγγλιας σχεδον την ιδια στιγμη, και αυτοι θα χασουν μερικα δισ απο την κυπρο!!!
    Βεβαια τωρα την ξεκινησανε νωρις την επιθεση, με το τελος του χειμωνα, αλλα μαλλον μυαλο δεν βαλανε απο τον 2ο π.π.
    Τωρα ομως ξεκινησαν απο κατω, ελλαδα,κυπρο, ωστε να μην τους καθυστερησουν ξανα, (συντομα βλεπω ιταλια, παραιτηθηκε αρων-αρων ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ παπας), την ισπανια την βλεπω να πηγαινει οπως και τοτε ουδετερα η με το μερος τους) και εχουν σχεδον και τους γαλλους σε ηρεμια (και κυκλωμενους αυτη τη φορα)!! Λετε να ειναι πιο οργανωμενοι αυτη τη φορα?
    Παντος ο 2ος π.π δεν τελειωσε τοτε μαλλον για τους γερμανους, ανασυνταξη ητανε.
    "The best name"

  5. ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΡΩΣΙΚΗ ΜΑΦΙΑ;
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ;

  6. OI AMERIKANOI EXOYN THN CIA, OI RWSOI THN MAFIA TOYS.
    O KATHENAS SE BRWMODOULEIES POU DEN MPOREI NA KANEI TO KRATOS, (MHN GINOUN PAGKOSMIOS ROMPA KAI TOUS KRAXOUN), XRHSEIMOPOIOYN ……ALLA MESA. PLEON TO MAKRI XERI KATHE KRATOUS EINAI ANONIMES ETAIRIES!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *