Ήπειρος: Σε επιφυλακή για την πρόληψη του καταρροϊκού πυρετού

Σε επιφυλακή τέθηκαν οι Κτηνιατρικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου μετά την εμφάνιση νέου κρούσματος καταρροϊκού πυρετού σε εκτροφές του Νομού Ευρυτανίας.

Συγκεκριμένα η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας και οι…

δήμοι Πρέβεζας και Ζηρού της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας, ορίστηκαν ζώνη προστασίας. Ζώνη επιτήρησης ορίστηκε η Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας και οι δήμοι Δωδώνης, Ιωαννίνων, Μετσόβου, Βορείων Τζουμέρκων, Ζαγορίου και Ζίτσας της Π.Ε. Ιωαννίνων. Και στις δύο ζώνες απαγορεύεται η έξοδος των ζώων, χωρίς την έγγραφη άδεια των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών.

Ο καταρροϊκός πυρετός είναι λοιμώδης νόσος των μηρυκαστικών και οφείλεται σε ιό που προσβάλλει τα μηρυκαστικά και κυρίως τα πρόβατα. Μεταδίδεται με κουνούπια σε άλλα ζώα. Οι αίγες προσβάλλονται σπανιότερα, ενώ στα βοειδή η νόσος είναι υποκλινική. Η ασθένεια δεν προσβάλλει τον άνθρωπο και δεν υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία. Για την πρόληψή της, θα πρέπει να γίνεται καταπολέμηση των εντόμων τόσο στα ζώα, όσο και στους σταύλους, ενώ σε περίπτωση υποψίας καταρροϊκού πυρετού, οι κτηνοτρόφοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με τις κτηνιατρικές υπηρεσίες.

ΠΗΓΗ


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

One thought on “Ήπειρος: Σε επιφυλακή για την πρόληψη του καταρροϊκού πυρετού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *