Διαφημίσεις

Έχετε φανταστεί ποτέ τη ζωή σας πως θα είναι στην εποχή του «χαράγματος»;

Τότε που ποια θα είναι αργά να διαμαρτυρηθείτε και να αρνηθείτε την ηλεκτρονική σκλαβιά…

Η ταινία αυτή θα σας βοηθήσει να πάρετε μια πολύ μικρή γεύση από όλα αυτά που πρόκειται να συμβούν τα αμέσως επόμενα χρόνια.

tro-ma-ktiko.blogspot.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Έχετε φανταστεί ποτέ τη ζωή σας πως θα είναι στην εποχή του «χαράγματος»;ΒΙΝΤΕΟ”
  1. Θα σας πω ενα αποσπαμα απο ενα ονειρο που ειχα δει πριν περιπου μηνες νομιζω ηταν λιγο πριν το κοκκινο φεγγαρι.
    Το ονειρο μεσα εχει 5 μερη εγω θα σας πω μονο το 2ο μερος τα υπολοιπα μερη παρα του οτι το 3ο 4ο 5ο μερος ειναι εξισου σημαντικα δε χρειαζεται να τα ξερεται.

    Το πρωτο μερος παλι ειναι ασημαντο και δε χρειαζεται να ξερεται οποτε παμε απευθειας στο δευτερο μερος.

    Ηταν ενα μερος γνωστο σε μενα δεν εχει σημασια που και ηταν ενας ξυλινος σταυρος μεγαλος πανω στο σταυρο ηταν ενας ανθρωπος σταυρωμενος ο ανθρωπος αυτος εμοιαζε λιγο πολυ στο Χριστο δε ξερω αν ηταν εμοιαζε ομως ολα ηταν σχεδον ιδια η ενδυμασια του ομως ηταν λιγο διαφορετικη.
    Ειχε οτι φοραγε ο Χριστος πανω στο σταυρο αλλα ειχε ενα επιπλεον ρουχο επανω του κατι ενα ασπρο πανφωρι καλοκαιρινο περισσοτερο εμοιαζε ομως σαν ενδυμασια ασπρη αρχαιου ελληνα εμοιαζε διλ φορεμενος καλοκαιρινα σαν αρχαιος ελληνας.

    Ο σταυρος δεν ηταν ορθιος αλλα απλωμενος στο δαπεδο στη γη τεσπα ο αυτος που εμοιαζε στο Χριστο φαινοταν αν οχι νεκρος τουλαχιστον σαν λιπουθμος δεν ειχε διλ τις αισθησεις του.

    Γυρω απο το σταυρο ηταν ανθρωποι μαζεμενοι γυρω στα 15 με 30 ατομα το πολυ αυτοι οι ανθρωποι δεν ηταν απλοι ανθρωποι ειχαν κακο στο μυαλο τους οποτε δαιμονες θα τεριαζε καλυτερα.

    Αυτοι λοιπον οι δαιμονες μαζεψαν ξυλα και τα βαλαν σε ενα δρομακι αναμεσα απο 2 σπιτια μαζεψαν αρκετα και πανω απο αυτα βαλαν το σταυρο με τον ανθρωπο επανω.

    Αναψαν τη φωτια και ο ανθρωπος ηταν επανω η φωτια διαρκεισε αρκετη ωρα προφανος γιατι το ονειρο μμεταφερθηκε εκει που εσβησε η φωτια.

    Τα ξυλα ειχαν καει αυτο που δεν ειχε καει ηταν ο σταυρος και ο ανθρωπος επανω του οχι απλα δεν καικε αλλα ουτε καν η ενδυμασια του δεν ειχε ενα ιχνος φωτιας επανω της.

    Ο ανθρωπος ηταν ακομα λιποθυμος νεκρος και οι διαμονες απλα πηγαν και πηραν το σταυρο απο εκει και το ονειρο συνεχιστηκε στο τριτο μερος που δε χρειαζεται τουλαχιστον ακομα να ξερεται..

    Το ονειρο ειναι ολο παραξενο ενας μεγαλος γριφος ειδικα το 2ο μερος κι επειτα.
    Το παραξενο βεβαια στην ολη υποθεση ηταν οτι αυτος ο ανθρωπος που εμοιαζε στο Χριστο ειχε αρχαια ελληνικη ενδυμασια..

    Θα μπορουσε βεβαια να σημαινει και κατι αλλο ποιος ξερει ειναι ας πουμε απλα ενα ονειρο..

    Αυτα τα ασημαντα ονειρα που τρωνε το 1/3 της ζωης μας..

    1. πλακα μας κανεις ρε φιλε ασωτε μας ειπες ενα ονειρο και τα περισοτερα απο αυτο το ονειρα μεσα εχει πραγματα τα οποια μας λες οτι δεν χρειαζεται να ξερουμε.Αφου δεν χρειαζεται να ξερουμε γιατη μας λες ενα ονειρο μισο πως να σε βοηθεισουμε λοιπον?

      1. Δεν εγραψα οτι εγραψα για να με βοηθησεται δε χρειαζομαι βοηθεια οχι πια.

        Εξαρταται κι απο το πως βλεπει κανεις τα ονειρα.

        Εγω απο τη δικια μου πλευρα τα βλεπω ξεχωριστα πλεον οχι ολα μονο οσα μπορο να θυμηθω κι αυτο γιατι μονο οσα μπορο να θυμηθω ειναι και τα σημαντικα.

        Βασικα τα περισσοτερα τα ασημαντα σχετιζονται μετο μελλον μου το κοντινο σχετικα οποτε εαν μπορουσα να τα θυμηθω ολα θα ηξερα και τι ξημερωνει αλλα δε ζοριζομαι κι απλα θυμαμαι οτι πρεπει να θυμαμαι τα σημαντικα μενουν απο μονα τους στη μνημη.

        Τα ονειρα μπορει να ειναι απλες πληροφοριες μπορει να ειναι γεγονοτα μπορει να εχουν επιλογες μεσα που να σχετζεται με ενα ή περισσοτερα γεγονοτα κι απο την επιλογη που θα κανεις θα γινει η αναλογη συνεχεια.

        Μπορει να εχει και λιγο απ ολα διλ πληροφοριες επιλογες γεγονοτα.

        Το ονειρο που εγραψα εχει πληροφοριες γεγονοτα δειχνει καποιον που μοιαζει στο Χριστο με αρχαια ελληνικη ενδυμασια ομως εκτος αυτου δε καιγεται δε παθαινει το παραμικρο.

        Τα υπολοιπα μερη εκτος του 3ου μερους δε σχετιζονται με το 2ο το μερος ειναι περισσοτερο κατι σαν επιλογες γεγονοτων κι αναλογος τις επιλογες μου θα γινουν και τα περετερο γεγονοτα.

        Θα μπορουσα να πω οτι ειδα ενα ονειρο και να ελεγα μονο το 2ο μερος ισως στο μελλον να χρειαστει να αναφερω και καποιο απο τα υπολοιπα μερη οποτε μη χρειαστει να το ξαναγραφω το ολο.

        Οποτε πρεπει να ξερεται αυτα που πρεπει να ξερεται κι οχι ολα τουλαχιστον προς το παρον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *