Διαφημίσεις

Καταρχήν θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που είσαστε το μοναδικό blog (απο τα 23!!!) που έστω μας απάντησε.Η αρχή του κακού έγινε εδώ http://isxys.blogspot.com/2013/07/brinks.htmlεπαναλαμβάνετε τα 3 τελευταία χρόνια ίδια εποχή αλλά φέτος το κακό έχει παραγίνει και έχει ξεφύγει.

H διεθνούς φήμης εταιρεία security Brink’s άνοιξε στην Ελλάδα το 1982.Το 1994 ενώθηκε με την Ελληνική Hermes security και το 2007 μεταονομάστηκε σε Brink’s Hellas.Aπό τότε έχει αναλάβει πολλά μεγάλα έργα δημόσια και μη όπως Βουλή των Ελλήνων γήπεδο Καραισκάκη Αττικό μετρό μεγάλο ποσοστό του αερολιμένα Αθηνών ΕλΒενιζέλος κ.λ.π.Το 2011 με μία απόφαση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα άλλα 2 μεγαθήρια του χώρου (G4S,ICTS) η ΥΠΑ(Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας) αποφάσισε να δώσει το έργο των 5 περιφερειακών αεροδρομίων-φιλέτων (Ηρακλείου,Ρόδου,Κω,Κέρκυρας,Θεσσαλονίκης,και ένα ποσοστό του αερολιμένα Αθηνών) εξαιτίας της απίστευτα χαμηλής προσφοράς της Brink’s.

Στα ανωτέρω αεροδρόμια η Brink’s απασχολεί περισσότερα από 1200 άτομα.

Τα άτομα αυτά είναι ελεγκτές ασφαλείας αερομεταφορών με κρατική εκπαίδευση από την ΥΠΑ (και δικά τους έξοδα περίπου 600 ευρώ) και έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο της πρόληψης τρομοκρατικών ενεργειών,βομβιστικών επιθέσεων,έλενχο επιβατών χειραποσκευών-αποσκευών,μαγνητικές πύλες,έλενχο φορτίων,και όλα αυτά με το εξωφρενικό μισθό των…..600 ευρω.

Η σύμβαση της με το Ελληνικό δημόσιο έχει ισχύ για 3+1 χρόνια(αν το επιθυμεί το δημόσιο το 1 επιπλέον έτος)και χρονική διάρκεια από 2011 έως 2014.

http://www.brinkshellas.gr/ckfinder_uploads/files/BrinksHellasNewsletterNov11.pdf

Η εταιρεία προέβη σε στάση πληρωμών τον Σεπτέμβριο του 2011(15 ημέρες),τον Αύγουστο του 2012(7 ημέρες) τον Ιούλιο του 2013(22 ημέρες) και τον Αύγουστο του 2013( επ’αόριστον ανακοίνωσε η εταιρεία αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα της από την ΥΠΑ!).Σύμφωνα με την εταιρεία η ΥΠΑ όλες αυτές τις χρονιές είχε έναντι στην Brink’s οφειλές 7 μηνών(δηλαδή κάθε χρόνο η ΥΠΑ χρώσταγε την αμοιβή της Brink’s από Ιανουάριο έως Ιούλιο κάθε έτους) και κάθε χρονιά επέλεγε εν μέσω πλήρους τουριστικής σεζόν να αφήνει απλήρωτους τους εργαζομένους της για να πιέσει με αυτόν τον τρόπο την ΥΠΑ να την πληρώσει!!!Μάλιστα η Brink’s έλεγε στους υπαλλήλους της όποτε συναντούν στέλεχος της ΥΠΑ να ζητούν τον λόγο(!) γιατί μένουν απλήρωτοι.

Φέτος το κακό παρά έγινε καθώς η ανωτέρω εταιρεία έδειξε ένα πρόσωπο πιο αμείλικτο από ποτέ με πρωτοφανείς απειλές κατά των εργαζομένων της. Από τα μέσα Ιουλίου πολλοί ήταν οι εργαζόμενοι της από όλη την Ελλάδα που έπρεπε να μεταβούν στην Σχολή Πολιτικής Αεροπορίας(Σ.ΠΟ.Α) στο παλαιό αεροδρόμιο Ελληνικού για την ανά διετία επαναξιολόγηση τους και ανανέωση των πτυχίων τους(http://et.diavgeia.gov.gr/f/yme/ada/%CE%92%CE%9B401-28%CE%9A
και πάλι με δικά τους έξοδα μετακίνησης και επιπρόσθετα παρακράτηση 70 ευρώ από τον μισθό τους παρ’ότι η εφημερίδα της κυβερνήσεως αναφέρει ότι τα έξοδα καλύπτονται από την εταιρεία(έγγραφο pdf στο άνωθεν link).

Oι εργαζόμενοι απευθύνθηκαν στην εταιρεία καθώς δεν είχαν χρήματα για να μεταβούν για την ανανέωση των πτυχίων τους και η απάντηση που έλαβαν ήταν ότι είναι καθαρά δικό τους θέμα και υποχρέωση και εφόσον δεν ανανεώσουν τα πτυχία τους θα αντικατασταθούν άμεσα.

Η συμβάσεις με τους εργαζομένους είναι επίσης ύποπτες καθώς αναφέρουν ότι εταιρεία έχει το δικαίωμα αν το θεωρήσει σκόπιμο(ορίστε?) να καθυστερήσει το μισθό των εργαζομένων της κατά 24 μέρες μέγιστο(ημερομηνία μισθοδοσίας κάθε 6 του επόμενου μήνα αλλά αν θέλει τα βάζει και στις 30).Επίσης μέσα στις συμβάσεις αναφέρετε ότι η κύρηξη απεργείας η η στάση εργασίας είναι αιτία άμεσης απόλυσης άνευ αποζημιώσεως και με την εταιρεία να κινείται νομικά ενάντια στους εργαζομένους που θα προβούν στα …..νόμιμα δικαιώματα τους.

Και άλλες ομορφιές όμως συναντάμε και σε άλλες ενέργειες της άνωθεν εταιρείας με συμμετοχή των παντελώς ανίκανων ελεγκτικών οργανισμών.Στις μισθοδοσίες αναφέρετε ξεκάθαρα ότι οι εργαζόμενοι δουλεύουν και Κυριακές και νύχτες και αργίες αλλά για τον Ο.Α.Ε.Δ το ΙΚΑ και λοιπούς συγγενείς οι εργαζόμενοι δουλεύουν από Δευτέρα έως Παρασκευή με ρεπό τα Σαββατοκύριακα!Περιττό να αναφέρουμε τα βαρδιολόγια με σφραγίδα επιθεώρησης εργασίας στα οποία απουσιάζει πολλές φορές το πενθήμερο αλλά το 6ήμερο 7ήμερο δεσπόζει όπως επίσης και το σχολάω τα χαράματα, έχω ρεπό αλλά τα επόμενα χαράματα είμαι πάλι στο πόστο μου.

Η εταιρεία δείχνει αποφασισμένη να μην ξαναπληρώσει τους εργαζομένους της εάν δεν δεχθεί το Ελληνικό δημόσιο να την προ-πληρώσει μέχρι τον Μαιο του 2014 και εντελώς τυχαία η Ευρωπαική ένωση στέλνει ελεγκτικό κλιμάκιο ασφαλείας σε όλα τα ανωτέρω αεροδρόμια εντός των επομένων ημερών με κίνδυνο να τα αποχαρακτηρίσει από διεθνή (στέλνοντας τον τουρισμό στον αγύριστο) εφόσον διαπιστώσει σοβαρά κενά ασφαλείας που δυστηχώς ήδη έκαναν την εμφάνιση τους.

Επίσης η εταιρεία συνηθύζει κατά κόρον να χρησιμοποιεί ελεγκτές σε άλλα έργα ενώ ταυτόχρονα τους δηλώνει ότι εργάζονται σε αερολιμένες κάτω απο την άγνοια της ΥΠΑ και έτσι πληρώνετε από δύο διαφορετικούς πελάτες που ο ένας έχει π.χ. φ΄λαξη και ο άλλος …..νομίζει ότι έχει!(π.χ. Ρόδος αλλα και αλλού http://parapona-rodou.blogspot.com/2011/05/blog-post_2256.html#.UgDYxNLwmyk).

Το Ελληνικό δημόσιο γνωρίζει αλλά σιωπά Υπάρχει όρος στην σύμβαση του δημοσίου με την Brink’s ότι ανεξάρτητα από το πότε το δημόσιο θα εξοφλεί την Brink’s αυτή είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να πληρώνει τους εργαζομένους της μέσω του αποθεματικού της.Η παραβίαση αυτού του όρου είναι αρκετή για να απωλέσει το έργο η Brink’s και μάλιστα καταβάλωντας αποζημίωση στο Ελληνικό δημόσιο αλλά η κυβέρνηση σιωπά!

Κανείς δεν γνωρίζει ποιος-ποιοι κρύβονται πίσω από αυτό.Το θέμα είναι ότι εκτός από τους 1200 εργαζομένους πλέον τίθεται και σε κίνδυνο η ασφάλεια πτήσεων σε ολόκληρη την χώρα και όχι μόνο.Γιατί άραγε όλα τα τοπικά ΜΜΕ σιωπούν αν και είναι ενήμερα για το θέμα?



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

52 σχόλια στο “Ένα σκάνδαλο σοβαρό που βάζει σε κίνδυνο ζωές ανθρώπων !”
  1. Δυστυχώς το ίδιο γίνεται και με άλλη εταιρεία security την ΠΥΡΣΟΣ όπου κάποιοι δεν έχουν πληρωθεί από τον Ιούνιο για τον μισθό του Μαρτίου αυτές είναι οι τακτικές φαίνεται του Ιδιωτικού τομέα να απειλεί του εργαζόμενους και με απόλυση με δική τους υπαιτιότητα και χωρίς να τους βάζει στον ΟΑΕΔ. Το Κράτος τα ξέρει αλλά σιωπά.

  2. Γιατι σιωπουν ? Δεν ειναι Ελληνες? οι δημοσιογραφοι? Ολα τα κρυβουν περισοτερο και απο τους ξενους….ΓΙΑΤΙ? Για την δικη τους θεσουλα? Τοσο ξεφτιλες γιναμε? Τοσος ξεπεσμος? θεε μου βοηθα μας…..μην μας εγκαταλειπεις….

  3. Γιατι σιωπουν ? Δεν ειναι Ελληνες? οι δημοσιογραφοι? Ολα τα κρυβουν περισοτερο και απο τους ξενους….ΓΙΑΤΙ? Για την δικη τους θεσουλα? Τοσο ξεφτιλες γιναμε? Τοσος ξεπεσμος? θεε μου βοηθα μας…..μην μας εγκαταλειπεις….

  4. Δυστυχώς οι περισσότερες αν όχι όλες από τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο χώρο είναι απίστευτα βρώμικες!!!

    Συνθήκες εργασίας ΓΑΛΕΡΑΣ!!!

    Οι ιδιοκτήτες των εταιριών γνωρίζουν πολύ καλά να εκμεταλλεύονται πέρα από κάθε όριο τον βρισκόμενο σε ανάγκη επιβίωσης εργαζόμενο-θύμα, και κυριολεκτικά τον ξεσκίζουν. Μόλις τον στραγγίξουν απλά τον αντικαθιστούν με τον επόμενο εργαζόμενο-θύμα της λίστας…

    Αλοίμονο στον εργαζόμενο που από ανάγκη θα πέσει στα νύχια τους…

    Πέρασα για ένα διάστημα (ευτυχώς σχετικά μικρό) από το χώρο, βίωσα πολλά και είδα-άκουσα ακόμη περισσότερα. Μπορώ να πω με χαρά ότι την παρτίδα δεν την κέρδισε ο λομογιο-εργοδότης, και με τη βοήθεια του Θεού έφυγα από το χώρο νικητής και με το κεφάλι ψηλά!

    Το μόνο που μπορώ να πω στους εργαζόμενους εταιριών του κλάδου είναι ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΦΤΕΡΙΑ!!!

    Απόστολος

  5. Αυτα παιδια μονο στην Ελλάδα γίνονται ειμαι κάτοικος εξωτερικού εδω καθε 25 του μήνα όλοι περνούν τα χρήματα τους αυτοι εκει κάτω βρήκαν και τα κάνουν . Γιατι όλα ειναι με το μερος τους και μην ξεχνάμε πίσω απ´ την brink's ήταν κάποιο πολυτηκο στέλεχος της Ν.Δ αυτα πρέπει να τα γνωρίζουν όσοι δουλεύουν security

  6. Ντροπή για ακόμα μια φορά!!!!
    Κοντεύουμε τα μέσα Αυγούστου και ακόμα να πληρωθούμε για τον μήνα Ιούλιο….
    Η κατάσταση έχει ξεφύγει δεν πάει άλλο . κανείς δεν συγκινείτε κανείς δεν μιλά!!!
    Έως που θα πάει αυτί η κατάσταση;;; ας ξεσηκωθούμε όλοι μαζί κανείς δεν τα έχει ανάγκη τα χρήματα που έχει δουλέψει;;;

  7. Προφανώς και οχι φιλε μου. Απο οτι καταλαβα τους τελευταιους δυο μηνες ολλοι δουλευουμαι απο χομπι. 250 ατομα και εχω την αισθηση οτι ειμαι ο μονος που γκρινιαζει. Φανερα και στα μουτρα τους. Μετα μου θελουν και ασφαλεια. Τα… να μη πω, λιοκαυτα θα παρουν. Τα παιρνουν ηδη δηλαδη. Ακου ασφαλεια. Κατι ηξεραν οι αρχαιοι ημων προγονοι που ελεγαν, "Νηστικο αρκουδι δε χορευει."

  8. Η επιθεώρηση εργασίας που είναι; Γιατί δεν κάνει κάτι; Αφού το ξέρει!!!!
    Ούτε η επιθεώρηση πλέον ασχολείται κανένας…..
    Πώς θα τα πάρουμε λοιπόν τα λεφτά μας;;;;
    Μάλλον δεν θα τα πάρουμε, αυτοί την δουλεία τους την κάνουν μια χαρά δεν έχουν κανένα παράπονο αυτοί είναι οι super εταιρία, αλλά εμείς που την κάνουμε super δεν έχουμε να φάμε …..
    Ξεφτίλες!!!!

  9. Σήμερα η εταιρεία ανακοίνωσε σε αεροδρόμιο της περιφέρειας ότιδεν θα καταβληθεί κανένας μισθός μέχρι νεωτέρας αν δεν υπακούσει η πολιτική αεροπορία!!!
    Αλλά οι εργαζόμενοι θα πρέπει να πηγαίνουν για δουλειά για μην υποστούν τις συνέπειες!!!

  10. ntropi kai asxos name maps exoun toes meres aplirotous k name min line tipota. Vevaia I douleia vgainei apo ta koroida pou doulevoun Doris name plirononte
    epitelous that kanoume kati re paidia

  11. Σήμερα ανακοινώθηκε ότι η μισθοδοσία θα πάει αρχές Σεπτεμβρίου και βλέπουμε!Κίνηση ΜΑΤ ετοιμάζουν περίπου 300 εργαζόμενοι σε 2 περιφερειακά αεροδρόμια κάνοντας επίσχεση εργασίας την άλλη εβδομάδα στέλνοντας τον τουρισμό στον αγύριστο μια και έξω.

  12. Παιδια έχουμε κάποιο νεο;;;;;;;; Σε περιφερειακό Αεροδρομιο που είμαστε δεν γνωρίζουμε τίποτα απο τα παραπάνω για απεργία κλπ δώστε φως όσοι γνωρίζετε δεν αντέχουμε άλλο !!!!!!!!!!

  13. Στο συμβούλιο της επικρατείας πάει η εταιρεία ICTS το θέμα.Έντονη φημολογία για πτώχευση της Brink's!

  14. θα σας πω για τα μουνοπανα αυτης της εταιριας ειχαν αθλιο στολο για χρηματαποστολες τι εκαναω για αυτο? πληρωσαν καποιυς και εβαλαν φωτια στα παλαια αυτοκινητα τα οποιοα ειναι καλα φυλαγμενα-κλειδωμενα σε ειδικο παρκινκγ.
    και κατοπιν αγορασαν καινουρια με τα λεφτα της ασφαλειας. Η ασφαλεια ειναι μεγαλο κοροιδο αφου δεν καταλαβε το κολπο η μηπως καποιοι λαδωθηκαν απο την ασφαλεια απο πριν?
    και κατι αλλο καποια κωλοπαιδα απο εκει μεσα καραβλαχει που τους εχουν και για υπευθυνους κατακλευουν την εταιρια πανε και γεμιζουν τα αυτοκινητα τους και τα χρεωνουν στην εταιρια αντε ας βγαλω το σκασμο.

  15. επειδη δουλευω 20 χρονια σε αυτη την εταιρεια και ειναι η μονη που πληρωνει κανονικα και στην ωρα τησ σασ λεω επειδη το ξερω καλα οτι 29/8 θα γινει η πληρωμη του ιουλιου.εαν στην θεση τησ ηταν οποιαδηποτε αλλη κλαφτα χαραλαμπε.

  16. εχω δουλεψει σε 3 εταιρειεσ σεκιουριτυ μακαρι να μπορουσα να πιασω δουλεια στην μπρινκσ.δεν μπορειται να φανταστητε το τι γινετε στισ αλλεσ.με οσουσ εχω κουβεντιαση για αυτη την εταιρεια μου ειπαν τα καλυτερα.οι εποχεσ ειναι τρομερα δυσκολεσ παιδια.

  17. γιατι διαμαρτυρεστε που ειστε απληρωτοι?τα παραπονα σασ στα βισματα που εχετε στην υπα και σασ βαλανε για δουλεια,

    αλλοσ εκτοσ απο εσασ που ειστε βισματα τησ υπα δεν μπορει να πιάσει δουλεια.

  18. ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.ΨΑΧΤΕ ΚΑΙ ΒΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΣ ΚΑΙ G4S ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ 6ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΩΜΗ.ΔΕΣ ΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΥΠΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ.ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΣΤΗΝ Μ.S. ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ 8 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ

  19. Μαγκες δουλευω σε τοπικη σεκιουριτυ στην ροδο και κανω μονο βραδυ στην παλια πολη και ανταλασω την θεση μου με μια στο αεροδρομιο και ας ειμαι 2 μηνες μεσα.
    δεν πατε καλα πηγενετε εξω να δουλεψευε να δειτε την γλυκα.
    η μιση ροδος θελει την δουλεια αυτη στο αεροδρομιο.
    πηγα κεκ εδωσα εξετασεις κεμεα πηρα αδεια εργασιας και προσπαθησα να μπω στο αεροδρομιο αλλα ηταν τοσο εντιμοι που μου ειπαν ξεκαθαρα οτι προυγουνται τα παιδια εκει παρολο που προθημοποιηθηκα να περασω την ειδικη σχολη της υπα και να πληρωσω απο το υστερημα μου.

  20. ρε συναδελφε εδω δεν ξερουμε τι θα γινειμε το μισθο αυτου του μηνα………………εσυ εφτασες τον επομενο!!!!!!
    ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  21. Απάντηση σε kalxas.Πότε ακριβώς την είδες να πληρώνει στην ώρα της?Εδώ και 3 χρόνια η ίδια δουλειά πάντα σε φούλ σεζόν.

    1. Πεδια πρεπι να βγουμε στα καναλια κιε στουσ δρομουσ ελεοσ το χουνε παρακανι πολι εχμεταλεψι

  22. ανωνυμε 26 αυγουστου 2013-11:15.τουλαχιστον εμεις φωναξαμε και ζητησαμε τα δικια και τα μεροκαματα μας.εσυ παλι απλα εκανες την κοτα.Για εσενα καχλα τα λογια ειναι περιττα.γλυψε γλυψε κατι θα καταφερεις.

  23. που φωναξες ρε μενελαε? κρυμενος στο διαδικτιο η στο βισμα σου στην υπα? γιατι αν ειχεσ φωναξη στο βισμα σου στην υπα τωρα θα ειχατε πληρωθει.το ποσο κοτα ειμαι εγω ελα στην παλια πολη να με βρεις. βισμα ε βισμαααααααααααααααααααααααααααααααααα

  24. αυτος μπορει να γλυφει μενελαε αλλα σαν το γλυψυμο το δικο σασ στην υπα δεν υπαρχει πουθενα. εισαι περαστικοσ στο επαγγελμα και εχεισ μαθει να γλυφεισ εκει που φτυνουν αλλοι.

  25. Μετά απο 13 χρόνια στον χώρο των security μόνο περαστικος δεν είμαι.Απο εκεί και πέρα όσο και να προσπαθείτε να εκτελέσετε τις εντολές σας αποτυνχάνετε

  26. μενελαε εισαι οργανο και παραμιθιασμενος.δεν πετυχαινεις τιποτα. ειμαι περιεργος να μας πεις που δουλευες 13 χρονια στον κλαδο? τι εγινε ακομα απληρωτος εισαι? γιατι αν δεν εισαι εισαι τεραστια κοτα. πληρωθηκες η οχι? για να σε δω θα απαντησεις?επισης κοτουλα ξερω οτι σου ειπαν και ποτε θα πληρωθεις και τον επομενο μηνα. σε προκαλο να μας πες κοταρα ποτε πληρωθηκες τον 1-2-3-4-5-6/2013 και επισης κοταρα εαν ειχαν την υποχρεωση να το κανουν τις ημερομηνιες που σε πληρωνανε. σε περιμενω……………

  27. ΜΕΝΕΛΑΕ ΕΠΕΙΔΗ ΦΕΝΕΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 13 ΧΡΟΝΙΑ .ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΠΡΟΔΟΘΗΚΕΣ. ΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΛΥΝΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ. ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΣ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ.

  28. μενελαε τι κανουν οι κολητοι σου στην ΙΣΤΣ?για μιλα τους να σου στειλουν την συμβαση που υπεγραψε η ΙΣΤΣ και μετα ελα να μιλησης.θελω να πεισ σε ολο τον κοσμο την ημερομηνια που πληρωνεσε και εαν ειναι υποχρεωση της ΒΡΙΝΚΣ να σε πληρωση.
    εισαι τσιρακη και βαλτος.πηγενε οπου θες αρκετα σε ανεχτηκαμε. λουφαξε τωρα.

  29. προσ ανωνυμο 26/8 3.20. τι ωρα ξυπνησες προλαβεσ στον υπνο σου να δεισ την αποφαση του συμβουλιου τησ επικρατειασ και να δεισ την brinks πτωχευμενη η ξυπνησεσ και εμεινεσ με την γλυκα του ονειρου.δεν το διευκρινιζεις. θα σε παρακαλουσα να μην μασ αφηνεισ στη μεση του ονειρου σου.

  30. Πες τα ρε Γιαννακακη.Πρεπει να λεμε και ευχαριστω που εχουμε και δουλεια και ας κανουμε και λιγη υπομονη θα τα παρουμε τα λεφτα.Και τον Σεπτεμβριο γυρω στις 25 θα πληρωθουμε αλλα θα πληρωθουμε παντως.

  31. Ρε παιδιά τώρα που δεν τα βρήκε το σωματείο με το υπουργείο πότε θα πληρωθούμε το 2014?Ας κάνει το σωματείο μια απεργεία να δει η κυβέρνηση πόσα λεφτά θα χάσει.

  32. καλημέρα . δεν ακούγετε τίποτα σχετικά με τις εξετάσεις του κεμέα. τι γίνεται επιτέλους μας σταματάνε από την δουλειά. καμία κουβέντα από κανέναν. έληξε η άδεια μας και δεν μπορούμε να δώσουμε εξετάσεις.

  33. Από τον Ιουλ 2013 απλήρωτοι χωρίς έναντι από την ΠΥΡΣΟΣ SECURITY με αυτόν τον τρόπο έχουν αναγκάσει να φύγουν πολλοί (Παιχνίδι της εταιρείας για να μην απολύει και τους αποζημιώνει) . Ο Πρόεδρος ετοιμάζεται να την κάνει ΓΕΡΜΑΝΙΑ (με τα λεφτά της εταιρείας ή όχι ) στο Λογιστήριο κοροϊδεύουν τους απλήρωτους υπαλλήλους. Το ΣΔΟΕ μήπως πρέπει να κάνει βόλτα από την εταιρεία αυτή. Καταγγελία ανώνυμη θα γίνει προς αυτή την κατεύθυνση για να δούμε τι παίζει.

  34. G4S Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ!! ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ! ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΚΡΗΤΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ! ΕΜΠΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η BRINKS ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ….. ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!! ΠΥΡΣΟΣ? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΑΛΙ….. ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕΙ….. G4S ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

    1. αν δεν ξερεις την ΠΥΡΣΟΣ πρεπει να εισαι ασχετος στο χωρο των εταιριων ιδιωτικης ασφαλειας ή ειρωνικος και μειωτικος απεναντι στην εταιρια οτι και καλα ΄΄ποια ειναι αυτη??''.

  35. Pigenete na doylecete re ston ermh na sas kratane ta lefta sas gia na bazoyne kapoi ygraerio sta aytokinita toys koroida kai na kanoyne ekdiloshs gia na mazeboyn lefta kai na pigenoyn diakopes sta xorgia toys. Kai exete moytra k. Bgenetai kai lete oti einai kaloi nai re mposta sas kali einai alla apo piso sas tin fernoyn kanonika…….. Filakia

  36. 1 χρονο τωρα εργαζομαι στην Brink's! Ειμαι πολύ ευχαριστημένος από ολες τις αποψεις ! Σε μικρότερες εταιρείες που εχω δουλέψει και σαν υπευθηνος ασφαλείας τα πραγματα δεν είναι όπως πρεπει! Ελπιζω να φτιαξουν παντου για να βελτιωθεί και ο κλαδος….

  37. Για τη μειωση των μισθων στα αεροδρομια γιατι δεν μιλαει κανενας!! Καμια ενημέρωση για κινητοποίησεις. Το σωματείο αφαντο.καθε χρόνο πηγαίνουμε αθηνα στα ΣΠΟΑ για να ανανεωσουμε το ΔΥΠ με εξοδα δικα μας συν την πιστοποιηση για να μη χάσουμε την αδεια εργασίας και τωρα μας λενε οτι ειμαστε ανοιδικευτοι εργατες και θα πρέπει να περνετε 580 μεικτα.

  38. ολοι τους ειναι αεριτζιδες λαμογια που το μονο που ξερουν ειναι να πουλανε αερα . ολα τζαμπα δεν πληρωνουν τιποτα λειτουργικα εξοδα της πλακας κερδοσκοπουν σε βαρος των εργαζομενων τρωγοντας τις αδεις και τα δεδουλευμενα των εργαζομενων

  39. Πριν ενα χρονο μου ειχε πει ενας ιδιοκτητης ,απο αυτες τις εταιριες τις πλακας που κονομανε βαζοντας αερα , τα μονα εξοδατου ηταν ενα υπογειο για γραφειο και απασχολουσε να φανταστητε καμια 200αρια ατομα σε φυλαξεις. δουλειες απο εργολαβους και καποες δικες του
    ελεγε λοιπον ΄΄εγω αμα δεν βγαζω 500 το κεφαλι δεν κανω τιποτα΄΄ φανταστειτε λοιπον τι κονομανε τα λαμογια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *