Διαφημίσεις

Οι περιπτώσεις που καταγράφονται εξαιτίας της οικονομικής ανέχειας και στο νησί της Ρόδου είναι αναρίθμητες

Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης περίμενε μέχρι να αδειάσει η τράπεζα από κόσμο και τότε πλησίασε τον ταμία με τρία βιβλιάρια καταθέσεων…

Στα όρια της απόγνωσης και της απελπισίας βρίσκονται πλέον καθημερινά, ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι. Οι περιπτώσεις που καταγράφονται εξαιτίας της οικονομικής ανέχειας και στο νησί της Ρόδου είναι αναρίθμητες. Η τοπική εφημερίδα ”Ροδιακή”, αποκαλύπτει νέα περίπτωση νεαρού πατέρα που ευρισκόμενος σε τεράστιο οικονομικό αδιέξοδο, πήγε σε υποκατάστημα τράπεζας της Ρόδου κρατώντας τρία βιβλιάρια καταθέσεων.

Αφού περίμενε επί δύο τουλάχιστον ώρες για να φύγει όλος ο κόσμος, πήγε στον ταμία της τράπεζας και του ζήτησε να κάνει αρχικά ενημέρωση και στην συνέχεια ανάληψη όλων των ποσών που υπήρχαν μέσα στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Ο ταμίας, πράγματι προχώρησε στην διαδικασία ενημέρωσης και με έκπληξη διαπίστωσε ότι συνολικά τα βιβλιάρια είχαν μέσα το ποσό των 2 ευρώ και 80 λεπτών! «Τα βιβλιάριά σας είναι άδεια» είπε ο ταμίας της τράπεζας θεωρώντας προφανώς ότι το ποσό αυτό ήταν μη «αναλήψιμο».

Ο νεαρός πατέρας, πλησίασε στο γκισέ και χαμηλόφωνα του είπε: «Γι αυτό το ποσό έχω έρθει και περιμένω εδώ σήμερα. Με αυτό το ποσό, με 2,80 ευρώ, θα αγοράσω το γάλα για το παιδί μου» προχωρώντας έτσι στην ανάληψη του ποσού που είχε μέσα στο βιβλιάριό του!

Η περίπτωση αυτή, «πάγωσε» το προσωπικό της Τράπεζας αλλά και όλους όσους το πληροφορήθηκαν, καθώς ο νεαρός πατέρας, ήταν σε κατάσταση απόγνωσης και απελπισίας. Η περίπτωση αυτή πάντως, σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι εργαζόμενοι της συγκεκριμένης τράπεζας μιλώντας στη «Ροδιακή» δεν είναι η μοναδική, καθώς η οικονομική ανέχεια, έχει οδηγήσει χιλιάδες συμπολίτες μας σε παρόμοιες καταστάσεις απόγνωσης



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “Ένας πατέρας συγκλόνισε τους υπαλλήλους της τράπεζας με την ανάληψη που έκανε…από τρία βιβλιάρια καταθέσεων!”
  1. Κάθε μέρα γίνονται αυτά και πριν τα ίδια είχαμε αλλά δεν δίναμε σημασία. Παράλληλα, καφέ ταβέρνες μπαρ τουλάχιστον εδώ στη Θεσσαλονίκη είναι γεμάτα, για να μην πω ασφυκτικά γεμάτα κάποιες μέρες.

    1. Αυτα βλεπει η τροϊκα φιλε , σου λεει αυτοι εκει κατω παραμυθια πεινανε , αφου τα φαγαδικα ειναι γεματα οπως λες . Θυμησου λιγο κατι που θα σου πω , εαν δεν περπαταμε σκελετομενοι απο την πεινα και ξυπολιτοι σαν τα ζομπι δεν προκειτε να σταματισουν το εθνικο εργο τους οι αιμοδιψεις κυβερνοντες …

  2. ΜΕΤΆ ΛΙΠΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ….. ΑΣ ΠΟΥΜΕ= Ο ΤΑΜΙΑΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ[ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΙΓΚΑ ΣΤΑ ΦΡΑΓΚΑ]ΑΛΛΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΕΡΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΥΠΑΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΔΡΑΜΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΩΣΤΕ Ο ΤΑΛΕΠΟΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΙΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ.
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΩΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑ-ΦΙΛΟΤΙΜΟ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ…. ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ …….ΔΥΣΤΥΧΩΣ …….ΛΑΣΤ ΓΙΑΡ ΠΟΥ
    ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΡΗΚΑΝΑ…… ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ [ΒΛΕΠΕ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΧΡΥΣΟ ΠΧ] ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΙΔΕΟΤΕΛΗ….. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟ….. ΤΙ ΝΑ ΠΩ……….? ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ[ ΑΥΤΗ Η ΓΕΝΙΑ] ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ?
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΩ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ …… ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΕΝΗΝΤΑΡΗΔΕΣ…. ΤΙ ΦΙΛΌΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ….. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ …..ΨΗΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ….. ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΨΕΚΑΣΜΑ ΤΕΛΙΚΑ
    ΑΠΟ ΛΩΛΟ ΠΡΟ ΒΑΤΩ [ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘ. ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΖΑΝΗ]

  3. Το θεμα ειναι τί εκαναν οι υπαλληλοι της τραπεζας μετα, εβαλαν ρεφενε απο 5 ευρω ο καθενας και τα εδωσαν πχ. στον καημενο πατερα ή αρκεστηκαν να σχολιασουν …και διαρρευσουν το περιστατικο ?

    (αυτο ειναι και το μυστικο της επιτυχιας ή αποτυχιας μας ως εθνος …)
    Μ.

  4. Προς τον "30 Οκτωβρίου 2013 – 12:55 μ.μ." και συμπληρωματικα,
    Γι αυτο το λογο δε θα δωσουνε καμια ανεχεια απεναντι μας η Τροικα και ΣΙΑ.Ξερουνε οτι ο Ελληνας ειναι καλοπερασακιας και λιγο πολυ παντα θα βρισκει τον τροπο του να περναει καλα (δεν ειμαι εξαιρεση). Μονο αν πραγματικα πεινασει ο Ελληνας θα επαναστατησει, πραγμα που δεν το ευχομαι και αν ειναι να γινει δε ξερω ποτε.Οταν λεεω την λεξη Ελληνας εννοω το μεγαλυτερο ποσοστο μας ως Ελληνες. Τωρα χαριτολογωντας μακαρι να μας ψεκαζουνε στα αληθεια, διοτι εαν δεν το κανουνε ειναι κριμα για τη βλακεια που κουβαλαμε

  5. η αξιοπρέπεια είναι μια λέξη για κατανάλωση απ το λαό, δεν νομίζω ότι σε όλες τις τάξεις έχει το ίδιο νόημα. Ποιος σας έβαλε στο μυαλό ότι το πως θα συμπεριφερθείτε στο χρήμα έχει να κάνει με την αξιοπρέπεια σας? ο συγκεκριμένος θα ήταν πιο αξιοπρεπής αν έμπαινε μ ένα καλάσνικοφ μέσα στην τράπεζα και τα σήκωνε όλα….αξιοπρεπής απέναντι στον εαυτό του.

  6. Εγω πιστευω οτι κατι κανανε στην τραπεζα.
    ο ανθρωπος ειναι τιμιος, ειχε βιβλιαρια καταθεσεων, δεν ζητιανεψε οπως
    συνηθιζεται, σιγουρα τον βοηθησαν.
    Το θεμα ειναι να βρεθει μια δουλεια για να μην χρειαζεται την βοηθεια κανενος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek