Διαφημίσεις

Από την Τσεχία μεριά… τώρα και από ΟΥΓΓΑΡΙΑ !!!

Και βαφτισμένο Ελληνικό..Όχι ότι κ’ότι… ( Ο αριθμός “520” σημαίνει Ελληνικό προϊόν..)

Πιές και ένα Milko Γερμανίας για να γουστάρεις Έλληναρα…(να το πουλήσετε εκεί ρε αληταράδες τη ΔΕΛΤΑ….)

Καλά ρε ΔΕΛΤΑ στηρίζεις τους Τσέχους – Ούγγρους – Γερμανούς κτηνοτρόφους και οι δικοί μας να πεινάνε ?????????

πηγη



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

33 σχόλια στο “Έλληνα παίρνεις και πίνεις γάλα ΔΕΛΤΑ? Ναι είπες…? Δες τώρα και τι σκατά πίνεις..”
  1. Σιγά σιγά η προδοσία γίνεται συνώνυμη με τον νεοέλληνα γραικύλο πασόκο. Ένα είναι το κόμμα. ΠΑΣΟΚ! Τα υπόλοιπα είναι έτη φωτός πίσω. Απλά ακολουθούν την πορεία που χάραξε ο πράσινος ήλιος!!!

  2. Το 520 στο Βarcode σημαίνει οτι ΣΥΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ στην Ελλαδα και οχι οτι ειναι Ελληνικο προιον. Αλλωστε στο μπουκαλι αναγραφεται απο που ειναι το γαλα. Δεν το κρυβουν. Εισαγομενα είναι μονο τα μακρας διαρκειας και οχι τα φρεσκα. Τα φρεσκα γαλατα ειναι ελληνικα και το αναγραφουν κιολας….Ετσι για να μη γραφει ο καθενας οτι ναναι. Καλο ειναι να ψαχνετε λιγο πριν δημοσιευσετε κατι για να μην εκτειθεστε. Σαφως διαφωνω κι εγω με την εισαγωγη γαλακτος απο τριτες χωρες αλλα αυτο δε σημαινει οτι δε θα λεμε και τα πραγματα με το ονομα τους. Σημειωτεον δεν εχω καμια σχεση με γαλακτομικη εταιρεια, απλα σκεπτομενος ανθρωπος ειμαι. Φιλικά.

    1. Afou kseris auta pes mas kai gia tis grames pou ehoun ta freska kato apo to kouti ..KATHE GRAMI MPENOBGENI TO FREESSKO STO ERGOSTASIO GIA PASTERIOSI .GIA NA KSANAPAI STO RAFI .MAS DOULEVOUN OI ALITES

  3. Δεν πεινάνε οι Έλληνες κτηνοτρόφοι επειδή δεν πουλάνε το γάλα τους. Απλά δεν φτάνει το Ελληνικό γάλα να καλύψει την ζήτηση στην αγορά, όπως και το κρέας και πολλά άλλα, τι να κάνουμε δηλαδή; Χρόνια τώρα και το MILKO και άλλα προέρχονται από γάλα εισαγωγής για αυτόν τον λόγο.

    Ή μήπως έχετε την ψευδαίσθηση ότι με μαγικούς τρόπους η Ελλάδα μπορεί να γίνει αυτάρκης; Μπορεί στη φαντασία κάποιων, αν κρίνει κανείς από τις επιδοτήσεις που παίρνουν οι κτηνοτρόφοι και οι αγρότες να νομίζει κανείς ότι έχουμε αμέτρητες αγελάδες, πρόβατα, κατσίκια, ελιές, πορτοκάλια και ντομάτες. Αλλά δεν είναι έτσι δυστυχώς και δεν φταίνε οι ξένοι ή οι εξωγήινοι, αφού δεν έχουμε τόσα χωράφια, βοσκοτόπια, ζώα κλπ. κλπ. Μόνο τα Ευρωπαϊκά λεφτά να παίρνουμε θέλουμε και να μην κουραζόμαστε, χρόνια τώρα. Και μόλις μας την πουν και τολμήσουν να μας ελέγξουν (ποιους; εμάς; που βρήκαμε τη δημοκρατία κλπ. κλπ.; ) να επαναστατούμε εναντίον των ξένων που θέλουν το κακό μας.

    Και το 520 ΔΕΝ σημαίνει Ελλάδα υποχρεωτικά, πριν τρολάρετε πάλι διαβάστε και κάτι παραπάνω, π.χ. εδώ:

    http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/683867/Article.aspx

  4. Εσυ ΒΛΑΚΑ που ποσταρες το αρθρο μαθε πρωτα για την κτηνοτροφια και μετα μιλα, οργιο. Το γαλα που παραγει η καιμενη η Ελλαδα ειναι το 1/20 των αναγκων μας οργιο. τι θες να κανουμε να βαζουμε και μητρικο στα κακαο ??

    1. Μεγαλε τι ειπες??? Μητρικο γαλα!!! Σε συσκευασια βυζομπαλο, το ζουλας και πινεις… φαντασου χρηματικα κερδη αυτο το βυζομπουκαλο? Αν και ολα τα γαλατα μητρικα ειναι, εγω σε επιασα!

      Δριοψεκυον.

  5. αφου το γαλα δεν φτανει το κρεας παλι δεν φτανει τοτε γιατι ολοι εμεις παμε και δουλευουμε σε ξενοδοχεια που δεν μας πληρωνουν και δεν αρχιζουμε να τα παραγουμε ….και ταυτοχρονα να δωσουμε εμεις το ντοπιο προϊόν και ελληνικο προϊόν και να εχουμε δουλεια χειμωνα καλοκαιρι, ισως μας αρεσει να λεμε να εχουμε σωστες αποψεις να φιλοσοφουμε …καθιστη ομως ποιος εχει τσ κοτσια και να κανει πραξη οτιδηποτε απο λογια να φαν κ οι πουλες….

  6. Έ ρε ραδιενέργεια που έχουμε φάει. Και μετά απορεί ο καθένας γιατί δεν μπορεί να κάνει παιδιά, γιατί έχει καρκίνο, γιατί έχει μια ανεξήγητη "αυτοάνοση" ασθένεια και πάει λέγοντας. Ξυπνήστε!!!! Μας ψοφάνε…

  7. ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ ΓΡΕΚΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΛΕΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ; ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ…

  8. Ρε άσχετοι, δεν φτάνει το ελληνικό γάλα για την ντόπια κατανάλωση, ψάξτε πρώτα και μη ποστάρετε αρλούμπες..

  9. Μην ξεχνάτε ότι η Δέλτα εδώ και χρόνια δεν είναι Ελληνική εταιρεία. Ανήκει στην Danone η οποία είναι ολλανδική αν θυμάμαι καλά.

  10. αχ ,,δεν αντεχω αλλο… ''οτι του φανει του λωλοστεφανη''

    δηλαδη…το ουσιαστικό «Λωλοστεφανής» αναφέρεται σε άτομα γραφικά, ήτοι οι γνωστοί τρελοί του χωριού.(δεν εννοω κατι για καποιον..απλα δινω τον ορισμο της φρασης)

    Η έκφραση χρησιμοποιείται για περιπτώσεις ατόμων, η φαντασία των οποίων οργιάζει, δηλ. βλέπουν ό,τι θέλουν, ανεξαρτήτως αν αυτό είναι ρεαλιστικό ή στέκει.

    EXCUSE ME ..ΑΜΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ..ΠΟΥ ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΠΑΝΤΟΥ ΟΛΟΙ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ..ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΘΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ.

    ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ… ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝ ΘΕΜΑΤΙ ?

    ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΛΟΙ.. !

  11. Φίλτατοι, στην Ευρώπη, παράγονται καθημερινά, ΛΙΜΝΕΣ ολόκληρες απο γάλα… Το οποιο φυσικά κατα πλειοψηφίαν είναι πρός πώληση/εξαγωγη.
    Σε ότι αφορα τα τρόφιμα, δεν πρέπει να υπάρχουν εθνικιστικές κορώνες, αλλά ουτε και διαφευντεύσεις, και απιβολές παραγωγής συγκεκριμενων προιόντων ανα χώρα.. Σε μιά (πραγματικά) ενωμένη Ευρώπη, χρειάζεται απλα ένας προγραμματισμός….
    Οταν κατα κόρον η κεντρικη και βόρεια Ευρώπη παραγει κρέας και γαλα, και τυροκομικα, και βουτυρο κλπ, ποιός ο λόγος να παράγουμε εμείς και οι αντίστοιχες με την Ελλάδα, γεωλογο-κλιματολογικά χώρες τετοια προιόντα? Αντιθέτως θα μπορουσαμε να παραγουμε ένα σωρο άλλα προιόντα που ΔΕΝ παραγονται εκεί…
    ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να μην πεφτουμε σε παγίδες… Μιλώς για μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ενωμενη Ευρώπη… ΑΝ αναλογιστούμε αυτό που ειμαστε τώρα, θα έπρεπε, να κρατησουμε και να ανπτυξουμε και κτηνοτροφία, και τα παντα, κα να μην δεχθούμε περιορισμους παραγωγης άλλων προιόντων πυο επεβληθησαν… Αλλα βλέπετε, οι επιδοτήσεις-ποντικοπαγιδες ηταν γλυκές….
    Τώρα…. τρέχουμε…

  12. Απλα η εγχωρια παραγωγη γαλακτος δεν επαρκει για να καλυψει τις αναγκες μας. Τοσο απλο ειναι. Τι προδοσιες και βλακειες. Ελεος δηλαδη. Τωρα μαθατε οτι πινουμε εισαγωμενο αγελαδινο γάλα? Ποτέ στον Ελλαδικο χωρο απο τα αρχαια χρονια δεν ειχαμε αγελαδες για παραγωγη γαλακτος γιατι απλα ο τοπος μας δεν ειχε ποτε τα τεραστια βοσκοτοπια που απαιτουνται. Τοσο απλο ειναι. Αγελαδινο γαλα επιναν μονο οι κατοικοι των περιοχων που εχουν μεγαλους καμπους και ειχαν βοοειδη. Οπως οι Σερρες , η Θεσσαλια κτλπ. Στα αλλα μερη της Ελλαδας υπηρχαν ελαχιστες αγελαδες οι οποιες χρησιμοποιουνταν για να σερνουν καρα και αροτρα. Το αγελαδινο γαλα ηταν πολυτελεια. Για ρωτηστε και τους παππουδες σας αν επιναν κατσικισιο ή αγελαδινο γαλα οταν ηταν παιδια…

  13. To gala pou paragei i ellada den ftanei na kalipsei tis anages giati poli apla i europaiki enosi den epitrepei i ellada na paragei megaliteres posotites ageladinou galaktos, yparxoun periptoseis pou pleon oi elaxisti paragogi ageladinou galaktos den mporoun na diathesoun to gala tous giati exei ipografi simbasi kathe xora na paragei sigekrimena proionta me skopo kai kala tin anaptixi tou emporiou, des adistixa portokalia paragoume tosa polla kai parola ayta ginonte eisagoges. agelades ypirxan apo tin arxeotita stin ellada kai sigekrimena polles enxories files,

  14. Μα τοσο ασχετοι ολοι σας…Πεταει μια μαλακια ενας ασχετος και τσουπ ολοι..Το 5 στο barcode σημαινει οτι παρασκευαζεται στην Ελλαδα και δεν εχει καμια σχεση απο που προερχεται το προιον μεσα σε αυτο.Ασχετοι….

  15. Το οτι δεν γινονται αποδεκτα τα γαλατα των παραγωγων μας διοτι η ΔΕΛΤΑ εχει πολυ αυστηρους ελεχγους αυτο σας λεει τιποτα?Το οτι ακομα και στο γαλα προσπαθουν οι Ελληνες παραγωγοι να πουλησουν γαλα με αντιβιωσεις πολυ κατωτερης ποιοτητας ετσι ωστε να κερδισουν οσο το δυνατον περισσοτερα χρηματα?Αλλα αυτα δεν περνανε στη ΔΕΛΤΑ…Το οτι στην ΔΕΛΤΑ δουλευουν μονον Ελληνικες οικογενειες και οχι αλλοδαποι αυτο σας λεει κατι?

  16. 21 Ιανουαρίου 2014 – 4:44 μ.μ.

    Ακριβώς έτσι όπως τα λες είναι. Δε φτάνει γιατί δεν παράγουμε όχι γιατί δεν έχουμε βοσκοτόπια και αγρούς όπως έγραψε ένας άλλος πιο πάνω!!
    Αμοληθείτε να δουλέψετε στην παραγωγή και μια χαρά θα φτάσουν ….

  17. Παιδια συμφωνω με ΟΛΟΥΣ.
    Παρακληση: Αν σε καλυπτει η απαντηση καποιου, μην την ξαναγραφεις.
    Εχετε ποσταρει 50 αποψεις, αλλα οι διαφορετικες ειναι 2 – 3

  18. Η παραγωγη γαλακτος φτανει κ περισσευει αρκει να σκεφτει κανεις ποσο γαλα χρειαζεται για να φτιαχτει ενα κιλο φετα κ μαλιστα αιγοπροβειο κ ποσους τοννους παραγωγη εχουμε ωστε να εξαγουμε κιολας!! Χωρια τα υπολοιπα τυρια (γραβιερα κ ολα τα συναφη).Αλλα η ΕΕ μας επιβαλλει ποσοστωση. Αφου η βαρεια "βιομηχανια" μας εκτος απο τον τουρισμο ειναι η κτηνοτροφια κ η γεωργια
    μας! !Ψαχτε λιγο κ θα δειτε τι ακριβως εννοω.

  19. Ναι να ψάξουμε, μήπως και βρούμε το χαμένο Ελληνικό γάλα. Μάλλον χύθηκε στο δρόμο …

  20. το μιλκο ειναι του σατανα.μαζι με ζαμπονοτυροπιτα σε παει σερπατινα.θανατος στην μερκελ

  21. 7:57 μάλλον λες για την "επαναπαστερίωση"; Χιλιοειπωμένο και χιλιοαπαντημένο τρολάρισμα. Ό,το μπούρδα κυκλοφορεί θα την ξαναβγάλετε εδώ; Μάλλον ψεκασμένο θα είναι το ελληνικό γάλα για αυτό φέρνουν ξένο χωρίς χημικά. Ακόμα μπορεί να περνούν τα αεροπλάνα που ψεκάζουν πάνω από τις αγελάδες και από τον τρόμο τους δεν βγάζουν γάλα. Οπότε το λίγο που μας μένει το ανακυκλώνουμε με επαναπαστερίωση και σε συνδυασμό με τους ψεκασμούς και το αλεύρι από σιτάρι (όχι ζέα που μας την πήραν) αποβλακώνεται (κι άλλο) ο Ελληνικός λαός, το γνωστό και μόνιμο θύμα συνομωσιών των ξένων.

  22. O 7:50 λέει δεν φτάνει το γάλα για την Ελληνική κατανάλωση και να μην λέμε αρλούμπες.
    Κόψε το μίλκο ρε βουβάλι και διάβασε κανένα βιβλίο. Άιντε

  23. Η μεγάλη διαφορα στα Ελληνικά προιόντα αυτα σε σχέση με τα Ευρωπαικα ειναι οτι η αγελάδα του Έλληνα παραγωγου δεν εχει βοσκησει ΠΟΤΕ πράσινο χόρτο, ειναι περιορισμένη σε 10 τμ για οσο ζει.
    Οσο και αν δε μας αρέσει η αλήθεια είναι αυτή.
    Η Ελληνική αγελαδοτροφια δε μπορεί να συναγωνιστεί την Ευρωπαική στην ποιότητα, στην ευζωία και στη βιωσιμότητα γιατί απλα ο μεσος κλήρος γης στην Ευρώπη ειναι 350 στρέμματα ενω στην Ελλάδα είναι μονο 30.
    Αυτο εχω να πω μετα απο 22 χρονια στο χωρο της αγελαδοτροφιας, ολα τ άλλα ειναι ανοησίες που λεει ο καθε άσχετος που εχει δει αγελάδα μονο στην οθόνη του υπολογιστή.

  24. Για τους κωδικούς χωρών στο barcode δείτε και εδώ:

    http://www.gs1.org/barcodes/support/prefix_list

    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_GS1_country_codes

    Είναι σαφέστατο αυτό που αναγράφεται στην αρχή των άρθρων:

    The GS1 Prefix, the first three digits, usually identifying the national GS1 Member Organization to which the manufacturer is registered (not necessarily where the product is actually made)

    και

    GS1 Prefixes do not provide identification of country of origin for a given product. They simply provide number capacity to different countries for assignment from that location to companies who apply. Those companies in turn may manufacture products anywhere in the world.

  25. Για τις ποσοστώσεις στο γάλα που αναφέρθηκαν για δείτε εδώ:

    http://europa.eu/rapid/press-release_IP-12-1116_el.htm

    http://europa.eu/rapid/press-release_IP-13-895_el.htm

    και για όσους πραγματικά ενδιαφέρονται εδώ:

    http://ec.europa.eu/agriculture/milk/milk-package/index_en.htm

    Η Ελλάδα για το 2010/2011, το 2011/2012 και το 2012/2013 είναι κάτω από το όριο γύρω στο 20-25%, δηλαδή ούτε όσο επιτρέπουν οι ποσοστώσεις δεν παράγουμε. Αυτό για όσους νομίζουν ότι η παραγωγή περιορίζεται από την ΕΕ.

    Για το αν μπορούμε ή όχι να φτάσουμε στις προβλεπόμενες ποσότητες με ανάπτυξη της κτηνοτροφίας ας μιλήσουν άλλοι πιο ειδικοί.

    Πάντως εδώ και χρόνια εισάγουμε γάλα γιατί το ελληνικό πολύ απλά δεν φτάνει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *