Διαφημίσεις

Κοιτάμε τον Τούρκο στα μάτια ! Δήλωσε Ανώτερος Επιτελής του ΓΕΕΘΑ !

Μόνο στον ύπνο δεν πιάστηκε το Πολεμικός μας Ναυτικό από την Τουρκική άσκηση DENIZ KURDU 2013. με πραγματικά πυρά !

Με πληροφορίες που δεν αμφισβητούνται η Φρεγάτα ”ΨΑΡΑ” η κανονιοφόρος ”Τόλμη΄”
και αλλά οχτώ ακόμη Πολεμικά έχουν αναπτυχθεί απο τη Λήμνο μέχρι της Κάρπαθο !

Κανείς δεν πρόκειται να παίξει μαζί μας …Το πήραν επ΄ώμου στο Ναυτικό ενώ η Σκύρος τέθηκε σε επιφυλακή !
”Η Κανονιοφόρος ”Τόλμη”(φώτο) παρακολουθεί κατά πόδας τον Τουρκικό Στόλο”

Τα πολεμικά μας οργώνουν τις θάλασσες του Αιγαίου ενώ στο ΓΕΕΘΑ παρακολουθούν την κίνηση του Τουρκικού Στόλου ανα πάσα στιγμή !
Κοιτάμε τον Τούρκο στα μάτια δήλωσε Ανώτερος Επιτελής του ΓΕΕΘΑ !

Αφορμή της Άσκησης των Τούρκων έχει καθυστερήσει και η αναχώρηση του Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου για τα Τίρανα εν όψει της συναντήσεως των Αρχηγών ΓΕΕΘΑ των Βαλκανικών Χωρών !

Πάντως απο το πρωί η Διακλαδική Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων τέθηκε σε συναγερμό με τμήμα της για άμεση αναχώρηση με άγνωστο προορισμό …Ίδωμεν



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “Έκτακτο : Το πολεμικό Ναυτικό έβγαλε τη Φρεγάτα ”Ψαρά” και κανονιοφόρους στο Αιγαίο !…Απέναντι στο Τούρκο”
  1. ΕΝΩ, ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΥΡΙΝΑ ΑΡΘΡΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ,ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ,ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΟ-ΕΞΕΦΤΕΛΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΞ'ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΣΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ. ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΘΑ ΔΩΣΩ. "ΚΟΙΤΑΖΩ" ΕΤΥΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΚΟΙΤΗ" ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΚΟΥΡΝΙΑΖΩ". "ΚΥΤΤΑΖΩ" ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΒΛΕΠΩ".

    ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: ΚΥΤΤΑΖΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΑΝ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ.

    Νικολας

  2. 5.47 ΝΑ ΛΕΣ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑς , ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΤΣΙ . ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩς ΓΝΩΡΙΖΕΙς ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΜΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥς ΚΑΘ ΥΛΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΥς ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ . ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΜΑς ΔΙΔΑΞΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕς ;

  3. 5:10 Είσαι σωστός
    5:27 Είσαι βιαστικός?
    5:37 Ε βρε αγόρι…
    5:47 Είσαι χρήσιμος

    Όσον αφορά το άρθρο αυτό καθ'εαυτό, μπράβο στο Πολεμικό Ναυτικό μας που είναι σε επιφυλακή και ελαχιστοποιεί πιθανότητες αιφνιδιασμού από μια πιθανή επίθεση. Και αν κάποιος – λέω τώρα – αν είναι τόσο αφελής που θεωρεί ότι είναι ακραίο να επιτεθεί η Τουρκία ενώ έχει δηλώσει ότι θα πραγματοποιήσει άσκηση τότε το λιγότερο με το οποίο θα τον χαρακτηρίσω θα είναι "ανιστόρητος". ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΣΟ ΥΠΟΥΛΑ ΧΤΥΠΑ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΠΕΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ. ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΟΝΗΡΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟ ΕΧΘΡΟ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ…

    ^Ω^

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek