Διαφημίσεις

Από το πρωί Άρματα και προσωπικό μετακινείται τρέχοντας δαιμονισμένα απο την περιοχή της Ασσήρου με αντικειμενικό σκοπό και στόχο περιοχή της Φλώρινας !

Μεταφορείς αρμάτων μετακινήθηκαν αστραπιαία απο την Χαλκιδόνα προς το Στρατόπεδο της Ασσήρου όπου φόρτωσαν Άρματα και τώρα κινούνται τρέχοντας δαιμονισμένα σύμφωνα πληροφορίες προς την περιοχή της Φλώρινας !

Τα ¨Αρματα και οι μεταφορείς φυλάσονται με εποχούμενα οχήματα με φύλαξη Καταδρομών που ειναι με το δάκτυλο στη σκανδάλη …Κυριολεκτικά !

Η πληροφορία ειναι εξακριβωμένη αν και μεταφέρουμε με ”επιφύλαξη την πληροφορία ” οτι διετάχθει μετακίνηση Αρμάτων απο το ΓΕΕΘΑ σε μια ακόμη ξαφνική άσκηση δίνοντας ένα ακόμη μήνυμα προς όλους εντός και εκτός Ελλάδος οτι θα είμαστε παντού με Ελικόπτερα ,καταδρομείς αλλά και …¨Αρματα !

Περισσότερα σε λίγο !



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

29 σχόλια στο “Έκτακτο : Απο το πρωί ‘Αρματα κινούνται δαιμονισμένα προς την …Φλώρινα !”
  1. Από αλλού το περιμένουμε κι από αλλού θα σκάσει…όπως γίνεται πάντα βέβαια, το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι ψήνεται.

  2. Αντε σιγα σιγα να ετοιμαζόμαστε για χοντρά γούστα ο καιρός κοντά ειναι ελληνεσσσς ετοιμαστείτε με θάρρος και τόλμη

  3. Γιατί ρε παιδιά αυτό πρέπει να σημαίνει και κάτι κακό; Μπορεί να είναι μια άσκηση. Δηλαδή κάθε φορά που ο στρατός μεταφέρει κάτι ή γίνεται μια άσκηση πρέπει από πίσω να υπάρχει μπαρούτι;…..πόσες φορές γράφτηκαν άρθρα για μετακίνηση του στρατού; Και κάθε φορά με το μυαλό μας φέρνουμε τον κακό χαμό και κάθε φόρα τίποτα δεν γίνετε. Δηλαδή έλεος.

  4. Ασκήσεις είναι όλα αυτά.Μπαρούτι μυρίζει όταν γίνετε μερική επιστράτευση όπως το 87 που έκοβε ο άλλος μπριζόλες στο μαγαζί του και η αστυνομία του πήγε το χαρτί να παρουσιαστεί σε μονάδα ή κάτι όπως τα Ίμια όπου ειδοποιήθηκαν επίστρατοι και την βραδιά των Ιμίων ήταν έτοιμοι ντυμένοι αρματωμένοι στα φορτηγά για να πάνε σε πόλεμο.

  5. Εχουμε και leopard A2HELL , και ειναι πολυ καλα μη λετε μπουρδες. Ευχομαι καλη ασκηση στους τεθωρες και καλο ηθικο που το χρειαζομαστε ολοι

  6. ερχεται σ/κ και ως γνωστον δεν κινειται τιποτα ακομα και στην ελλαδα του μνημονιου και της τροικας!!!οποτε απο δευτερα και βλεπουμε..

  7. Το ιππικό χρησιμοποιήθηκε και αρκετές φορές σε περιπτώσεις πολέμου δολιοφθορών (ανταρτοπόλεμου), η σε περιπτώσεις αιφνιδιασμού, και γενικά σε περιπτώσεις παρενοχλήσεων του αντιπάλου για την δημιουργία κυρίως εντυπώσεων.

  8. 12 Σεπτεμβρίου 2013 – 12:55 μ.μ.
    Είναι φανερό πως είσαι ανίδεος. Μάθε λοιπόν, πως ο Ελληνικός στρατός διαθέτει πάνω από 100 άρματα Leopard τελευταίας γενιάς με ειδική παραγγελία προηγμένου εξοπλισμού (ελληνικής σχεδίασης) από Γερμανία, που δεν τα διαθέτει ούτε η ίδια η Γερμανία! Αυτά αφορούν τα συμβατικά όπλα… Υπάρχουν και τα άλλα…. τα καλά… Κι ο νοών νοείτω.

  9. τα Μ60 Α3 ηταν στον περσικο και οχι στο βιετναμ…επισης σε ασκηση που εγηνε σε στοιβο μαχης αρματων τα Μ60 αποδειχτηκαν πολυ καλητερα απο τα λεο….
    ποιο συγκεκρημενα τα λεο ειναι για καμπους μιας και εχουν διπλασια ταχυτητα και ειχαν καλητερα σκοπευτηκα ενω τα μ60 ειναι καλητερα σε ορεινες περιοχες γιατι εχουν ποιο κοντο σασι…επισης μια και αποσυρθηκαν τα μ48 που ηταν στο βιετναμ αναβαθμηστικαν τα μ60 στα σκοπευτηκα τους οποτε δεν υστερει απεναντι στο λεο οσον αφορα την σκοπευση το καθε ενα απο τα δυο αρματα εχει τον τομεα του…και ποιο συγκεκρημενα ακομα τα λεο τα πηραμε κυριως για τον εβρο που ειναι καμπος και θελεις μεγαλυτερη ταχυτητα ενω τα ορεινα θελουν μεγαλητερο αρπαγμα το οποιο και εχουν τα μ60

  10. TΑ ΛΕΟΠΑΡΝΤ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ ΟΙ ΕΡΠΥΣΤΡΙΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΠΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

  11. ΕΚΤΑΚΤΟ:….Aπ'το πρωi…σκιζουν τον ουρανο της Κρητης…"δαιμονισμενα"αεροπλανακια"…που κανουν παρα πολυ φασαρια…κ εχουν παιξει τα νευρακια μας!!!…

  12. Ο στρατος μας

    Ελπιζω να μην υπαρχει συνδεση εσωτερικης κσταναλωσης για καταστολες.

    Η δυναμη του κρατους φαινετε απο την προστασιατων πολιτων απο αλλοεθνεις γραβωμενους κακουργους.

    Κατα τα αλλα τα συνορα ειναι συνορα και οι ασκησεις ετοιμοτητος για τυχον μαχες εντος Ελλαδος ειναι δεδομενες…

    Αν ….

    ……. τοτε …..

    αυτα!!

  13. Απλά οι πολιτικάντιδες του υπουργείου Άμυνας, προσπαθούν να καθησυχάσουν τους κατοίκους Φλώρινας και Καστοριάς, που είναι ανάστατοι για το ότι κλείνουν τα περισσότερα στρατόπεδα στα σύνορα…

  14. ασχετο!μπορει τα Μ48 να καναν βιετναμ(και κορεα) αλλα για τα νησια ειναι οτι πρεπει.οποιος ειναι αρματιστης ξερει.ευελικτο,σκληρο και αξιοπιστο.οι ουλαμοι συντηρησης και ο Βολος κανουν καταπληκτικη δουλεια.οπως και τα πληρωματα…Κατι ακομα.εχουν τα λιγοτερα ηλεκτρονικα και επι της ουσιας μπορει να εξουδετερωθει μονο η επικοινωνια προς τα εξω.δοκιμασμενο απο AH-64.αυτα.

  15. λεοπαρντ και μαλακιες..μπορει να εχουμε πολλα οπλα πολλα αεροπλανα πολλα και διαφορα…οπως επισης εχουμε και τα γνωστα απατσι αλλα φιλε μου ( 5:30 ) το ξερεις οτι για τα απατσι δεν ξερουνε να τα οδηγανε οι ελληνες πιλοτοι .υπηρετησα στην παχη( αεροπορια στρατου)και περιμεναμε τους αμερικανους να τα πεταξουν να τα κανουν σερβις και σε ενα που ειδα με τα ματια μου ειχαν φαει ολες τις καλοδιωσεις τα ποντίκια. μπορει να εχουμε χιλια δυο αλλα ουτε απο που φουλαρουν δεν ξερουμε..

  16. υπουργος αμυνας: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ κατα αλλους: ΜΗΤΣΟΣ Ο ΜΟΡΦΩΝΙΟΣ

    κατα πληροφοριες ζητησε κοκκινο χαλι ατο γρασιδι για να περπατησει και να δοσει τα συγχαρικια του για την επιτυχια της ασκησης στους συμμετεχοντες…

    ΜΗΤΣΟΣ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Εν αναμονη πρωθυπουργος.

  17. Ειναι για να μπαινουμε σιγα σιγα στο νοημα ?

    Καποια στιγμη, θα γινει χουντα στη Τουρκια … και θα μας κανει προβληματα…

    Ισως να προετοιμαζουν και ψυχολογικα το κοσμο…

    Να βαλη κανα μακαρονι, κανα ρυζι στην ακρη…

  18. ΜΗΠΩΣ ΕΘΕΑΘΗΣΑΝ ΟΙ ΚΟΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΚΑΤΣΕ ΟΙ UCKΑΔΕΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ-4 ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ ΝΑΙ ΔΙΧΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΤΡΑΛΟΙ ΤΟ 1990 ΣΤ0 ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΕΛΕΟΣ jiannhs [paok] kozani

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *