Διαφημίσεις

Όπως είχαμε πεί από τις 8 Φεβρουαρίου του 2013, το κατεστημένο της σατανικής ελίτ που κυβερνά τις κυβερνήσεις, αποφάσισε να σταματήσει την συνεργασία τόσο με την Λευκή Αδελφότητα, όσο και με την Μαύρη.

Έτσι, μετά την συνδιάσκεψη της Μόσχας, που έγινε με την ευκαιρία της G20 και όπου προσπάθησαν να χτυπήσουν την Λίλιθ καταλήγοντας στο φιάσκο του δήθεν μετεωρίτη, οι Λευκή Αδελφότητα προσεχώρησε πλήρως στον σατανισμό και η Μαύρη στον βαμπιρισμό.

Αυτά μπορεί να ακούγονται σαν βαθιά συνωμοσία, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα, που δυστυχώς όπως όλα όσα έχω πει ως τώρα, θα επιβεβαιωθεί χωρίς καμία αμφιβολία μπροστά στα μάτια όλων.

Η Λευκή Αδελφότητα, στην οποία προσεχώρησε και ο πρώην εκλεκτός της Μαύρης, ο Ομπάμα, προσπάθησε με το νόμο για την υγεία, τον περιβόητο OBAMA CARE με τον οποίο υποτίθεται θα έδιναν υγεία για όλους τους Αμερικανούς, να μειώσει τον πληθυσμό των ΗΠΑ, όπως βέβαια θέλει να μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό κάτω από ένα δις, ώστε να είναι ελέγξιμος σε περίπτωση ξεσηκωμού απέναντι στην παγκόσμια χούντα που ετοιμάζουν.

Εντωμεταξύ, τον περασμένο Ιούνιο, όπως είπα σε ζωντανή εκπομπή του διαδικτύου, οι δύο αδελφότητες είχαν συμφωνήσει σε ένα μίνιμουμ πακέτο μέτρων που θα προωθούσε την αγελαδοποίηση και τον έλεγχο των ανθρώπινων κοινωνιών, κρατώντας όμως τον πληθυσμό σταθερό.

Έτσι μόλις ο νόμος του Ομπάμα για την υγεία ήρθε μαζί με τον προϋπολογισμό, η Μαύρη Αδελφότητα, που σε αντίθεση με την Λευκή θέλει να αυξήσει τον παγκόσμιο πληθυσμό, αντέδρασε.

Με το κόμμα του τσαγιού όπως το λέει και το οποίο ελέγχει, έβαλε και τους Ρεπουμπλικάνους στο παιχνίδι και κοντράρισε τον προϋπολογισμό των ΗΠΑ με αποτέλεσμα να κινδυνεύει το κράτος με εσωτερική στάση πληρωμών στις 17 Οκτωβρίου και με εξωτερική στάση πληρωμών στις 31 Οκτωβρίου.

Πριν από λίγο ακούστηκε ότι

1. Θα γίνουν αλλαγές στον OBAMA CARE, αλλιώς δεν θα ψηφιστεί ποτέ. Δεν συμφώνησαν ακόμη.

2. Δίνεται παράταση χρηματοδότησης της κυβέρνησης και της αύξησης του χρέους μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου με σκοπό να “τα βρουν” για μία ακόμη φορά.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστική η ημερομηνία 7 Φεβρουαρίου, οπότε και κλείνει χρόνος, από τότε που ο Σαμαέλ Σατανάς, νόμισε ότι είχε ξεμπερδέψει με την μεγάλη του αντίπαλο Λίλιθ Λαμασθού και όπως μόνο εγώ ο γραφικός Λιακόπουλος γνώριζα και σας είπα.

Απλά η Λίλιθ θέλει να του θυμίσει, ότι δεν πέτυχε τίποτε μέσα στο χρόνο που πέρασε.

Το θέμα ωστόσο δεν τελείωσε, διότι αυτοί έχουν τα δικά τους σχέδια. Θέλουν δεν θέλουν όμως, προωθούν το σχέδιο του Θεού.

Θέλω ωστόσο να συνειδητοποιήσετε, ότι είχα δίκιο όταν σας είπα ότι μετά τον Ιούνιο, θα ζήσουμε απόιστευτα πράγματα, αλλά και να θυμίσω την απόλυτη πληροφόρηση που μόνο το prisonplanet.gr είχε, από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Όσο για τον Λιακόπουλο που δικαιώθηκε και πάλι, ας το αφήσουμε, διότι κατάντησε μπανάλ.

Μετά τιμής

Λιακόπουλος Δημοσθένης

Προσέξτε στο λεπτό 15.28΄΄ .Προσέξτε και την ημερομηνία 13-2-2013. Λέω όπως σας είχα πει την περασμένη Παρασκευή.

Ψάξτε στα ημερολόγιά σας. Την Παρασκευή πριν τις 13/2/2013 ήταν 8/2/2013. Στις 7/2/2014 κλείνει χρόνος από την απόφαση του Σαμαέλ.

Τυχαίο;;;

Δεν νομίζω, αφού έχεοι αποδειχθεί ότι έχω απόλυτη πληροφόρηση.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

29 σχόλια στο “Έκτακτη επικαιρότητα.Υποχωρεί η Λευκή Αδελφότητα. Ξανανοίγει η κυβέρνηση των ΗΠΑ. Νίκη της Λίλιθ. Στις 7 Φεβρουαρίου ο νέος γύρος”
  1. Αυτη η λαμασθου μουχει παρει τα μυαλα τη θελω σα τρελος.εχουμε κανενα τηλ?λιγακι τσουλα ακουγεται αλλα δεν ειναι κακο

  2. @16 Οκτωβρίου 2013 – 9:22 μ.μ.

    Νά'σαι καλα! Με έκανες και γέλασα και το είχα απόλυτη ανάγκη! Ευχαριστώ!!

  3. και στην μεση εμεις οι ανθρωποι οτι ειναι να γινει θα γινει ειτε το ξερουμε ειτε οχι . τι μπορουμε να κανουμε;

  4. ΚΥΡΙΕ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ [ΤΗ ΛΑΜΑΣΘΟΥ ΠΟΙΟΣ ΠΗΔ..ΕΙ ] ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΠΟΥΤΙΝ ΚΛΠ ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΩ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΤΑΓΟ [ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ΗΜΙΘΕΟΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΕΙΣΑΙ ] ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ jiannhs [ εμπαινε πουτιν ] kozani

  5. Γεια σου ΛΙΑΚΟ τιτανοτεραστιε!!!!Χωωσεεε!
    Τι stranger τωρα και π@π@ρια μεντολες.
    LIAKO HELLAS!

  6. Αντε ρε το λαμογιο ο κρυφοεβραιος.Πριν 18 μηνες εκανε στο site του προπαγανδα υπερ του γ@μω το κεφαλι μου Σαμαρας.στο νατο δουλευε πρακτορας των σιωνιστων ειναι.Νεφελιμ ελοχιμ λαμασθου εβραικες π@παριες .

  7. Δεν σε λεμε γραφικο αλλα λαμογιο εισαι.Το σχεδιο του Θεου ειναι να αφανισθουν οι ανθρωποι ?Τι καλος Θεος ο γιαχβε

  8. Ακριβώς έτσι φίλε Λιακο. Εσύ τα λες χρόνια αλλά δυστηχως λίγοι ακούνε και ψαχνουνε τα όσα λες.Όταν δούνε όμως μπροστά τους τα τσιρακια του Σαμαελ τότε τα λέμε.

  9. Πολύ βαθιά βουτηγμένος στη μασονία ο Λιακο. Και υπάρχουν και πρόβατα που τον κάνουν άγιο τον παντογνώστη…! Ο άγιος Λιακο! Που τα ξέρει ρε ζομπι? Του τα λένε εκ των έσω αυτοί που τον έχουν βάλει εκεί να τα λέει για να τα ακούν τα ζώα και να πιστεύουν που αλλού? Στον έναν δήθεν μοναδικό θεό και αγαθό και σχέδιο της απόλυτης παγκοσμιοποίησης και νέας μοναδικής θρησκείας που δεν είναι άλλος από τον νέο χριστιανισμό που θα σας παρουσιάσουν με κέντρο την Ελλάδα μας. Ρε, αν δεν ήταν δικό τους θα τον είχανε φάει ξυπνήστε! Κάνεις δεν μπορεί να πάει κόντρα στα σχέδιά τους και να αποκάλυψη πράγματα γι αυτούς αν δεν το θέλουν. Μόνο δυνάμεις εξωτερον του ηλιακού μας συστήματος μπορούν να τους νίκηςουν. Αυτά βλέπω και τρελένομαι. Και πως θα καταφέρουμε να ξεφύγουμε από αυτόν τον ψεύτικο κόσμο που αντί να ερευνάτε ο καθένας μόνος του και να ψάχνετε την αλήθεια, σας πετάνε παραμυθακια και εσείς φούρστ από πίσω? Άντε μετά να σας σας απελευθερώσουν εδώ στη γη από τη φυλακή σας… Για ποιο λόγο? Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος… Πολλά είπα…

  10. Δεν εχω διαβασει ποτε τον Λιακοπουλο , και ουτε προκειται, ειναι η πρωτη φορα που διαβαζω κατι δικο του τωρα . Τον Στρειντζερ τον διαβαζω χρονια και ακομα κια αν με εχει εκνευρισει πολλες φορες , θα συνεχισω να τον διαβαζω.

    Για αυτην την Λιλιθ δεν ξερω τιποτε, καινουργιο φρουτο (για μενα ) αν μπορει ο "ενας που βλεπει" να μας εξηγησει , θα το εκτιμησω ιδιαιτερα ( αλλα απλα , οχι με συμπαντικα , ερπετομορφους κλπ γιατι δεν τα πιανω αυτα)
    Μ.

  11. ΡΕ ΛΙΑΚΟ…ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΞΑΖΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΩΡΑ? ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ "ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥΤΙΝΙΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ". ΤΩΡΑ…..ΣΑΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!

  12. ΕΙΔΕς Η ΛΙΛΙΚΑ …ΚΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ , ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ . ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗς ΛΙΛΙΘ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ .

  13. ΛΙΑΚΟ ΜΗΝ ΛΕΣ ΤΑ ΜΙΣΑ,ΠΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΟΜΠΑΜΑ CARE ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΤΣΙΠ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΕΩΣ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2014 ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΖΟΥΜΙ?

  14. Φιλε 9:22 και εγω την θελω την λιλιθ σα τρελος"εαν την βρεις σφυρα και σε εμενα για κανα παρτακι….

  15. καλά την παλεύεις ρε λιακόπουλε με τις λίλιθ και τις αδερφότητες; σταματήστε να παίζετε με τη νοημοσύνη μας ζωντόβολα. Το αστείο έχει χαλάσει.

  16. καμερα σε μενα .. ελα κωλοπαιδα οποιος θελει τη λαμασθου να τη κανει τη κανει τα εχουμε 332 χρονια ενταξει…

  17. Έλα μωρέ τώρα ποιός Σαμαέλ Σατανάς και ποιά Λίλιθ Λαμασθού, αυτοί είναι γκαζοζέ, περπατάνε και βρίσκει ο κώλος τους στο χόρτο. Σαν αυτούς θέλει τρείς η παιχτούρα ο Καστίγιο. Ποιός Λιακόπουλος τώρα μωρέ, στείλτον στα μπετά να κάνει κανένα μεροκάματο. Τον Αλέφαντο να ακούς τι σου λέει.

  18. ΧΑΧΑΧΟΥΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΑΝΟΥΛΑΜ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ…. ΣΥΡΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟΟΟΟ! ΧΑΧΑΧΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΝΑΣΕ ΚΑΛΑ ΛΙΑΚΟ ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ…. ΧΑ ΧΑΧΑΧΑ

  19. Ο κάθε ένας τις δικές του αερολογίες. Στο τέλος έρχετε φάση-αντίφαση Λιάκο. Αυτά που λές δεν μπορείς να τα τεκμηριώσεις, ούτε και κολλάνε. Σίγουρα είναι πολύ περίεργο που ξαφνικά την τελευταία στιγμή η ΗΠΑ σώθηκε από τη χρεωκοπία. Και φάνηκε από την αρχή ότι ήταν στημένο γιατί δεν είδα καμιά ανησυχία στην παγκόσμια αγορά όλες αυτές τις μέρες. Παλιά και μόνο σε ένα σενάριο στάσης πλήρωμών από τις ΗΠΑ, κατέρρεαν όλα τα χρηματιστήρια και επικρατούσε πανικός. Και τώρα τόσες μέρες κλειστό το μαγαζί των ΗΠΑ και όλα δούλευαν μια χαρα; Δεν σας έκανε εντύπωση; Ήταν σίγουρο ότι δεν θα πτώχευαν οι ΗΠΑ. Κάτι άλλο ετοιμάζουν. Άρα ρε Λιάκο για πια συμφωνία Λευκής και Μαύρης μας λές και πια νίκη της Λιλιθ….που στην τελική δεν μπορείς να μας αποδείξεις ότι υπάρχουν…. δεν μπορεις να αποδείξεις τίποτα από ότι λες. Άσε δηλάδή που φάσκεις και αντιφάσκεις πολλές φορές.

  20. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ,ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ.ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΙΣΧΥΟΥΝ.

  21. Νεφελιμ ελοχιμ λαμασθου εβραικες π@παριες .!!!!!!

    ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΕΓΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ !

    ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ…
    ΠΟΥ ΧΕΣΤΗΚΑΝΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΓΑΝΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΟΣΟ-ΟΣΟ…
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  22. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ είσαι όργανο δαιμόνων. Ο άνθρωπος του Θεού δεν μιλάει ως ανταποκριτής των έργων του Σατανά, ούτε θέλει να τα γνωρίζει. Μας λες συνέχεια πράγματα που ένας αληθινός χριστιανός τα γνωρίζει με τη χάρη του Θεού πολύ καλύτερα από εσένα. Έγινες ο ανταποκριτής του Σατανά και σου δίνει πληροφορίες και ανταποκρίσεις και συνεντεύξεις των έργων του? Ναι αυτό κάνει και τα κορόϊδα σε πολλά σάϊτς σε αναδημοσιεύουν. Όξω από εδώ κι εσύ και το αφεντικό σου ο Σαμαέλ Σατανάς όπως τον λες. Εμείς ζούμε με τον Χριστό, για τον Χριστό! Όλα τα κάνεις για το κέρδος και μαντεύεις με το πνεύμα πύθωνος… Ι.Χ.Νικά και εσένα σε σκορπά μαζί με αυτά που αντιπροσωπεύεις. ΟΥΣΤ Λιακόπουλε ΟΥΣΤ… !!!!!!!!!!!!!!!

  23. …για να μην το παίξω δήθεν ότι είμαι ουδέτερος, εγώ έχω διαβάσει πολλά βιβλία του Λιακόπουλου και έχω ακούσει εκπομπές. Αυτό που μου κάνει εντύπωση εδώ, είναι το μίσος που βγάζει ο κόσμος παραπάνω, έστω όσοι έγραψαν, χωρίς σίγουρα να ξέρουν το παραμικρό από ότι λέει, άλλωστε ποιος διαβάζει και ποιος ψάχνει σε αυτή τη χώρα; Όλοι τα τρώνε αμάσητα και περισσότερο αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα… Θα μπορούσα να γράψω πολλά για τους δήθεν ψαγμένους κάθε τύπου, αλλά από τη στάση σας το μόνο που θα μου έβγαινε εάν ήμουν άσχετος με τον Λιακόπουλο θα ήταν να ψάξω να δω τι λέει και τι γράφει, αφού σε μία τέτοια χρονική περίοδο με την παγκόσμια τάξη και τις σατανιστικές διδασκαλίες της νέας εποχής να μας έχουν κάνει υποχείρια τους σε ότι κάνουμε και σκεφτόμαστε, να χτυπάμε μόνο όποιον βγάζει κάτι γι' αυτούς στη φόρα δεν μου κάθεται καλά…. Υποπτη η στάση σας και η θέση σας αγαπητοί μου θα έλεγα, βρείτε ποιος πραγματικά φταίει, ποιοι είναι πίσω από όλα!

  24. ΠΑΝΤΩΣ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ OBAMA CARE ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ… ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ; ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ;

  25. Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι δε σωζώμαστε με τίποταααα!!
    Από τη μια οι Σατανιστές από την άλλη τα Βαμπίρ ποιός θα μας φάει πρώτος είναι!
    Μήπως έχει επηρεαστεί λιγάκι από ένα σήριαλ με βαμπιρ και βρικόλακες που βλέπουν οι πιτσιρικάδες;
    Να ρωτήσω και κάτι άσχετο: με τα Ερπετά ποιός είναι; έχω μπερδέψει κάτι;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *