Άνθρωποι vs Επικυρίαρχοι σημειώσατε Χ. Νίκαια σήμερα το πρωί !

Άνθρωποι vs Επικυρίαρχοι σημειώσατε Χ. Νίκαια σήμερα το πρωί !

Loading...

30 thoughts on “Άνθρωποι vs Επικυρίαρχοι σημειώσατε Χ. Νίκαια σήμερα το πρωί !

 1. Ανώνυμος says:

  7.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ,ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.TO APOΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΡΙΟ.ΒΡΟΧΕΣ ΚΛΠ ΣΥΝ ΟΤΙ ΒΙΤΑΜΙΝΗ Δ ΜΕΙΩΜΕΝΗ…ΑΡΑ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ.

 2. Ανώνυμος says:

  ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΨΕΚΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
  ΕΙΔΩΜΕΝ

  παρατηρητης

 3. vasilis petrakopoulos says:

  αυτο ακριβώς έγινε εχω παρει και εγω φωτό σημερα κατά τα αλλα ειναι σκόνη απο την αφρική….(και εγω ο μαλακας νομιζα οτι θα ηταν ο καμμενος και δεν θα γινόντουσαν αυτά) …πουτάνες ολοι. τέλος.

 4. Ανώνυμος says:

  Λοιπόν ας τελειώσουν τα ψέματα. Ο πόλεμος εναντίον της χώρας μας και του λαού μας έχει ξεκινήσει προ πολλού αλλά εμείς οι Έλληνες ως καλόπιστοι άνθρωποι δεν θέλαμε να το δούμε.
  Εχθές 21/3/2015 κάτι τεράστια αεροπλάνα περνούσαν πάνω από την Κωπαΐδα με κατεύθυνση ΝΑ προς ΒΔ με την χαρακτηριστική χαμηλότερη από το συνηθισμένο ταχύτητα χωρίς να αφήνουν τη μεγάλη γραμμή του ψεκασμού αλλά μόνο την κοντή των καυσαερίων, (σημειώνω εδώ ότι είχαμε 5 οC το πρωί).
  Να ξαναρωτήσω για μία ακόμη φορά το ’’ πότε άλλαξαν οι γνωστοί σε όλους μας αεροδιάδρομοι, Κορινθιακός και Ευβοϊκός κόλπος ‘’;
  Και συνεχίζω τις ερωτήσεις με το γιατί σήμερα το πρωί 22/3/2015 είχαμε αυτά τα αραχνοΰφαντα σύννεφα, που δεν έκρυβαν όμως τα τεράστια αεροπλάνα που τώρα κατευθύνονταν από ΒΔ προς ΝΑ, παράλληλα το ένα από το άλλο και αφήνοντας από πίσω τους τη χαρακτηριστική γραμμή του ψεκασμού ακόμη και στις 11:30 που η θερμοκρασία ήταν 12 οC ;
  Γιατί δεν μας αφήνουν να κάνουμε εδώ και ενάμιση μήνα τις αγροτικές μας εργασίες; (Κλάδευα ελιές τις τρεις προηγούμενες μέρες με βοριά και κρύο γι’ αυτό και παρατήρησα όλα τα παραπάνω και σας τα’ αναφέρω με τόση λεπτομέρεια).
  Γιατί Πάνο Καμμένο ενώ ήσουν από τους λίγους που έφερες το θέμα στην προηγούμενη βουλή τώρα το κάνεις ‘’γαργάρα’’ ;
  Να σου πω εγώ γιατί.
  Γιατί δεν τιμάς την ψήφο που σου έδωσε ο Ελληνικός λαός προσυπογράφοντας αυτά που έλεγες, αλλά κι εσύ αποδεικνύεις ότι οι εντολές που έπαιρνες και παίρνεις από τους εβραιομασόνους είναι πάνω από όλα.
  Το ξανάγραψα και το ξαναγράφω :
  Στην αντιπολίτευση φωνές, κακό και σαματάς για τους αεροψεκασμούς και στην συμπολίτευση σφυρίζουμε κλέφτικα.
  Και η μέγιστη πρόκληση;
  Πήρες το καταλληλότερο υπουργείο για να πολεμήσεις το φαινόμενο, αλλά δεν σε αφήνει αυτή η εξουσιαστική κυβίσθηση που σας πιάνει όλους μετά το προσκύνημα των εβραιομασόνων που δυστυχώς υπάρχουν και στο στράτευμα.
  Έτσι λοιπόν μούγκα για τους παλαιότερους (5/3/2015) αλά και τους σημερινούς (22/3/2015) αεροψεκασμούς από το κ. Υπουργό.

  Αγρότης Ανεπιστήμονας.

  • Ανώνυμος says:

   Ανεπιστήμονας και Άσχετος ταυτόχρονα. Οι θερμοκρασίες στα ύψη που πετούν τα αεροπλάνα δεν έχουν καμία σχέση με τις θερμοκρασίες που αντιλαμβάνεσαι εσύ στην επιφάνεια της Γης. Ως απλό επιχείρημα, για να μην μπούμε σε επιστημονικές εξηγήσεις που δεν ταιριάζουν με το ψευδώνυμό σου, αν ποτέ πετάξεις με αεροπλάνο προσπάθησε να ακούσεις τι λέει ο πιλότος μόλις φτάσετε σε ύψος ταξιδιού: πετάμε σε ύψος 30.000 ποδιών ή περίπου 10 χλμ. και η εξωτερική είναι (συνήθως) -45, -50 βαθμοί Κελσίου.

   Στο ΤΕΙ (που μας είχες πει ότι σπουδάζεις) δεν κάνετε κανένα μάθημα φυσικής; Δεν έχετε καθηγητές φυσικής; Για ρωτήστε να σας πουν για τις γραμμούλες στον ουρανό.

   Για τα υπόλοιπα που γράφεις, σίγουρα γνωρίζουν καλύτερα οι υπόλοιποι ψεκασμένοι.

   ΖΦΝΤ (Πράκτορας – Επιστημονικός)

  • Ανώνυμος says:

   ΖΝΦΤ ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΙΚΙ, ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ. ΤΟΥ ΚΑΙΙΜΠΡΙΤΖ ΕΙΣΑΙ, Η ΤΟΥ COLLEGE ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕ Ο ΤΖΕΦΡΥ; ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

  • Ανώνυμος says:

   Μου αρέσει όταν οι βιαστικές απαντήσεις σε κάνουν ν’ αναιρείς πρακτοράκο Αλφαβήτα πρστφχ, του, της, μας, σας, τους, τα λεγόμενα του άλλου πρακτοράκου που δεν έχει σήμερα βάρδια και μας έλεγε ότι η θερμοκρασία στo ύψος των 10Km που πετούν αυτά τ’ αεροπλάνα είναι σταθερά αρνητική στους -60 C.
   Αλήθεια, αυτό που κάνω εγώ είναι να είμαι Αγρότης πτυχιούχος ΤΕΙ και όλα τ’ άλλα που γνωρίζεις και θυμάσαι καλά απ’ ότι βλέπω γιατί δεν έχω να κρύψω κάτι. Εσύ δεν μας είπες τι κάνεις….; Καλά είσαι;

  • Ανώνυμος says:

   Ανεπιστήμονα μην μπερδεύεσαι. Είπαμε -45 με -50 ακόμα και -60 ανάλογα το ύψος. Τα αεροπλάνα που βλέπεις πετούν σε ύψη 7-12 χλμ, ανάλογα τον προορισμό, τον τύπο αεροσκάφους, κλπ. Βασικές γνώσεις αεροπλοοίας είναι. Αν δεν κάνω λάθος κοντα στην Κωπαϊδα έχει αερολέσχη. Στην Κωπαίδα έχει μόνιμη πτητική δράση και η Ανεμολέσχη Αθηνών με παράρτημα της σχολής της και με το αθλητικό της τμήμα. Οι ανεμοπορικές πτήσεις γίνονται κυρίως Σάββατα, Κυριακές και αργίες τόσο με μοτοανεμόπτερα όσο και με αερορυμούλκηση. Εδώ έχει και πληροφορίες: http://crosscountry.cromemco.gr/Greek/kopais.htm

   Γιατί δεν πας να ρωτήσεις ανθρώπους που ασχολούνται με το άθλημα να σου πουν την γνώμη τους για τους αεροψεκσμούς κλπ.; Είσαι σίγουρος ότι είναι όλοι πληρωμένοι πράκτορες;

   Οι βασικές γνώσεις για την φυσική της ατμόσφαιρας είναι επιπέδου λυκείου και οι πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά εμπορικών πτήσεων, υψόμετρα, θερμοκρασίες, αεροδιαδρόμους είναι ελεύθερα διαθέσιμα στο Διαδίκτυο σε πολύ σοβαρότερα σάιτ από αυτό εδώ. Όσο για την προσωπική ερώτηση, ΕΜΠ και καλά ευχαριστώ.

   ΖΦΝΤ (Πράκτορας – ΜΙΒ)

  • Ανώνυμος says:

   ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΟΥ ΜΕΤΣΟΒΕΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΖΦΝΤ, ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΥΨΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ, ΔΙΑΚΕΚΑΥΜΕΝΗ ΖΩΝΗ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΛΙΩΝΑΝ ΤΑ ΠΑΓΑΚΙΑ; ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΑΝΟΙΞΗ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ – ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΙΟΝ 60; ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ, ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΜΥΣΤΙΚΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

  • Ανώνυμος says:

   Μάλλον δυσκολεύεσαι να καταλάβεις. Στα ανώτερα στρώματα της Τροπόσφαιρας όπου πετούν τα εμπορικά αεροπλάνα, δηλ. στα 7-11 χλμ. οι θερμοκρασίες είναι -40 ως -60 δηλ. ΜΕΙΟΝ 40 με ΜΕΙΟΝ 60 βαθμούς Κελσίου χειμώνα-άνοιξη-καλοκαίρι-φθινόπωρο. Δεν είναι η θεωρία των υπερχορδών, ούτε η αναζήτηση «εξωτικών» σωματιδίων, φυσική της ατμόσφαιρας είναι. Όπως οι λογικοί άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι η γη είναι σχεδόν σφαιρική και κινείται γύρω από τον Ήλιο, έτσι και μερικά βασικά πράγματα μετρώνται, και αποδεικνύονται ακόμα και σε καθημερινή βάση όπως οι θερμοκρασίες και οι συνθήκες γενικότερα που επικρατούν στα στρώματα της ατμόσφαιρας στα οποία πετούν τα αεροπλάνα.

   Για να έρθουμε πάλι στο απλούστατο παράδειγμα της φοβερής και τρομερής ανακάλυψης που λέγεται αεροπλάνο στο οποίο αμφιβάλλω αν έχει μπει κανείς σας. Σε πτήσεις πάνω από την Μεσόγειο και την Ευρώπη ο πιλότος συνήθως λέει στις ανακοινώσεις του «η εξωτερική θερμοκρασία είναι -50 βαθμοί Κελσίου» ( το – σημαίνει ΜΕΙΟΝ αν δεν καταλαβαίνετε), ή κάποιο νούμερο γύρω στο -50 (ΜΕΙΟΝ 50). Τώρα σε πτήσεις πάνω από την Σιβηρία μπορεί να είναι και γύρω στο -60 (ΜΕΙΟΝ 60 για να μην παρεξηγούμαστε) ανάλογα το ύψος της πτήσης. Φυσιολογικές θερμοκρασίες, σύμφωνες και με την φυσική για τα ανώτερα στρώματα της Τροπόσφαιρας (ή κατώτερα της Στρατόσφαιρας ανάλογα πώς το βλέπει κανείς).

   Το ότι δεν καταλαβαίνει εσύ και διάφοροι ψεκασμένοι πότε, πού αν και πώς δημιουργούνται παγοκρύσταλλοι από την υγρασία σε συνδυασμό με τα καυσαέρια των αεροσκαφών δεν σημαίνει ότι είναι «χημικοί αεροψεκασμοί», μαύρη ή άσπρη μαγεία, ή κάτι εξωγήινο. Δυστυχώς η ημιμάθεια και ο βομβαρδισμός από μισο-επιστημονικές εξηγήσεις καφενείου έχουν κάνει τρομερή ζημιά στο επίπεδο κατανόησης ακόμα και απόλυτα φυσικών φαινομένων.

   ΖΦΝΤ (Πράκτορας – Γενικώς)

  • Ανώνυμος says:

   ΚΥΡΙΕ ΖΦΝΤ ΩΣ ΠΡΩΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ, ΤΗΝ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΦΕΡΩ ΓΝΩΜΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΒΑΠΟΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΕΙ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΚΛΩΝΑΣ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜILLIBARS, ΤΙ ΕΙΝΑΙ HIGH KAI TI LOW, OΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΤΑΞΕΙΔΙΑ, ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΩΡΟ ΜΕΣΑ ΣΕ JUMBO, ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ ΣΤΟ ΤΟΚΥΟ, ΜΕΣΩ ΑΝΚΟΡΑΤΖ ΤΗΣ ΑΛΑΣΚΑΣ, ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΟ ΤΙΜΩ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΡΕΠΟΥΣΗ, ΕΠΙΣΗΣ ΔΕ, ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ «ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ` ΠΟΥ ΕΦΘΑΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ. ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΠΤΟ. ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ. ΔΙΟΤΙ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΣΟΥ ΚΑΤΩΤΕΡΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΘΜΗΣ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

  • Ανώνυμος says:

   Καταρχάς αγαπητέ Δημήτρη, δεν νομίζω στα τελευταία μηνύματά μου να θεώρησα τον συνομιλητή μου «κατώτερης στάθμης», ό,τι και αν αυτό σημαίνει. Το αντίθετο μάλιστα, το να προσπαθήσεις να εξηγήσεις σε ανθρώπους που ενδεχομένως δεν γνωρίζουν φυσική της ατμόσφαιρας πώς και κυρίως γιατί εξηγούνται «περίεργα» φαινόμενα δεν νομίζω ότι είναι προσβλητικό. Όσο για τα ψέματα που λες, μάλλον έχεις μπερδευτεί. Ψέμα είναι ότι οι γραμμές στον ουρανό είναι χημικοί αεροψεκασμοί. Αλήθεια είναι ότι η φυσική της ατμόσφαιρας εξηγεί επαρκώς και αδιαμφισβήτητα, ακόμα και πειραματικά, τι είναι αυτές οι λευκές γραμμές.

   Εφόσον αγαπητέ όπως λες έχεις γνώσεις μετεωρολογίας, άρα και φυσικής, γιατί δεν αναζητάς λίγη παραπάνω γνώση για το τι συμβαίνει στα υψόμετρα που πετούν τα αεροπλάνα; Τι είναι τροπόσφαιρα και πώς συμπεριφέρεται; Τι είναι παγοκρύσταλλοι σε τέτοια ύψη, πώς και πότε σχηματίζονται και ακόμα πιο σημαντικό πόσο παραμένουν ή όχι πριν λιώσουν ή σκορπιστούν λόγω των ανέμων σε αυτά τα υψόμετρα; Στα αεροπορικά ταξίδια που λες ότι έχεις κάνει δεν έτυχε ποτέ να διασταυρωθεί το αεροπλάνο στο οποίο πετούσες με άλλο σε διαφορετικό ύψος για να παρατηρήσεις τις "άσπρες γραμμές"; Ή δεν πρόσεξες τι έλεγε ο πιλότος όταν έβγαζε ανακοινώσεις για τις συνθήκες πτήσεις; Ή τι έγραφε η οθόνη που δείχνει χάρτες, υψόμετρα και θερμοκρασίες; Φυσική είναι και μάλιστα της ατμόσφαιρας όχι πυρηνική (που συνήθως είναι πιο πολύπλοκη).

   Όσο για την κα Ρεπούση που λες, αν δεν το ξέρεις διδάσκει (αν διδάσκει) άλλο αντικείμενο, το οποίο απολύτως καμία σχέση δεν έχει με την επιστήμη της φυσικής.

  • Ανώνυμος says:

   ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΑΣ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ. ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΝΑΥΣΙΠΛΟΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΟΙ, Η ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΠΑΡΑΛΛΑΞΗΣ [ ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΝΟΗΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΤΗ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΙΟΥ]. ΤΟΤΕ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ. ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΓΙΒΛΑΛΤΑΡ ΘΑ ΠΑΡΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΒΟ ΜΑΛΕΑ-ΤΑΙΝΑΡΟ-ΚΑΒΟ ΜΑΤΑΠΑ-ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ ΤΥΝΗΣΙΑΣ-CAVO DE GATA [IΣΠΑΝΙΑ]. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΣΑΜΠΑ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ. ΟΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΡΑΔΙΟΦΑΡΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ. ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ. ΑΝ ΚΑΘΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ-ΛΑΜΙΑΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ 5 ΕΩΣ 6 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΡΤΡΗΣΕΙΣ 50, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ. ΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΟΥΡΑΝΟ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΜΕ ΟΥΡΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΡΟΜΒΟΥΣ, ΤΡΙΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ, ΑΝΤΕ ΕΣΥ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΚΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΑΦΡΩΙΣΚΙΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΠΑΡΑΚΑΜΨΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΦΕΤ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ, ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΑΤΕΡΣΟΝ, ΤΟΝ TED GUIDERSON KAI ΠΛΗΘΟΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΑΝ Σ' ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΚΥΡ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΗ ΤΣΟΥΤΣΟΥΛΟΜΥΤΗ – ΟΤΑΝ ΠΕΤΑΞΕ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙ- ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΤΑΕΤΟ, ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΕ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

  • Ανώνυμος says:

   Η λογική που αναφέρεις είναι αντίστοιχη της λογικής που λέει ότι η γη είναι επίπεδη αφού η όρασή μας δεν αντιλαμβάνεται την καμπυλότητα της γης στο βάθος του ορίζοντα. Το ότι βλέπεις «άσπρες γραμμές» σε διάφορα σημεία του ορίζοντα, σε συνδυασμούς σχημάτων, κλπ. έχει εξηγηθεί και με την λογική και με την φυσική και πειραματικά και όπως αλλιώς θέλεις.

   1. Τα contrails δεν σχηματίζονται πάντα. Εξαρτάται από τις συνθήκες που επικρατούν στο ύψος πτήσης (υγρασία, άνεμοι, κλπ.). Επίσης τα contrails δεν διαλύονται πάντα με τον ίδιο τρόπο και στον ίδιο χρόνο. Παίζουν σημαντικό ρόλο οι άνεμοι και η υγρασία στο υψόμετρο που σχηματίζονται.

   2. Τα ύψη πτήσης είναι γενικά πάνω από τα σύννεφα οπότε με συννεφιασμένο καιρό δεν βλέπουμε τα αεροπλάνα και άρα δεν βλέπουμε αν αφήνουν contrails.

   3. Οι αεροδιάδρομοι πάνω από την Ελλάδα είναι αρκετά πυκνοί γιατί από τον εναέριο χώρο μας περνούν εκτός από τις Ελληνικές εμπορικές (επιβατικές) πτήσεις και πάρα πολλά δρομολόγια της Μέσης Ανατολής προς την Ευρώπη και ανάποδα. Εδώ είναι για παράδειγμα χάρτες του eurocontrol:

   http://www.eurocontrol.int/articles/eurocontrol-regional-charts

   http://www.eurocontrol.int/sites/default/files/content/documents/nm/cartography/erc04h-14november2013.pdf

   Οι οποίοι δεν είναι «ανακάλυψη» δική μου ή κάποιου ανύπαρκτου επιστήμονα αλλά χάρτης που χρησιμοποιείται από την Ευρωπαϊκή υπηρεσία ασφάλειας αεροπλοΐας. Α, και για να σε προλάβω, όταν περνά ένα αεροπλάνο στα 10 χλμ. ύψος το βλέπεις από πάρα πολύ μεγάλη έκταση στην Γη. Δηλ. μπορεί ένας παρατηρητής από την Καρδίτσα να βλεπει ένα αεροπλάνο (ή μια «άσπρη γραμμή» αν θέλεις) και να βλέπουν το ίδιο αεροπλάνο σε άλλο σημείο του ουρανού σε απόσταση από τον παρατηρητή πάνω από 100-150 χλμ. (αν δεν έχω ξεχάσει την τριγωνομετρία μου) ανάλογα τον καιρό, την ορατότητα και τις ατμοσφαιρικές συνθήκες. Άρα πολύ απλά οι γραμμές που βλέπεις σε σχήματα και συνδυασμούς μπορεί να προέρχονται από αεροπλάνα που πέρασαν αρκετή ώρα πριν, σε διαφορετικά ύψη, όχι απαραίτητα από πάνω σου, που τα contrails τους τα έχουν ήδη παρασύρει οι άνεμοι στο ύψος πτήσης, κλπ. κλπ. Πολύπλοκο για να εξηγηθεί μόνο με την οπτική παρατήρηση (και άρα την απλή λογική) όπως και η καμπυλότητα της Γης που είπαμε δεν γίνεται αντιληπτή με την όραση – η γη δεν είναι επίπεδη αλλά νομίζουμε ότι είναι επίπεδη αν βασιστούμε μόνο στην όρασή μας.

   4. Οι «αποκαλύψεις» και οι «αποδείξεις» που αναφέρεις είναι παντελώς ατεκμηρίωτα συνωμοσιολογικά δημοσιεύματα, βίντεο κλπ. κατασκευασμένα από ένα συνονθύλευμα πληροφοριών. Μάλιστα όλα (ειδικά κάτι απίστευτες φωτογραφίες) μπορούν πολύ εύκολα να αποδειχθεί ότι είναι είτε καλο- είτε κακο-σχεδιασμένα ψέματα ή απλά απάτη.
   (συνεχίζεται)

  • Ανώνυμος says:

   5. Όλο αυτό το θέμα των χημικών αεροψεκασμών έχει ξεκινήσει από τις ΗΠΑ από την δεκαετία του 80 του περασμένου αιώνα και έχει επεκταθεί στους απανταχού συνωμοσιολόγους με διάφορες παραλλαγές. Ούτε η Ελλάδα είναι στόχος χημικών αεροψεκασμών από μυστικές υπηρεσίες, ούτε χημικοί αεροψεκασμοί γίνονται με την έννοια που παρουσιάζονται στις «αποδείξεις».

   6. Οι αεροψεκασμοί που γίνονται για την αγροτική παραγωγή ή για την αντιμετώπιση των κουνουπιών είναι υπαρκτοί και γίνονται με μικρά ελικοφόρα αεροπλάνα από χαμηλό σχετικά ύψος το οποίο καμία σχέση δεν έχει με τις πτήσεις οι οποίες αφήνουν τις «άσπρες γραμμές» δηλ. τα contrails. Για τους αεροψεκασμού αντιχαλαζικής προστασίας που γίνονται για την προστασία των αγροτών από το χαλάζι μπορείς να πληροφορηθείς από το http://www.elga.gr ή από κάποιον αγρότη που παρακαλάει να γίνουν για να σώσει π.χ. τα ροδάκινά του.

   7. Ακόμα και αν ήταν αλήθεια ότι οι «άσπρες γραμμές» είναι χημικά, θα έπρεπε να ψεκάζονται όπως οι ψεκασμοί της αντιχαλαζικής προστασίας, δηλ. από μικρά αεροσκάφη σε χαμηλά ύψη για να έχουν οποιαδήποτε «ελπίδα» να πέσουν στα κεφάλια μας. Αν ψεκάζουν στα 10 χλμ. δεν φτάνει τίποτα στο έδαφος, ή και να φτάσει είναι τόσο αραιωμένο που είναι αμελητέο, δηλ. 0. Είναι σαν να ψεκάζεις με σπρέι εντομοκτόνου και να περιμένεις να έχει αποτελέσματα σε π.χ. 100 μέτρα, για να μην πω σε 1 χιλιόμετρο. Άδικος κόπος.

   8. Στην πραγματικότητα το πρόβλημα που εξετάζεται για τις πτήσεις και την πυκνότητα των δρομολογίων είναι ότι τα contrails σε μερικές περιοχές με μεγάλη κυκλοφορία πιθανών να σχετίζονται με την αύξηση της νέφωσης και άρα της σκίασης του εδάφους και κατ’επέκταση στην αύξηση του φαινομένου του θερμοκηπίου, σε συνδυασμό με την αύξηση των καυσαερίων προφανώς. Αλλά αυτά είναι ακόμα σε επίπεδο επιστημονικής διερεύνησης και πάλι δεν έχουν καμία σχέση με την συνωμοσιολογία των χημικών αεροψεκασμών.

   Όσο για τα ρεπορτάζ που υποστηρίζουν ότι οι χημικοί αεροψεκασμοί είναι απάτη (hoax) έστω ότι είναι όλα κατασκευασμένα σε αντίθεση φυσικά με τα ανώνυμα ή έστω και επώνυμα «αποκαλυπτικά» βίντεο και δημοσιεύματα ημίτρελων Αμερικανών (συνήθως). Πιστεύεις πραγματικά ότι όλοι οι Έλληνες πιλότοι είναι πληρωμένοι ή φοβούνται να αποκαλύψουν την αλήθεια; Στην Καρδίτσα που αναφέρεις έχει αερολέσχη http://airclubkarditsa.gr/ Γιατί δεν πας μια βόλτα να δεις, να ρωτήσεις, να μάθεις από ανθρώπους του χώρου αντί να κάθεσαι σε ένα πληκτρολόγιο και μια οθόνη και να «ενημερώνεσαι» από διάφορους ανώνυμους ή ημι-επώνυμους οι οποίοι πιθανόν να είναι από άσχετοι μέχρι και επιτήδειοι;

  • Ανώνυμος says:

   ΙΔΡΩΣΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΙ "ΗΜΙΤΡΕΛΟΙ" (ΕΣΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ) ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ…
   ΑΜΑ ΘΕΣ ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ …ΚΡΑΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ, ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΟΙ…

   ΣΕ ΕΦΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ 3 ΠΡΑΓΜΑΤΑ:

   1) ΤΟΝ ΟΡΟ ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ROTHCHILD ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

   2) ΤΗΝ ΠΑΤΕΝΤΑ WELSBACH

   3) TΗΝ ΠΑΤΕΝΤΑ Dyn-o-Gel

  • Ανώνυμος says:

   Κανένας κόπος για την προηγούμενη απάντηση. Χιλιοειπωμένα είναι όλα. Αν θέλεις καλοπροαίρετα να βρεις πληροφορίες δεν χάνεις τίποτα να πας μόνος σου στην κοντινότερη αερολέσχη της περιοχής σου (π.χ. Καρδίτσας) και να συζητήσεις το θέμα με τους πιο ειδικούς και από εμένα και από εσένα.

   Όσο για την γεωμηχανική, την τροποποίηση καιρού κλπ. φυσικά και είναι στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια με δεδομένο ότι οι επιστήμονες προσπαθούν να βρουν τρόπους να αντιμετωπίσουν την κλιματική αλλαγή, το φαινόμενο του θερμοκηπίου κλπ. Οι συνωμοσιολόγοι προσπαθούν να βασιστούν στις διαφωνίες των επιστημόνων ως τώρα και στην άγνοια του γενικού πληθυσμού για να στηρίξουν διάφορες απίθανες θεωρίες. Αν μάλιστα παρακολουθείς την σοβαρή επικαιρότητα (και όχι μέσα από το katohika ή άλλα επιεικώς περίεργα σάιτ) πιθανόν να άκουσες για τις επιπτώσεις των εκρήξεων ηφαιστείων στην σκίαση της γης και στις πιθανές επιπτώσεις στο κλίμα και την μελέτη που γίνεται για δυνατότητες προσομοίωσης του φαινομένου με μεθόδους τροποποίησης καιρού. Όλα αυτά όμως καμία σχέση δεν έχουν με τους μύθους που διακινούνται για τους χημικούς αεροψεκασμούς, την χειραγώγηση πληθυσμού με χημικά, κλπ. Αν θέλεις και ένα παράδειγμα υπερβολής, τα ίδια μυθεύματα λένε και όσοι δεν καταλαβαίνουν πώς και γιατί γίνονται οι αεροψεκασμοί νεφών με ιωδιούχο άργυρο για την αντιχαλαζική προστασία οι οποίοι ΠΡΟΦΑΝΩΣ γίνονται για την τροποποίηση καιρού εδώ και δεκαετίες.

  • Ανώνυμος says:

   TO ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ,ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΠΛΕΥΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΣΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ` ΤΙΣ ΠΛΑΚΕΣ ΤΗΣ GEORGIA ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΑ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΜΙΤΡΕΛΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΡΩΜΗΧΑΝΙΚΗ [GEOENGINEER] TO EXOYN ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ, ΤΟΓΥΡΙΣΑΝ ΣΕ CHANGE CLIMATE,AΦΟΥ Η ΓΗ ΨΥΧΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΗ Η ΚΥΡΙΑ PATERSON, O TED GUIDERSON [ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ] ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΝΤΠ, ΠΙΟ ΤΡΕΛΛΟ ΚΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΟΝΟΜΑΤΙ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ, ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΝΤΙ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΘΕΩΡΕΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΕΞΙΣΩΣΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΓΙΑ ENERGY PER PEOPLE ΚΛΠ. ΚΑΝΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ, ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ. ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΑΡΟΝ ΡΟΥΣΣΩ, ΤΟΝ ΓΑΛΛΟΚΑΝΑΔΟ SERGE MONAST [ TOYΣ ΦΑΓΑΝΕ], ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΑΛΛΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΡΙΘΜΙΣΩ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΝΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΜΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ , Η ΒΑΡΒΑΡΙΣΤΙ NEW WORLD ORDER EXOYN BAΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΡΝΤΙΝΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΗΜΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥΣ, Η ΝΑΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΙ, ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΥΜΠΩΝΟΜΑΙ. ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

  • Ανώνυμος says:

   Η ουσία για την θεωρία των χημικών αεροψεκασμών εκτός από το ότι είναι ένας επιτυχημένος (ως προς την διάδοσή του) αστικός μύθος, είναι και ότι δεν μπορεί καν να στηριχθεί με βάση την θεωρητική και πειραματική φυσική.

   Για την κλιματική αλλαγή επίσης οι αποδείξεις ότι είναι πραγματική είναι αδιαμφισβήτητες: μειώνονται οι πάγοι στους πόλους, η μέση (προσοχή: Η ΜΕΣΗ) θερμοκρασία του πλανήτη αυξάνεται, τα καιρικά φαινόμενα γίνονται πιο συχνά και πιο βίαια, η στάθμη της θάλασσας αποδεδειγμένα ανεβαίνει (π.χ. νησιά στον Ειρηνικό σταδιακά εξαφανίζονται) κλπ. κλπ. Τα καιρικά φαινόμενα με παγετό, χιόνα κλπ. που εμφανίζονται συχνότερα τους τελευταίους χειμώνες ειδικά στο βόρειο ημισφαίριο ΕΙΝΑΙ απόδειξη της κλιματικής αλλαγής και μάλιστα η πλειοψηφία των ειδικών έχει στοιχεία για το πώς συνδυάζονται με την αύξηση της μέσης (τονίζω της ΜΕΣΗΣ) θερμοκρασίας στον πλανήτη συνολικά. Αυτό που αποτελεί θέμα αντιπαράθεσης στην επιστημονική κοινότητα δεν είναι η κλιματική αλλαγή αυτή καθεαυτή αλλά το αν και πόσο έχει προκληθεί από την ανθρώπινη δραστηριότητα ή είναι αναπόφευκτο φυσικό φαινόμενο. Εμείς, σε προσωπικό επίπεδο παρατηρούμε τα φαινόμενα αυτά σε μικρή κλίμακα χώρου και χρόνου αλλά τα στατιστικά στοιχεία και οι επιστημονικές μετρήσεις είναι σε μεγαλύτερη κλίμακα και από εκεί βγαίνουν τα συμπεράσματα – όχι από το τι βλέπουν τα μάτια μας για να μην επαναλάβω το θέμα της επίπεδης γης).

   Τέλος οι θεωρίες περί γενικευμένων σχεδίων μείωσης πληθυσμού, ΝΤΠ, επιστημόνων ή "επιστημόνων" που τους έφαγαν, κλπ. κλπ. είναι μάλλον για αναλύσεις σε αμφιβόλου αξιοπιστίας συνωμοσιολογικά σάιτ και όχι για σοβαρές συζητήσεις.

   ΖΦΝΤ

 5. Ανώνυμος says:

  Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 12.30..ΑΘΗΝΑ..ΗΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΛΙΟΣ..ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ,ΓΙΑΤΙ;;;;ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ;;;;ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ;ΕΝΑΣ!!!!

 6. Ανώνυμος says:

  Χ ηταν τελικα στη νικαια ? Πο το χασαμε το στοιχημα γιατι το ειχα παιξει στανταρ ασο..

  Τεσπα οι ψεκασμοι γινονται και γινονται παντου συμφωνα με μια καρτα των ιλουμινατι οι ψεκασμοι γινονται για να ελεγθει ο καιρος για αλλος γινεται για να ελεγθει ο ανθρωπος..

  Εδω στο μερος που μενω αρκετα βορια χαιρομουν οτι θα εβλεπα τη σεληνη που θα εκρυβε τον ηλιο ωραιο φαινομενο και δυσκολα το βλεπεις εχεις μαλλον την ευκαιρια νατο δεις χωρις να μετακινηθεις καπου κτλπ.

  Δευτερα τριτη τεταρτη ο καιρος ηταν καμπανα εξω δε σου πηγαινε καν στο μυαλο τι θα γινει πεμπτη παρασκευη κοιταξα και το καιρο στο νετ κι εδειχνε για τη παρασκευη αραιη συννεφια με ηλιο διλ μισο ηλιο μισο συννεφια αραγες δεν υπηρχε μεγαλο προβλημα.

  Τη τεταρτη κατα το απογευματακι κι ενω ο ουρανος ηταν καθαρος παρατηρισα κατι λωριδες ψεκασμου στον ουρανο δεν εδωσα και πολυ σημασια.

  Τη πεμπτη ο καιρος δεν ηταν τοσο καθαρος αλλα ειχε διαστηματα ηλιου και συννεφιας περισσοτερο ηλιο παντος οποτε δε σου πηγαινε το μυαλο σε κατι αλλο ο καιρος ισχυε ακομα τη παρασκευη.

  Ερχεται και η παρασκευη και ειχε ενα καιρο και μια τοσο πυκνη συννεφια τοσο μαυριλα ο ουρανος που δεν καταλαβα καν αν εγινε ηλιακη εκλειψη ηταν απλα μια συνεφιασμενη μερα κι αν δε το λεγαν οι ειδησεις κανεις δε θα ξερε οτι εγινε εκλειψη μιλαμε τιποτα.
  Το σαββατο ο χαλια καιρος συνεχιστηκε και σημερα κοιτας εξω και νομιζεις οτι ειναι καλοκαιρι οτι ο καιρος δε συνεφιασε ποτε.

  Ειναι ο ιδιος καιρος της Δευτερας τριτης τεταρτης και λιγο απο τη πεμπτη ακριβως ο ιδιος καιρος.

  Οποτε καταλαβαινεις οτι ψεκαστηκε ο ουρανος για να μη δουμε την εκλειψη πως και καλα θα παθαιναμε ζημια στα ματια.

  Το κακο τους το καιρο θα παθαιναμε οπως δε βλεπεις τον ηλιο με γυμνα ματια τσι δε θα εβλεπες και την εκλειψη ετσι.

  Εγω παντος θα κοιταζα με γυαλια ηλιου με γυμνα τα ματια ηλιος ειναι δυσκολο ειναι..

  Γιατι αραγες δε θελαν να δουμε την εκλειψη τι το κακο υπηρχε?

  Ειναι κι αυτο ενα ερωτημα μεσα σ ολα μαζι με το ραντισμα..

  Ασωτος

 7. Ανώνυμος says:

  ΚΑΡΑΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ, ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ; AΦΟΥ ΕΙΠΑΜΕ, ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ; TA ΠΑΓΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΡΝΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΟΤΖΑΜ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΑ, ΑΡΝΙΑΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ, ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ Ο ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΘΩ Σ' ΑΥΤΑ ΜΕΓΕΘΗ; HMAΡΤΟΝ…………ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *