Διαφημίσεις

Δείτε το βίντεο:

Πρόκειται για τον Εβραίο καθηγητή Asher J. Matathias. Ο professor αποφοίτησε από το SUNY Albany με BA, και έλαβε το μεταπτυχιακό στη Γλωσσολογία από το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ της Μ. Βρετανίας (δες κι εδώ).

Πηγή βίντεο



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

19 σχόλια στο “«Ο ρατσισμός στην Ελλάδα θα σταματήσει αφού πρώτα η ίδια θα γίνει ένα πολυεθνικό και πολυφυλετικό κράτος!..», λέει Εβραίος καθηγητής (βίντεο από την Κύπρο)”
  1. XAXAXAXAA ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ;;;;;

  2. ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ. ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ, ΑΝΑΡΧΙΣΜΟΥ, ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ κλπ ΟΙ ΥΠΕΡΤΑΤΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ, ΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ. ΟΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ.

    Νικολας

  3. Δεν μπορεις να γινεις ιουδαος στο θρησκευμα παρα μονο αν εισαι Εβραιος ουτε να παντρευτεις Εβραια-ο τι μας λεει ο σκυλας γιος λοιπον για πολυεθνικη χωρα? Καταραμενοι Εβραιοι πουτανας γιοι και κορες!!!

  4. χαχαχαχα ο ματατιας ντε αυτος με τον γιαλτουριδη υπαρχηγο αυτον ντε που ο τουλατος τον εκανε ρομπα αυτος ντε που εφτιαξε εταιρια για να δινει τα σπιτια στος τουρκοκυπριους ο κολητος που συναντησε ο αρχοντας βρε τι γινεται τελικα τιποτα δεν μενει κρυφο ??για σου αργηγε ματατια βολιωτη .που αγαπας την ελλαδα και ,,,,,,,,,,,,,,,,,,σε λιγο ξυριζουν τον γαμπρο οπως λες.

  5. Τα άψυχα ρομποτοκλωνοποιημένα, ανθρωποειδή υβρίδια που εσείς ονομάζετε κατ ευφυμισμόν , ούτε ως σαπούνια δεν είναι χρήσιμοι. Ο αφανισμός τους (και αυτών) είναι κοντά. Συμπαντική εκεχειρία θεωρείται πλέον λύξασα.

    ~Εχετλαίος~

  6. ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΩ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ''ΧΑΡΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΨΗΛΑ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΧΤΩ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ '' jiannhs kozani

  7. ΕΝΟΕΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΟΛΟΙ ΠΛΗΝ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ…ΣΕ ΣΥΜΑΧΙΑ ΜΕ ΙΖΡΑΗΛ-ΡΩΣΙΑ.

  8. 6.39 προς το παρον πηδαει εμας αυτος και η σκατοφαρα του , με την αρωγη και την αγαστη συνεργασια συσωμου του " δημοκρατικου " τοξου και των ανεγκεφαλων που τους στηριζουν σκοτωνοντας το Εθνος και την Ελλαδα . Το κριμα στο λαιμο τους . Ευχομαι η Νεμεση να αποδωσει καποτε Δικαιωσυνη τιμωροντας περισσοτερο απο ολους , αυτους που λεγονται Ελληνες αλλα δεν ειναι .

  9. ΦΙΛΕ 6.19 ΣΩΣΤΟΣ [ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΚΑΙ ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ] ΟΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ [ ΑΣΠΑΖΕΣΑΙ ΕΒΡΑΙΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΚΑΚΟΥΡΓΟΣ ΦΟΝΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΒΑΛΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕ ΕΣΥ ΛΑΔΙ ] jiannhs kozani

  10. ΠΡΩΤΑ-ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗ ΛΕΞΗ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ. ΤΟ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ.
    ΜΕΛΕΤΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ
    Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ Ή ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ. ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΙΟΥΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΞΟΝΤΩΝΑΜΕ.
    ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ μμε ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ.
    ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.
    ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ.

  11. ΑΣΧΕΤΟ
    …αλλα θελω να σας μεταφερω πληροφοριες
    πολιτικων εξελιξεων

    ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΡΗΓΜΕΝΟΣ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ

    δεν θα δεχθει ο Μητσος ο πριγκηψ αλλο ριξημο απο τον Καλαματιανο

    και αυτο το καταλαβε η κορη του Μητσοτακουλα και εχει αρχισει το μασαζ για να αναλαβει αυτη…αμ δε…

    αυτο που ειναι γελοιο ειναι η νεκρανασταση του ΚαρατζαΦΕΡΤΑ και οποιος θελει και να διαδεχθει τον Σαμαρα !!!!

    ο συνηθης κλεφτης των ιδεων και των κοπων και του ιδρωτα των αλλων (και των γυναικων και κορων…)

    υποφαινομενος και αναφερομενος ως Προεδρος καναλαρχης και ως ελληνας Μπερλουσκονι ο οποιος ειναι

    η χαρακτηριστικη περιπτωση της "πτωσης" των δηθεν ελληνολατρων

    ξαναπιστευει οτι θα παρει καρεκλα στο δελτιο του Χατζηνικολακη και της τρεμουλας

    νομιζει…δεν τον καλεσανε ακομη…νομιζει … οτι θα του δοθει η ευκαιρια να μας φλομωνει με τις κλεμμενες μπουρδολογιες του για να πεισει καμμια κυρουλα και τον ψηφισει….

    αλλα να πιστευει οτι μπορει να διαδεχθει τον Σαμαρα… (για να εκδικηθει τον Βοριδη τον χατζαρα που δεν ηθελε να συνεχισει να του κλεβει τον κοπο του η προεδραρα…)

    γιαυτο συμφωνω με το αρθρο οτι ο γυαλλακιας τελειωσε και θα πεσει με γδουπο δυνατο

  12. —-ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ RABBI—-

    ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΚΡΕΩΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΠΡΟΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ RABBI.

    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ.
    Η ΓΑΙΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΡΙΟ ΜΟΧΛΕΥΤΗ /
    ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ /
    ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΡΑΒΙ /
    RABBI ΔΑΣΚΑΛΟI ΤΗΣ TORAH ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ….
    ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,
    ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΘΗΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΙΜΟΥΣ ΣΑΣ /
    Η ΓΗ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ / ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΥΠΟΣΚΕΛΙΣΤΕΙ /
    Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΣΑΣ ΤΙΣΙΣ /
    ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.
    ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΛΟΙ /
    Η ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΑΣ ΗΤΟ ΑΝΕΦΙΚΤΗ.
    ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ…
    ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΙΣΤΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.

    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΠΑΝΤΟΥ….ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΝΕΡΟ…

    Η ΓΑΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΕ…
    Ο ΑΓΡΙΟΣ ΜΟΧΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΜΥΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΕ…

    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΠΑΝΤΟΥ…

    ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ /
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ /
    Η ΓΑΙΑ ΣΑΣ ΑΠΕΒΑΛΕ ΣΑΝ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΚΑΡΚΙΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

    ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ ΚΡΙΘΗΚΕ ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΚΡΙΣΗ..

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ…

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΡΘΗΚΕ…

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  13. Ανώνυμε 4:48.Γιατί ρε ο Χίτλερ τι ήταν;Μας λένε ότι η αληθηνή καταγωγή του είναι Αυστριακή.Ο πατερούλης του τι να ήταν;;;;;;;;;;;;;ΟΕΟ;;;;;;;;;Άσε που μισούσε τον Χριστό!!!MOTHER HELLAS.

  14. Προς ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ
    Σε παρακαλώ μπορείς να μου διευκρινήσεις τι εννοείς με το ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΠΑΝΤΟΥ; Εγώ πώς μπορώ να βοηθήσω; Στοχεύω στην προστασία των Ελλήνων παντού, όπου κι αν βρίσκονται; Στοχεύω στην θεραπεία της μητέρας γης παντού; Στοχεύω να γίνει ότι είναι απαραίτητο να γίνει για το ανώτερο καλό παντού; Θα ήθελα να ξέρω σε κάθε περίπτωση με ποιο τρόπο μπορώ εγώ που θέλω να βοηθήσω να το κάνω όσο δυνατόν πιο αποτελεσματικά… κι ας μην το χωράει ο περιορισμένος νους μου. Ευχαριστώ

  15. Εγω παντως συστηνω σε ολους ψυχραιμια.Οπως και να το κανουμε ολοι οι ανθρωποι εχουν λιγο πολυ μισος αλλα θα πρεπει να το ελεγξουμε.Το σκοταδι του μισους βαθαινει πιο πολυ οταν εμεις απανταμε στο μισος των εβραιων με μισος .Ο ελληνας πρεπει να απαντησει με φως με αγαπη αλλωστε ο μεγας φιλοσοφος Κλεοβουλος ο Ροδιος ειχε πει ''ΤΟΝ ΕΧΘΡΟΝ ΦΙΛΟΝ ΠΟΙΕΙΝ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΙΝ''.Αυτη ειναι η ελληνικη ψυχη σε αυτη τη φραση συμπυκνωνεται ολος ο Ελληνισμος.Δεν χρειαζεται να γινουμε μισανθωποι οπως αυτοι.Δεν ταιριαζει με το ιστορικο μας dna.Γι αυτο λοιπον επαναλμβανω ψυχραιμια.

    ΥΓΠιστευω και θελω να πιστευω πως δεν ειναι ολοι ιο εβραιοι σιονιστες-ρατσιστες

    ΜΠΟΥΛΗΣ

  16. —-ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ΠΡΟΣ Aναστασία 24 Οκτωβρίου 2013 – 1:18 μ.μ.

    ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ.
    Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΝ ΕΜΨΥΧΩΝ (ΜΗ ΥΠΟΧΕΙΡΙΩΝ) ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ (ΣΤΟΝ ΑΠΕΘΑΝΤΟ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΔΙΑΟΛΟ ΚΛΠ) ΓΙΑ ΧΡΗΜΑ ΔΟΞΑ ΠΛΟΥΤΗ
    KAI ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ.
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΣΑΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥ (ΑΡΧΑΙΑ ΓΝΩΣΗ ΤΑΞΕΩΣ Α΄) ΔΙΟΤΙ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΒΡΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΚΠΟΝΗΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΜΕΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ 5ης ΦΑΛΑΓΓΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΧΘΡΟΥ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ:
    ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΔΙΕΥΡΥΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΤΑ ΠΟΔΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΡΘΕΙ Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.
    ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΒΡΙΣΤΕΣ / ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ.
    ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΔΟΘΗΚΑΝ ΟΙ ΥΨΙΣΤΕΣ ΜΑΧΕΣ/ΠΟΛΕΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ/ΔΑ/ΓΗ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  17. Τυχαινει οι Εβραιοι να εχουν σταυρωσει τον χριστο και οι Έλληνες να τον εχουν δοξασει. Ο Χριστος προστατευει την Εκκλησία Του και όχι τους πολέμιούς Του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek