Διαφημίσεις

ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ : Κλασική περίπτωση επικυρίαρχου εκφοβισμού! Σε απειλώ ότι θα σου πάρω το “σπίτι” ενω δεν έχω κανένα δικαίωμα να το κάνω ,εσύ αντιδράς και εγώ έρχομαι να διαπραγματευτώ ότι τελικά θα σου πάρω μόνο το μισό! Μέσα από το φόβο και την απειλή με βάζω στο τραπέζι να είμαι διαπραγματευων σε κάτι που δεν θα μπορούσε να συμβεί σε καμία μορφή και σε κανένα ποσοστό!!ΞΥΠΝΑΤΕ !!!

Το Eurogroup τάσσεται υπέρ της μείωσης του έκτακτου τέλους Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης τάχθηκαν σήμερα υπέρ της μείωσης του έκτακτου τέλους επί των τραπεζικών καταθέσεων κάτω των 100.000 ευρώ υπό τον όρο ότι συνολικά ο φόρος αυτός θα αποφέρει περί τα 6 δισεκατομμύρια ευρώ, όπως προβλέπεται από τη συμφωνία του περασμένου Σαββάτου.

Αυτό σημαίνει, όπως ανέφεραν ευρωπαϊκές πηγές, ότι θα μπορούσε να επιβληθεί έκτακτο τέλος ύψους έως και 15,6% στις καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ προκειμένου να μην επιβαρυνθούν οι μικροκαταθέτες. Οι υπουργοί σημείωσαν ότι οι μικροκαταθέτες θα πρέπει να αντιμετωπιστούν διαφορετικά από όσους διαθέτουν μεγάλους τραπεζικούς λογαριασμούς και ότι το έκτακτο τέλος που συνδέεται με τη διάσωση της κυπριακής οικονομίας θα πρέπει να εφαρμοστεί κλιμακωτά.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν μετά την τηλεδιάσκεψη που είχαν απόψε οι υπουργοί τονίζεται ότι η εφαρμογή του μεταρρυθμιστικού προγράμματος είναι η καλύτερη διασφάλιση για το μέλλον της Κύπρου και των πολιτών της, μέσω ενός βιώσιμου χρηματοπιστωτικού τομέα, των υγιών δημόσιων οικονομικών και της οικονομικής ανάπτυξης.

Επαναλαμβάνεται ότι το τέλος επί των καταθέσεων είναι έκτακτο μέτρο που θα εφαρμοστεί μόνο μία φορά και ο στόχος του είναι να αποκατασταθεί η βιωσιμότητα του τραπεζικού συστήματος. “Εάν δεν υπήρχε αυτό το μέτρο η Κύπρος θα αντιμετώπιζε σενάρια που θα έφερναν σε ακόμη δυσκολότερη θέση τους καταθέτες”, επισημαίνεται.

«Το Γιούρογκρουπ συνεχίζει να έχει την άποψη ότι οι μικροκαταθέτες θα πρέπει να αντιμετωπιστούν διαφορετικά από τους μεγαλοκαταθέτες και επαναλαμβάνει ότι είναι σημαντικό να εγγυηθούν πλήρως οι καταθέσεις κάτω των 100.00 ευρώ», αναφέρεται στο κείμενο το οποίο καλεί τις κυπριακές αρχές και το κοινοβούλιο να εφαρμόσουν γρήγορα τα συμφωνηθέντα μέτρα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “«Ναι» από το Eurogroup στη μείωση του έκτακτου τέλους όλων των καταθέσεων στη Κύπρο.”
  1. 1.Ακριβως το σχολειο των ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ειναι ο τροπος με τον οποιο καποια στιγμη οι τουρκοι θα φτασουνε τα συνορα μας στη Μυκονο και θα φταιμε εμεις…2. Η παραπανω ειδηση ειναι μεγαλυτερη παγιδα για την Κυπρο . Η ζημεια εγινε και δεν διορθωνεται. 3.Καλα ξεμπερδεματα με τους Ρωσους .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *