10:17 - 11/07/2020

Το 5G, η ανοχή μας, η υποδούλωση και ο αργός θάνατος

Το 5G, η ανοχή μας, η υποδούλωση και ο αργός θάνατος

Όσο μένεις αδρανής, θα πεθάνεις. Και εσύ, και τα παιδιά σου, και όλη η γενιά σου. Δεν στο λέω γιατί είμαι τρομολάγνος, ούτε θέλω να σε φοβίσω. Επίσης δεν έχω απολύτως κανένα προσωπικό συμφέρον.

Όπως ο Stranger και αρκετοί άλλοι που σκαλίζουμε λίγο το σόου για να δούμε πίσω από τις κουρτίνες, απλά θέλουμε να μοιραστούμε αυτό που βλέπουμε. Κάτι σαν καθήκον, πες το όπως θέλεις. Θέμα συνείδησης.

Έτσι έμαθα να “μεταφράζω” τις ειδήσεις, και πίσω από την κάθε είδηση να προσπαθώ να διακρίνω τι συμβαίνει. Όχι, δεν θέλουν τα λεφτά. Δεν γίνεται το πανηγύρι για τα λεφτά. Έχουν όλα τα λεφτά. Το ξέρεις. Το είπε και ο Χριστός: Ἀπόδοτε οὖν τὰ Καίσαρος Καίσαρι καὶ τὰ τοῦ θεοῦ τῷ θεῷ (Ματθ. κβ’:21)

Βλέπεις ποιον έχουν τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα πάνω; Την Ε.Ε. Κατάλαβες τώρα σε ποιον ανήκουν τα χρήματα; Άσε που κοντεύουμε να τα καταργήσουμε τελείως. Το παιχνίδι λοιπόν είναι δικό τους, έχουν την σκακιέρα και όλα τα πιόνια δικά τους. Και τα άσπρα και τα μαύρα.

Επίσης δεν σε θέλουν αποκλειστικά νεκρό. Θέλουν να μειωθεί βέβαια ο πληθυσμός, αυτό βγάζει μάτι (υποτίθεται εξελιγμένη ιατρική, αλλά οι αρρώστιες και τα αυτοάνοσα θερίζουν), αλλά ο στόχος τους είναι ο έλεγχος. Ο απόλυτος έλεγχος – όχι παρακολούθηση – αλλά ο έλεγχος των πάντων. Της ψυχής, του νού και του σώματος. Και το πρώτο βήμα, θα έρθει μεν με το μέσο της παρακολούθησης, αλλά η δουλειά ξεκινάει από το σώμα.

Παρατηρώ λοιπόν τα τελευταία χρόνια, και λόγω της δουλειάς μου την εξέλιξη με τις ταχύτητες του internet.

– Θυμάστε τις οπτικές ίνες; Θυμάστε τι χαμός είχε γίνει;

– Μπορεί ένας να μου απαντήσει γιατί σταμάτησε η ανάπτυξη των οπτικών ινών;

– Γιατί οι Δήμοι δεν βάζουν πια οπτικές ίνες, και αντ’αυτού βάζουν κεραίες 5G;

– Γιατί βάζουν κεραίες όλοι οι Δήμοι ταυτόχρονα (σαν επιδημία); Όπως και ο “μεγάλος περίπατος” που ξαφνικά πολλοί Δήμοι γέμισαν πεζόδρομους και ποδηλατόδρομους;

– Γιατί από το 3G πήγαμε στο 4G και τώρα χρειάζεται οπωσδήποτε το 5G (και ετοιμάζουν και το 6G); Τι ανάγκες προκύπτουν;

Αν λίγο μελετήσετε τις δυνατότητες του 5G θα δείτε πως έχει τρομερά τεράστιες δυνατότητες μεταφοράς δεδομένων, τόσο σε ταχύτητα, όσο και σε όγκο. Τότε που χρειάζεται ακριβώς; Για να βλέπουμε ταινίες σε υψηλή ανάλυση ενώ είμαστε καθ’οδόν;

Σκεφθείτε λίγο… και ξυπνήστε επιτέλους! Θα καταγράφονται (logs) σε πρώτο χρόνο, όλες μας οι κινήσεις, οι συναλλαγές, τα λεγόμενα και τα γραφόμενα μας, και ποιος ξέρει τι άλλο. Σκεφθείτε πόσα δις εγγραφές, σε πόσες τοποθεσίες παγκοσμίως. Για τι όγκο δεδομένων μιλάμε; Σκεφθείτε μόνο το ότι το taxis που δέχεται ταυτόχρονα πόσες επισκέψεις χρηστών, συνέχεια πέφτει. Υπολογίστε τι υπολογιστές (servers) και τι υψηλού εύρους συνδέσεις χρειάζονται για αυτό το μαζικό φακέλωμα.

“Ωραία, και που είναι το πρόβλημα”. Μου λένε πολλοί, όταν ξεκινάω να τους εξηγήσω για την ακτινοβολία… Εκείνη την ώρα θέλω να ρίξω μια ανάποδη μπάτσα στην μούρη μου, αλλά τεχνικά είναι αδύνατο.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία έχουν ΟΛΕΣ οι ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές. Από την πιο αρχαία λάμπα, μέχρι το πιο εξελιγμένο ραντάρ, ό,τι το διαπερνάει ηλεκτρικό ρεύμα έχει ακτινοβολία. Δεν σας έχει τύχει ποτέ να βρίσκεστε σε κάποιο χωριό, ή ερημικό μέρος π.χ. σε ένα δάσος και να νιώθετε μια ακατανόητη ηρεμία; Δεν έχετε νιώσει σε τέτοια ουδέτερα σημεία αυτή την εσωτερική αποφόρτιση; Και σκεφθείτε πως σημείο με μηδέν ακτινοβολία αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει στον πλανήτη. Απλά στις πόλεις γίνεται το έλα να δεις.

Τώρα για το 5G τι να πούμε; Εδώ από την εποχή της πρώτης γενιάς ακόμη και μέχρι το 3G έχουν ήδη καταγραφεί κρούσματα κατακόρυφης ανόδου του καρκίνου στις πόλεις που ξεκίνησαν. Και οι πόλεις αυτές ήταν της Σουηδίας. Ο κόσμος που ζούσε γύρω από τις πρώτες κεραίες κινητής τηλεφωνίας γέμισε καρκίνο.

Η ακτινοβολία του κινητού ψήνει. Είναι μικροκύματα. Περνάει τα πάντα και αλλάζει την μοριακή δομή των κυττάρων. Όπως και ο φούρνος μικροκυμάτων.

Δηλαδή ο φούρνος μικροκυμάτων προειδοποιεί “μην περνάτε από μπροστά γιατί θα ψηθεί ο εγκέφαλος σας” αλλά εμείς τον χρησιμοποιούμε για ζέσταμα/μαγείρεμα των τροφίμων που θα καταναλώσουμε. Αυτοί είμαστε. Δεν διακρίνουμε τον κίνδυνο.

Και σκεφθείτε ότι έχει γεμίσει ο τόπος. Με κάθε λογής κεραίες, και σύντομα και 5G. Και αν δεν μιλήσουμε, αν αρχικά δεν μοιραστούμε την γνώση, τότε όλοι θα έχουμε σύντομα ψημένους εγκεφάλους.

Θα μπορούσα να σκεφθώ “χμ… μένω σε αρκετά επαρχιακό μέρος, και από ότι ξέρω δεν έχουν έρθει ακόμη εδώ οι κεραίες 5G… άσε όταν έρθουν να μιλήσει κανείς άλλος πρώτα…”

Δεν είναι όμως έτσι. Αν κάνουμε έτσι όλοι, τότε οδηγούμαστε σε καταστάσεις μαζικής υποδούλωσης. Αν θέλουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια και με συνείδηση της κατάστασης, όπως σε κάθε μαζική επίθεση του συστήματος χρειάζεται από τον κάθε ένα μας:

1.Ενημέρωση και κοινοποίηση της γνώσης,
2.Δράση.

Εν κατακλείδι, τώρα που έμαθες δράσε. Όπως εδώ η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΤΡAΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ GSM 2G 3G 4G 5G ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΤΟΥΣ.

Οργανωμένα πράγματα. Έφτιαξαν το κανάλι τους στο YouTube το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.

Έχουν καταγράψει πάνω από 200 (!) κεραίες στην πόλη τους δείτε λ.χ. εδώ, και φυσικά έχουν προχωρήσει σε καταγγελίες.

Άρα όταν μάθεις ή υποψιαστείς κάτι για κεραία 5G θα πρέπει άμεσα να ψάξεις να μάθεις όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, έπειτα να τοις μοιραστείς με όσο το δυνατόν περισσότερους, και μετά να περάσεις στην δράση.

Πίγκος ο 3ος

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. Κωνσταντίνος 07/11/2020 @ 11:02 ΠΜ

  Το έχω πετύχει το συγκεκριμένο βίντεο από άλλο κανάλι στο YouTube και είναι παλιό όχι φρέσκο.

  Αυτά τα περιστατικά έχουν γίνει πριν 3 ή 4 χρόνια. Αν αυτά γίνονται με την υπάρχουσα ακτινοβολία φανταστείτε τι θα γίνεται με αυτή που ήδη στήνεται.

  Αλλά κανείς δεν νοιάζεται τα έχω πει και εγώ εδώ μέσα. Οι περισσότεροι κοιτάνε το 5g λες και αυτό είναι το πρόβλημα. Το 5g δεν είναι το πρόβλημα αλλά η χαριστική βολή.

  Κανείς δεν ψάχνει να βρει με την υπάρχουσα ακτινοβολία τι γίνεται στο κόσμο. Άνθρωποι γύρο μας με αυτοάνοσα προβλήματα υγείας , καρκίνοι και χίλια δυο άλλα προβλήματα.

  Όλοι λένε να τον έφαγε το άγχος μα η ζωή που κάνει. Τρίχες κατσαρες. Λες και οι άνθρωποι πριν 30 η 40 χρόνια δεν είχαν άγχος .

  Όταν ξυπνήσει ο κόσμος θα είναι αργά. Ήδη είναι αργά.

 2. Πίγκος ο 3ος 07/17/2020 @ 7:15 ΜΜ

  Συμφωνώ.
  Οι κεραίες κάνουν τη ζημιά εδώ και δεκαετίες. Αν ο θάνατος δεν μας χτυπήσει την πόρτα, δυστυχώς δεν ξυπνάμε.
  Το βίντεο όμως είναι από το Μάιο: https://www.youtube.com/watch?v=3doEJuvk8cM

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*