20:22 - 18/02/2017

Τι είναι ΑΥΤΑ τα σημάδια που καμιά φορά… αιωρούνται στα μάτια σας

Τι είναι ΑΥΤΑ τα σημάδια που καμιά φορά… αιωρούνται στα μάτια σας

Λίγο πολύ ο καθένας μας έχει δει κάποιες στιγμές αυτά τα περίεργα διαφανή “σκουλήκια” να επιπλέουν στον αέρα, χωρίς να μπορούν να προσδιορίσουν τι ακριβώς βλέπουν τα μάτια τους εκείνη τη στιγμή.

Αυτά τα… UFO ή αλλιώς ΑΤΙΑ (αφού είναι όντως Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα!) μοιάζουν με ιπτάμενα σκουληκάκια που έχουν κάτσει στα μάτια σας.

Μα, τι είναι τελικά αυτά τα σημάδια;

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η επιστημονική ονομασία τους είναι “muscae volitantes”, το οποίο στα λατινικά σημαίνει “ιπτάμενες μύγες”. Αλλά, φυσικά, μόνο μύγες δεν είναι στην πραγματικότητα.

Τα έχετε δει πιθανώς αυτά τα πράγματα, αν έχετε ρίψει έντονα τα μάτια σας, ή αν έχετε στρέψει το βλέμμα σας προς τον ήλιο.

Αυτά τα “μυγάκια” αποτελούνται στην πραγματικότητα από κομμάτια του ιστού των ματιών, συστάδες πρωτεϊνών, ή ερυθρά αιμοσφαίρια στο εσωτερικό του ματιού. Τα βλέπετε, επειδή δημιουργούν σκιές στον αμφιβληστροειδή.

Για να καταλάβετε λεπτομερώς τι συμβαίνει εκείνη τη στιγμή μέσα στο μάτι σας, δείτε το βίντεο…

iatropedia.gr

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

 1. Αλεξανδρος Κοκκαλης 18 Φεβρουαρίου 2017 @ 22:04
  5
  3
  Δηλαδη βλεπεις το αιμα σου να ρεει στην κυκλοφορια του αγγειακου συστηματος του οφθαλμου?
 2. 13
  6
  Είναι πρόβλημα αποκόλλησης του υαλοειδούς.Μπορεί να δημιουργήσει αν δεν προσεχτεί αποκόλληση αμφιβληστροειδούς, μέχρι και τύφλωση…Προσοχή σε βάρος, σκήψιμο και ζόρι γενικά.
  • 5
   9
   εσύ να μην κάνης καμάρα (στα τέσσερα) ……….κινδύνευες !!!!!!!
  • 2
   0
   Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όπως τα παρουσιάζεις. Η απότομη αύξησή τους θα πρέπει να είναι το καμπανάκι για να τρέξουμε στον οφθαλμίατρο και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα έχει γίνει αποκόλληση του αμφιβληστροειδούς. Σκέψου πόσοι άνθρωποι τα βλέπουν (π.χ. μύωπες) και πάλι δεν έχει γεμίσει ο κόσμος με τυφλούς.
 3. ΤΣΙΟΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ 18 Φεβρουαρίου 2017 @ 23:31
  5
  0
  Τωρα τις απόκριες αυτά τα σκουληκάκια τα βλέπω διπλά..τι να φταίει άραγε?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί