ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ TOYΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

«ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ: ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.»

Σαν Ομοιοπαθητικός ιατρός, έχω την τύχη να εχω συχνά επαφή με παιδιά και με τους γονείς τους. Οι γονείς ενώ είναι πλέον ενημερωμένοι για το πόσο μεγάλο κακό κάνουν τα εμβόλια, συνεχίζουν να νιώθουν κάπου ένοχοι αν σταματήσουν τον εμβολιασμό των παιδιών και έτσι τελικά δεν το πράττουν, θέτοντας τα παιδιά τους σε θανάσιμο κίνδυνο.

Ας δούμε όμως γιατί νιώθουν ένοχοι. Φοβούνται ότι αν δεν κάνουν π.χ. το εμβόλιο της μηνιγγίτιδας το παιδί θα έχει περισσότερες πιθανότητες να πάθει μηνιγγίτιδα, πράγμα που όπως θα δούμε παρακάτω, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Και έτσι είναι για εκείνους σαν να πρέπει να διαλέξουν μεταξύ «κάποιων πιθανοτήτων» μακροπρόθεσμης εμφάνισης καρκίνου ή κάποιας σοβαρής νόσου (καρκίνου,σκλήρυνσης κατά πλάκας, κλπ) ή τη βραχυπρόθεσμη εμφάνιση μηνιγγίτιδας. Και από ότι φαίνεται οι γονείς, φοβούνται περισσότερο το 2ο κι έτσι εκθέτουν τα παιδιά τους στον κίνδυνο του εμβολιασμού.

Υπάρχουν διάφορες μελέτες που βρίσκονται σε συνεχή εξέλιξη, και μεταξύ αυτών η μεγαλύτερη είναι αυτή του κλασικού ομοιοπαθητικού Andreas Bachmair.
17.000 παιδιά έχουν λάβει μέρος σ αυτήν τη μελέτη. Η μελέτη αυτή μπορεί να βρεθεί στο VaccineInjury.info και έχει προστεθεί ένας σύνδεσμος για τους γονείς εμβολιασμένων παιδιών. Έχουν ανταποκριθεί και λάβει μέρος μέχρι στιγμής σε 11.000 οικογένειες, κυρίως από U.S.A. Άλλες μελέτες έχουν επίσης γίνει σε μικρότερα γκρουπ οικογενειών ανά τον πλανήτη.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑ. ΟΛΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ 2-5 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΟΞΕΙΕΣ ΕΙΤΕ ΧΡΟΝΙΕΣ, ΑΥΤΙΣΜΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ…ΤΑ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ 5 ΦΟΡΕΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΝΟΣΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!

Καμία από τις μελέτες δεν εμφανίστηκε στα μεγάλα ΜΜΕ. Καμία, δεν χρηματοδοτήθηκε από τον ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΥΓΕΙΑΣ (WHO) ή από τα ΚΕΝΤΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ(CDC) ή από οποιοδήποτε εθνικό ή διεθνές γραφείο σχετικά με την υγεία ή από οποιοδήποτε ιατρικό γρουπ.

Δεν τολμούν να συγκρίνουν αντικειμενικά την υγεία των μη εμβολιασμένων παιδιών, με αυτήν των εμβολιασμένων και να ρισκάρουν να διακοπεί η εμβολιο-μανία τους (vaxmania,, vaccination mania).

Σύνδεσμος συμμετοχής στη μελέτη του Andreas Bachmair.
http://www.vaccineinjury.info/
http://www.vaccinationcouncil.org/

Welcome Introduction

Παράδειγμα περιστατικού
Αγόρι 7 ετών
Όζο στο θυρεοειδή 3 χιλιοστών διάμετρο.

TSH: 11.95 (Φ.Τ. 0.28 – 4.3)
T3: ΣΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΡΙΑ
Τ4: ΣΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΡΙΑ
Αιματοκρίτης Hct: 35.5 (Φ.Τ. 30-44%)
Ρινορραγίες
Βρογχίτιδες που ξεκίνησαν ένα μήνα μετά τον πρώτο εμβολιασμό (κάθε φορά οι πνευμονολόγοι έδιναν αντιβιώσεις και εισπνεόμενη κορτιζόνη)
4-4,5 ετών αρχίζει να βγάζει κοκκινίλες, διάφορα δερματικά εξανθήματα, έντονες αντιδράσεις ακόμα και σε τσίμπημα κουνουπιού, οι οποίες αντιμετωπίζονταν από την κλασική ιατρική μόνο με αντιβιώσεις.

Ξαφνικά ξεκινά επικίνδυνη αλλεργία στο τσίμπημα της μέλισσας – που δεν υπήρχε πριν – η οποία επιβεβαιώθηκε και με αλλεργικό τεστ. Το παιδί οδηγείται πολλές φορές στο νοσοκομείο με επικίνδυνο για τη ζωή του αλλεργικό σοκ. Μεταφέρει πάντα μαζί του ενέσιμη αδρεναλίνη και κορτιζόνη, και έχει εκπαιδευτεί για να κάνει μόνο του ένεση σε περίπτωση που το τσιμπήσει μέλισσα. Αυτό, αγχώνει πολύ το παιδί και το φοβίζει. Οι γονείς θέλουν να απαλλαγεί από αυτήν την αλλεργία, για να απελευθερωθεί από αυτό το άγχος.

Το παιδί αφού έκανε κάποιους μήνες θεραπεία με Κλασσική Ομοιοπαθητική, παρουσίασε σταδιακά τις παρακάτω αλλαγές / βελτιώσεις.
Δεν αρρωσταίνει πλέον συχνά.

Όταν αρρωστήσει δεν είναι βαρύ το κρυολόγημα δλδ δεν παθαίνει πια βρογχίτιδες και λοιμώξεις αναπνευστικού, δεν χρειάζεται να παίρνει αντιβιώσεις, κορτιζόνη κλπ.
Όταν αρρωστήσει, έχει τη μορφή ελαφριού κρυολογήματος, που αντιμετωπίζεται καθαρά με Ομοιοπαθητική και το πολύ σε 2 εικοσιτετράωρα το παιδί είναι τελείως καλά.

Ο όζος στο θυρεοειδή έχει μειωθεί στα 2 χιλιοστά.

TSH: Μειώθηκε από 11.95 σε 6.5 (Φ.Τ. 0.28 – 4.3)
T3: ΣΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΡΙΑ
Τ4: ΣΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΡΙΑ
Αιματοκρίτης Hct: Από 35.5% ανέβηκε στο 38.5% (Φ.Τ. 30-44%)
Δεν παθαίνει πια ρινορραγίες.

Έχει παραμείνει όμως Η ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ.

Σκέφτηκα ότι ίσως ο θυρεοειδής και η αλλεργία προέρχονται καθαρά από τους εμβολιασμούς. Μπήκα λοιπόν στη διαδικασία, να προσπαθήσω να αντιδοτήσω μερικά εμβόλια και αποφάσισα να ξεκινήσω από το εμβόλιο MMR. Ο λόγος που επέλεξα το MMR, ήταν επειδή το συγκεκριμένο εμβόλιο ευθύνεται για πολλές περιπτώσεις που εμφάνισαν ξαφνικά αυτισμό.

Οι γονείς έλεγαν ότι το παιδί ήταν σαν να έχει αλλάξει χαρακτήρα και αυτά τα οποία περιέγραφαν θύμιζαν το σύνδρομο Asperger’s (η πιο ελαφριά μορφή αυτισμού).

Ενώ παλιά ήταν πολύ κοινωνικό και ανοιχτό, ξαφνικά είχε γίνει ένα κλειστό παιδί.

Όταν συναντούσαν ξένους ανθρώπους, κρυβόταν φοβισμένα πίσω απο τη μητέρα του.
Όταν θύμωνε ή στεναχωριόταν, δεν μπορούσε πλέον να ανταπεξέλθει στο να αντιμετωπίσει όποιον τον στεναχωρούσε, αλλά απλά τρεπόταν σε ΦΥΓΗ, είτε στο δωμάτιο του, είτε έβγαινε έξω από το σπίτι.

Θύμωνε έντονα με παραμικρά πράγματα, έχοντας έντονες αντιδράσεις που παλιά δεν είχε, περισσότερο έκφραση οργής παρά απλού θυμού.
Έχει γίνει υπερκινητικός και φαίνεται να έχει άγνοια κινδύνου.

Κάποιες φορές βλέπει παιδιά να κλαίνε και είναι σαν να μην μπορεί να αντιλήφθη ότι πονάνε είτε ψυχικά είτε σωματικά. Δεν μπορεί να εφαρμόσει την ενσυναίσθηση, δηλαδή να μπει στη θέση του άλλου για να τον κατανοήσει, έστω με τον τρόπο που θα έκανε ένα παιδί της ηλικίας του. (Δηλαδή έλλειψη κοινωνικής φαντασίας…βασικό χαρακτηριστικό του συνδρόμου Asperger.)

Άρχισαν ξαφνικά να τον ενοχλούν οι ήχοι ακόμα και η μουσική, με αποτέλεσμα να ενεργοποιείται πονοκέφαλος με αυτήν την αιτία.

ΠΛΗΡΗΣ ΙΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ ΣΤΗ ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΑΙ ΙΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ ΑΥΤΙΣΜΟΥ.

Λόγω του ότι όλα αυτά τα συμπτώματα αναπτύχθηκαν αρκετά σταδιακά παράλληλα με τους εμβολιασμούς δοκίμασα λοιπόν να αντιδοτήσω το εμβόλιο MMR.
Ζητήθηκε από φαρμακείο να φτιαχτεί από το εμβόλιο MMR το αντίστοιχο Ομοιοπαθητικό φάρμακο, το οποίο θα λειτουργούσε ως αντίδοτο.

Η δοσολογία που εφαρμόστηκε είναι σύμφωνη με τους κανόνες που έχει εφαρμόσει ο Ομοιοπαθητικός Ιατρός Dr. Tinus Smits για να θεραπεύσει το ΜΕΤΕΜΒΟΛΙΑΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ, σύμφωνα με τη θεωρία του Inspiring Homeopathy, με μεγάλη επιτυχία είτε σε περιπτώσεις που μετ – εμβολιακά εμφανίστηκε αυτισμός, είτε οποιαδήποτε άλλη σωματική ή ψυχολογική / συμπεριφοριακή πάθηση.

Δεν χρειάστηκε να αντιδοτηθεί άλλο εμβόλιο, μιας και ήδη λίγο πριν ολοκληρωθεί η θεραπεία αντιδότησης, το παιδί ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΗ ΜΕΛΙΣΣΑ!

Επίσης ο όζος εξαφανίστηκε, η TSH πήγε στο φυσιολογικό, οπότε δεν υπήρχε λόγος πλέον το παιδί να λαμβάνει την αγωγή με το Τ4, που σε άλλη περίπτωση θα το έπαιρνε πιθανότατα εφ’ όρου ζωής. Ο αιματοκρίτης του στο πέρας της θεραπείας, ήταν στο 40%.

Η συμπεριφορά του άλλαξε επίσης.
Δεν είναι πια υπερκινητικός.
Δεν έχει πλέον την ανάγκη να κρύβεται στο δωμάτιο του, ή να τρέχει έξω από το σπίτι, όταν κάτι τον θυμώσει ή τον στεναχωρέσει, αλλά μπορεί να αντιμετωπίσει με θάρρος και κυρίως με ψυχραιμία όταν συμβεί κάτι, σε βαθμό ακόμα και πολύ καλύτερο από τους άλλους συνομήλικους του.

Δεν αντιδρά πλέον με νεύρα στο παραμικρό, αλλά μπορεί να λέει στη μητέρα του τι τον ενοχλεί και να κάνει διάλογο.

Ιατρός – Ομοιοπαθητικός Κ. Λυμνιούδη

Πηγή:
proionta-tis-fisis.com

Loading...

105 thoughts on “ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ TOYΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

 1. Pananas says:

  hellasforce.com/2017/09/20/%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%86%CF%89%CF%83-%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%8D-%CE%B7-%CE%B1%CE%AF/

  • ΑΕΡΑΚΗΣ says:

   Στην σωστή κλασσική Ιατρική στηρίζουμε κάθε παράγοντα αποκατάστασης που προσπαθεί η ομοιοπαθητική να ιδιοποιηθεί όπως υγιεινο-διαιτητική, ενίσχυση ίδιων δυνάμεων, ψυχοσωματική στήριξη και θεραπείες με «πραγματικές φαρμακευτικές ουσίες» που συνεχώς βελτιώνομαι και δεν στηρίζουμε την πολυφαρμακία, την κατευθυνόμενη συνταγογραφία και την τάχατε ομοιοπαθητική θεραπεία με «δυναμοποιημένα φάρμακα που δεν είναι φάρμακα» … γιατί δεν πιστεύουμε στα αόρατα ρούχα του Βασιλιά (παραμύθι του Αντερσεν) …

 2. Ανώνυμος says:

  Μιλάει ο ειδικός που η «επιστήμη» του «ομοιοπαθητική» είναι απλά μια κοροιδία προς τον άρρωστο! Η επιστήμη του πλασίμπο και του νερού από το Καματερό! Καθίστε καλά και μη λέτε βλακείες στον κόσμο. Όλα τα εμβόλια είναι ασφαλή και οπωσδήποτε αν προκύψει κάποια στραβή μπορεί απλά να συμβεί. Ότι είναι χημικό, μπορεί να επηρεάσει έναν οργανισμό αυτό εννοείται.

  • Νικόλας Ιγνατιου says:

   Εάν δεν μπορείς να τεκμηριωσεις ανώνυμε συνομιλητή,την κάπως δογματική σου άποψη,πως το άρθρο γράφει βλακείες,μπορώ κάλλιστα να ισχυριστώ,πως εσύ γράφεις βλακείες….Δεν θα ήθελα όμως να το πράξω,διότι θέλω να πιστεύω πως απλά έχεις άγνοια για το θέμα,και όχι δόλο…..Αν ψάξεις καλύτερα στο διαδίκτυο,υπάρχουν χιλιάδες αποδείξεις για τον ύποπτο για την υγεία των ανθρώπων ρόλο,ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ MMR υπάρχουν καταδικαστικές για φαρμακευτικές εταιρείες αποφάσεις,με υπέρογκες αποζημιώσεις..

   • Μκ says:

    Δεν ξαναγράφω τα πόσα αρνητικά έχει πει ο Αγιος Παίσιος για την ομοιοπαθητική. Απλά αναζητήστε τα από το διαδίκτυο και θα σοκαριστείτε. Μέσα στην κρίση κοιτάνε πολλοί να επωφεληθούνε από αφελείς. Αυτοι τη δουλειά τους, εσείς τη ζωή σας.

    • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ says:

     ΩΩΠ ΝΑΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΠΕΤΑΕΙ ΜΙΑ ΤΡΟΛΙΑ ΜΕ ΤΥΡΑΚΙ ΤΟΝ ΠΑΪΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ Ο ΑΦΕΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΡΠΕΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΟΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑ ΣΤΟ ΔΙΕΓΡΑΦΑ ΤΟ ΤΡΟΛΕΥΜΑ ΩΣΤΟΣΟ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΚΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΤΑ ΑΣΥΜΜΑΖΕΥΤΑ

   • Γιάννης says:

    Η τεκμηριωση που ζητας έχει γίνει απο το site ellinikahoaxes.gr με τιτλο «Επικίνδυνα ψεύδη για τα εμβόλια από γιατρό που της έχει αφαιρεθεί η άδεια».

  • Νικητας says:

   Φαρμακαποθηκη εχεις , ‘η στενες επαφες με φαρμακοβιομηχανικα προιοντα; Μπορεις να μου απαντησεις για κατι απλο , αφου εισαι τοσο κατηγορηματικος ΥΠΕΡ της ‘κλασικης’ ιατρικης , ( την οποια σεβομαι αλλα ΔΕΝ προσκυνω) ;———– ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΩΦΕΛΗ ΤΗΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ;……Και κατι ακομη πιο απλο…ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΡΙΝΗ ; κι ακομη συνεχιζει;….ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ; ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ….ΚΡΑΣΙ ….,ΨΩΜΙ ….ΝΤΟΜΑΤΑ….;————– Και το τελευταιο να μην σε κουρασω αλλο !!——- ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΤΙΦΩΝΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΩΦΕΛΗ ΤΟΥ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ…..ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΤΩΝ ΒΡΕΦΩΝ…ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ;…..ΠΟΣΕΣ;———————ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΜΠΑΝΟΜ@Λ@ΚΑ , ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΗΣΥΧΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΟΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ , ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΤΣΕΠΩΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΗΝ ΜΙΖΑ!!!!…………………..Το 99% των χορηγουμενων φαρμακων …ειναι για τσεπωμα των αρμοδιων προωθητων τους !!! ….

  • ΑΕΡΑΚΗΣ says:

   Η Ομοιοπαθητική θεραπεύει ή με ίδιες δυνάμεις που διαθέτει ο κάθε οργανισμός ή με «μαγεία» συνέχεια της παλαιάς γνωστής δεισιδαιμονικής θεραπευτικής των «σαμάνων-μάγων». Οι ομοιοπαθητικοί για να αποκτήσουν επιστημονικό έρεισμα προσπαθούν και καταφέρνουν να πείθουν και να εντάσσουν στους κόλπους της ομοιοπαθητικής ιατρικής σπουδασμένους ιατρούς και φαρμακοποιούς που παύουν, έστω και μερικά, να ασκούν την επιστημονικά παραδεκτή Ιατρική Τέχνη. Επίσης όταν ιατροί της επιστημονικής Ιατρικής Τέχνης ασκούν σε ανίατα νοσήματα είτε από άγνοια είτε συμφεροντολογικά εσκεμμένα κακή Ιατρική Επιστημονική Τέχνη μπορεί να οδηγήσει ασθενείς σε αναζήτηση εσφαλμένων «παραϊατρικών τεχνών» όπως η ομοιοπαθητική … Όταν ως ιατροί-φαρμακοποιοί ή ασθενείς επιλέγουμε ομοιοπαθητική παράλληλα επιλέγουμε και συνεργασία με Πρόσωπα του Σκότους….. Για όλα τα παραπάνω επιβάλλεται να επιλέξουμε τον σωστό Ιατρό που ασκεί Επιστημονική Ιατρική Τέχνη και παράλληλα μπορούμε να ζητήσουμε επιπλέον την βοήθεια και στήριξη Προσώπων του Φωτός, δηλαδή της Παναγίας και Αγίων των Ελληνορθόδοξων Χριστιανών.

   • Νικητας says:

    Ωπα !!! Φιλε Αερακη…πηρες φορα και με κατσαδιασες . ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ να εχω γραψει ΥΠΕΡ της ομοιοπαθητικης; ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ να εχω γραψει ΥΠΕΡ των χορηγουμενων απο αυτη φαρμακων; ΕΚΤΟΣ κι αν σε οδηγησε στο συμπερασμα αυτο Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ , που ειναι πλεον τροποποιημενα και κατασκευασμενα ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ..,παρα για αυτους που απευθυνονται !!!!………..Για να στο πω πιο απλα….ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΑΥΤΗΣ κατα συντριπτικη πλειοψηφια , ειναι κατι αντιστοιχο με τα ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ που σου προωθουν στο τραπεζι σου προς καταναλωση !!!!…………ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ γιατροι τα προωθουν για να τσεπωνουν την μιζα ,ποσοστα τους !!! Αμφιβαλλεις;—— ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΗ ΚΑΤΑ 90% Η ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ , το εχουν καταγγειλει πολλοι επιστημονες ΠΡΩΙΝ εργαζομενοι σε φαρμακοβιομηχανιες !!!———ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ….ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ , ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ , ΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ !!! Εκτος αν παλι θεωρεις λαθος το να περπατα κανεις ξυπολητος στο χωμα (οσο μπορει περισσοτερο) , και να τρωει μπολικο λεμονι , μελι , καρυδια ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ !!!…Νομιζω λοιπον , πως εκανες λαθος να με κατηγορησεις για ομοιοπαθητικη συμπαθεια μου !!! Γιατι ΔΕΝ την εκτιμω !!!! Αλλο πραμα η ομοιοπαθητικη , αλλο πραμα η χημιοΙατρικη που τρωμε στην μαπα ασυστολως…και αλλο πραμα Η ΦΥΣΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ ΜΕ ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΑ στο ποσοστο που μπορουμε !!!! Ελπιζω να εγινα κατανοητος σε σενα και σε πιθανον αλλους συσχολιαστες που ΔΕΝ επιασαν την διαφορα !!! ΔΕΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ ΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ….ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ !!!! ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ !!!!!

    • ΑΕΡΑΚΗΣ says:

     Αγαπητέ Φίλε ΝΙΚΗΤΑ, δεν απάντησα σε σένα αλλά στον «ΝΙΚΟΛΑΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ» αν και η απάντησή μου τοποθετήθηκε κάτω από το σχόλιό σου … Το φταίξιμό μου είναι ότι δεν αναφέρθηκα στο σχόλιο του «ΝΙΚΟΛΑΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ». Με την ευκαιρία αυτή είναι γνωστό ότι το Διαδίκτυο δεν είναι ο κατάλληλος χώρος ενημέρωσης για συμπεράσματα σωστού ή λάθους ανάλογα με την πληθώρα ευνοϊκών ή δυσμενών απόψεων δημοσιευμάτων .. είτε των πολλών θετικών ή αρνητικών επιλογών κτλ. Ιατροί με κακές ιατρικές σπουδές είτε με συμφέροντα σε φαρμακευτικές εταιρίες δεν αποτελούν κριτήριο της επιστημονικής ιατρικής τέχνης …. Υπάρχουν πραγματικές αποδεικτικές έρευνες που βεβαιώνουν το κύρος της επιστημονικής ιατρικής τέχνης… που η ομοιοπαθητική στερείται … Στην Σουηδία όπου καταρχήν η ομοιοπαθητική ως εταιρία είχε γίνει δεκτή στον Ιατρικό Χώρο, μετά την επιστημονική διαπίστωση ότι αφενός στερείτε πραγματικής αποτελεσματικότητας και αφετέρου παρουσιάζει σε ορισμένες περιπτώσεις επικινδυνότητα τέθηκε στο περιθώριο… μη καλυπτόμενα τα όποια έξοδα από την εφαρμογή της σε ασθενείς …

    • ΑΕΡΑΚΗΣ says:

     …Αγαπητέ Φίλε ΝΙΚΗΤΑ, δεν απάντησα σε σένα αλλά στον «ΝΙΚΟΛΑΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ» αν και η απάντησή μου τοποθετήθηκε κάτω από το σχόλιό σου … Το φταίξιμό μου είναι ότι δεν αναφέρθηκα στο σχόλιο του «ΝΙΚΟΛΑΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ». Με την ευκαιρία αυτή είναι γνωστό ότι το Διαδίκτυο δεν είναι ο κατάλληλος χώρος ενημέρωσης για συμπεράσματα σωστού ή λάθους ανάλογα με την πληθώρα ευνοϊκών ή δυσμενών απόψεων δημοσιευμάτων .. είτε των πολλών θετικών ή αρνητικών επιλογών κτλ. Ιατροί με κακές ιατρικές σπουδές είτε με συμφέροντα σε φαρμακευτικές εταιρίες δεν αποτελούν κριτήριο της επιστημονικής ιατρικής τέχνης …. Υπάρχουν πραγματικές αποδεικτικές έρευνες που βεβαιώνουν το κύρος της επιστημονικής ιατρικής τέχνης… που η ομοιοπαθητική στερείται … Στην Σουηδία όπου καταρχήν η ομοιοπαθητική ως εταιρία είχε γίνει δεκτή στον Ιατρικό Χώρο, μετά την επιστημονική διαπίστωση ότι αφενός στερείτε πραγματικής αποτελεσματικότητας και αφετέρου παρουσιάζει σε ορισμένες περιπτώσεις επικινδυνότητα τέθηκε στο περιθώριο… μη καλυπτόμενα τα όποια έξοδα από την εφαρμογή της σε ασθενείς …

   • Νικητας says:

    Και κατι αλλο που απεφυγα να αναφερω για να μην γινω ‘προκλητικος σε ορισμενους’ και αρχισουν τα τρολ !!!——–Προσωπικα χρησιμοποιω ΑΓΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΛΑΔΑΚΙ ΑΠΟ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΑΓΙΩΝ … ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ !!!

   • Μητσος εξ Αγγλιας says:

    ΕΕΕΕΕΕ ΜΑΖΕΨΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ, ΞΕΚΟΛΛΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΣΟΥ. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ;;;; ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΡΕ ΠΟΝΗΡΕ, Ο ΑΠΩΛΛΟΝΙΟΣ Ο ΤΥΑΝΕΑΣ ΠΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΕ, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΕ, Ο ΕΜΠΕΔΟΚΛΗΣ ΠΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΕ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΟΝ ΜΚ ΠΟΥ ΛΕΕΙ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ (O ΜΑΥΡΟΜΑΓΟΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ. ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ;;;;Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΥΤΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΚΤΗΤΗ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ, ΚΥΡΙΕ ΑΕΡΑΚΗ, ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ.

    • ΑΕΡΑΚΗΣ says:

     Μήτσο, ο άνθρωπος υπόκειται σε προσβολές από ποικίλα αίτια με αποτέλεσμα να νοσεί το σώμα του με πολύ σοβαρές προσβολές τα ανίατα νοσήματα, τα εκφυλιστικά νοσήματα το γήρας και τον θάνατο πλήρους παύσης των σωματικών λειτουργιών… Ο άνθρωπος είναι πλασμένος με χρονικά μειούμενα συστήματα αυτόματης αποκατάστασης των βλαβών … Έτσι θεραπεύονται και αποκαθίστανται βλάβες από τραύματα (επούλωση), κατάγματα, διάφορες ασθένειες … χωρίς καν την ανάγκη παρέμβασης ιατρού. Μερικές ασθένειες προσβάλουν

    • ΑΕΡΑΚΗΣ says:

     .. Μερικές ασθένειες προσβάλουν «έντονα» ζωτικά όργανα με αποτέλεσμα να είναι αναγκαία να γίνει ιατρική παρέμβαση ασκούντος σοβαρά την Ιατρική Τέχνη, που θα προτείνει κατάλληλη υγιεινο-διαιτητική, φαρμακευτική, χειρουργική ή και άλλη αντιμετώπιση με στόχο να ενισχύσει και να δώσει χρόνο στον οργανισμό για να αποκαταστήσει τις βλάβες του. Εντούτοις υπάρχουν περιπτώσεις που η ιατρική έχει εξαντλήσει όλες τις «γνωστές γνώσεις» για βοήθεια και παρόλα αυτά με θαυματουργικό άγνωστο τρόπο μη αναμεν

    • ΑΕΡΑΚΗΣ says:

     θαυματουργικό άγνωστο τρόπο μη αναμενόμενο από τις στατιστικές ο οργανισμός αποκαθιστά βλάβες του …. Αυτό οι ασχολούμενοι με τα θαύματα πιστεύουν ότι μπορεί να προέλθει με βοήθεια Προσώπων Σκότους (Δαίμονες), όπως πχ με την ομοιοπαθητική που προσπαθεί να θεραπεύει, όταν θεραπεύει, ουσιαστικά «χωρίς φάρμακα». Φυσικά η ίαση ενδέχεται να οφείλεται, ιδίως όταν ζητηθεί, σε πρεσβείες Προσώπων Φωτός (Παναγία και Άγιοι) … Εμείς ως Ελληνορθόδοξοι επιλέγουμε καλούς και αγαθούς ιατρούς ….

     • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ says:

      ΑΕΡΑΚΗ ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΝΕΣΗ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΦΟΡΜΑΛΔΕΰΔΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟ ΑΠΟ ΜΥΑΛΑ ΣΥΚΏΤΙ ΚΑΙ ΝΕΦΡΑ ΜΑΪΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΜΑΖΙ ΠΟΥ ΠΑΣΤΏΝΟΥΝ ΟΙ ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΡΧΙ-ΜΑΝΔΡΙ-ΤΗΣ

     • ΑΕΡΑΚΗΣ says:

      Κείμενο με Αναγκαστική ανάρτησης σε τεμαχισμό (5 κομμάτια)
      1/5 ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ, Στο σχόλιό μου δεν αναφέρομαι σε «ομοιοπαθητικές» θεραπείες σε γνωστά μου πρόσωπα, που αντί να ακολουθήσουν «κλασικούς αλλοπαθητικούς» ιατρούς προτίμησαν «εναλλακτικούς ομοιοπαθητικούς» ιατρούς, όπως Δι… και θεραπευτές άσχετους με την ιατρική σπουδή, όπως Βυ… Πέραν της βέβαιης οικονομικής αφαίμαξης όλων, κάποιοι όχι μόνο δεν έγιναν καλά αλλά δυστυχώς μερικοί βλέπουν τα ραδίκια από κάτω ….

     • ΑΕΡΑΚΗΣ says:

      2/5 Τέλος ελάχιστοι που έχουν δει κάποια αποτελέσματα, οφείλονται σε ίδιες δυνάμεις αποκατάστασης του οργανισμού τους είτε σε παρεμβάσεις Προσώπων Σκότους, με άλλα λόγια δαιμόνων … Φυσικά δεν διαθέτω στατιστικά στοιχεία, αλλά γνωρίζω ότι δεν διαθέτει επίσημα επιστημονικά παραδεκτά στατιστικά στοιχεία της ομοιοπαθητικής θεραπευτικής!!!

     • ΑΕΡΑΚΗΣ says:

      3/5 Είναι παγκοίνως γνωστό ότι η «κλασσική» ιατρική έχει πετύχει αφού έχει κατορθώσει να εξαφανίσει σοβαρές ασθένειες μάστιγες, όπως η πολιομυελίτιδα, η διφθερίτιδα, ο τέτανος κτλ ασθένειες που στο παρελθόν προκαλούσαν «ουκ έστι αριθμός» θανάτους αλλά και να αντιμετωπίσει θανατηφόρες ασθένειες όπως η φυματίωση, η πνευμονία και εν γένει οι λοιμώξεις και άλλα νοσήματα προσπαθώντας να αντιμετωπίσει όλες τις ασθένειες…

     • ΑΕΡΑΚΗΣ says:

      4/5 Ο κλάδος των Προσώπων που ασκούν την ιατρική, όπως και κάθε άλλος κλάδος, όπως ιερέων, εκπαιδευτικών κτλ είναι δείγμα από εμάς, Πρόσωπα σαν και εσένα εμένα και άλλους με διαφορετικές θέσεις και στάση ζωής …. Όποιες όμως και να είναι οι επιμέρους διαφοροποιήσεις και πιθανώς οι συμπεριφορές των Προσώπων, ένα είναι γεγονός ότι στο σύνολό της η κλασσική Ιατρική Τέχνη συνεχώς διορθώνεται δεμένη με την πρόοδο της επιστήμης κάτω από το βλέμμα του Δημιουργού μας Πατέρα Τριαδικού Θεού….

     • ΑΕΡΑΚΗΣ says:

      5/5 Κάτι που με την εναλλακτική ομοιοπαθητική ιατρική… συμβαίνει χωρίς επιστημονικές ερμηνείες που παραπέμπουν σε θεραπείες σχετιζόμενες με παρεμβάσεις Προσώπων του Σκότους ή με άλλα λόγια Δαιμονίων που επικαλούνται οι Σαμάνοι –Μάγοι … … Δόξα τω θεώ τα κατάφερα να το αναρτήσω σε 5 τμήματα… τι φταίει; … Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον μας

    • Heron says:

     «Μήτσο εξ Αγγλίας»: Μάζεψε την γλώσσα σου ! Με ποιό δικαίωμα βρίζεις κάποιον άγιο άνθρωπο , χωρίς να τον γνωρίζεις προσωπικά εσύ ο ίδιος αποκαλώντας τον μάγο ; Το τί προσωπικά πιστεύετε εσύ και η σέχτα σου είναι δικό σας θέμα ! Είναι ανήθικο και χαμαιρπές να ρίχνεις λάσπη σε ανθρώπους που έχουν πεθάνει και που εσύ δεν γνώρισες ποτέ , για να βρείς μια δικαιολογία και να στιρίξεις τις όποιες απόψεις σου . Εγώ προσωπικά , έχω συναντήσει τον άνθρωπο αυτόν στα νειάτα μου , έχω μιλήσει μαζί του

     • Heron says:

      και είμαι σε θέση να ξέρω πόσο καλός άνθρωπος ήταν . Εξάλλου εσείς οι «αρχαιοβαρεμένοι» δεν φημίζεστε για την αγάπη σας προς την αλήθεια , το φιλότιμο , και γενικά ως προς το ήθος . Χρισημοποιείτε μάλιστα την ίδια τακτική που είχαν οι ειδωλολάτρες που όντας αναπολόγητοι μπροστά στα φανερά και αναμφοισβήτητα θαύματα των χριστιανών μπροστά στο πλήθος που παρακολουθούσε καιτους αποκαλούσαν μάγους για να μην ντροπιαστούν. Και όσο για το πώς θεράπευε και θεράπεύει ο Ιησούς Χριστός είναι πολύ απλό για

     • Heron says:

      Για μας : Ο Ιησούς Χριστός είναι ο μοναδικός Θεός και δημιουργός των πάντων , άρα και δικός σου που να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο , και μόνο σε αυτόν θα δώσεις λόγο όταν έρθει η ώρα σου . Εξάλλου το άλλο του όνομα είναι : ο ΩΝ = Ο ΥΠΑΡΧΩΝ – αυτός που υπάρχει ! Άναρχος και άπειρος ως Θεός , και ιδιος με εμάς όσον αφορά την ανθρωπινη φύση του εκτός της αμαρτίας .

     • Μητσος εξ Αγγλιας says:

      ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΑ, ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΕΚΤΑ, ΤΡΙΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΒΑΡΕΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ.
      ΘΑΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΛΛΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΑΥΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΘΑΥΜΑ.-

  • Μητσος εξ Αγγλιας says:

   ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ,ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΧΗΜΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΑΣΗ ΡΕ ΜΠΟΥΦΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ, ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ, ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΖΩΑ, ΦΟΡΜΑΛΔΕΥΔΗ, ΚΛΠ ΣΑΒΟΥΡΑ.

   • ΑΕΡΑΚΗΣ says:

    Σε τρεις συνέχειες, ίσως λόγω τιμωρίας μου για τις απόψεις μου …1/3 Κύριε Μήτσο, ίσως ο αέρας, της υπό την δαιμονική Γερμανο -Αγγλοσαξονική κατοχή, κελτικής Βρετανίας προκαλεί διαταράξεις στην επικοινωνία εγκεφάλου και περιφέρειας …. Πάντως με λίγη προσπάθεια διακρίνω ότι αναμένεται να προσεγγίσεις την αλήθεια … Ο εγκέφαλός μας διαθέτει προεγγεγραμμένες «χαράξεις» εγγραφών Λόγου που μας πρόσφερε ο αποκαλυπτικά φανερωθείς Δημιουργός μας Πατέρας Θεός, Τριαδικός Προσώπων Πατήρ, Υιός και Παράκλητος

   • ΑΕΡΑΚΗΣ says:

    2/3 Ο Λόγος μένει απενεργοποιημένος και αναξιοποίητος ή «ενεργοποιείται» με διάφορες μεθόδους μάθησης και αξιοποιείται από τα ελεύθερης βούλησης Πρόσωπα των Ανθρώπων που επιλέγουν καλούς ή κακούς σκοπούς. Ο Λόγος καταρχήν χρησιμεύει για τις επικοινωνιακές απολαβές των έμβιων όντων και των ανθρώπων με το σώμα τους αλλά και το περιβάλλον επιπλέον όμως για τα Πρόσωπα των Ανθρώπων χρησιμεύει για την επικοινωνιακή ομιλία, γραφή κτλ ….

   • ΑΕΡΑΚΗΣ says:

    3/3 Στα πλαίσια αυτά οι Επιστήμες και οι Τέχνες (Η Ιατρική από τον Ιπποκράτη χαρακτηρίστηκε ως Τέχνη) προωθούν την επικοινωνιακή δραστηριότητα μας. Παράλληλα υφίσταται και η γνωστή άγνωστη «εσωτερική» επικοινωνία των Προσώπων των ανθρώπων όπως η Προσευχή επικοινωνίας με αόρατα Πρόσωπα Φωτός όπως Άγγελοι, Παναγία Θεοτόκος και Άγιοι αλλά δυστυχώς και Επίκλησης επικοινωνίας με Πρόσωπα Σκότους όπως Δαιμόνων …

   • Heron says:

    Αφού δεν είσαι όπως λές όλα αυτά πχ αρχαιόπληκτος , μέλος σέκτας , κλπ γιατί αποκαλείς τον αγ.Παϊσιο μαύρο μάγο ; Απο ευγένια και καλοσύνη ; – και να σημειώσω οτι η αντιπάθεια και η περιφρόνηση που τρέφω για τους αρχαιόπληκτους δεν αφορά στην θρησκεία τους , αλλά στο ότι είναι και αυτοί μέλη της πέμπτης φάλαγγας – ένα ακόμη μαχαίρι στην πλάτη του Έλληνα , με σκοπό το «διαίρει και βασίλευε» δεδομένου οτι δεν κάθονται ήσυχα , αλλά «κυνηγούν συνεχώς το αυτί ή την ουρά τους οπως οι σκύλοι».

    • Μητσος εξ Αγγλιας says:

     ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΡΕΥΝΑΣ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ. ΑΣΕ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΛΕΩ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΣΥ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.-

 3. Σοφάκι says:

  17000 ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ «ΕΠΙΣΤΗΜΗ».ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ,ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ‘Η ΜΗΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΑΜΠΛΕΤ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ;ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΟΝΕΩΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟ.ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΡΑΝΤΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΝΗΠΩΣ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ;ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ JUNK FOOD ΠΑΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΑ ΦΑΝΟΥΛΑ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΔΕ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ.ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕ ΘΑ ΝΟΣΗΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΙΛΑΡΑ ΑΝΕΜΟΒΛΟΓΙΑ ΚΤΛ,ΑΠΛΑ ΔΕ ΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΑΡΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ.ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΙΣΩΣ ΚΟΛΗΣΕΙ ΙΛΑΡΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΗΔΗ ΝΟΣΕΙ ΒΑΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ.ΗΔΗ 400 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΙΛΑΡΑΣ ΑΠΟ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.Η ΚΑΘΕ ΚΥΡΟΥΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ.ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΗΝΑ 400 ΜΕ ΕΡΥΘΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΜΕ ΑΝΕΜΟΒΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΤΕ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΚΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΕΣΤΗΚΑΤΕ ΜΙΚΡΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ.ΑΦΟΥ ΚΑΛΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΙΛΑΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ..ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ κ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΕ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΥΤΩΝ;ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ..

  • Νικητας says:

   Στον ιδιο ιστοτοπο που ‘δινεις πληροφοριες’ για τα ισχυριζομενα σου , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ !!!…..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΩΣ…ΠΑΘΩΝ !!!!….ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ ;———Υ.Γ. μαθε τι ωφελος και προστασια προσφερει στο παιδι σου ο φυσιολογικος τροπος ζωης στην φυση ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑ ΞΥΠΟΛΗΤΟ ΣΤΟ ΧΩΜΑ !!!!……ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΑ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΔΙΕΓΕΙΡΕΙΣ (ΞΥΠΝΑΣ) ,και που ΕΣΥ και ΟΛΟΙ μας καταργουμε και κοιμιζουμε με τα ….’ανατομικα’ παπουτσακια …ταχα για να μη μας κρυωσει !!!……………..ΨΑΞΤΟ…ΡΩΤΑ …ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΑΝΤΑΣ !!!!……….ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΥΝΕΙΣ , αν στην τροφη του προσφερεις λεμονακι του Θεου , καρυδια , μελι , πιπερια , κανελα , χαμομιλι κλπ !!!! ΟΣΑ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ !!!!……..ΣΚΕΨΟΥ …ΜΑΘΕ….ΠΡΑΞΕ….αλλα πρωτα ΔΙΔΑΞΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ !!!!…ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΘΗΣΤΑ….ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΗ !!!………ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ…ΜΕ ‘ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ’ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΟΥΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ;;

   • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ says:

    NIKHTA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΤΟ ΠΩΣ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΓΚΙΤΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΤΗΣ «ΜΠΙΣΤΗΜΗΣ» ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΚΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΤΙΔΕΣ ΜΕ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ, ΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΧΑΜΗΛΟ IQ ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΛΑ ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ Η ΚΑΙ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ (ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΥΝ) ΣΕ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΒΑΖΑΝΕ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΜΙΚΡΟΙ Η ΣΕ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΗΡΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ Η ΣΕ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ-ΣΚΟΥΠΙΔΟΕΜΒΟΛΙΑ) ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ Η ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΝΑ ΒΡΕΦΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ(ΠΧ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΜΕΝΗ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ);; Η ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ (ΜΑ ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ «ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΜΕΝΑ» Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;… ) ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΖΗΛΩΤΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΜΕΧΡΙ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΖΩΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ…

    • Νικητας says:

     Δυστυχως…, γ@μω τον μπελα μου μεσα.., η Ν.Τ.Π. εχει επιστρατευσει και εδω λαμογια (ΙΑΤΡΙΚΗ) για να μας κανει υβριδια !!!…………ΠΟΣΟ ΥΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ !!!….Και εμεις….βοσκουμε σαν αβουλα ζωα ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΑ.., με την πλυση εγκεφαλου μας ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΚΑΘΗΚΙΩΝ ΑΥΤΩΝ !!!—————ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ….ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ …ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ….ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ !!!

  • Θάνατος στις Φαρμακευτικές says:

   Οι Φαρμακευτικές εταιρίες είναι σχετικά πρόσφατες Μαφιόζικες Εταιρίες, διότι υπάρχουν τα τελευταία 100+ χρόνια περίπου. Τα κέρδη τους είναι περισσότερα σε σύγκριση με τις εταιρίες που παράγουν οπλικά συστήματα και κάθε λογής όπλα. Αυτές οι Φαρμακευτικές Μαφιόζικες Εταιρίες, πρώτα βάζουν το κέρδος και το μάρκετινγκ… και μετά σε δεύτερη μοίρα έρχεται η υγεία του κόσμου. Στην ουσία δεν ενδιαφέρονται καν για την υγεία του κόσμου, διότι μόνο αν είσαι «εθισμένος» στα φάρμακά τους αυτοί ζούνε ως βασιλιάδες! Μόνο αν αναλογιστεί κανείς τα πόσα φαρμακεία υπάρχουν σε κάθε γειτονία, καταλαβαίνει το κακό που προξένησαν αυτές οι μαφιόζικες εταιρίες. Χρειάζεται αντεπίθεση, πρώτα με το σταματήσουμε όλοι να είμαστε πελάτες αγοράζοντας το οτιδήποτε από αυτούς και έπειτα με άπειρες μηνύσεις από ανθρώπους που απέκτησαν προβλήματα υγείας από τα φάρμακα. Δείτε ένα ντοκιμαντέρ για τις φαρμακευτικές, να καταλάβετε για τι καθίκια μιλάμε!
   https://www.youtube.com/watch?v=M-DwN2Y5yoI

  • Μητσος εξ Αγγλιας says:

   ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΣΟΦΑΚΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ. ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΝΑ Α -ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΦΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
   ΕΧΩ ΙΔΙΑΝ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΛΕΓΕ ΜΕ ΣΤΟΜΦΟ, Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ, ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ.

   • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ says:

    EΤΣΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΣΕΡΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ Η ΟΤΙ Ο ΕΡΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΤΣΑΡΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 500 ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΥ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΕΙ ΤΟ «ΤΥΧΑΙΟ» ΣΥΜΒΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΝΕ…

    • Μητσος εξ Αγγλιας says:

     ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΧΑΙΒΑΝΙΑ; ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΞΕΡΟΥΝ. ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΒΟΔΙΑ. ΑΥΤΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΜΟΣΧΟΥ. ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΓΙΑΤΡΕΕ ΜΟΥ.

  • ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ says:

   Αγαπητή κυρία θα σας απαντήσω στο ερώτημα σας «από πιο πανεπιστήμιο είναι αναγνωρισμένη η ομοιοπαθητική
   ‘ παραθέτοντας σας από κάτω κάποια στοιχεία…από εκεί και πέρα πριν ανοίξουμε το στόμα μας να ξεστομίσουμε κάτι χωρίς να το γνωρίζουμε καλύτερα είναι πρώτα να ερευνούμε και μετά να μιλάμε!
   Η Ομοιοπαθητική στην Ευρώπη

   ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

   Από το 1950 η ομοιοπαθητική είναι επίσημα αναγνωρισμένη ως υποειδικότητα της Γενικής Ιατρικής (απ

  • ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ says:

   Αγαπητή κυρία{ΣΟΦΑΚΙ] θα σας απαντήσω στο ερώτημα σας «από πιο πανεπιστήμιο είναι αναγνωρισμένη η ομοιοπαθητική ‘ παραθέτοντας σας από κάτω κάποια στοιχεία…από εκεί και πέρα πριν ανοίξουμε το στόμα μας να ξεστομίσουμε κάτι χωρίς να το γνωρίζουμε καλύτερα είναι πρώτα να ερευνούμε και μετά να μιλάμε! Η Ομοιοπαθητική στην Ευρώπη

   ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

   Από το 1950 η ομοιοπαθητική είναι επίσημα αναγνωρισμένη ως υποειδικότητα της Γενικής Ιατρικής (απόφαση του κοινοβουλίου 1950, 14geo,6ch,xx).

   Πέντε νο

  • ELSAA says:

   ΟΣΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΛΑΦΡΥ ΑΥΤΙΣΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ.ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 11 ΧΡΟΝΩΝ ΤΩΡΑ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΤΥΡΑΝΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ,ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ,ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΚΤΛ.ΕΠΕΙΣΗ ΗΜΑΣΤΑΝ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΜΟΝΟ 4 ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΜΡ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ 2,5 ΧΡΟΝΩΝ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ 24 ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΗ ΜΙΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΔΙΑ.ΦΙΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ

  • ELSAA says:

   ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΑΤΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑ ΣΟΦΙΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΟΙ.ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΛΟΓΟ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΟΛΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΙΛΑΡΑ ΚΙ ΟΧΙ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΜΜΡ

   • Μητσος εξ Αγγλιας says:

    ΑΓΑΠΗΤΗ ΕΛΣΑΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ Α ΣΟΦΑΚΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΡΟΛΛΑΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΠΤΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΦΘΟΝΕΡΟΙ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ.

   • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ says:

    ρε Ελσακι το εμεμαρ πας και κανεις;;;…… τελος παντων για αρχη παρατα λογοθεραπευτες γιατι οσο υπάρχει το δηλητηριο μεσα του θα ειναι ετσι και θα ταλαιπωρείται (ναι ευ ορου ζωης) δεν χάνεις τιποτα, απο το να πας σε καποιον ομοιοπαθητικό για να σου αντιδοτησει το σκουπιδοεμεμαρ το αντίθετο μαλλιστα πολλά παιδιά γίνανε ξανα καλα με τα αντιδοτα, επισηςθα ηθελα οταν το παιδι γινει καλα να το πεις και να το τριψουμε στα ζωα εδω μεσα, και τ τον γιατρο που σου απενεργοποίησε το παιδι τι τον εκανες;

 4. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ says:

  Ο Σεϊμπίν, δημιουργός του εμβολίου, σε επίσημη δήλωση του είπε: Το πιο ασφαλές εμβόλιο που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος στα παιδιά του είναι το εμβόλιο που δεν κάνει ποτέ!» Οι εμβολιασμοί γίνονται για μαζικά πειράματα .
  Ένα εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει καρκίνο μέχρι και 20 χρόνια μετά.
  Είναι συστημικο ψευδος ότι αρρώστιες εξαφανίστηκαν εξ αιτίας των εμβολιασμών.
  Μία αιτία πολλών ασθενειών που επανέρχονται είναι οι εμβολιασμοί.
  Δυστυχώς ο εμβολιασμός των πολλαπλών και πολυδύναμων εμβολίων από μικρή ηλικία, καταστρέφει το ανοσοποιητικό σύστημα και δημιουργεί το υπόβαθρο, για μελλοντικές ασθένειες που ούτε στον εφιάλτη του ο άνθρωπος δεν θα ήθελε να δει.
  https://www.youtube.com/watch?v=WAkVawuvac0

 5. ΝΙΚΟΛΑΟΣ says:

  ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ?ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ…….ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ.ΣΙΓΑ ΜΗ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ…

 6. Θάνατος στις Φαρμακευτικές says:

  Οι Φαρμακευτικές εταιρίες είναι σχετικά πρόσφατες Μαφιόζικες Εταιρίες, διότι υπάρχουν τα τελευταία 100+ χρόνια περίπου. Τα κέρδη τους είναι περισσότερα σε σύγκριση με τις εταιρίες που παράγουν οπλικά συστήματα και κάθε λογής όπλα. Αυτές οι Φαρμακευτικές Μαφιόζικες Εταιρίες, πρώτα βάζουν το κέρδος και το μάρκετινγκ… και μετά σε δεύτερη μοίρα έρχεται η υγεία του κόσμου. Στην ουσία δεν ενδιαφέρονται καν για την υγεία του κόσμου, διότι μόνο αν είσαι «εθισμένος» στα φάρμακά τους αυτοί ζούνε ως βασιλιάδες! Μόνο αν αναλογιστεί κανείς τα πόσα φαρμακεία υπάρχουν σε κάθε γειτονία, καταλαβαίνει το κακό που προξένησαν αυτές οι μαφιόζικες εταιρίες. Χρειάζεται αντεπίθεση, πρώτα με το σταματήσουμε όλοι να είμαστε πελάτες αγοράζοντας το οτιδήποτε από αυτούς και έπειτα με άπειρες μηνύσεις από ανθρώπους που απέκτησαν προβλήματα υγείας από τα φάρμακα. Δείτε ένα ντοκιμαντέρ για τις φαρμακευτικές, να καταλάβετε για τι καθίκια μιλάμε!
  https://www.youtube.com/watch?v=M-DwN2Y5yoI

 7. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. says:

  ΒΛΈΠΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 22 ΛΕΞΕΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ, ΟΙ 15 ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΔΑΝΕΙΣΜΕΝΕΣ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΡΕ ΚΤΗΝΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ; ΟΥΓΚΑ ΟΥΓΚΑ ΣΤΑ ΣΠΗΛΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ, ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ Ε ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ.

   • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

    ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΙΚΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΙΣ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑ «ΜΕΣΑ» ΣΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΛΕΣ. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΟΥΝ, ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΚΤΙΚΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΛΕΞΗ.

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

   ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΗΛΙΑ, ΠΑΝΩ Σ’ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ… ΝΑΙ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΞΕΙΣ [ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ] ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΙΖΑ. ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΦΘΕΙΡΕΙ ΚΑΙ «ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕΙ». ΔΗΛΑΔΗ Η ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΠΑΡΑ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ….. ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΑΦΗΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΑΓΓΛΙΚΗ ΛΕΞΗ «ΗΟΜΟPHOBIA». ΣΥΝΘΕΤΗ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΤΙΝΙΚΗ «ΗΟΜΟ»= ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΦΟΒΙΑ». ΕΝΑΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΕΦΡΑΖΕ ΙΣΩΣ ΩΣ «ΑΓΟΡΑΦΟΒΙΑ», Η ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΨΥΧΙΚΗ ΠΑΘΗΣΗ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΤΙΝΙΚΗ «ΗΟΜΟ» ΤΗΝ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ «ΟΜΟ». ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΟΜΟΤΡΑΠΕΖΟΣ, ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ «ΟΜΟ» ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ. ΤΟ «ΟΜΟΥ»= ΜΑΖΙ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ. ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΑ «ΟΜΟΙΟ-ΦΥΛΟ-ΕΡΩΤΟ-ΑΠΕΧΘΕΙΑ». ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ. ΑΝ ΟΧΙ, ΞΥΔΙ. ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ, ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΑ ΤΑ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ.

   • ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. says:

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ. ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΘΗΚΑΜΕ, 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ Κ.Ρ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΦΥΓΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕ ΓΥΡΝΟΥΣΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΤΩΜΑ ΣΤΗ ΚΟΥΡΑΣΗ, ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΠΙΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ, ΔΕ ΣΕ ΞΕΧΝΩ ΠΟΤΕ.

 8. Ανώνυμος says:

  όταν έχεις κέρδος να ξεκάνεις το κοπάδι βάζεις τους λύκους να το φυλάνε…Με συγκίνησε η θεραπεία του πιτσιρικά με την έλλειψη κοινωνικής φαντασίας!!!

 9. ....... says:

  όταν έχεις κέρδος να ξεκάνεις το κοπάδι βάζεις τους λύκους να το φυλάνε…Με συγκίνησε η θεραπεία του πιτσιρικά που έπασχε από έλλειψη κοινωνικής φαντασίας!!!

 10. ΑΑΑΑΑΑ says:

  ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΌΧΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.
  ΑΚΟΥΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΛΟΓΩ ΓΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΚΤΛ ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Π.Χ. ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ» ΑΠΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΡΙΝ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ; ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ» ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΗΜΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ; ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΥΣ ΟΧΙ; ΠΑΡΑΛΟΓΟ, ΠΑΡΑΛΟΓΟ, ΠΑΡΑΛΟΓΟ

  • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ says:

   ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΑΙΦΝΙΔΙΟ ΘΑΝΑΤΟ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΟ , Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ Η Ο ΤΡΙΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ, Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΞΑΝΑΕΚΑΝΕ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ , ΡΕ ΚΩΣΤΑ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ; ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΑΝ ΖΩΟ ΝΑΙ ΡΕ ΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ……….. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ «ΚΑΛΟ» ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΑΥΤΟ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ…

 11. η θαλασσινή says:

  ως γονιός είναι ένα θέμα που κατά καιρούς με έχει απασχολήσει πολύ. Η άποψη μου είναι ότι θα πρέπει να βρίσκεται η χρυσή τομή ανάμεσα στις 2 επιστήμες. Να μην καταδικάζουμε ούτε την ομοιοπαθητική αλλά ούτε και την κλασσική ιατρική. Από περιέργεια λοιπόν το έψαξα και είδα στο site του εν λόγω γιατρού ότι η «ερευνα» γίνεται ως εξής, εγώ ως γονιός απλά επιλέγω να απαντήσω ένα ερωτηματολόγιο ανάλογα με το αν το παιδί μου έχει εμβολιαστεί ή όχι. Δηλαδή, και διορθώστε με αν κάνω λάθος, δεν υπάρχει πραγματικά ιατρική έρευνα απλά μια συλλογή πληροφοριών που παρέχονται από γονείς;;; και να θέλω να το πάρω στα σοβαρά δεν γίνεται…

  • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ says:

   ΤΑ ΠΑΡΟΝΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ(ΦΑΜΠΡΙΚΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΑΜΑ ΒΡΕΙ «ΚΑΘΑΡΑ» ΕΜΒΟΛΙΑ

 12. Valiant Thor says:

  Τα πράγματα είναι απλά. Τα κοκτείλ εμβολίων σε ένα ανοσοποιητικό σύστημα υπό κατασκευή, όπως αυτό ενός βρέφους, καταστέλλει, “μπερδεύει” και αποδιοργανώνει και θέτει σε θανάσιμο κίνδυνο όλο το σύστημα. Το ανοσοποιητικό είναι ό άγρυπνος φρουρός του θείου αυτού κατασκευάσματος που λέγεται ανθρώπινο σώμα. Τα εμβόλια απλά το καθιστούν ανενεργό με ότι αυτό συνεπάγεται. Το ανοσοποιητικό ενός ανθρώπου είναι ότι τα συστήματα ασφαλείας σε ένα αεροπλάνο τελευταίας τεχνολογίας. Για να πέσει χρειάζονται βλάβες που θα φέρουν αλυσιδωτή αντίδραση. Απλά αναρωτηθείτε γιατί τόσοι σπουδαίοι Γιατροί βαρέθηκαν πίσω απ της φυλακής τα σίδερα, όταν οι θεραπείες τους σε ανίατες ασθένειες παρέκαμπταν τις Φαρμακοβιομηχανίες…βρες που πάει το χρήμα να δεις ποιος έχει όφελος. Η δυσεντερία είναι η πρώτη αιτία θανάτου στην Αφρική…ούτε το aids, ούτε τίποτα. Αντί όμως τα ερπετά να τους δώσουν πρόσβαση σε λίγο καθαρό νερό, τους εμβολιάζουν..!! λογικό όμως..που θα βρουν τόσα μαζεμένα και απροστάτευτα πειραματόζωα..? Γνωστός μου πριν μερικά χρόνια έχασε το παιδί του από λευχαιμία. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί έχει αυξηθεί ο παιδικός καρκίνος..? πως ένα μικρό παιδί που μεγαλώνει, τρέφεται και ζει τα πρώτα χρόνια της ζωής του σχεδόν σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον, (μιλάω για τον Δυτικό Κόσμο) παρουσιάζει καρκίνους..?? ..λοιπόν για επανέλθω, το παιδάκι μετά από τιτάνιο αγώνα άρχισε να γίνεται καλά, πήγε σπίτι του και όλα έδειχναν να πηγαίνουν κατ ευχήν…..φυσικά όμως, επειδή το πρωτόκολλο το επιβάλλει, έπρεπε να ξανά-εμβολιαστεί…. μαντεύετε την κατάληξη..? Πως ένα παιδάκι μετά από τέτοια δοκιμασία να αντέξει το δηλητήριο με σχεδόν διαλυμένο ανοσοποιητικό..? Αλλά μωρέ ξέχασα….τα εμβόλια είναι ασφαλή…το παιδί πέθανε, και ο τραγικός πατέρας πρέπει να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του με τις φρικτές ενοχές, για το αν έπρεπε να πάρει το παιδί του με το που έγινε καλά, και ίσως σήμερα να ήταν ανάμεσα μας…Όλοι εσείς πιστοί φρουροί του συστήματος, troll και υπέρμαχοι των προθέσεων των φαρμακευτικών σκεφτείτε ότι είστε οι τελευταίοι τροχοί της αμάξης. Σκεφτείτε πως τα διαγνωστικά κέντρα έχουν χιλιαπλασιαστεί, σκεφτείτε πως από από 2-5 εμβόλια που γινόντουσαν την δεκαετία ‘70-’80 σήμερα φτάσαμε σχεδόν τα 25(!!!) πριν ακόμα το άτυχο παιδάκι κλείσει τα 2 του χρονάκια, και εφόσον οι περισσότερες παιδικές ασθένειες έχουν εξαφανιστεί. Σκεφτείτε ποιοι θέλουν να είστε άρρωστοι γιατί απλά η ασθένεια σας, όπως και των παιδιών σας γι’ αυτούς σημαίνει ΧΡΗΜΑ…ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ..ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ…ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ

  • Σοφάκι says:

   ΠΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ Η ΙΛΑΡΑ ΠΗΡΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ;ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ.ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΤΕ ΩΡΑΙΑ;

   • Μητσος εξ Αγγλιας says:

    ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕΣΑΙ !!!!!!!ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ Α ΣΟΦΑΚΙ. ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΙΛΑΡΑ ;;;;;;;;;

    • ΑΕΡΑΚΗΣ says:

     Από επιπλοκή ιλαράς (εγκεφαλίτιδα) πέθανε ανεμβολίαστη (δεκαετία πρώτη εξαδέλφη μου, από πολιομυελίτιδα (δεκαετία 50) πέθανε ανεμβολίαστος φίλος μου σε νοσοκομείο … ενώ πρώτος μου ξάδελφος ανεμβολίαστος η πολιομυελίτιδα του προκάλεσε μόνιμη αναπηρία …. Φίλος μου ανεμβολίαστος για τέτανο, την δεκαετία του 60 έπαθε τέτανο και πέθανε κτλ κτλ …. Πέραν αυτών των πραγματικών γεγονότων υπάρχουν και αδιαφιλονίκητα στατιστικά δεδομένα προ και μετά εμβολιασμό με μηδαμινά ανεπιθύμητα δεδομένα …

     • Valiant Thor says:

      Για πες μου λοιπόν για τα μηδαμινά ανεπιθύμητα δεδομένα των εμβολίων στην περίπτωση της Ισπανικής γρίπης του 1918..? Γνωρίζεις ότι οι γιατροί και οι άνθρωποι που ζούσαν την εποχή του 1918 που ξέσπασε η «ισπανική επιδημία γρίπης» λένε ότι ήταν η πιο φοβερή ασθένεια που είχε ποτέ ο κόσμος…? Γνωρίζεις ότι η ασθένεια είχε τα χαρακτηριστικά του μαύρου θανάτου που προστέθηκε στον τύφο, τη διφθερίτιδα, την πνευμονία, την ευλογιά, την παράλυση και όλες τις ασθένειες για τις οποίες ο λαός είχε είχ

   • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ says:

    ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΣΟΦΑΚΙ ΕΝΑ ΜΟΤΙΒΟ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ «Καλησπέρα στην ομάδα, θα σας παραθεσω την δίκη μας ιστορία. Η κόρη μας γεννήθηκε τον Μάρτιο 2014, στους 2 μήνες κάναμε το εμβόλιο InfarixHexa , στους 3 μήνες κάναμε το Moniqutec ( ήταν τελικά μια από τις παρτίδες που αποσύρθηκαν) και τον Αύγουστο 4 μηνών κάναμε το Prevenar13 το πρωί της Τέταρτης. ΤΈΤΑΡΤΗ βράδυ ξημερώματα Πέμπτης η μικρή κάνει σπασμούς με πυρετό 38. Την πάμε εσπευμενα στο Παίδων Αγλ. Κυριάκου όπου μένει 1 εβδομάδα . Οι νευρολογοι μας αναφέρουν ότι ειναι πολύ μωρό για να ξεκινήσει πυρετικους σπασμούς και μάλιστα διάρκειας 35 λεπτών. Δεν ξεραμε τι επιπτώσεις θα είχε στο νευρολογικο κομμάτι. Αν αργουσε έστω και 5 λεπτά να σταματήσει να κάνει σπασμούς θα εμπαινε στην Μονάδα. Έγιναν οσφυονωτιαια παρακεντηση, και υοερηβικη λήψη κ/ ας ούρων. Χορηγήθηκε Zovirax ενδοφλεβια με κίνδυνο να χάσει τα νεφρά της, διότι φοβήθηκαν για εγκεφαλιτιδα από ερπητοιο και μηνιγγιτιδα. Δοξαζω το Θεό όλα πήγαν καλά. Βγηκαμε 2 εβδομάδες Μέτα μου κάνει καθηλωση βλεμματος αριστερα και βραδεια ανταπόκριση σε ερεθίσματα και στη συνέχεια σταματάει να αναπνέει. Της δίνω εμφυσησεις (το φιλί της ζωής) και επανέρχεται και νοσηλευεται στο Αγία. Σοφία όπου βγαινουμε την επόμενη μέρα. Όλες οι εξετάσεις καλές. Τώρα την παρακολουθεί παιδονευρολογος. Όλα αυτά Μέτα από το Prevenar13. Εννοείται. Και σταματησαμε τους εμβολιασμους και προς τιμήν. Των γιατρών του Παίδων Αγλ. Κυριάκου εσταλει στον ΕΟΦ το ειδικό χαρτί παρενεργειων.» ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΖΩΟ ΔΙΠΟΔΟ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

 13. Mk says:

  Γιατι έσβησες τα 2 σχόλια που τα έγραψα με κόπο; Μίλησα ευγενικά και δεν έθιξα κανένα. Πρώτη φορά στα τοσα χρόνια που μπένω εδώ μου συμβαίνει αυτό, να σβηνουνε σχόλιο μου. Και μίλησα επίσης υπερ της ενναλακτικής ιατρικής, οικολογίας κτλ πλην της ομοιπαθητικής. Μπορείς να μου πείς γιατί τα έσβησες;

   • Μητσος εξ Αγγλιας says:

    ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΣΒΗΣΕΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ !!

    • Κατοχικά Νέα says:

     Καθε αρθρογραφος εχει το δικαιωμα να σβηνει σχολια που δεν μπορουν να γινουν αποδεκτα αν λοιπον εκανες σχολιο στο συγκεκριμενο αρθρο τοτε πρεπει να μιλησεις με τον συγκεκριμενο αρθρογραφο … ξαναλεω ομως οτι τα σχολια σβηνονται παντα για καποιο λογο ! Πχ οτι η προηγουμενη απαντηση μου εχει 13 dislikes ..πες με μαλακα πες με οπως θες αλλα γνωριζω οτι ενα παιδακι αλλαξε καμια δεκαρια ιπ και το εκανε … ! Απλα να κατανοησουμε κατι ολοι εδω σαν καλα παιδια…αυτο που θελετε να πετυχεται με τα σχολια δεν προκειτε να σας βγει ακομα και αν μαζευτειτε 500.000 ατομα.. δεν το λεω ειδικα για σενα αλλα για οσους νομιζουν οτι θα δημιουργησουν και αλλο προβλημα…παλικαρια πηραμε χαμπαρι τι κανατε τοσους μηνες απο εδω και περα μην ακουσω καποια μανα να μου λεει στο τηλεφωνο οτι το παιδι δεν ηξερε και εκανε λαθος η να το συγχωρησω …απο το ηλεκτρονικο εγκλημα οτι σας ερθει !

  • Albania455 says:

   ΜΗ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ!!! ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ… ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΕΙ… ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!! ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΑΠΟ YOUTUBE ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!
   https://youtu.be/jaUeytbu26o

   • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ says:

    ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ ΑΛΒΑΝΕΕ ΑΛΒΑΝΕΕ ΤΡΑΒΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΛΑΖΑΡΑΤΙ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΚΑΝΑ ΜΠΑΦΟ ΑΧΑΧΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΤΡΟΛΑΚΟ

    • Ανώνυμος says:

     ΡΕ ΝΕΜΕΣΙΣΚΕ. ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΞΕΚΑΡΦΩΤΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΩΡΑ ΕΣΥ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΣ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ Ε; ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΟ ΛΕΜΕ… ΙΜΠΡΕΣΙΒ. ΑΝ ΠΑΛΙ ΗΡΘΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ… ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΘΑ ´ΝΑΙ (Η´ ΣΚΟΥΛΗΚΟΕΙΔΙΤΗ ΘΑ´ΧΕΙ)

     • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ says:

      ΓΙΑΤΙ ΕΚΠΛΗΣΣΕΣΑΙ; ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΕΙΔΩΝ ΤΡΟΛ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΡΘΡΟ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΗΔΑΛΙΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΙΩΝ ΠΑΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΣΑΡΙΑΣ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ, ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΣ ΚΟΛΑΣΗ ΚΟΚ

  • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ says:

   ΣΕ ΕΣΒΗΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ , ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ , ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΑΘΕΙΣ ΜΕΣΩ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΜΑΣΩΝΤΑΣ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΛΠ ΣΑΒΟΥΡΑ. ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΑΒΙΝΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑΙ Η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΤΕ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΡΑΒΙΝΙΑ ΣΟΥ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.

 14. ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΕΣΑ... says:

  ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑΒΑΡΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΜΙΣΟΥ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥ; Ε ΛΟΙΠΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΣΘΕΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ. ΑΡΑ, ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ:

  («http://nea.allnewz.gr/?p=38472»)

 15. george says:

  η μεγαλυτερη απατη στην ιατρικη ονομαζεται ομοιοπαθητικη. Τα εμβολια εχουν σωσει εκκατομυρια κοσμο απο αρρωστιες. Παρενεργειες υπαρχουν πολυ σοβαρες και καταλοιπα και αν περασεις την αρρωστια που δεν εμβολιαστηκες και επιζησεις τελικα. Η νεα ταξη θελει να πιστεψετε αυτες τις βλακεις και να μην εμβολιαζεστε, να δειτε τοτε τι εχει να γινει οπως στο μεσαιωνα με τις επιδημιες ηλιθιοι που πιστευετε τα ομοιοπαθητικα νερα, τα ματζουνια και τα βιολογικα βοτανα.

  • APO11 says:

   H NEA TAΞΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ , ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΠ ΑΥΤΟΥ , H1N1 ΚΛΠ….!!! ΕΣΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΕΣ ????

   ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΡΚΙΝΟ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΨΕΚΑΣΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑ ΤΡΟΦΗ , ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ…. ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΛΕΙ ΛΙΩΜΕΝΟ…ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΧΕΙ ΑΡΠΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ…!!!

   https://www.youtube.com/watch?v=8GjQ_TnGh2g

  • APO11 says:

   ΜΑΘΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΕ ΚΑΜΕΝΕ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΗΛΙΘΙΑ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΦΗ ΜΗΤΕΡΑ ΦΥΣΗ ΟΤΙ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΙΠΟΚΡΑΤΗ ΕΙΧΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ , ΕΣΥ ΠΙΕΣ ΕΝΑ ΣΦΗΝΑΚΙ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΕΡΙ ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΛΠ…!!

 16. APO11 says:

  Ο Dr. Maurice Hilleman ήταν ανώτερος επιστήμονας για τα εμβόλια στην φαρμακευτική εταιρία Merck και αποκαλύπτει τη πραγματική ιστορία στα παρασκήνια, για το AIDS και τον ιόSU40 που προκαλεί καρκίνο και πώς τοποθετήθηκαν σκόπιμα σε εμβόλια, με σκοπό να μολύνουν ανθρώπους !!!

  https://www.youtube.com/watch?v=1-XZs53vZzw

  • APO11 says:

   ΜΕΧΡΙ ΤΟ 80-90 ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΜΒόλια ΗΤΑΝ 5-6 , ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 120 ΜΕ ΤΑ ΔΟΣΕΙΣ ΚΟΚΤΕΙΛ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΛΕΝΕ ! ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓ, ΟΤΑΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΝΑ ΕΜΒόΛΙΟ – Βόλι ..? ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΣΟΚ ΔΙΟΤΙ ΑΝΙΧΝΕΥΕΙ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΤΟΞΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΜΥΤΗ ΑΥΤΙΑ ΣΤΟΜΑ ΠΛΗΓΗ ΚΛΠ..ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ , ΤΟ ΣΟΚ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΥΠΕΡΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ , ΚΟΙΝΩΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΚΟΚΙΝΟ…!!!!

   • APO11 says:

    ΕΤΣΙ ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΤΑΝ ΔΕΧΕΤΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΤΟΞΙΚΑ ΕΜΒόΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΥΠΕΡΔΙΕΓΕΡΣΗ ΥΠΕΡΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΑΙ !!!!! ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ !!!!
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ GEORGE ΜΥΣΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ !!!

 17. Ανώνυμος says:

  ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΖΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ {ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΤΛ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΑΦΡΙΟΥ ΑΥΤΙΣΜΟΥ,ΠΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΒΑΡΥΣ, ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΤΕ.ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 11 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ 5 ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΘΑΚΑΝΑΜΕ ΗΤΑΝ ΤΟ MMR,ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ.ΑΜ ΔΕ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕ,ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣΚΤΛ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ

  • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ says:

   Το εμεμαρ πας και κανεις;;;…… τελος παντων για αρχη παρατα λογοθεραπευτες γιατι οσο υπάρχει το δηλητηριο μεσα του θα ειναι ετσι και θα ταλαιπωρείται (ναι ευ ορου ζωης) δεν χάνεις τιποτα, απο το να πας σε καποιον ομοιοπαθητικό για να σου αντιδοτησει το σκουπιδοεμεμαρ το αντίθετο μαλλιστα πολλά παιδιά γίνανε ξανα καλα με τα αντιδοτα, επισηςθα ηθελα οταν το παιδι γινει καλα να το πεις και να το τριψουμε στα ζωα εδω μεσα, και τον γιατρο που σου απενεργοποίησε το παιδι τι τον εκανες;

 18. liono says:

  Παιδιά έχω τρομοκρατηθεί με αυτά που ακούω.
  Σήμερα ο Γ. Παπαδάκης έπαιξε στην εκπομπή του για το εμβόλιο Ιλαράς ότι πρέπει να γίνει σε όλα τα παιδιά και σε αυτούς που γεννήθηκαν απο το 1970 και μετά.
  Τελικά τι πρέπει να κάνουμε;
  Είναι το εμβόλιο ιλάρας τύπου mmr;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *