in

Χα χαΧα χα LikeLike ουαουουαου λυπηλυπη ελεοςελεος ΤέλειοΤέλειο

Σατανιστές και μάγοι λένε την αλήθεια για τις επικλήσεις στη γιόγκα

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Επειδή στους περισσότερους όταν μιλάει κάποιος που φοράει ράσο παθαίνουν κάτι και αυτομάτως απορρίπτουν πριν ακούσουν ας πάμε και διαφορετικά να δούμε την αλήθεια της γιόγκα.

Στο πρώτο βίντεο μας μιλάει ένας πρώην σατανιστής και άρα επομένως αν δεχτούμε ότι είναι αυτό που ισχυρίζεται είναι περισσότερο γνώστης από όλους μας.

Εσύ νομίζεις ότι είναι αθώα όλα αυτά και ότι είναι απλά μια άσκηση.

Άσκηση όμως σου είπαν ότι είναι γιατί δεν μπορούν, αφού κατάφεραν να σε απομακρύνουν από το Χριστό, να σου πουν να πάρε αυτό τώρα.

Αν ψάξεις πραγματικά θα δεις ότι από εκεί από όπου προέρχεται η γιόγκα και η κάθε γιόγκα μόνο άσκηση δεν είναι.

Είναι γεμάτοι επικλήσεις σε όντα τα οποία έχοντας ως στόχο να σε διαβάλουν μιμούνται το φως και εσύ νομίζεις ότι έχεις ευεξία και ότι αυτό όλο είναι δική σου ικανότητα.

Από τη στιγμή που δεν ξέρεις τίποτα όμως για τη πηγή της ενέργειας αυτής πως είναι τόσο σίγουρος ότι ότι αυτή η ενέργεια με την οποία πετυχαίνεις αυτό που προσπαθείς στη γιόγκα προέρχεται από κάτι καλό;

Δεν το ξέρεις και δεν μπορεί να το ξέρεις.

Υπάρχει όμως ένα απλό ερώτημα που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου και από αυτό θα ξεκολλήσει το μυαλό σου.

Αφού είναι αθώα η γιόγκα γιατί δεν σου είπαν την αλήθεια από πού προέρχεται και που κάνεις επικλήσεις σε κάθε ομ ή αμ ή ουμ ή δεν ξέρω εγώ που αλλού και πως το κάνετε;

Αν ήταν αθώο θα ήξερες την αλήθεια. Θα σου είχαν πει ποιες είναι οι θεότητες αυτές και ότι ουσιαστικά η πηγή της ευεξίας , της ενέργειας και της <<υγείας>> είναι από αυτές τις θεότητες. Δυστυχώς οι θεότητες αυτές με τη μέθοδο της εξαπάτησης στα δένουν με το σκότος το οποίος προέρχονται.

Δεν μπορείς να το δεχτείς; Ορίστε και ένα βίντεο από μια όπως μας συστήνεται πρώην μάγισσα :

Οι πηγές στις οποίες μπορεί να βρει πληροφορίες κάποιος είναι πολλές αρκεί να έχει τη θέληση να μάθει τι είναι αυτό που κάνει και πόσο ασφαλές είναι

Ο άνθρωπος που ασκεί τη γιόγκα προφέρει μια ινδουιστική φράση (ένα «μάντρα»), που δεν είναι απλώς ένας ήχος, αλλά το όνομα μίας ή περισσότερων ινδουιστικών θεοτήτων. Το πασίγνωστο μάντρα ομ, π.χ., εμπεριέχει το όνομα του «θεού» Κρίσνα ή, κατά άλλη ερμηνεία (πάλι ινδουιστική), τα ονόματα των τριών κυριότερων  ινδουιστικών θεών, Μπράχμα, Βίσνου και Σίβα.

Συνεπώς, ο άνθρωπος που ασκεί τη γιόγκα πραγματοποιεί μια πράξη επίκλησης ειδωλολατρικών θεών, γι’ αυτό η γιόγκα δεν μπορεί να ασκείται ή να διδάσκεται από έναν χριστιανό, ούτε είναι κατάλληλη για τα παιδιά μας, που επιθυμούμε να τα συνδέσουμε με το Χριστό και την Παναγία και όχι με ψεύτικες θεότητες ή με τον μυθικό «ποταμό των υπάρξεων» (το Μπράχμαν), που, κατά τους ινδουιστές, είναι πάνω απ’ τους θεούς ή ταυτίζεται με ορισμένους θεούς και με το οποίο, όπως πιστεύουν οι ινδουιστές, αφομοιώνεται το τελειοποιημένο πνεύμα και χάνεται όπως μια σταγόνα στον ωκεανό.

Δες δυο θεότητες στις οποίες αν κάνεις γιόγκα σίγουρα κανείς και επίκληση. Αρχικά ας δούμε τον Σίβα

Και τώρα ο Μπράχμα

Έχεις μάτια και κρίση. Αν απορρίπτεις το Χριστό ως ψεύτικο πως δέχεσαι αυτό ως αληθινό; Ή θα πρέπει να υπάρχουν και τα δύο ή δεν πρέπει να υπάρχει κανένα. Αν απαντήσεις εύκολα δεν υπάρχει τίποτα από όλα αυτά τότε γιατί κανείς μόνο επικλήσεις, μέσω της γιογκας, σε αυτούς τους θεούς και όχι στο Χριστό με προσευχή;

Πρέπει να καταλάβεις ο πατέρας του ψεύδους έχει βάλει παντού το χέρι του. Η ο κόσμος μας είναι παραμυθένιος και δεν υπάρχει τίποτα ή είναι ένα Μάτριξ κάκιστα στημένο για να σε κρατήσει εδώ.

Διάλεξε σωστά και κινήσουν ανάλογα.

Report

What do you think?

Comments

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Η Εωσφορική Απάτη Των Αρχαιολατρών Δωδεκαθεϊστών…!

Γιατί παραμένουμε κοιμισμένοι όταν η Covid-19 προσπαθεί να μας ξυπνήσει