Ποιες κούπες που χρησιμοποιείτε μπορεί να προκαλούν σταδιακή δηλητηρίαση
Δηλητηρίαση – Η Διεύθυνση Αλκοολούχων Ποτών της Αϊόβα έκανε την σχετική ανακοίνωση, αφότου εξέτασε την δηλητηριώδη φύση του χαλκού και των κραμάτων χαλκού που αναμειγνύονται με τα τρόφιμα. Σύμφωνα με τον Κώδικα Ηθικής για τα Τρόφιμα του αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), απαγορεύεται στον χαλκό να έρχεται σε άμεση επαφή με τρόφιμα που έχουν ισορροπία pH κάτω από 6,0.
Τα υγρά με pH κάτω από 6,0 περιλαμβάνουν το ξύδι, τους χυμούς φρούτων και το κρασί.
“Όταν οι επιφάνειες χαλκού και κράματος χαλκού έρχονται σε επαφή με όξινα τρόφιμα ή υγρά, ο χαλκός μπορεί να διαρρεύσει σε αυτά”, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Η δηλητηρίαση από χαλκό μπορεί να προκαλέσει πόνο στο στομάχι, διάρροια, έμετο και ακόμη και κιτρίνισμα του δέρματος.
Η προειδοποίηση για την υγεία σημειώνει ότι οι κούπες χαλκού που έχουν εσωτερική επένδυση με διαφορετικό μέταλλο όπως το νικέλιο ή ο ανοξείδωτος χάλυβας εξακολουθούν να είναι ασφαλείς.
Πηγή: Iatropedia
thesecretrealtruth
Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice
Ψέματα!!!!
Το ακρωσ αντίθετο.
Δεν υπάρχη πιο υγιεινό
πράγμα από το να τρωσ
και να πίνει από χάλκινα σκεύη.οτι μασ συνειστουνε,
το αντίθετο!!!
Μην γραφετε κουταμαρες.ειστε επικυνδυνοι.απο που το ξερεις εσυ οτι ισχυει το αντιθετο;;;;ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ αν δεν ξερετε.παρασερνετε τον κοσμο.δηθεν οτι κατι ξερετε και πετατε μια απαντηση και περιμενετε χειροκροτημα,τουβλα.το γανωμα τι εννοια εχει βρε ανιδεοι;;;;;;;;;γιατι γανωνουν το χαλκο;;;;;;για να εχει γυαλαδα στο εσωτερικο του;;;;;εχει πεθανει κοσμος απο χαλκινα σκευη!!!!!!ειπαμε πως η Ν.Τ.Π μας εχει φλομωσει στο ψεμα,αλλα εσεις ειστε ακομα πιο βαρεμμενοι.δεν ειστε παντογνωστες.κλειστε το το ρημαδι.θελετε σωνει και καλα να εχετε αποψη για ΟΟΟΟΟΟΛΑ !!!!ακους εκει “το ακριβως αντιθετο”.πηγαινε εσυ και πιες και φαε απο διαβρωμμενο χαλκο, μη γανωμμενο και θα τιναξεις τα ποδια κουταρχειο!!!!!
Ανεγκεφαλε!!!τα γανωνανε
το ότι οκοσμοσ τότε δεν ήξερε να απομακρινη την οξηδοση από το σκευοσ
Διάβασε και παρακάτω τον
20:54μπασ και ξεστραβοθησ.εγω μαγειρευω και τρωο εδώ και 33 χρόνια
αποκλειστικά από χάλκινα σκεύη και κουπεσ και δεν αρωστησα ποτέ!!! Γκε Γκε??
Κι εγώ ρε μπάρμπα έχω φίλο που τράκαρε και δεν έπαθε κάτι. Σημαίνει αυτό πως είναι ασφαλές να τρακάρεις;;
Εγώ πανωαπο είκοσι χρόνια πίνω νερό από χάλκινο
Μια χαρά όλα και ξέρω και αλλους
Είναι γνωστό από την αρχαιότητα ότι ο χαλκός κάνει πάρα πολλά καλά
Δε λέω ότι και σεις πρέπει να κάνετε το ίδιο
Αλλά ας ψαχτει ο καθένας και ας αποφασίσει
Όποιος θέλει ας γκουκλαρει “αγιουβερικη διατροφή χαλκός”
Ας ψάξει καλά όλες τις απόψεις και ας αποφασίσει
Μα διαβασουν για την χρηση του χαλκου στην αρχαια Ελλαδα
Ψευτες , παλοτομαρα… θελουν να αποσυρουν τον χαλκο γιατι δηλητηριαζει αυτους τους ιδιους… τα ερπετα..
Θέμα ποσότητας είναι. Το μικρό καραφακι με στρώνει, το μισοκιλο με χαλάει, χικ
Μη μαλώνετε.
Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.
Ο χαλκός έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες και ένα σωρό άλλες που είναι ευεργετικότατες για το σώμα μας.
αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που οι σωλήνες ύδρευσης είναι χάλκινοι
Γανώνουν τα χάλκινα σκεύη γιατί ο χαλκλός βγάζει μία πράσινη ουσία που είναι δηλήτήριο για εμάς.
Το γάνωμα όμως μονώνει την επαφή του νερού με τον χαλκό και δεν παίρνει τα στειχεία που θέλουμε.
Υπάρχει όμως φυσικός τρόπος να καθαρίσουμε ένα αγάνωτο σκεύος με άσπρο ξίδι και μισό λεμόνι.
Αφού αφήσουμε το μισό λεμόνι μέσα στο ξίδι για ένα τέταρτο , τρίβουμε το σκεύος με το λεμόνι σαν να είναι σφουγγάρι και φεύγει όλη η βλαβερή ουσία.
Αφού ξεπλύνουμε το σκεύος , είναι ασφαλές και έτοιμο για χρήση.
Εδώ και δύο χρόνια πίνω καθημερινά 1 λίτρο από χάλκινη κανάτα.
Εδώ και μία έρευνα:
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/01/blog-post_129.html
Συμφωνώ απόλυτα.
Φίλε μου MITCH ακριβώς όπως τα λες είναι.
Και οι παπάδες χάλκινα σκεύη χρησιμοποιούν για την θεία κοινωνία και τον αγιασμό.
Καλησπερα..να κανω μια ερωτηση?το πλυσιμο με το λεμονι πρεπει να το κανουμε καθε φορα που χρησιμοποιουμε την κανάτα?Η μια φορα μόνο στην αρχη?