10:25 - 05/01/2021

Πανεπιστήμιο του Witten / Herdecke Γερμανίας: Mελέτη σχετικά με τη χρήση μάσκας στα παιδιά τα συμπτώματα και τα προβλήματα που αναπτύσσονται.

Επίκαιρη είναι η μελέτη γερμανικού πανεπιστημίου σχετικά με τη χρήση μάσκας στα παιδιά τα συμπτώματα και τα προβλήματα που αναπτύσονται.

Mελέτη σχετικά με τη χρήση μάσκας στα παιδιά στη Γερμανία (Corona children studies “Co-Ki”)

Ιστορικό: Συσσωρεύονται οι αναφορές για καταγγελίες μεταξύ παιδιών και εφήβων που προκαλούνται από τη χρήση μάσκας. Μέχρι σήμερα, δεν υπάρχει καταγραφή παρενεργειών από μάσκες.

Μέθοδοι: Στο Πανεπιστήμιο του Witten / Herdecke (στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία στη Γερμανία), δημιουργήθηκε ένα διαδικτυακό μητρώο όπου γονείς, γιατροί, εκπαιδευτικοί και άλλοι μπορούν να εισαγάγουν τις παρατηρήσεις τους. Στις 20.10.2020, 363 γιατροί κλήθηκαν να κάνουν εγγραφές και να ενημερώσουν τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για το μητρώο.

Αποτελέσματα: Από τις 26.10.2020, το μητρώο είχε χρησιμοποιηθεί από 20.353 άτομα. Σε αυτήν την έκδοση, αναφέρουμε τα αποτελέσματα των γονέων, οι οποίοι εισήγαγαν δεδομένα για συνολικά 25.930 παιδιά.Η μέση διάρκεια χρήσης της μάσκας ήταν 270 λεπτά την ημέρα.

Προβλήματα που προκλήθηκαν από τη χρήση μάσκας αναφέρθηκαν από το 68% των γονέων.

Αυτά περιελάμβαναν ευερεθιστότητα (60%), πονοκέφαλο (53%), δυσκολία συγκέντρωσης (50%), λιγότερη ευτυχία (49%), απροθυμία να πάνε στο σχολείο / μητρική (44%), αδιαθεσία (42%) μαθησιακές διαταραχές (38%) και υπνηλία ή κόπωση (37%).

Συζήτηση: Αυτό το πρώτο μητρώο στον κόσμο που καταγράφει τα αποτελέσματα της χρήσης μάσκας στα παιδιά είναι αφιερωμένο σε μια νέα ερευνητική ερώτηση.

Η συχνότητα χρήσης του μητρώου και το φάσμα των συμπτωμάτων που καταγράφηκαν δείχνουν τη σημασία του θέματος και ζητούν αντιπροσωπευτικές έρευνες, τυχαιοποιημένες ελεγχόμενες δοκιμές με διάφορες μάσκες και μια νέα αξιολόγηση κινδύνου-οφέλους για την ευάλωτη ομάδα παιδιών: Οι ενήλικες πρέπει να αντανακλούν συλλογικά τις συνθήκες υπό τις οποίες θα ήταν διατεθειμένοι να αναλάβουν τον εναπομένον κίνδυνο για τον εαυτό τους, ώστε να επιτρέψουν στα παιδιά να έχουν καλύτερη ποιότητα ζωής χωρίς να πρέπει να φορούν μάσκα.

dimpenews.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh