Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑΣ
Αναγνωρίζεται ως το πιο αποτελεσματικό σκεύασμα για τους άνδρες ηλικίας 40+
ΑΓΟΡΑ
Product Image

Ο βλεννογόνος της ρινοφαρυγγικής κοιλότητας καταστρέφεται ανεξάρτητα από τη γωνία υπό την οποία εισάγεται το στυλεό, εφόσον εισάγεται τόσο βαθιά και περιστρέφεται τόσο έντονα όσο απαιτείται από τη διαδικασία εξέτασης PCR, ιδίως όταν τα στυλεά είναι σχεδιασμένα να προκαλούν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ζημιά έχοντας οδοντωτές άκρες ικανές να γρατζουνίσουν και να καταστρέψουν όσο το δυνατόν περισσότερο επιθήλιο.

Έχοντας αυξήσει την ευπάθεια των ανθρώπων στις λοιμώξεις ερεθίζοντας τον βλεννογόνο της ρινοφαρυγγικής κοιλότητας ή καταστρέφοντας τα οσφρητικά και τα τριδυμικά νεύρα, οι σχεδιαστές της στρατηγικής του αποπληθυσμού επινόησαν επίσης μέσα για να αυξήσουν τον αριθμό των παθογόνων μικροοργανισμών καθώς και την ποσότητα των χημικών ουσιών και των νευροτοξινών που φτάνουν στον εγκέφαλο.

Επιβάλλοντας τη χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, γνωρίζοντας ότι ο εκπνεόμενος αέρας περιέχει πολυάριθμες βακτήρια και ιούς, οι σχεδιαστές υποβάλλουν δισεκατομμύρια ανθρώπους στην εισπνοή παθογόνων μικροοργανισμών που η σώμα εκπνέει από την αναπνευστική οδό, η οποία είναι πάντα αποικισμένη με οργανισμούς ασθενειών, σε τη ρινοφαρυγγική κοιλότητα και από εκεί κατευθείαν στον εγκέφαλο μέσω του κατεστραμμένου οσφρητικού ή σημεία εισόδου του τριδύμου νεύρου.

Εκατοντάδες μελέτες δείχνουν ότι το εσωτερικό των χειρουργικών μασκών περιέχει πολύ αυξημένα φορτία βακτηρίων και μυκήτων μετά από παρατεταμένη φθορά και αποτελούν πηγή μόλυνσης όχι μόνο για τους που τις φορούν αλλά και για τους γύρω τους.

Η πιο πρόσφατη και πιο ολοκληρωμένη μελέτη διαπίστωσε ότι η χρήση μάσκας από το ευρύ κοινό πληθυσμό οδηγεί σε:

“…αλλαγές στην αναπνευστική φυσιολογία των χρηστών μάσκας με σημαντική συσχέτιση της πτώσης του Ο2 και κόπωσης (p < 0,05), ομαδοποιημένη συνύπαρξη αναπνευστικής δυσλειτουργίας και πτώσης O2 (67%), μάσκα N95 και αύξηση του CO2 (82%), μάσκα N95 και πτώση του Ο2 (72%), μάσκα N95 και πονοκέφαλος (60%), αναπνευστική δυσλειτουργία και αύξηση της θερμοκρασίας (88%), αλλά και αύξηση της θερμοκρασίας και υγρασία (100%) κάτω από τις μάσκες. Η εκτεταμένη χρήση μάσκας από τον γενικό πληθυσμό θα μπορούσε να να οδηγήσει σε σχετικές επιπτώσεις και συνέπειες σε πολλούς ιατρικούς τομείς”.

Επιπλέον, η μία μελέτη μετά την άλλη έχει διαπιστώσει ότι οι μάσκες προσώπου “δεν είναι σε θέση να αποκλείσουν πλήρως την τη μετάδοση των σταγονιδίων/αερολυμάτων του ιού, ακόμη και όταν είναι πλήρως σφραγισμένες” και ως εκ τούτου είναι αναποτελεσματικές στην πρόληψη της εξάπλωσης των λοιμώξεων.

Lavyl Bessure 32 - Προηγμένη προστασία
Η πιο προηγμένη προστασία στον κόσμο ενάντια σε ιούς, βακτήρια και μικρόβια.
Μάθετε περισσότερα: Στείλε Εμαιλ
Product Image

Το σύστημα γνωρίζει πάρα πολύ καλά και τα δύο αυτά γεγονότα και επιβάλλει τη χρήση μάσκας σε όλες τις φορές για να προκαλέσει σκόπιμα αναπνευστικά προβλήματα που μπορεί στη συνέχεια να αποδώσει ψευδώς σε ιό. Και αυτό εξηγεί τα αναπνευστικά προβλήματα που αποδίδονται στο Covid. Έχοντας βλάψει το ανοσοποιητικό άμυνα του εγκεφάλου και αφήνοντάς τον εκτεθειμένο σε παθογόνους μικροοργανισμούς βλάπτοντας το επιθήλιο του ρινοφάρυγγα κοιλότητα, και στη συνέχεια υποβάλλοντας τον εγκέφαλο σε ασφυξία στερώντας του το οξυγόνο (O2) και βομβαρδίζοντάς τον με διοξείδιο του άνθρακα (CO2) το αναπνευστικό κέντρο του το αναπνευστικό κέντρο του εγκεφάλου, το οποίο ελέγχει την αναπνοή λεπτό προς λεπτό, και το οποίο βρίσκεται στον προμήκη μυελό, αρχίζει να δυσλειτουργεί. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι άνθρωποι να δυσκολεύονται να αναπνεύσουν. Η δύσπνοια (δύσπνοια) που σχετίζεται με το Covid δεν οφείλεται επομένως σε βλάβες των πνευμόνων, αλλά σε βλάβη της νευρικής επεξεργασίας, άρα σε σε εγκεφαλική βλάβη.

Για να αυξήσει τη συχνότητα εμφάνισης εγκεφαλικών βλαβών, τα συμπτώματα των οποίων μπορούν στη συνέχεια να αποδοθούν σε έναν σχετικά ακίνδυνο ιό της οικογένειας των κορονοϊών, το σύστημα χρησιμοποιεί μια τρίτη στρατηγική, δηλαδή την υποβολή του ενήλικου πληθυσμού σε δύο νευροτοξίνες. Οι πιο πιθανοί ένοχοι είναι οι ισοδεκάνες <και οι μυκοτοξίνες, επειδή οι πρώτες μπορούν εύκολα να κρυφτούν σε προϊόντα περιποίησης σώματος, ενώ οι δεύτερες σε τρόφιμα και ποτά (ιδίως μπύρα) που περιέχουν μούχλα, αλλά το πιο σημαντικό 9 επειδή και οι δύο μπορούν να οδηγήσουν σε απώλεια της όσφρησης (ανοσμία-(anosmia) και της γεύσης (ageusia). Ο ρόλος των ισοδεκανών στη χημειοαισθητική δυσλειτουργία είναι καλά τεκμηριωμένος, όπως και ο ρόλος των μυκοτοξινών. Δεδομένου ότι οι γυναίκες χρησιμοποιούν πολύ περισσότερα καλλυντικά από τους άνδρες, θα δηλητηριάστηκαν κυρίως με ισοδεκάνες, ενώ οι άνδρες θα δηλητηριάστηκαν κυρίως με μυκοτοξίνες, καθώς αυτές μπορούν εύκολα να κρυφτούν στη μπύρα και οι άνδρες καταναλώνουν πολύ περισσότερη μπύρα από τις γυναίκες. Αυτές οι μέθοδοι χορήγησης θα γλίτωναν επίσης τα παιδιά και τους εφήβους, δεδομένου ότι δεν χρησιμοποιούν καλλυντικά ούτε πίνουν μπύρα. Επιπλέον, τα παιδιά και οι έφηβοι δεν προετοιμάζονται για εγκεφαλική βλάβη με το να υποβάλλονται σε δοκιμές PCR που βλάπτουν τον βλεννογόνο της ρινοφαρυγγικής τους κοιλότητας και αφήνουν τον εγκέφαλό τους απροστάτευτο.

Ενώ το 2020 τα παιδιά και οι έφηβοι γλίτωσαν από το τραύμα και τη βλάβη των δοκιμών PCR, παρέμειναν υγιείς και σπάνια ή ποτέ δεν εμφάνισαν συμπτώματα που αποδίδονται στο Covid. Μόλις τα παιδιά και οι έφηβοι άρχισαν να υποβάλλονται σε εξετάσεις PCR το 2021, άρχισαν και αυτοί να εμφανίζουν τα συμπτώματα που αποδίδονται στο Covid, τα οποία όμως στην πραγματικότητα είναι αποτέλεσμα εσκεμμένα προκληθείσας εγκεφαλικής βλάβης.

Έχω προσθέσει αυτή την τρίτη μέθοδο αρρώστιας του πληθυσμού μέσω νευροτοξινών παράλληλα με τη βλάβη που προκαλούν τα επιχρίσματα που χρησιμοποιούνται για τις δοκιμές PCR και τη χρόνια αναπνευστική βλάβη που προκαλείται από την παρατεταμένη χρήση μάσκας, επειδή άνθρωποι που δεν έχουν ποτέ υποβληθεί ούτε σε δοκιμές PCR ούτε σε συνεχή χρήση μάσκας έχουν επίσης αρρωστήσει και έχουν παρουσιάσει τα ίδια τυπικά συμπτώματα που αποδίδονται στο Covid, συμπεριλαμβανομένης της απώλειας της όσφρησης και της γεύσης.

Είμαι ένα τέτοιο άτομο και δηλητηριάστηκα και αρρώστησα με νευροτοξίνες μέσω μιας φυσικής επίθεσης εναντίον μου από, υποθέτω, έναν πράκτορα του κράτους ο οποίος ψέκασε ένα άγνωστο μείγμα νευροτοξινών στο πρόσωπό μου και στη συνέχεια έφυγε τρέχοντας από τον τόπο του εγκλήματος. Μέσα σε λίγες ώρες από αυτή την επίθεση εναντίον μου, η οποία συνέβη τον Οκτώβριο του 2020, αρρώστησα και χρειάστηκα τρεις μήνες για να αναρρώσω πλήρως, παρόλο που δεν σταμάτησα ποτέ να εργάζομαι και δεν ζήτησα ποτέ ιατρική βοήθεια από κανέναν, πόσο μάλλον από τις εθνικές ιατρικές αρχές. Αν δεν είχε συμβεί αυτό το περιστατικό, δεν θα ήμουν σε θέση να διαπιστώσω, πόσο μάλλον να επιβεβαιώσω, ότι η άμεση νευροτοξική δηλητηρίαση θα μπορούσε να είναι μία από τις μεθόδους που χρησιμοποιούν οι κυβερνήσεις για να αρρωστήσουν ανθρώπους που στοχεύουν για συγκεκριμένους σκοπούς, στη δική μου περίπτωση οι αρχές ήλπιζαν ότι αρρωσταίνοντας θα αναγνώριζα δημόσια και επομένως θα επιβεβαίωνα την ύπαρξη και την επικινδυνότητα του Covid. Δυστυχώς για τις αρχές δεν το έκανα αυτό. Έδωσα στον οργανισμό μου τον χρόνο που χρειαζόταν για να θεραπευτεί και έξι μήνες αργότερα δημοσίευσα μια ανάρτηση που περιγράφει λεπτομερώς όλο το περιστατικό. Λίγο αργότερα, με απέκλεισαν από τους λογαριασμούς μου στο Facebook, στην Academia και στο Medium.

Αλλά το σύστημα δεν περιορίστηκε μόνο σε νευροτοξίνες για να αυξήσει τη συχνότητα εμφάνισης ασθενειών. Χρησιμοποιεί επίσης χημικές ουσίες. Το ιατρικό προσωπικό έχει βιώσει πολύ υψηλότερη συχνότητα εμφάνισης ασθενειών που αποδίδονται στο Covid όχι επειδή ως εργαζόμενοι πρώτης γραμμής έρχονται σε επαφή με το Covid πιο συχνά από τον γενικό πληθυσμό, αλλά επειδή το Ινστιτούτο Battelle Memorial, από το οποίο συντονίζεται η παθογένεια, έχει χρησιμοποιήσει υπεροξείδιο του υδρογόνου και ένα ιδιόκτητο σύστημα που εγκρίθηκε εκτάκτως στις 29 Μαρτίου 2020 για την αποστείρωση μασκών προσώπου, ώστε να μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν σε νοσοκομεία και κλινικές σε όλο το ιατρικό σύστημα. Αυτή η μέθοδος πρόκλησης αναπνευστικών προβλημάτων στο ιατρικό προσωπικό ήταν τόσο αποτελεσματική που ούτε ο FDA δεν μπόρεσε να χωνέψει τη ζημιά και εξέδωσε πρώτα προειδοποίηση προς την Battelle, στις 7 Οκτωβρίου 2020, και τελικά ανακάλεσε την άδειά της στις 30 Απριλίου 2021, οπότε και η ζημιά είχε γίνει και το σύστημα δεν χρειαζόταν πλέον δηλητηριασμένες μάσκες για να αρρωστήσει τους εργαζόμενους πρώτης γραμμής, επειδή τέθηκαν σε ισχύ τα εμβόλια Covid και η προγραμματισμένη “πανδημία” (plandemic) καθοδηγείται έκτοτε από τις βλάβες των εμβολίων.

Μια άλλη χημική ουσία που χρησιμοποιείται από το σύστημα για να προκαλέσει τη μέγιστη δυνατή βλάβη στον εγκέφαλο, ώστε να διατηρηθεί η ψευδαίσθηση της πανδημίας, είναι το οξείδιο του αιθυλενίου, μια γνωστή καρκινογόνος ουσία, η οποία χρησιμοποιείται για την αποστείρωση των ίδιων των επιχρισμάτων του τεστ PCR. Και επειδή οι μπατονέτες αλείφουν αυτή τη μεταλλαξιογόνο χημική ουσία στον βλεννογόνο της μύτης, ο οποίος είναι υπερευαίσθητος, βλάπτει την υγεία μας με άγνωστους τρόπους.

Τέλος, ο γενικός πληθυσμός έχει εκτεθεί σε μια επίθεση επικίνδυνων χημικών ουσιών μέσω των απολυμαντικών χεριών, των οποίων η χρήση έχει επιβληθεί από τις ιατρικές αρχές για τις πιο καθημερινές δραστηριότητες από τότε που ξεκίνησε η πανδημία. Η μεθανόλη είναι ίσως η πιο επικίνδυνη και πιο συχνά απαντώμενη χημική ουσία στα απολυμαντικά χεριών. Ο FDA έχει έναν κατάλογο με 75 απολυμαντικά χεριών που περιέχουν μεθανόλη και προειδοποιεί το κοινό να μείνει μακριά από αυτά. Είναι επίσης γνωστό ότι προκαλεί μεταβολική οξέωση, οπτικές διαταραχές και νευρολογικό έλλειμμα.

Για να τα συνοψίσουμε όλα, ο κορονoϊός που κατηγορείται για αμέτρητους θανάτους πραγματικούς και φανταστικούς είναι μια πολιτική μυθοπλασία. Τα συμπτώματα που αποδίδονται στο Covid προκαλούνται από μια εσκεμμένη τριπλή επίθεση στην υγεία και τη ζωή μας από τις δικές μας εθνικές και διεθνείς αρχές οι οποίες:

– πρώτον, βλάπτουν το επιθήλιο της ρινοφαρυγγικής κοιλότητας με επιχρίσματα δοκιμών PCR για να ρίξουν την ανοσολογική άμυνα που προστατεύει τον εγκέφαλό μας αφήνοντας το κέντρο ελέγχου μας εκτεθειμένο σε ιούς, βακτήρια, χημικές ουσίες και νευροτοξίνες που μπορούν πλέον να περάσουν τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό

– δεύτερον, να δημιουργηθεί ένας κλειστός βρόγχος μεταξύ του στόματος και της μύτης, άρα μεταξύ του εξερχόμενου και του εισερχόμενου αέρα, αναγκάζοντάς μας να φοράμε μάσκες προσώπου καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, προκειμένου να υποβάλλουμε τον εκτεθειμένο εγκέφαλό μας σε συνεχή επίθεση με ιούς, βακτήρια και μύκητες από τους οποίους ο οργανισμός προσπαθεί να απαλλαγεί και να ασφυκτιούν χρόνια οι εγκέφαλοί μας

– τρίτον, να αυξήσει τις βλάβες στον εγκέφαλο, εκθέτοντάς μας σε χημικές ουσίες και νευροτοξίνες που δεν έχουν καμία θέση στο περιβάλλον μας και που δεν θα μπορούσαν ποτέ να φτάσουν στον εγκέφαλο αν δεν κατέστρεφαν τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό

Αυτό εξηγεί, μεταξύ άλλων:

> Γιατί η κοινή γρίπη έχει εξαφανιστεί από τις στατιστικές το 2020 και οι υγειονομικές αρχές αποδίδουν στο Covid τις παθολογίες σχεδόν κάθε λοίμωξης στον πλανήτη.

> Γιατί τα παιδιά και οι έφηβοι δεν έχουν αρρωστήσει από το Covid μέχρι να υποβληθούν και αυτοί σε εξετάσεις ρινικού επιχρίσματος.

> Γιατί μόλις αυξάνονται οι εξετάσεις PCR αυξάνονται και τα περιστατικά ασθενειών. Γιατί ασθενείς χωρίς καμία απολύτως πνευμονική βλάβη εμφανίζουν αναπνευστικά προβλήματα.

> Γιατί η παθολογία που αποδίδεται στο Covid είναι τόσο εκτεταμένη και τόσο μακριά από οποιαδήποτε άλλη ιογενή λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος.

> Γιατί η πανδημία εξαφανίζεται και επανεμφανίζεται όταν μια κυβέρνηση αποφασίσει ότι τα μέτρα πρόληψης της πανδημίας δεν επηρεάζουν την περίοδο των καλοκαιρινών και χειμερινών διακοπών, ιδίως σε χώρες που ζουν από τον τουρισμό.

> Γιατί οι λεγόμενοι ασθενείς του Covid χρειάζονται έως και έξι μήνες για να απαλλαγούν από τα συμπτώματα, κάτι που δεν είναι το είδος της βλάβης που μπορούν να προκαλέσουν οι ιοί, αλλά που μπορεί να εξηγηθεί από την εγκεφαλική βλάβη, η οποία χρειάζεται πολύ χρόνο για να επουλωθεί.

> Γιατί στις εύκρατες χώρες ο ιός εξαφανίζεται το καλοκαίρι, ενώ στις θερμές χώρες όπου είναι πάντα καλοκαίρι δεν εξαφανίζεται ποτέ.

> Γιατί τα διαβατήρια των εμβολίων δίνονται μόνο σε ανθρώπους που είτε έχουν εμβολιαστεί είτε έχουν κάνει θετικό τεστ PCR, αλλά ποτέ σε αυτούς που δείχνουν ότι έχουν αποκτήσει φυσικά αντισώματα, αφού ο τελικός τους στόχος είναι να σκοτώσουν όσο το δυνατόν περισσότερους από εμάς.

> Γιατί δεν υπάρχει φαρμακολογική θεραπεία για το Covid, αφού δεν υπάρχει Covid, και τα επαναλαμβανόμενα τραύματα σε μέρη του σώματος που είναι ζωτικής σημασίας για την ανοσολογική άμυνα του οργανισμού και για την υγεία του εγκεφάλου δεν μπορούν να θεραπευτούν με φάρμακα.

> Γιατί στην αρχή της πανδημίας τα νοσοκομεία ήταν άδεια και το ιατρικό προσωπικό στάλθηκε στα σπίτια του ή εκπαιδεύτηκε να χορεύει χορογραφημένους χορούς, αλλά λίγο μετά την έναρξη των δοκιμών PCR τα νοσοκομεία γέμισαν.

> Και γιατί οι κυβερνήσεις συνεχίζουν να επιμένουν να υποβάλλουν όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους όσο πιο συχνά γίνεται σε μια παρεμβατική ιατρική εξέταση που μπορεί εύκολα να γίνει με την ανάλυση του σάλιου.

Για να λύσουν τα δημογραφικά και περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, οι κυβερνήσεις αποφάσισαν, και το Βατικανό ενέκρινε, ότι στο εξής κανείς δεν θα πεθαίνει από φυσικά αίτια και ότι η μόνη επιλογή που έχουν οι άνθρωποι είναι αν θα πεθάνουν από εμβόλιο ή από εξέταση PCR.

—————–

Δικτυογραφία

PCR Tests and the Depopulation Program – by Michael J Setter – OutBox

https://outbox.substack.com/p/pcr-tests-and-the-depopulation-program

PCR Tests and the Depopulation Program – Kevin Galalae

file:///C:/Users/parax/Downloads/PCR-Tests-and-the-Depopulation-Program.pdf

 

ΠΕΣ «ΟΧΙ» ΣΤΟΝ ΕΘΙΣΜΌ ΣΤΟ ΑΛΚΟΌΛ!
Εξαλείφει τη λαχτάρα για αλκοόλ
ΑΓΟΡΑ
Product Image


Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Παναγιώτης Πολίτης

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Καταπληκτικό άρθρο…
    επιβεβαιώνει και αυτο το σύντομο βίντεο για το οξείδιο
    αιθυλενιου https://www.bitchute.com/video/rDCivQV3cse3/

  2. Ιωάννης 11/19/2021 @ 5:04 ΜΜ

    Tα είπες όλα Παναγιώτη, εύγε!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*