Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

ΝΙΚΗ !!! – Ο Bill Gates, ο Anthony Fauci & η Big Pharma έχασαν μια μαζική υπόθεση Ανώτατου Δικαστηρίου στις ΗΠΑ.

Το CDC αποτυγχάνει να παράγει για να υποστηρίξει τον ισχυρισμό του ότι τα εμβόλια που δίνονται κατά τη διάρκεια των πρώτων έξι μηνών της ζωής ‘δεν προκαλούν αυτισμό’

AUSTIN, TX (5 Μαρτίου 2020) – Σε μια ομοσπονδιακή αγωγή που κατατέθηκε από το μη κερδοσκοπικό Δίκτυο Δράσης Συγκατάθεσης (ICAN), το Κέντρο Ελέγχου Νόσων (CDC) απέτυχε να εκπονήσει επιστημονικές μελέτες που υποστηρίζουν τη μακροχρόνια δήλωσή του ο ισχυρισμός ότι τα εμβόλια που χορηγούνται σε μωρά τους πρώτους έξι μήνες της ζωής τους δεν προκαλούν αυτισμό.

Το CDC ισχυρίζεται στον ιστότοπό του ότι «Τα εμβόλια δεν προκαλούν αυτισμό». Παρά τον ισχυρισμό αυτό, μελέτες διαπίστωσαν ότι μεταξύ 40% και 70% των γονέων με αυτιστικό παιδί συνεχίζουν να κατηγορούν τα εμβόλια για τον αυτισμό του παιδιού τους, δείχνοντας συνήθως τα εμβόλια που χορηγήθηκαν κατά τους πρώτους έξι μήνες της ζωής τους.

Τα εμβόλια που χορηγήθηκαν κατά τους πρώτους έξι μήνες της ζωής, σύμφωνα με το πρόγραμμα εμβολίων για την παιδική ηλικία του CDC, περιλαμβάνουν τρεις δόσεις καθεμία από τις DTaP, HepB, Hib, PCV13 και IPV, για συνολικά δεκαπέντε δόσεις σε αυτούς τους έξι μήνες.

Το καλοκαίρι του 2019, ο ICAN υπέβαλε αίτημα για την Ελευθερία της Πληροφορίας (FOIA) στο CDC για «Όλες οι μελέτες στις οποίες βασίστηκε το CDC για να ισχυριστεί ότι το εμβόλιο DTaP δεν προκαλεί αυτισμό».

Το ICAN υπέβαλε επίσης το ίδιο αίτημα για εμβόλια HepB, Hib, PCV13 και IPV και ζήτησε επιπλέον από το CDC να παράσχει μελέτες για να υποστηρίξει τον ισχυρισμό του ότι η αθροιστική έκθεση σε αυτά τα εμβόλια κατά τους πρώτους έξι μήνες της ζωής δεν προκαλεί αυτισμό.

Παρά τους μήνες αιτημάτων, το CDC απέτυχε να εκπονήσει μια μόνο μελέτη ως απάντηση σε αυτά τα αιτήματα της FOIA.

Ως εκ τούτου, ο ICAN αναγκάστηκε να μηνύσει το CDC σε ομοσπονδιακό δικαστήριο, όπου το CDC τελικά υπέγραψε μια διάταξη, υπογεγραμμένη από έναν δικαστή ομοσπονδιακού δικαστηρίου, που κατέστησε σαφές ότι δεν μπορεί επιστημονικά να υποστηρίξει τον ισχυρισμό του ότι αυτά τα εμβόλια δεν προκαλούν αυτισμό. [7]

Σύμφωνα με τον όρο, το CDC μπόρεσε να εντοπίσει μόνο 20 μελέτες:

> Ένα που σχετίζεται με το MMR (ένα εμβόλιο που το ICAN δεν αμφισβήτησε).

> Δεκατρία που σχετίζονται με το thimerosal (ένα συστατικό που δεν περιλαμβάνεται σε κανένα από τα εμβόλια που υπέβαλε το ICAN).

> Πέντε που σχετίζονται με το MMR και το thimerosal. και

> Ένα που σχετίζεται με την έκθεση σε αντιγόνο (όχι με εμβόλιο).

Στον κατάλογο των μελετών του CDC υπήρχε μια πρόσφατη ανασκόπηση από το Ινστιτούτο Ιατρικής (IOM), που πληρώθηκε από το CDC, το οποίο διεξήγαγε μια ολοκληρωμένη ανασκόπηση για μελέτες σχετικά με το αν το DTaP προκαλεί ή δεν προκαλεί αυτισμό. Το αποτέλεσμα ήταν ότι ο ΔΟΜ δεν μπόρεσε να εντοπίσει μια μελέτη που να υποστηρίζει ότι το DTaP δεν προκαλεί αυτισμό. Αντ ‘αυτού, η μόνη σχετική μελέτη που μπορούσε να εντοπίσει ο IOM βρήκε μια σχέση μεταξύ DTaP και αυτισμού.

Με άλλα λόγια, το CDC ανέφερε μια κριτική ως απάντηση στα αιτήματα της FOIA, η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχουν μελέτες που να υποστηρίζουν ότι το DTaP δεν προκαλεί αυτισμό.

«Το CDC παραπονιέται ότι αυτοί που εγείρουν ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων είναι μη επιστημονικοί και παραπληροφόροι», λέει ο Del Bigtree, ο βραβευμένος με Emmy παραγωγός του «Vaxxed» και οικοδεσπότης του εβδομαδιαίου διαδικτυακού επιστημονικού και επιστημονικού προγράμματος ειδήσεων «The HighWire». «Αλλά όταν ζητήσαμε από το CDC μελέτες για να υποστηρίξει τον ισχυρισμό του ότι« τα εμβόλια δεν προκαλούν αυτισμό », είναι σαφές ότι ο ισχυρισμός τους δεν στηρίζεται στην επιστήμη.”

“Όσον αφορά τον αυτισμό, τα εμβόλια είναι ο ύποπτος ένοχος που το CDC ισχυρίζεται ότι έχει διερευνήσει διεξοδικά», εξηγεί ο Bigtree, «όμως το CDC δεν μπορούσε να παράσχει ούτε μία μελέτη για να υποστηρίξει ότι οποιοδήποτε από τα εμβόλια που χορηγήθηκαν κατά τους πρώτους έξι μήνες του η ζωή δεν προκαλεί αυτισμό. ”

«Τα πιο πρόσφατα δεδομένα από το CDC δείχνουν ότι 1 στα 36 παιδιά που γεννήθηκαν φέτος στις ΗΠΑ θα αναπτύξουν αυτισμό», λέει ο Bigtree. «Αυτή είναι μια πραγματική επιδημία. Εάν το CDC είχε ξοδέψει τους ίδιους πόρους μελετώντας τα εμβόλια και τον αυτισμό, όπως έκανε μια εκστρατεία στα μέσα ενημέρωσης εναντίον των γονέων που ισχυρίζονται ότι τα εμβόλια προκάλεσαν τον αυτισμό του παιδιού τους, ο κόσμος θα ήταν καλύτερο μέρος για όλους.

Αυτή είναι μια από τις πολυάριθμες νίκες του ICAN εναντίον ομοσπονδιακών υπηρεσιών υγείας σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων. Οι προηγούμενες νίκες περιλαμβάνουν:

> Το Υπουργείο Υγείας και Ανθρώπινης Υπηρεσίας (HHS) παραδέχεται ότι δεν έχει παράσχει ούτε μία έκθεση ασφαλείας για το εμβόλιο στο Κογκρέσο, όπως απαιτείται από την εντολή για ασφαλέστερα εμβόλια παιδικής ηλικίας στον εθνικό νόμο για τον τραυματισμό των εμβολίων παιδικής ηλικίας του 1986.  ICAN κατά HHS , αρ. 18 -cv-3215 (SDNY)

> Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) παραδέχεται ότι δεν έχει κλινικές δοκιμές για να υποστηρίξει την ένεση εμβολίων κατά της γρίπης ή των εμβολίων Tdap σε έγκυες γυναίκες.  ICAN v. FDA , No. 18-cv-11237 (SDNY)

> Τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH) παραδέχονται ότι η Ειδική Ομάδα για τα Ασφαλέστερα Παιδικά Εμβόλια δεν έχει υποβάλει ούτε μία σύσταση για τη βελτίωση της ασφάλειας των εμβολίων κατά την εν λόγω περίοδο. ICAN v. NIH , No. 18-cv-2000 (SDNY)

> Το FDA, σύμφωνα με αίτημα της FOIA από το ICAN, τελικά υπέβαλε τις κλινικές δοκιμές στις οποίες βασίστηκε για την άδεια χρήσης του τρέχοντος εμβολίου MMR, το οποίο αποκάλυψε ότι αυτές οι κλινικές δοκιμές είχαν συνολικά λιγότερους από 1.000 συμμετέχοντες και πολύ περισσότερες ανεπιθύμητες ενέργειες από ό, τι είχε αναγνωριστεί προηγουμένως.

Το “The HighWire with Del Bigtree” έσπασε αυτήν την είδηση σήμερα στο τελευταίο του επεισόδιο, το οποίο μπορεί να μεταδοθεί στο YouTube, το Facebook, το Twitter και τον ιστότοπό του TheHighwire.com, μεταξύ άλλων πλατφορμών.

Η αρχική καταγγελία του ICAN μπορεί να βρεθεί εδώ: https://www.icandecide.org/wp-content/uploads/2020/03/001-COMPLAINT-against-Centers-for-Disease-Control-and-Prevention.pdf

Η διάταξη και η απόφαση του δικαστηρίου βρίσκονται εδώ:  https://www.icandecide.org/wp-content/uploads/2020/03/Stipulation-and-Order-Fully-Executed.pdf

ΠΗΓΗ

: https://www.icandecide.org/ican_press/cdc-concedes-in-federal-court-it-does-not-have-studies-to-support-its-claim-vaccines-do-not-cause-autism/

ΒΙΝΤΕΟ :

https://youtu.be/9JG5b8Qt_CYΕπιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Φασόλια 05/17/2020 @ 10:46 ΜΜ

    Τα εμβολια του bill gates για πολυμυελιτιδα ( λαθος ορθογραφια μαλον ) παρελισαν πανω απο 400 χιλιαδες παιδια στην ινδία, ειναι αληθεια ψαξτε το

  2. Λαμογια!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*