in

Με πρόστιμο 2.500 ευρώ θα τιμωρηθούν οι γονείς που δεν εμβολιάζουν τα παιδιά τους

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Βαριά πρόστιμα για τους γονείς που δεν εμβολιάζουν τα παιδιά τους για ιλαρά ετοιμάζει στη Γερμανία το υπουργείο προκειμένου να συνετίσει αυτούς που τάσσονται κατά του «σωτήριου» εμβολιασμού αλλά και να αντιμετωπίσει τα αυξανόμενα κρούσματα ιλαράς που καταγράφονται στη χώρα.

2.500 ευρώ πρόστιμο στους γονείς που δεν εμβολιάζουν τα παιδιά

Οι γονείς που δεν θα εμβολιάζουν τα παιδιά τους θα κινδυνεύουν με πρόστιμο 2.500 ευρώ, σύμφωνα με το προσχέδιο του νομοσχεδίου που παρουσίασε ο Γερμανός υπουργός Υγείας Γενς Σπαν.

Αν ο νόμος περάσει από το κοινοβούλιο έως τα τέλη του χρόνου θα τεθεί σε ισχύ την 1η Μαρτίου 2022 και θα είναι υποχρεωτικό το εμβόλιο της ιλαράς για όλα τα παιδιά που πηγαίνουν σε παιδικούς σταθμούς και σχολεία. Υποχρεωτικά θα πρέπει να εμβολιάζονται και όλοι οι εκπαιδευτικοί καθώς και το προσωπικό των νοσοκομείων.

Μέχρι τον Ιούλιο του 2020 οι γονείς που γράφουν τα παιδιά τους σε παιδικούς σταθμούς ή σχολεία θα πρέπει να παρέχουν αποδείξεις ότι τα παιδιά τους έχουν εμβολιαστεί, ή αποδείξεις ότι αυτό δεν είναι δυνατό εξαιτίας κάποιου ζητήματος υγείας.
Το αντιεμβολιαστικό κίνημα της Γερμανίας

Το υπουργείο Υγείας της Γερμανίας αναφέρει ότι αυτή τη στιγμή περίπου 361.000 παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο δεν έχουν εμβολιαστεί, ενώ το ίδιο ισχύει για 220.000 ενήλικες. Τους δύο πρώτους μήνες του 2019 στη Γερμανία καταγράφηκαν 170 κρούσματα ιλαράς.

eimaimama.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
  1. Τα εμβόλια δεν είναι τίποτα. Σε άλλες χώρες μπορεί το κράτος να σου επιβάλει να συναντάς μια νοσοκόμα για να σου κάνει αντιψυχωσικές ενέσεις στον κώλο κάθε δύο εβδομάδες, ή κάθε μήνα. Κι αυτό με την σφραγίδα του δικαστηρίου, οπότε δεν μπορείς να αρνηθείς. Αν δεν δεχτείς σε μαζεύει η αστυνομία για να σε πάει στο ψυχιατρείο να στην κάνουν με το ζόρι. Για όλο αυτό αρκεί να σου έχουν βάλει την ταμπέλα της σχιζοφρένειας. Και στην Ελλάδα σου κάνουν συχνά αντιψυχωσικές ενέσεις, αλλά όχι τόσο φασιστικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Γιατί έσφαξε τους Εβραίους στην Τριπολιτσά ο Κολοκοτρώνης;

Κυριε Προεδρε να σας παρουμε μια απλη τυχαια φωτογραφια ;…