Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

19:20 - 23/03/2017

Johnson & Johnson: Βροχή οι μηνύσεις από άντρες για τα στήθη που απέκτησαν από φάρμακο της

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Johnson & Johnson: Βροχή οι μηνύσεις από άντρες για τα στήθη που απέκτησαν από φάρμακο της

Στις παλαιότερες μηνύσεις κατά της εταιρείας Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της, τώρα έρχονται να προστεθούν εκατοντάδες χιλιάδες αγωγές από άντρες και παιδιά που απέκτησαν στήθη μετά από χρήση φαρμάκου της – Πρόκειται ακριβώς για το ίδιο φάρμακο που σκότωσε την Μητέρα Shri Mataji Nirmala Devi

Πάνω από 100.000 ασθενείς μηνύουν την Johnson & Johnson και το φαρμακευτικό τμήμα της, Janssen, για βλάβες που προκύπτουν από τη χρήση του φαρμάκου Risperdal. Οι αγωγές προέρχονται από στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η λήψη του φαρμάκου έχει προκαλέσει άνδρες ασθενείς να υποφέρουν από γυναικομαστία, η οποία εκτός από την ανάπτυξη του στήθους συνοδεύεται και με σημαντική αύξηση του σωματικού βάρους. Υπάρχει επίσης σημαντική απόδειξη ότι η εταιρεία γνώριζε από αυτές τις ανεπιθύμητες ενέργειες και δεν προειδοποιούσε σωστά το κοινό.

Το Risperdal συνταγογραφείται από γιατρούς για τη θεραπεία της σχιζοφρένειας σε ενήλικες και εφήβους, διπολική διαταραχή σε ενήλικες και παιδιά μεταξύ των ηλικιών 10-17, διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας (ADHD) πάσχοντες διαφόρων ηλικιών και για την άνοια με ψύχωση στους ηλικιωμένους ενήλικες. Η FDA ενέκρινε το φάρμακο το 1993 για τους ενήλικες, αλλά μόνο το 2006 ήταν που έλαβε έγκριση για την πώληση του φαρμάκου σε παιδιά. Τα στοιχεία έδειξαν ότι η J & J γνώριζε ότι το φάρμακο θα μπορούσε να προκαλέσει την ανάπτυξη του μαστού σε παιδιά και νεαρούς ενήλικες, κυρίως άνδρες, ήδη από το 2001. Αυτό ωστόσο δεν εμπόδισε την εταιρεία από την επιθετική πολιτική μάρκετινγκ ώστε ψυχίατροι να χορηγούν το φάρμακο σε παιδιά για πολλές θεραπείε ήδη από το 1999. Στις ετικέτες ασφάλειας των φαρμάκων καμία προειδοποίηση δεν εμφανίζονταν μέχρι το 2006. Η Johnson & Johnson, επίσης, δεν επέλεξε να αναφερει στις ετικέτες του Risperdal καμία προειδοποίηση για τους κινδύνους γυναικομαστίας, παρά τις εκκλήσεις από τους γιατρούς.

Η γυναικομαστία είναι το αποτέλεσμα μιας ανισορροπίας ορμόνης και πιστεύεται ότι το Risperdal μπορεί να πυροδοτήσει την κατάσταση, διότι αυξάνει τα επίπεδα της προλακτίνης, η οποία είναι η ίδια ορμόνη που διεγείρει την ανάπτυξη του γυναικείου στήθους και της γαλουχίας.

Το 2002 η Janssen πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση για να συζητήσουν τα δεδομένα που συνδέουν το Risperdal με τις αυξήσεις στις τιμές γυναικομαστίας σε χρήστες, που είναι σχεδόν 5%. Στο τέλος, η ομάδα Janssen επέλεξε να παραποιήσει τους αριθμούς με την αφαίρεση στοιχείων από τα παιδιά ηλικίας άνω των 10, τα οποία πιθανόν να είχαν περάσει την εφηβεία. Τα δεδομένα εκ νέου προσαρμοσμένα έδειξαν ένα ποσοστό της γυναικομαστίας που ήταν στατιστικά ασήμαντη στο 0,8% που ήταν αρκετά χαμηλή ώστε να καταφέρει να πάρει την έγκριση από τον FDA για χρήση σε παιδιά. Τα στοιχεία αυτά σε μια ερευνητική έκθεση δημοσιεύθηκαν στο The Huffington Post.

Ακόμη και στα χρόνια πριν από την έγκριση του FDA, η εταιρεία συνέχισε να ενθαρρυνθεί τους γιατρούς να συνταγογραφούν το φάρμακο μέσω του μάρκετινγκ «off-label». Η J & J παρείχε στους γιατρούς παιχνίδια και υλικά φιλικά προς τα παιδιά, συνήθως σε φωτεινά, χαρούμενα χρώματα με το Risperdal λογότυπο. Αυτό συνέβαινε σύμφωνα με τον David Kessler, πρώην επικεφαλής της αμερικανικής Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων, που κατέθεσε κατά της J & J το 2015.
Η Johnson & Johnson / Janssen έχει ήδη κατηγορηθεί για λανθασμένη εμπορία φαρμάκων μεταξύ του 1999 και του 2005, την προώθησή τους για χρήσεις ενώ δεν έχουν εγκριθεί από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων. Αυτό έχει οδηγήσει την εταιρεία να πληρώσει περισσότερα από $ 2,2 δισ για έρευνες για την εμπορία φαρμάκων και άλλων προϊόντων. Εβδομήντα εκατομμύρια δολάρια απονεμήθηκαν σε ένα ζευγάρι στην Αλαμπάμα όταν ο γιος τους άρχισε να αναπτύσσει γυναικομαστία σε ηλικία πέντε ετών. Ένας άλλος μηνυτής,ο Austin Pledge, έλαβε $ 2.5 εκατομμυρίου όταν τα αυξημένα στήθη του μετρήθηκαν σε μέγεθος 46DD.
Αυτές αγωγές είναι μέσα στη φύση της ίδιας της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Η εταιρεία ήταν πλήρως προετοιμασμένη για τέτοιου είδους αγωγές, όπως και το υπόλοιπο της Big Pharma. Τα χρήματα αφαιρούνται από τα κέρδη της J & J και μπαίνουν στις άκρη για «δεδουλευμένες υποχρεώσεις» για τις αναμενόμενες απαραίτητες καταβολές μετά από δικαστικές αποφάσεις ή διακανονισμούς.
Η Johnson & Johnson, επίσης, αντιμετωπίζει επί του παρόντος αγωγές που αφορούν την απόδειξη ότι η εταιρεία γνώριζε ότι το ταλκ τους συνδέεται με πρόκληση καρκίνου των ωοθηκών. Το 2016 η εταιρεία υποχρεώθηκε να καταβάλει 72 εκατομμύρια $ στην οικογένεια μιας γυναίκας που ανέπτυξε καρκίνο μετά από χρόνια χρήση των προϊόντων τους χωρίς προειδοποίηση σχετικά με τις πιθανές παρενέργειες.
πηγές: medicine.news, Ibtimes.co.uk, Classaction.com, Huffingtonpost.com, Bloomberg.com
Με Risperdal δολοφόνησαν την Shri Mataji

Όπως έχω ξαναγράψει, η πνευματική μητέρα Shri Mataji η οποία ανέπτυξε τη μέθοδο διαλογισμού Sahaja Yoga και μέσω της οποίας επωφελήθηκαν εκατομμύρια κόσμου σε θέματα σωματικής και ψυχικής υγείας, αλλά κύρια αυτογνωσίας, δολοφονήθηκε αργά με τη χορήγηση ενός φαρμάκου, αυτού ακριβώς του φαρμάκου. Παρά την θέληση της και τις έντονες διαμαρτυρίες της που υπάρχουν σε ιδιόχειρο σημείωμα, ο σύζυγός της από κοινού με θεράποντες γιατρούς επέμεναν να της δίνουν αυτό το φάρμακο. Όπως πολλά ψυχοφάρμακα, έτσι κι αυτό, αναγράφει στις παρενέργειες συμπτώματα τα οποία υποτίθεται ότι καλείται να θεραπεύσει!

Φυσικά η ίδια δεν έπασχε από καμία ασθένεια, αλλά από… την πρακτική του διαλογισμού, που ξαφνικά έμοιαζε στα μάτια του συζύγου της -ανθρώπου του ΟΗΕ- ως ‘περίεργη’ κατάσταση. Αλλά όπως ανέφερα και παλιά, εκτός από την μαζική πνευματική αφύπνιση που παρείχε η μέθοδος της, η ίδια έγινε στόχος μετά από ομιλία της σε γιατρούς στην Ινδία, όπου ανακοίνωσε ότι θέλει να τους διδάξει πως να θεραπεύουν τον καρκίνο και άλλες ψυχοσωματικές ασθένειες χωρίς φάρμακα και να ανοίξει νοσοκομείο για φτωχούς.

Χτες ήταν και η επέτειος γέννησης της. Μόλις σήμερα διαβάσαμε για την εταιρεία που μηνύεται μαζικά για αυτό το ίδιο φάρμακο που την σκότωσε. God works in mysterious ways and timing…
Μην αγγίζετε κανένα προϊόν της καταραμένης αυτής εταιρείας, πολλά εκ των οποίων είναι υποτίθεται φτιαγμένα για παιδιά!

i-gata + allnewz
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣΕπιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 03/23/2017 @ 9:05 ΜΜ

    ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΜΑΙ…ΥΓ. ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ …ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΗ ΑΡΣΕΝΙΚΟΤΗΤΑ…ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ…ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΜΑΙ ΜΕ ΑΝΔΡΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ…ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ FLIT ΕΜΦΑΝΙΣΗ…ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ GAY ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ…ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΣΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  2. Ανώνυμος 03/24/2017 @ 2:31 ΠΜ

    Έπρεπε μαζί με το σκεύασμα αυτό η Johnson & Johnson να δίνει και δώρο ένα σουτιέν…

  3. Σαπισμένα Χημικά Φάρμακα 03/24/2017 @ 2:13 ΜΜ

    Είναι άλλη μια εταιρία που πουλάει τα σάπια φαρμακευτικά προϊόντα της.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*