19:45 - 13/03/2017

Γιατί δεν πρέπει να βάλεις ξανά το γάλα στην πόρτα του ψυγείου

Το πρώτο πράγμα που σκέφτονται οι περισσότεροι άνθρωποι, όταν αγοράζουν ένα προϊόν που βρίσκεται σε μπουκάλι είναι να το τοποθετήσουν στην πόρτα του ψυγείου και αυτό συμβαίνει σχεδόν πάντα για πρακτικούς λόγους.

Αρκεί να ανοίξετε κι εσείς το δικό σας ψυγείο, για να διαπιστώσετε ότι ισχύει το ίδιο.

Γνωρίζατε όμως ότι υπάρχουν συγκεκριμένα αγαθά, όπως το γάλα, που δεν πρέπει να τοποθετούνται εκεί;

Μπορεί να σας φαίνεται παράξενο, όμως τα γαλακτοκομικά προϊόντα δεν πρέπει να υπόκεινται σε αυξομειώσεις της θερμοκρασίας, γιατί είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα και ευάλωτα στο να χαλάσουν.

Σύμφωνα λοιπόν με το Good Housekeeping UK το γάλα (όπως και τα γιαούρτια, τα τυριά και το βούτυρο) έχει συγκεκριμένη θέση μέσα στο ψυγείο, ώστε να μπορεί να συντηρηθεί φρέσκο και να μην βλάψει ποτέ την υγεία σας.

Πρέπει να τοποθετείται πάντα στα χαμηλά και μεσαία ράφια μιας και εκεί η θερμοκρασία είναι κατάλληλη για τη σωστή διατήρησή του.

Πάνω από αυτό καλό θα ήταν να αποθηκεύσετε αλλαντικά και κάτω, που βρίσκεται το πιο ψυχρό τμήμα του ψυγείου, μπορείτε να φυλάξετε τυλιγμένα, ωμά κρέατα.

Αν το ψυγείο διαθέτει συρτάρια, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για τα φρούτα και τα λαχανικά.

Οσο για την πόρτα του ψυγείου; Αυτή είναι το πιο θερμό τμήμα της οικιακής συσκευής σας, οπότε μπορείτε να διατηρήσετε καρυκεύματα.

Εξτρα συμβουλή: Καλό θα ήταν να αποφεύγετε να τοποθετείτε το ζεστό κουτί του ντιλίβερι στο ψυγείο και να περιμένετε να κρυώσει, προτού φυλάξετε το φαγητό για την επόμενη ημέρα.

bovary.gr

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. 28
  4
  Απο τη στιγμή του απογαλακτισμού το γάλα είναι άχρηστο για τον ανθρώπινο οργανισμό
 2. 5
  1
  Εγω θα έλεγα να μην ξαναβάλεις το γάλα στο στόμα σου….τι λες για αυτό??? και εχω και 750 σελίδες να στο αποδείξω αυτό…εμ??
 3. 6
  1
  Μαλακια και φουμαρΑ.τυ νερό στην πόρτα είναι παγωμένο!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί