in

Γιατί οι Φαρμακοβιομηχανίες μισούν την βιταμίνη C;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!
«Θεραπεύοντας» καρδιακές παθήσεις, οι φαρμακευτικές βιομηχανίες εισπράττουν δισεκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο. Το τελευταίο πράγμα που θέλει η Big Pharma είναι οι άνθρωποι να μάθουν μια πραγματική θεραπεία-ειδικά αυτή που είναι φυσική, φθηνή και εύκολα διαθέσιμη…

Ωστόσο, πριν από 24 χρόνια, σε μεγάλο βαθμό αγνοήθηκαν από τους γιατρούς και τα μέσα ενημέρωσης, οι Linus Pauling και Matthias Rath προειδοποίησαν τον κόσμο για την πραγματική αιτία των χρόνιων καρδιακών παθήσεων…που ήταν η ανεπάρκεια βιταμίνης C!

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Ο Pauling, ο ιδρυτής της σύγχρονης χημείας, ο κάτοχος 48 τιμητικών διδακτορικών, και ο μόνος στον κόσμο που βραβευτηκε 2 φορές ατομικά με το βραβείο Νόμπελ, διατύπωσε τη θεωρία ότι πολύ λίγη βιταμίνη C αυξάνει τα επίπεδα της χοληστερόλης, συμπεριλαμβανομένης της Lp (a) παραλλαγής που προκαλεί στένωση των αγγείων. Μετά ο Pauling έμαθε ότι η Lp (α) δεσμεύεται σε κλώνους λυσίνης που προεξέχουν από τα αδύναμα και τα κατεστραμμένα αιμοφόρα αγγεία, και έτσι εφηύρε την απλή και εξαιρετικά επιτυχημένη υψηλής λυσίνης θεραπεία του.

“Μπορούμε να πάρουμε σχεδόν τον πλήρη έλεγχο των καρδιαγγειακών παθήσεων, των καρδιακών προσβολών και των εγκεφαλικών επεισοδίων με την ορθή χρήση του (βιταμίνη C και λυσίνη) … ή ακόμα και να θεραπεύσει.”-Από την τελευταία συνέντευξη του Pauling.

Η ειδικά υψηλής δόσης θεραπεία του Pauling για τις καρδιακές παθήσεις είναι προφανώς πολύ αποτελεσματική, και έχει ονομαστεί η θεραπεία Pauling προς τιμήν του.

Η Pauling/Rath ενοποιημένη (βιταμίνη C), θεωρία των καρδιαγγειακών νοσημάτων αποτελεί μια από τα μεγάλα επιτεύγματα της σύγχρονης επιστήμης. Αξιοσημείωτη θεωρία τους, και ο ενδιαφέρον ισχυρισμός του ότι πολύ χαμηλό κόστος Lp (a) δεσμευτικές αναστολείς θα αποτρέψει ακόμη και τη διάλυση των αρτηριακών αποφράξεων, έχει περάσει απαρατήρητη προφανώς από τη φαρμακευτική βιομηχανία, το ιατρικό επάγγελμα και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Εδώ είναι ένα απογοητευτικό στατιστικό στοιχείο: Από την ανακοίνωση Pauling το 1989, 16 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πεθάνει από καρδιακές παθήσεις μόνο στις ΗΠΑ! Ακόμη και τώρα, γιατροί γενικά πρέπει να αναγκάζονται να χορηγούν την IV βιταμίνη C.

Η «απαγορευμένη» Θεωριτική Μελέτη των Pauling / Rath (pdf).
Σημείωση: Αυτό το έγγραφο για πρώτη φορά έγινε αποδεκτό από τα Πρακτικά της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ, αλλά στη συνέχεια απορρίφθηκε και δεν δημοσιεύθηκε.

“Θα ήθελα να συστήσω ότι κάθε άτομο που βρίσκεται σε κίνδυνο καρδιακών παθήσεων θα πρέπει να λαμβάνουν 5 ή 6 gm της βιταμίνης C και τουλάχιστον 2 gm της λυσίνης. “-Linus Pauling

”Είναι σχεδόν θαυματουργή”
Θα ήταν θαύμα αν η θεραπεία για τις καρδιακές παθήσεις υπήρχε ήδη. Θα ήταν ακόμη πιο θαυμαστό εάν η θεραπεία που οδηγεί στην ίαση λειτουργεί γρήγορα, (ακόμα και σε προχωρημένο στάδιο της νόσου), είναι εντελώς μη τοξική, ανέξοδη, και αν είναι διαθέσιμη σε οποιοδήποτε κατάστημα φαρμάκου χωρίς συνταγή!

Οφείλουμε μια βαθιά ευγνωμοσύνη για αυτό το θαύμα στο μεγαλύτερο επιστήμονα της Αμερικής, τον αείμνηστος Linus Pauling, Ph.D., και στη γερμανή συνεργάτη του Matthias Rath, MD.

Chemist Linus Pauling on heart disease, Collagen, L-lysine, Vitamin C

exohuman
Απόδοση: Dependent World

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ!Στα νύχια των εισπρακτικών εταιρειών … Απειλές εκβιασμοί και παρακολούθηση από ανθρώπους της νύχτας !

Όλη η αλήθεια για το προδοτικό ξεπούλημα του Ελληνικού χρυσού από τον Παπακωνσταντίνου και CIA