15:02 - 26/01/2012

ΦΘΟΡΙΟΥΧΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΠΑΙΤΙΕΣ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Η ευπάθεια των παιδιών, κυρίως στον ανεπτυγμένο και αναπτυσσόμενο κόσμο, σε ιώσεις και μικροοργανισμούς, παρά την εξάπλωση των εμβολιασμών και την βελτίωση των συνθηκών ζωής προβληματίζει εδώ και δεκαετίες τους επιστήμονες.
Νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στις ΗΠΑ πέτυχε να..

συνδέσει για πρώτη φορά επισήμως τις βιομηχανικές πρακτικές και μεθόδους παραγωγής ειδών ευρείας κατανάλωσης, με την αδυναμία των εμβολίων σε μία σειρά ασθενειών, όπως ο τέτανος ή η διφθερίτιδα.

Δεν κατέστη σαφές ότι ευθύνονται αποκλειστικά αυτές οι χημικές ουσίες για την εξασθένηση της άμυνας του οργανισμού, αλλά όπως τονίζουν οι συντάκτες της, είναι «πολύ πιθανόν» πως αυτό ακριβώς συμβαίνει. Στο μικροσκόπιο των επιστημών της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ βρέθηκαν οι υπερφθοριωμένοι υδρογονάνθρακες (PFCs) και η επίδρασή τους στην αποτελεσματικότητα των εμβολίων.

Οι συγκεκριμένες ενώσεις είναι ιδιαίτερα διαδεδομένες στο περιβάλλον, δεν διασπώνται εύκολα στη Φύση, κατακρατώνται στον ανθρώπινο οργανισμό και μεταφέρονται στα έμβρυα από τις μητέρες ήδη πριν τη γέννησή τους.

Η χρήση τους στη βιομηχανία είναι ιδιαίτερα εκτεταμένη σε χιλιάδες χρήσεις και εντοπίζονται στους περισσότερους από τους ανθρώπους στον πλανήτη.

liako

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*