Είσαι “βιαστικός” και έχεις άγχος; Η λύση είναι στη φύση!!!

Χαράς ευαγγέλια για τα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα  η οποία μπορεί να χαρακτηρίζεται ανδρικό πρόβλημα αλλά στην πραγματικότητα επηρεάζει και τους δύο συντρόφους. Τα κακά νέα είναι ότι πολλοί διστάζουν να το συζητήσουν με κάποιο ειδικό τα καλά νέα είναι ότι πλέον το προβλημα βρηκε…το φάρμακο του.

Για πρώτη φορά στα παγκόσμια ιατρικά χρονικά οι επιστήμονες μετά από πολυετείς έρευνες ανακάλυψαν το φάρμακο το οποίο φρενάρει τους βιαστικούς . Πρόκειται για μια επαναστατική θεραπεία η οποία αντιμετωπίζει χωρίς να επιβαρύνει τον πάσχοντα . Μέχρι πρότινος  αντιμετωπίστηκε ως ψυχολογικό πρόβλημα και για δεκαετίες θεραπευόταν ακόμη και με ψυχολογικά φάρμακα.

Στη συνέχεια κυκλοφόρησαν κρέμες και σπρέϋ τοπικής εφαρμογής αλλά κρίθηκαν ιδιαίτερα δύσκολα στην εφαρμογή τους .Με αποτέλεσμα να προκαλούν μούδιασμα του πέους, ενω αν υπήρχε υπέρβαση δοσολογίας τότε σημειώνονταν ..κάθετη πτώση ή και . Επίσης είναι πολύ πιθανό το αναισθητικό συστατικό να μεταφερθεί στον/στη σύντροφο προκαλώντας μειωμένη απόλαυση και αδυναμία κορύφωσης/οργασμού.

Λοιπές μέθοδοι

Κάποιες άλλες τεχνικές αυτοβοήθειας, όπως χρήση διπλού προφυλακτικού ή προφυλακτικού που περιέχει αναισθητική ουσία (προφυλακτικά επιβράδυνσης), τα οποία δημιουργούν ελαφριά αίσθηση μουδιάσματος, μπορεί να είναι εν μέρει αποτελεσματικά και για σύντομο χρονικό διάστημα, στην ουσία όμως ενδέχεται να επιδεινώσουν αντί να εξαλείψουν το πρόβλημα επειδή μειώνουν ή καταργούν τις σεξουαλικές αισθήσεις που πρέπει να τεθούν σε έλεγχο για να βελτιωθεί η πάθηση.

Νέα θεραπεία

Το γνωστό πλέον σε όλους μας Eπιμήδιο το οποίο σημειώνει ένα Απίστευτο ρεκόρ πωλήσεων!!!  Το μοναδικό αυτό 100% φυτικό ερωτικό συμπλήρωμα που δημιουργήθηκε από την πανεπιστημιακή έρευνα του πανεπιστημίου του Μιλάνου και την ερευνητική ομάδα του καθηγητή Mario Dell’ Agli αποτελεί πλέον τον πιο έμπιστο σύμμαχο ανδρών και γυναικών και στην Ελλάδα όπως και σε πολλές χώρες του κόσμου πλέον.

Όσοι πιστοί προσέλθετε …το προϊόν χορηγείται χωρίς ιατρική συνταγή ενώ δεν θα περιλαμβάνεται στην λίστα φαρμάκων διότι πολύ απλά δεν είναι!

Πολύπλοκη πάθηση

Η πάθηση αυτή επηρεάζει παγκοσμίως και ανεξαρτήτως ηλικίας, έναν στους πέντε άντρες. Πρόκειται για περίπλοκη ιατρική πάθηση για την οποία ευθύνονται διάφοροι παράγοντες ενώ πλήττει πολλές πλευρές της ζωής των ανδρών αλλά και των συντρόφων τους.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι πάσχοντες σε σχετική έρευνα που πραγματοποιήθηκε δήλωσαν ότι βιώνουν:

«ήπιο» έως «ακραίο» προσωπικό άγχος (90%)

«ελάχιστη» ή «ελλιπή» ικανοποίηση από την σεξουαλική συνεύρεση (57%)

δυσφορία δική τους και της συντρόφου που σχετίζεται με την εκσπερμάτιση (63%)

Ο αντίκτυπος της πάθησης μπορεί να προκαλέσει τεράστια μείωση στην αυτοεκτίμηση του ατόμου και να οδηγήσει σε ψυχική οδύνη, άγχος, αίσθημα ντροπής, απογοήτευση και κατάθλιψη.

Από την πάθηση επηρεάζονται εξίσου και οι σύντροφοι των ανδρών που πάσχουν .

Ένα ποσοστό που άγγιζε το 60% των συντρόφων ανδρών  δήλωσαν ότι δεν ικανοποιούνται κατά την σεξουαλική πράξη.

Από την άλλη πλευρά το 60% των ανδρών δήλωσαν ότι η σχέση τους ίσως να ήταν πιο ισχυρή αν μπορούσαν να ικανοποιήσουν σεξουαλικά τον/την σύντροφο τους.

Η πλειοψηφία των ανδρών (60%) δήλωσαν ότι θα αναζητούσαν ιατρική θεραπεία αν ο/η σύντροφος τους το πρότεινε, ενώ περίπου το 75% όσων έχουν ήδη αναζητήσει λύσεις, το έκαναν προκειμένου να βελτιώσουν τη σεξουαλική ικανοποίηση του/της συντρόφου.

Δύσκολη διάγνωση

Παρά την συχνότητα εμφάνισής της  παραμένει μια πάθηση που δύσκολα διαγιγνώσκεται και θεραπεύεται κυρίως επειδή οι άνδρες τις περισσότερες φορές δεν θέλουν να συζητήσουν τα συμπτώματα με τους γιατρούς, είτε επειδή ντρέπονται είτε εξαιτίας της πεποίθησης ότι η πάθησή τους δεν αντιμετωπίζεται.

Επίσης οι άνδρες που υποφέρουν συχνά πιστεύουν ότι δεν υπάρχει αποτελεσματική θεραπεία για το πρόβλημα τους. Ως εκ τούτου, μόλις το 9% των ανθρώπων που έχουν αντιληφθεί μόνοι τους τα συμπτώματα έχουν επισκεφθεί ιατρό και έχουν διαγνωσθεί ενώ ένα ποσοστό που φτάνει το 70% διαγνώστηκε κατά τη διάρκεια επίσκεψης που είχε προγραμματίσει για άλλο ιατρικό πρόβλημα.

Από το 91% των ανδρών που δεν συμβουλεύτηκαν ποτέ γιατρό, το 52,2% δήλωσε ότι δεν είχαν καν σκεφτεί αυτή την πάθηση.

Πως ορίζεται

Σύμφωνα με την Παγκόσμια Εταιρεία Ιατρικής η  ορίζεται ως:

Πρωτογενής (αναφερόμενη και ως «χρόνια») – η οποία προκύπτει κατά την πρώτη σεξουαλική επαφή στη ζωή του άνδρα και διαρκεί εφ’ όρου ζωής. Σε αυτήν την περίπτωση προκύπτει πολύ γρήγορα πριν την κολπική διείσδυση ή σε λιγότερο από 1-2 λεπτά μετά τη διείσδυση.

Δευτερογενής (αναφερόμενη και ως «επίκτητη») – εμφανίζεται σταδιακά, ή ξαφνικά ενώ σε προγενέστερο στάδιο η διαδικασία ήταν φυσιολογική

Στους άνδρες κάτω των 60 ετών είναι πιο συνηθισμένη και δεν σχετίζεται με την ηλικία.

 

Αιτίες

ίσως να σχετίζεται με χαμηλά επίπεδα σεροτονίνης στις περιοχές του κεντρικού νευρικού συστήματος .

Η δευτερογενής  προκαλείται από ψυχολογικούς και σωματικούς παράγοντες. Οι βασικές σωματικές αιτίες που συνδέονται με επίκτητη  είναι οι εξής:

Παθήσεις του προστάτη, και ειδικότερα χρόνια προστατίτιδα

Υπερθυρεοειδισμός

Χρήση ψυχοτρόπων ουσιών

Οι βασικές ψυχολογικές αιτίες είναι οι εξής:

Στρες

Άγχος για την απόδοση κατά την σεξουαλική επαφή

Μία επιστημονική έρευνα από το πανεπιστημίου του Μιλάνου με επικεφαλή τον καθηγητή Mario Dell’ Agli και την ερευνητική του ομάδα, έρχεται για να βάλει τέλος πλέον σε ένα πρόβλημα ταμπού που επηρεάζει την ζωή εκατομμυρίων αντρών στον κόσμο.

Η πανεπιστημιακή αυτή έρευνα είχε ως αντικείμενο μελέτης το φυτό επιμήδιο και τις επιδράσεις που έχει στην σεξουαλική ζωή των ανθρώπων.Η διάρκεια της έρευνας ήταν 17 ολόκληρα χρόνια από τα οποία τα πρώτα 6 ήταν αυτοχρηματοδοτούμενα από τον ίδιο τον καθηγητή και την ομάδα του. Μετά τον 6 χρόνια υπήρξε μία μεγάλη οικονομική ενίσχυση και χρηματοδότηση από κάποιους Ευρωπαίους επιχειρηματίες. Μετά από χρόνια έρευνα τα αποτελέσματα ήταν πραγματικά εντυπωσιακά και ουσιαστικά όπως δήλωσε και ο καθηγητής Mario Dell’ Agli δεν έκαναν τίποτα παραπάνω από το να παρατηρήσουν την φύση και να την βάλουν μέσα σε ένα βάζο.

Το Επιμήδιο όπως είναι και η επιστημονική του ορολογία, καλλιεργείται σε αρκετές περιοχές της Ασίας και της Ευρώπης για καλλωπιστικούς και φαρμακευτικούς σκοπούς, ενώ αποτελεί ενδημικό φαρμακευτικό φυτό της νότιας Κίνας, όπου χρησιμοποιείται ως αφροδισιακό και για την καταπολέμηση της .

Η δραστική ουσία του , η ικαριίνη, δεσμεύει το ένζυμο SHGB, τα επίπεδα του οποίου αυξάνονται φυσιολογικά στους άνδρες άνω των 45 ετών και ανταγωνίζονται τη βιολογι­κή δράση της τεστοστερόνης, εμποδίζοντας τη στύση. Η ικαριίνη χαλαρώνει τους λείους μυς του σώματος, κι ενισχύει τη ροή του αίματος στα αναπαραγωγικά όργανα και ιδιαίτερα στο πέος. 

Μια κουταλιά με μια αψάδα στη γεύση και ο έρωτας ξαναγίνεται απόλαυση. Για όλες και όλους και το εντυπωσιακότερο που κάνει όλη την επιστημονική κοινότητα να είναι εντυπωσιασμένη τόσο από τα αποτελέσματα του, όσο και από την σύνθεσή του, είναι ότι είναι 100% βιολογικό προϊόν χωρίς κανένα κίνδυνο για τον ανθρώπινο οργανισμό όπως διάφορα χημικά σκευάσματα τύπου βι@..pa!

ηδη σε όλες τις χώρες του πλανήτη όπως και στην Ελλάδα με τα αποτελέσματά του να είναι ακόμα εντυπωσιακότερο καθώς το 97% των χρηστών δηλώνουν απολυτά εντυπωσιασμένοι και ικανοποιημένοι και μάλιστα να έχουν δει εμφανή διαφορά μέχρι και 100% από την πρώτη κιόλας χρήση. Η εταιρεία που έχει την αποκλειστική του διάθεση να δηλώνει ότι υπάρχει ήδη μεγάλη ζήτηση και πολύ πιθανό να μην μπορεί να υπάρξει σε όλους η δυνατότητα να αποσταλεί.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share
Tweet
+1