00:26 - 02/12/2015

Δωρεάν ιατρική Κάρτα

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

karta

Το Sthrizo.gr σας δίνει την δυνατότητα να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν μια κάρτα μέλους που θα σας παρέχει ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές σε αναγνωρισμένα ιατρεία της περιοχής της Λαμίας.

Με τη χρήση της κάρτας μέλους του Sthrizo.gr δεν χρειάζεται πλέον να διανύεται μεγάλες αποστάσεις για να έχετε εξειδικευμένη ιατρική περίθαλψη.
Η διαδικασία εγγραφής είναι πολύ απλή και θα χρειαστείτε μόνο να εκτυπώσετε την κάρτα από την υπολογιστή σας ή από τα γραφεία μας Θερμοπυλών 6 Λαμία στην οποία θα αναγράφεται το όνομα σας.

Η κάρτα είναι εντελώς δωρεάν και είναι αυστηρά προσωπική.
Για τη σωστή λειτουργία και χρήση της Κάρτας Μέλους του Sthrizo.gr επισκεφθείτε τα γραφεία μας στην οδό Θερμοπυλών 6 Λαμία ή καλέστε στο 2231046605

Το Sthrizo.gr δημιουργήθηκε σε μία εποχή που η ανάγκη πρωτοβάθμιας εξωνοσοκομειακής περίθαλψης γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη.

Οι ανασφάλιστοι πληθαίνουν μέρα με τη μέρα λόγω της αδυναμίας κάλυψης των εισφορών των ταμείων, με αποτέλεσμα οι οικογένειες να μένουν ακάλυπτες και ευάλωτες σε περιπτώσεις που επείγονται ιατρικής φροντίδας.

Από την άλλη οι ασθένειες και τα αυτοάνοσα νοσήματα αυξάνουν με γεωμετρική πρόοδο. Για το λόγο αυτό στο Sthrizo.gr θα υπάρχει στήλη με ιατρικά θέματα και συμβουλές για ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Οι κάτοικοι πλέον της περιοχής μας δεν θα χρειάζεται να μετακινούνται αμέτρητα χιλιόμετρα μακριά για να έχουν υψηλό επίπεδο Ιατρικών και Διαγνωστικών Παροχών.

http://sthrizo.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Υγεία σε όλους τους Λαμιώτες
    από εκεί πήρα τον καλύτερο χαλβα Φαρσάλων
    κι εχω μια λιγουρα πρωινιατικα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*