Δωρεάν ιατρική Κάρτα

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

karta

Το Sthrizo.gr σας δίνει την δυνατότητα να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν μια κάρτα μέλους που θα σας παρέχει ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές σε αναγνωρισμένα ιατρεία της περιοχής της Λαμίας.

Με τη χρήση της κάρτας μέλους του Sthrizo.gr δεν χρειάζεται πλέον να διανύεται μεγάλες αποστάσεις για να έχετε εξειδικευμένη ιατρική περίθαλψη.
Η διαδικασία εγγραφής είναι πολύ απλή και θα χρειαστείτε μόνο να εκτυπώσετε την κάρτα από την υπολογιστή σας ή από τα γραφεία μας Θερμοπυλών 6 Λαμία στην οποία θα αναγράφεται το όνομα σας.

Η κάρτα είναι εντελώς δωρεάν και είναι αυστηρά προσωπική.
Για τη σωστή λειτουργία και χρήση της Κάρτας Μέλους του Sthrizo.gr επισκεφθείτε τα γραφεία μας στην οδό Θερμοπυλών 6 Λαμία ή καλέστε στο 2231046605

Το Sthrizo.gr δημιουργήθηκε σε μία εποχή που η ανάγκη πρωτοβάθμιας εξωνοσοκομειακής περίθαλψης γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη.

Οι ανασφάλιστοι πληθαίνουν μέρα με τη μέρα λόγω της αδυναμίας κάλυψης των εισφορών των ταμείων, με αποτέλεσμα οι οικογένειες να μένουν ακάλυπτες και ευάλωτες σε περιπτώσεις που επείγονται ιατρικής φροντίδας.

Από την άλλη οι ασθένειες και τα αυτοάνοσα νοσήματα αυξάνουν με γεωμετρική πρόοδο. Για το λόγο αυτό στο Sthrizo.gr θα υπάρχει στήλη με ιατρικά θέματα και συμβουλές για ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Οι κάτοικοι πλέον της περιοχής μας δεν θα χρειάζεται να μετακινούνται αμέτρητα χιλιόμετρα μακριά για να έχουν υψηλό επίπεδο Ιατρικών και Διαγνωστικών Παροχών.

http://sthrizo.gr

Loading...

One thought on “Δωρεάν ιατρική Κάρτα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *