Αποσύρει αρτοσκεύασμα η Lidl Hellas για προληπτικούς λόγους

Η απόσυρση αποφασίστηκε κατόπιν σχετικής πληροφόρησης από καταναλωτή και σε συνέχεια ελέγχων για την παρουσία ευρωτίασης σε μεμονωμένα τεμάχια του προϊόντος. Αφορά τις ημερομηνίες λήξεως 19.09.2018, 26.09.2018 και 03.10.2018.

Στην απόσυρση του αρτοσκευάσματος σίκαλης σε φέτες «Maitre Jean Pierre Rye Bread 500g», το οποίο παράγεται από την εταιρεία Harry-Brot, για προληπτικούς λόγους, προχωρά η Lidl Hellas.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Lidl Hellas, κατόπιν σχετικής πληροφόρησης από καταναλωτή και σε συνέχεια εσωτερικών μακροσκοπικών ελέγχων από την εταιρεία για την παρουσία ευρωτίασης σε μεμονωμένα τεμάχια του προϊόντος «Maitre Jean Pierre Rye Bread 500g», με ημερομηνίες λήξης 19.09.2018, 26.09.2018 και 03.10.2018 που παράγεται από την εταιρεία Harry-Brot GmbH, προχώρησε για προληπτικούς λόγους στην απόσυρση του προϊόντος.

Παράλληλα, παρακαλεί τους πελάτες της που έχουν αγοράσει το προϊόν να το επιστρέψουν σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα της εταιρείας, λαμβάνοντας το αντίτιμο της αγοράς του.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


2 thoughts on “Αποσύρει αρτοσκεύασμα η Lidl Hellas για προληπτικούς λόγους

  1. Ευα says:

    Σε τακτά χρονικά διαστήματα παρουσιάζονται ακατάλληλα προϊόντα στα lidl. Πρέπει οι καταναλωτές να είναι πολύ προσεκτικοί σε αυτά που αγοράζουν και κυρίως στα φαγώσιμα. Άντε επιτέλους με τους Γερμαναράδες που μας έχουν ξεζουμίσει οικονομικά δηλητηριάζοντάς μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *