Διαφημίσεις

Ο ξαφνικός θάνατος ενός 12χρονου κοριτσιού στο Waukesha, του Wisconsin, λίγες ώρες μετά τη χορήγηση του εμβολίου HPV Gardasil έχει συγκλονίσει την οικογένεια του κοριτσιού, και έστειλε τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για ερωτήσεις πώς μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο…

Ο Δρ Τζέφρι Swain του τοπικού τμήματος υγείας έδωσε συνέντευξη για να δώσει την τυπική απάντηση που είναι παρόμοια με σχεδόν κάθε άλλο εμβόλιο, δηλώνοντας ότι οι σοβαρές αντιδράσεις, όπως αυτή που καταλήγει σε θάνατο είναι «πολύ σπάνιες» και “1 στο ένα εκατομμύριο “.

Υποθέτοντας ότι υπάρχουν ορισμένα δεδομένα που στηρίζουν τον εν λόγω ισχυρισμό του “1ος εκατομμυρίου,” πόσες δόσεις του εμβολίου HPV χορηγούνται κάθε χρόνο; Σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία (Ιούλιος 2014) που είδαν το φως από το αμερικανικό υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών εδώ http://www.hrsa.gov/vaccinecompensation/statisticsreport.pdf (σελίδα 7), πάνω από 9 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Έτσι, η κυβέρνηση παραδέχεται ότι είναι τουλάχιστον 9 κορίτσια κάθε χρόνο που σκοτώνονται από το εμβόλιο κατά του HPV. (στις ΗΠΑ…. γιατί το ίδιο χορηγείται και σε άλλες χώρες. Εσείς πόσο “εκατομμυριούχοι νιώθετε…;)

Υποτίθεται ότι το εμβόλιο χορηγείται για την προστασία μια προστασία ενάντια στον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας ο οποίος όμως προκαλείται από τον ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων, μια σ@ξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια. Πόσοι γονείς γνωρίζουν αυτή τη λεπτομέρεια, ώστε να επιλέξουν τη σ@ξουαλική διαπαιδαγώγηση αντί ενός εμβολίου; Και πόσοι επίσης γνωρίζουν τις παρενέργειες και το ρίσκο αυτού του εμβολίου;

Παρενέργειες που έχουν αναφερθεί από το εμβόλιο κατά του HPV πριν το συγκεκριμένο περιστατικό: Πρόωρη εμμηνόπαυση ή υπογονιμότητα. – Αυτό βέβαια, δεν είναι “παρενέργεια”, είναι ΣΚΌΠΙΜΗ ΕΝΈΡΓΕΙΑ, το έχουμε πει μέχρι και χίλιες φορές, μέρος του προγράμματος μείωσης πληθυσμού.

anatropionline.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 σχόλια στο “ΣΟΚ: Δωδεκάχρονη πέθανε μόλις της έκαναν το «αντικαρκινικό» εμβόλιο HPV Gardasil !”
  1. ιατροι του κωλου και της μιζας.φαρμακευτικες του κωλου και της μιζας.υπουργοι υγειας του κωλου και της μιζας!!!2.100 κοριτσια,εχουν πεθανει απο το εμβολιο σε παγκοσμιο επιπεδο.ΤΙ,ΣΥΜΒΟΛΟ,ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ,ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΑΝΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ,ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ;;;;;ΤΟ ΦΙΔΙ.ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;;;;ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙΛ;ΣΤΙΣ ΗΠΑ.ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΓΙΝΕ;ΟΧΙ,ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;ΟΧΙ.ΠΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ;ΜΟΝΟ 2.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek