Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:51 - 17/03/2020

Video-Παγκόσμιος Διαλογισμός Χρονογραμμής Ανάληψης Τέλους του Κορονοϊού …

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Από: TruthEarthOrg  

Ημέρα για Ελλάδα 5 Απριλίου 2020. Ώρα 5:45 πμ.

Ήρθε η ώρα να αναλάβουμε δράση και πάλι. Ήρθε η ώρα να πάρουμε το πεπρωμένο του κόσμου μας στα χέρια μας !

Όλοι συμφωνούμε ότι η διαδικασία της πλανητικής απελευθέρωσης έχει καθυστερήσει πολύ και η παρούσα χρονογραμμή  δεν οδηγεί προς τη σωστή κατεύθυνση.

ΤΩΡΑ είναι η ευκαιρία μας να ανυψώσουμε την χρονογραμμή  συλλογικά προς την βέλτιστη χρονογραμμή για την πλανητική απελευθέρωση.

Ως εκ τούτου, αξιοποιούμε την τεράστια ευκαιρία της αστρολογικής όψης της συνόδου Πλούτωνα-Δία στις 5 Απριλίου και Ώρα 5:45 πμ, για να δημιουργήσουμε μια πύλη μέσω της οποίας θα ενοποιήσουμε τη συνείδησή μας και θα πυροδοτήσουμε τη διαδικασία που θα σταθεροποιήσει την βέλτιστη Xρονογραμμή Ανάληψης για τον πλανήτη.

Κάντε αυτό το γεγονός Viral ! Μοιραστείτε το με όλο τον κόσμο !

Δημοσιεύστε την δράση στους ιστότοπους και τα blog σας ! Μπορείτε να δημιουργήσετε την δική σας ομαδική εκδήλωση στο Facebook. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα βίντεο και να το δημοσιεύσετε στο Youtube. Χρειαζόμαστε παγκόσμια συνεργασία με όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους εμπλεκόμενους και ανθρώπους με επιρροή.

Επιστημονικές μελέτες έχουν επιβεβαιώσει τις θετικές επιδράσεις των ομαδικών διαλογισμών και δράσεων στην ανθρώπινη κοινωνία. Ο καθένας από εσάς που θα συμμετάσχει σε αυτό τον διαλογισμό μπορεί πραγματικά να βοηθήσει έτσι ώστε όλοι μαζί να φέρουμε πιο κοντά την Εποχή του Υδροχόου http://thespiritscience.net/2015/06/1… http://www.worldpeacegroup.org/washin…

Αυτός ο διαλογισμός βοηθά τις δυνάμεις του Φωτός:

 • Να γειώσουν την ενέργεια του Φωτός στην επιφάνεια του πλανήτη, να απομακρύνουν ολοκληρωτικά τον κορονοϊό

 • Να βοηθήσουν στην άρση όλων των φόβων που έχει δημιουργήσει αυτή η επιδημία

 • Να αντιδράσουν σε όλα τα σχέδια που είχαν οι σκοτεινές δυνάμεις με την εκδήλωση αυτής της επιδημίας και

 • Να βοηθήσουν να ανυψωθεί η πλανητική εξέλιξη πίσω στη βέλτιστη χρονογραμμή Ανάληψης που θα μας οδηγήσει στην Εποχή του Υδροχόου

Ο αριθμός των ανθρώπων που θα συμμετάσχουν στον διαλογισμό έχει καθοριστική σημασία. Η δύναμη επιρροής που μπορεί να ασκήσει ο πληθυσμός του πλανήτη για την επιτάχυνση αυτής της διαδικασίας είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ.

Μπορούμε να φτάσουμε στην κρίσιμη μάζα των 144.000 ανθρώπινων συμμετοχών.

Αυτό θα δημιουργήσει μια τεράστια θεραπευτική, αλυσιδωτή, αντίδραση στο παγκόσμιο ενεργειακό πεδίο.

Θα κάνουμε αυτό το διαλογισμό την ακριβή ώρα της συνόδου  Πλούτωνα-Δία. Για Ελλάδα στις 5 Απριλίου και Ώρα 5:45 πμ, διότι θα είναι η πρώτη φορά που μια αληθινά ισχυρή ενέργεια της Εποχής του Υδροχόου θα χτυπήσει την επιφάνεια του πλανήτη.

 Οδηγίες για το Διαλογισμό:

1. Χρησιμοποιήστε την δική σας μέθοδο, για να μπείτε σε μια χαλαρή κατάσταση συνείδησης.

2. Δηλώστε την πρόθεσή σας να αξιοποιήσετε αυτό το διαλογισμό ως εργαλείο για την ανύψωση του πλανήτη στη βέλτιστη χρονογραμμή και ως εργαλείο για την πλήρη απομάκρυνση του κορονοϊού.

3. Οραματιστείτε μια στήλη λαμπερού λευκού Φωτός να εκπέμπεται από τον Κοσμικό Κεντρικό Ήλιο και στη συνέχεια να διανέμεται στους Κεντρικούς Ήλιους όλων των γαλαξιών του σύμπαντος. Στη συνέχεια, οραματιστείτε αυτό το φως να εισέρχεται στον Γαλαξιακό Κεντρικό Ήλιο μας, να διασχίζει τον Γαλαξία μας, να εισέρχεται στο Ηλιακό μας Σύστημα, να περνά μέσα από όλα τα όντα του Φωτός μέσα στο Ηλιακό μας Σύστημα και στην συνέχεια μέσα από όλα τα πλάσματα της γης και μέσα από το σώμα σας να φτάνει στο κέντρο της γης.

4. Φανταστείτε αυτό το Φως να μεταστοιχειώνει όλο το φορτείο κορονοϊού  που υπάρχει στην Γη, να απολυμαίνει όλες τις μολυσμένες περιοχές του πλανήτη, να θεραπεύει όλους τους ασθενείς, να αφαιρεί κάθε φόβο που σχετίζεται με αυτή την επιδημία και να αποκαθιστά τη σταθερότητα.

5. Οραματιστείτε την πορεία των γεγονότων στον πλανήτη Γη και ανυψώστε τον πλανήτη στην βέλτιστη χρονογραμμή. Οραματιστείτε τον πλανήτη χωρίς επιδημίες, μακριά από όλους τους πολέμους, μακριά από κάθε παγκόσμια κυριαρχία. Οραματιστείτε το λευκό, ροζ, γαλάζιο και χρυσό Φως να θεραπεύουν όλες τις ανισότητες, να σβήνουν κάθε φτώχεια και να φέρνουν αφθονία σε όλη την ανθρωπότητα. Οραματιστείτε την έναρξη του νέου μεγάλου κοσμικού κύκλου της Εποχής του Υδροχόου, να φέρνει καθαρό Φως, Αγάπη και Ευτυχία σε όλα τα πλάσματα της Γης.

Η προτεινόμενη διάρκεια του διαλογισμού μας είναι τα 20 λεπτά.

Ενημερώσεις σχετικά με τον Διαλογισμό Χρονογραμμής Ανάληψης: http://2012portal.blogspot.com

www.hypnotherapy4u.grΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με maria peppa
Κλινική Υπνοθεραπεύτρια & Stress Management Coach. Η κατανόηση της λειτουργίας του Νου, η Διευρυμένη Αντίληψη & Συνειδητότητα, η Εξερεύνηση του Αγνώστου, είναι ο Κόσμος που με Μαγεύει ... Μάλλον κι εσένα, για να είσαι Μαζί μου Εδώ ... Σε καλωσορίζω λοιπόν στον κόσμο εξερεύνησης πέρα από το Γνωστό που τόσο απλόχερα το Κατοχικά Νέα σου προσφέρει … καθώς κ Κοντά μου ... Μείνετε συντονισμένοι ... Καλή Δύναμη σε Όλους μας ... Αποδοχή & Αγάπη για τον Εαυτό κι αυτό που τον Περιβάλλει ...

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. ΑΓΛΕΩΡΑΣ 03/18/2020 @ 2:07 ΠΜ

  Κάτσε να ζήσουμε μέχρι τότε και μας το ξανα-υπενθυμίζεις

 2. Ιωάννης 03/18/2020 @ 3:16 ΠΜ

  Ομαδική προσευχή χρειάζεται και ΟΧΙ διαλογισμός. Ο τρόπος μάλιστα που καλείς να γίνει αυτός ο διαλογισμός παραπέμπει σε τελετή μαγείας… Εδώ είναι η Ελλάς και δεν έχουμε ανάγκη από διαλογισμούς, φωτάκια και αστράκια, αυτά να πας να τα κάνεις στην ανατολή που μας έφερε αυτή την κατάρα! Μεγαλύτερη ζημιά θα κάνεις παρά καλό αγαπητή Μαρία, άλλαξε μυαλά πριν είναι αργά.

 3. Πανθρησκεία ?

 4. kostas stavropoulos 03/22/2020 @ 1:36 ΜΜ

  ευχαριστουμε

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*