Τουρκικά μεταγωγικά αεροσκάφη με την ανοχή των Αμερικανών έριξαν δεκάδες τόνους οπλισμού,τροφίμων και φαρμάκων στους Ισλαμιστές του Κιρκούκ!!!

aeroplano rixnei

Τουρκικά μεταγωγικά αεροσκάφη με την ανοχή των Αμερικανών έριξαν δεκάδες τόνους οπλισμού, τροφίμων και φαρμάκων στους Ισλαμιστές του  Κιρκούκ!!!

Όπως τώρα μεταδίδει το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων, της τουρκικής ρίψης εφοδίων, προηγήθηκε αμερικανική αεροκίνητη ενέργεια με ελικόπτερα με άγνωστο στόχο!!!

Όπως κατηγορηματικά αναφέρει ο πρόεδρος της επιτροπής άμυνας της ιρανικής βουλής HAKEM AL-ZAMELI,
στο διεθνές αεροδρόμιο της Βαγδάτης κατασχέθηκαν από Σουηδικά και Καναδικά επιβατικά αεροσκάφη μεγάλες ποσότητες αμερικανικού οπλισμού τον οποίο θα έριχναν στο ISIS Σουηδοί και Καναδοί!!! Ο ίδιος τονίζει πως: “Αυτοί δεν είναι σύμμαχοι …είναι συνεργάτες των τρομοκρατών” και ζητά από τον πρωθυπουργό της χώρας την διακοπή κάθε σχέσης μαζί τους.

newrussia.grNicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


One thought on “Τουρκικά μεταγωγικά αεροσκάφη με την ανοχή των Αμερικανών έριξαν δεκάδες τόνους οπλισμού,τροφίμων και φαρμάκων στους Ισλαμιστές του Κιρκούκ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *