00:33 - 30/12/2015

Το Ισραήλ παραδέχεται τους αεροψεκασμούς και μάλιστα για την ερημοποίηση περιοχής

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

filesaeropsekasmoiΤο Ισραήλ παραδέχεται τους αεροψεκασμούς και μάλιστα για την ερημοποίηση περιοχής

Η Είδηση αναρτήθηκε πριν από λίγο από το ρωσικό πρακτορείο SPUTNIK και έχει ως ακολούθως:

Ο ισραηλινός στρατός παραδέχθηκε ότι χρησιμοποιεί ειδικό πρόγραμμα αεροψεκασμών προκειμένου να εξοντώσεις χιλιάδες στρέμματα παλαιστινιακών καλλιεργειών και χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία τη δημιουργία ερημοποιημένης περιοχής χωρίς βλάστηση προκειμένου να είναι “δυνατή η εφαρμογή ειδικών μέτρων ασφαλείας”.

Παλαιστίνιοι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι πάνω από 420 στρέμματα γης στο εσωτερικό της Λωρίδας της Γάζας έχουν  καταστραφεί από τα δηλητήρια που  ψεκάζονται για να εξολοθρεύσουν  τη βλάστηση.
“Για χρόνια τώρα, ο Ισραηλινός Στρατός μέσω προγράμματος αεροψεκασμού θανατηφόρων αεροψεκασμών δημιουργεί ερημοποίηση στην απαγορευμένη περιοχή (σ.σ. περιοχή απαγόρευσης κυκλοφορίας)”.

Ισραηλινά αεροπλάνα πραγματοποιούν καθημερινά ψεκασμό των τοξινών καταστρέφοντας το σπανάκι, το  μπιζέλι, το μαϊντανό και καλλιέργειες φασολιών.

Σύμφωνα με δήλωση του IDF  (Ισραήλ) Το πρόγραμμα αεροψεκασμών με ειδικά ζιζανιοκτόνα αναστολής της  βλάστησης, πραγματοποιήθηκε στη ζώνη απαγόρευσης κατά μήκος του φράχτη στα σύνορα όλη την προηγούμενη εβδομάδα για να καταστεί δυνατή η λειτουργία των ειδικών μέτρων ασφαλείας.

Μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα το Ισραήλ επέτρεπε στην απαγορευμένη περιοχή να πραγματοποιούνται αγροτικές εργασίας – γεωργική εκμετάλλευση της γης χωρίς πρόβλημα.

Ο Shai Grunberg, εκπρόσωπος της Gisha, μιας ομάδας ισραηλινών για τα ανθρώπινα δικαιώματα που εργάζεται για να προωθήσει την ελεύθερη κυκλοφορία των Παλαιστινίων στη Γάζα, είπε ότι “Ο ψεκασμός των φυτοφαρμάκων εξόντωσης των καλλιεργειών σκοτώνει εκτός από τα φυτά και τους ανθρώπους που μένουν στην περιοχή κοντά στο φράχτη και από τις δύο μεριές αυτού και θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των αμάχων, τόσο από το χημικά, όσο και από την καταστροφή των καλλιεργειών.

 

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Το γνωρίζεται πως το ουτε το 5% δεν ψεκαζετε στο ησραηλ απ οτι εδω; ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

    • Ανώνυμος 12/30/2015 @ 4:33 ΜΜ

      Κ να μου έφερναν 1000 αποδείξεις ότι ρίχνουν chemtrails στο Ισραήλ, εννοείτε ότι δεν θα τους πίστευα… Εκείνοι ελέγχουν μέχρι κ την γραφειοκρατία κ σου βγάζουν όσες γνήσιες προσανατολιστικές αποδείξεις θέλουν… Μην πιστεύετε ούτε της αποδείξεις, επεξεργαστείτε τα πάντα μέσα σας πριν πιστέψετε ότι σας δείχνουν κ σας λένε…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*