22:44 - 25/12/2015

Το 999 τι δουλειά έχει πάνω στο κινέζικο ασθενοφόρο; (κώδικας Σιών)

china ambulance999

Το 999 τι δουλειά έχει πάνω στο κινέζικο ασθενοφόρο; (κώδικας Σιών)

Εχθές σας δείξαμε τα μέτρα που πήρε η Κίνα για να “προστατέψει” τους δυτικούς πολίτες που είναι επί το πλείστων Αγγλοσάξονες και βρίσκονται στην χώρα τους για δουλειά ή για διακοπές. Αυτή είναι η είδηση μέσα στο μάτριξ για να μας κρατάνε στην δόνηση του φόβου…Κάποια όντα ζούνε απο τον φόβο μας και την δυστηχία μας…

Τώρα δείτε ότι το Μάτριξ κατάβασε και ασθενοφόρο για να προσφέρει και τις “πρώτες βοήθειες” στους δυτικούς που τάχα μου κινδυνεύει η ζωή τους στην Σίνα ή Κίνα… και επειδή στο Μάτριξ τίποτα δεν είναι τυχαίο το ασθενοφόρο με τα νούμερα 999=666 (γιατί όλα είναι ανάποδα στον κόσμο των σατανιστών)….στην επόμενη Φαλς Φλαγκ θα κουβαλάει και τους κώδικες της Σιών για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στα θύματα…
china 999
Δεν είναι βέβαια και τόσο παράξενο το γεγονός ότι στην χώρα του δράκου…ο δράκος θα πρέπει να έχει το νούμερο του… ιδίως όταν προσφέρει τις σατανικές του πρώτες βοήθειες σε παρόμοιο ασθενοφόρο…σας έχουμε δείξει και τα νούμερα με 33 σε οχήματα πρώτων βοηθειών.

Κάποιοι θα πουν ότι το νούμερο είναι τυχαίο…εγώ θα σας απαντούσα οτι δεν υπάρχει τύχη μέσα στον εικονικό κόσμο που ζείτε…είμαστε θεική ενέργεια φυλακισμένη μέσα σε υλικά σώματα…που κάποιοι τα κρατάνε φυλακισμένα και δεν τα αφήνουν να εξελιχθούν…

Το 999 στο προβάλλουν γιατί ο δράκος προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και άρα είναι «καλός».

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο...εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά...τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ' έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει τυφλά στην ελευθερία μας που είναι πολύ κοντά! Το χόμπι μου είναι η αυτοθεραπεία και η ερμηνεια της ανθρωπινης συμπεριφοράς.

Σχόλια Αναγνωστών (11)

 1. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ) ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. / Ο.ΠΛ.Α.(ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ / ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ)
  ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΥΛΙΚΑ(ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ) – ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ(ΗΘΙΚΑ) – ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ (ΜΕ ΠΑΝΤΙΟΤΡΟΠΗ ΒΟΗΘΕΙΑ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ, ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΑΒΟΗΘΗΤΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΕΡΕΠΕΙΟ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΗΝΥΓΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΙ ΠΑΝΗΛΙΘΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΙ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ «ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ» ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!
  ΔΙΧΩΣ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ (888 ΚΑΙ ΟΧΙ «999») ΘΑ ΤΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΟΛΑ ΣΤΑ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΡΩΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΔΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΓΗΣ…ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ …
  ΤΟ «666» ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΗΠ-Ε-Ι (ΗΠΑ – ΕΥΡΩΠΗ – ΙΑΠΩΝΙΑ) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Η ΥΠΕΡΣΤΟΑ ΧΟΝΓΚ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 2000 ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ (ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ) ΤΟ 666 ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΡΙΘΜΟ «ΝΙΚΗΣ» (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ) ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΙΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666 ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ (DRANG NACH OSTEN) ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ (ΚΙΝΑ 888) ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ (= ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΦΥΛΗΣ)…
  ΤΟ «999» ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΡΜΑΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ…ΟΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΚΑΤΑΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΤΡΟΧΙΑΣ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ) ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ [ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ] ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕΙ [ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ] ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΦΙΛΟΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. («ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟ-ΕΒΡΑΙΟΥΣ»)
  ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΦΑΝΗΚΕ Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ «999» ΣΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΕΡΕΥΝΑ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η Ο.Ε.Α. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΩΣΤΑ.
  ΠΑΝΤΩΣ Ο ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΑΓΚΑΗΣ (ΡΩΣΙΑΣ- ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑΣ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ 888 (=ΙΗΣΟΥΣ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ 999. ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΙΝΙΚΟΥ (ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ) ΤΕΙΧΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ 888 ΜΕΤΡΑ (ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΓΡΑΦΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ) ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ (ΨΕΥΔΟ)ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ ΡΥΘΜΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ 08/08/08
  Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΟΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 777.
  ΑΥΤΑ.
  ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ.

  • Η γνωση φίλε μου πρέπει να μοιράζεται…επίσης η γνώση και η πραγματικότητα έχει πολλές εκδοχές…εμεις εδώ ερευνούμε την εικονική παραμύθα καθε μερα που περνάει…

   • ΦΙΛΕ Η ΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ ΟΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΟΡΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.. ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΕΙΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α. (ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΕΞΟΠΛΣΜΕΝΟ ΜΕ TΑ ΑΣΥΛΗΠΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ NETRINO-NASER) ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΜΑ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΖΕ ΕΤΣΙ ΑΝΕΠΕΞΑΡΓΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΥΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΕΤΟΙΟΣ ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΧΑΟΣ (ΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ WIKILEAKS)…ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ Η Ο.Ε.Α. ΒΓΑΖΕΙ ΜΕΝ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΗΜΙ-ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΧΥΜΑ, ΤΙΣ ΒΓΑΖΕΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΣΥΝΤΑΓΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ…ΩΣΤΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΧΑΟΣ, ΝΑ ΚΑΤΕΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΩΦΕΛΕΙΤΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!
    ΔΕΣ Π.Χ. ΕΔΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΧΑΜΟ ΚΑΙ ΣΑΛΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ NATIONAL SECURITY AGENCY ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΡΗΓΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ UMBRA ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΗΓΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΔΟΥΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ…

    TOTAL GEOSTRATEGICAL BLACKOUT
    ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2015/05/total-geostrategical-blackout.html

    ΛΥΠΑΜΕ ΑΛΛΛΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΜΕΝΗ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ (ΔΙΑΔΩΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΚΛΠ) ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΣΙ(Ω)ΝΙΚΟΣ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑΣ Ή ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΡΧΗ ΧΑΟΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ…ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗΙΝΟ ΧΑΡΤΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΔΥΣΕΩΣ…Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ (ME ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΕΛΗΝΗΣ) ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΤΥΠΟΙΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» («ΤΙΓΡΗΣ») ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ (ΚΙΝΑΣ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ «ΔΡΑΚΟΥ»..ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΛΕΥΚΗΣ+ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ.
    ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ(ΝΑΤΟ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΙΝΑΣ (Π.Χ. ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ)…ΤΟΤΕ Η ΚΙΝΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΤΗ ΔΥΣΗ..
    ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ Η ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ COSCO ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΛΙΜΑΝΙΩΝ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ.
    ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΞΟΦΛΗΣΕ…ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ…
    ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

 2. ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ 12/25/2015 @ Δεκέμβριος 25, 2015 11:48 μμ

  ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ 666 ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ
  youtube.com/watch?v=TEZsF_eT7co

  ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ
  youtube.com/watch?v=oFNWyxKra-Y

  ΚΟΡΕΑ 777 ΩΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΤΟΥ 666 (ΔΥΣΗ) ΣΕ 888 (ΚΙΝΑ)
  youtube.com/watch?v=0SYCdfKxIS4

  Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΚΑΙ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΓΗΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ.

  ΕΞΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ, ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΤΕ!!!

 3. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 12/26/2015 @ Δεκέμβριος 26, 2015 12:30 πμ

  ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ:

  4ΟΝ: ΕΑΝ ΕΩΣ ΤΙΣ 2 ΜΑΪΟΥ ΤΟΥ 2011 ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΕΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡ-ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΕ ΠΟΛΙΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΜΗ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. (NOT MEMBER OF G.H.REES) ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΩΣ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ «Ο.Η.Ε.» ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ «999» ΜΕ ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ, ΜΕ ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟ ΤΡΙΤΟ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΠΟ ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΗΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ, ΤΩΝ ΚΟΡΕΑΤΩΝ, ΤΩΝ ΘΙΒΕΤΙΑΝΩΝ, ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΑΞΟΝΩΝ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ, ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

  STOP

  …………….

  ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΔΩ:

  Κυριακή, 3 Απριλίου 2011
  TEXT SIGNAL: G.H.REES TELEGRAPHIC ULTIMATUM “COSMIC – ETNA” OF PLANET SECURITY AND OF NATIONAL SECURITY OF THE “UNITED NATIONS” COUNTRIES
  ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2011/04/text-signal-ghrees-telegraphic.html

 4. Μαλλον εχει δουλεια γιατι ειναι το αντιστοιχο 166 στο Hong Kong & Macau

 5. Με μπερδευει αυτο που λετε Απο την τροχια του Κρονου.μπορειτε να μας το εξηγησετε΄΄

 6. ΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΕΟΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΑΣ, Ή ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΧΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΧΑΣΙΣ.
  ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ Ε?? ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΕΡΓΑΡΕΩΝ Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ. ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΧΑΣΙΣ, ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΩ, ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΚΛΠ

  • ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΕΑ. ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΛΟ ΑΥΤΑ ΠΕΤΑΓΕΣΕ ΣΑΝ Π***Α ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΙΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΣΟΥ.
   ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΣΟΦΙΑ…
   ΠΡΟΣ ΚΑΤΟΧΙΚΑ:
   ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΑΦΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΧΟΛΙΑ.

 7. Περί 999 και 153

  Ο εν λόγω αριθμός – 153 – τον οποίο ο ίδιος ο Πυθαγόρας θεωρούσε ιερό
  διαιρούμενος με το 265 μας δίνει την πλησιέστερη προσέγγιση της
  τετραγωνικής ρίζας τού 3 ( 1,73205… ) και εκφράζει την αριθμητική
  αναλογία τού ισοσκελούς τριγώνου μαθηματικός τύπος που ήταν γνωστός
  ακόμα και στον Αρχιμήδη ως «το μέτρον τού ιχθύος»
  Το ιχθυόμορφο δε σχήμα που σχηματίζεται από τη διατομή των δυο
  κύκλων είναι το περίφημο πρωτοχριστιανικό σύμβολο που λίγο – πολύ όλοι γνωρίζουμε.

  Ανάληψη κυκλικών μεταθέσεων των αριθμών που συνθέτουν το μυστηριώδη αριθμό 153, αυτό δίνει τη θέση με έξι πιθανούς συνδυασμούς: 153, 315, 531 και 351, 135, 513. Και:

  315 + 153 + 531 = 999
  135 + 351 + 513 = 999

  Ο αριθμός 999 είναι η αντιστροφή του 666 (ο αριθμός του θηρίου της Αποκάλυψης)
  Αυτή η αριθμητική παραδοξότητα αποδεικνύει ότι η «δύναμη» του θηρίου, 666, θα «ανατραπεί» από το 153, χαρακτηριστικό αριθμό του Χριστού, για να δώσει ως αποτέλεσμα 999, σύμβολο της εφαρμογής της θείας δικαιοσύνης. Έτσι ο Σατανάς θα αλυσοδεθεί για 1000 χρόνια, 999 + 1.

  ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ 21
  11 ἀνέβη Σίμων Πέτρος καὶ εἵλκυσε τὸ δίκτυον ἐπὶ τῆς γῆς, μεστὸν ἰχθύων μεγάλων ἑκατὸν πεντήκοντα τριῶν· καὶ τοσούτων ὄντων οὐκ ἐσχίσθη τὸ δίκτυον

  «Τριαδικός Θεός » = 999 (300+100+10+1+4+10+20+70+200+0+9+5+70+200+0)
  Προσοχή στο False duality (ψευδής δυαδικότητα) λοιπόν, οι 2 αυτοί αριθμοί είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*