Θρίλερ! Στον αέρα η δόση των 2 δισ ευρώ – Αγεφύρωτο το χάσμα με τους θεσμούς

Θρίλερ! Στον αέρα η δόση των 2 δισ ευρώ – Αγεφύρωτο το χάσμα με τους θεσμούς

Στον αέρα η δόση των 2 δις ευρώ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η δυστοκία που υπάρχει στην εξεύρεση συμφωνίας πρωτίστως για τα ισοδύναμα, τα γενόσημα και τις 100 δόσεις προκάλεσαν εμπλοκή στη σύγκλιση του Euroworking group το οποίο επρόκειτο να συνεδριάσει για να εξετάσει την πορεία και την πρόοδο στα προαπαιτούμενα.

Στη συνέχεια επρόκειτο να συνεδριάσει το Eurogroup τη Δευτέρα και να αποφασίσει για τη δόση των 2 δις, εφόσον βεβαίως βρισκόταν πολιτική λύση στο θέμα των “κόκκινων δανείων”, όπου παρά τη σύγκλιση που σημειώθηκε τις τελευταίες δύο ημέρες δεν έχει γεφυρωθεί το χάσμα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αν το Σαββατοκύριακο επιτευχθεί πρόοδος στις συζητήσεις που θα γίνουν με τηλεδιάσκεψη, το Euroworking group θα συνεδριάσει τη Δευτέρα πριν από το Eurogroup για να εξετάσει τα θέματα και να συντάξει έκθεση την οποία θα απευθύνει στο δεύτερο για να ανάψει το “πράσινο φως” για τα 2 δις ευρώ. Η ελληνική πλευρά είναι καθησυχαστική και διαμηνύει ότι θα βρεθούν οι λύσεις. Μάλιστα, πληροφορίες ανέφεραν ότι τις επόμενες ώρες επρόκειτο να ανακοινωθούν τα ισοδύναμα. Όμως, υπάρχουν δυσκολίες για τη φορολογία των παιχνιδιών του ΟΠΑΠ, αφού εκδηλώνονται αντιδράσεις τόσο στο εσωτερικό, από τους πράκτορες όσο και στο εξωτερικό από το κουαρτέτο.

Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως υπάρχει μεγάλη αντίδραση από ξένα funds που έχουν επενδύσει στη μετοχή του ΟΠΑΠ. Μάλιστα υποστηρίζουν πως ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα προκαλέσει δυσκολίες στη συμμετοχή στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου των τραπεζών, γιατί η ελληνική κυβέρνηση στέλνει ένα αρνητικό μήνυμα το οποίο επιπλέον θα επιδράσει ανασταλτικά στην προσέλκυση επενδύσεων.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


newsit.gr

3 thoughts on “Θρίλερ! Στον αέρα η δόση των 2 δισ ευρώ – Αγεφύρωτο το χάσμα με τους θεσμούς

  1. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ says:

    Θα το γεφυρώσουν…… θα το γεφυρώσουν…… η πρώτη φορά ‘’γαμιστερά’’ θα σκύψει στα τέσσερα και θα τον πάρει ολοοοοοοοοοοοοο μέσα……… χαρά στους ψηφοφόρους της !!!!!!

    Μπορεί να βγει και πάλι ο (σύ)Φιλης και να αμφισβητήσει την ελληνικότητα της Μακεδονίας , για παράδειγμα, έτσι ώστε να ασχολείται ο κόσμος με αυτό και αυτοι να υπογραφούν τη σταύρωση των ελλήνων…… Μπορεί η εφεδρεία των οβριών με το όνομα ‘’ Χρυσή Πορδή’’ να πλακώσει σε τίποτα χαστούκια κανένα άλλο προδοτοσκυλο για να κοιτά ο κοσμάκης αλλού την ώρα που προδότες θα κάνουν τη ‘’δουλειά’’ τους ……

    τα μάθαμε πια……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *