Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
23:07 - 28/10/2015

Τα γνωστά σεισμοσυννεφάκια και η επιβεβαίωση πριν ο αλέκτορ λαλήσει

Τα όμορφα – Αφύσικα – συννεφάκια, που εμείς αποκαλούμε σεισμοσυννεφάκια, πάνω κάτω όσοι διαβάζετε Κατοχικά Νέα, τα ξέρετε.

Είναι αυτά που μοιάζουν με προβατάκια στη σειρά.

Χθες λοιπόν ένας φίλος των Κατοχικών Νέων μας έστειλε μια φωτογραφία από την περιοχή του Ν. Καβάλας.

Τα γνωστά σε εμάς σεισμοσυννεφάκια…

Η συνομιλία και η απόδειξη ότι κάποιοι προκαλούν με τους αεροψεκασμούς και το χααρπάκι προκαλούν σεισμούς στην οθόνη σας:

seismosinefa 111 222
333

FACEBOOK: https://www.facebook.com/zaxarias.mytilinios

GOOGLE +: +Ζαχαρίας Μυτιληνιός 

Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανώνυμος 10/28/2015 @ 11:57 ΜΜ

    πολυ σωστα οι ανθρωποι ελενχουν πια τον καιρο διστυχος κι αυτοι ειναι τομαρια κι οχι καλοπροερετα δε το κανουν για καλο …………

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*