12:41 - 14/03/2021

Συνδεθείτε με τους Προγόνους σας – Φωτίστε το Γενεαλογικό σας Δέντρο …

Από: Μαρία Πέππα
Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, καλούμαστε να πάμε βαθιά μέσα μας για να αναδείξουμε το δικό μας μοναδικό φως, να νιώσουμε ειρήνη και κατανόηση όχι μόνο για τον εαυτό μας, αλλά για τα μέλη της οικογένειάς μας, για τους συνανθρώπους μας και τον κόσμο γύρω μας.

Έως σήμερα, έχω βοηθήσει και καθοδηγήσει αρκετούς ανθρώπους να ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο για να ανακαλύψουν προηγούμενες ζωές τους και για να τους αποκαλυφθούν πλευρές του εαυτού τους που χρειάζονταν θεραπεία και μεταμόρφωση.

Στόχος τους ήταν, να βρουν το πραγματικό σημείο εκκίνησης, την αρχική προέλευση, ενός προβλήματος ή ζητήματος που τους απασχολούσε συνήθως για πολλά χρόνια.

Όταν οι άνθρωποι βιώνουν το αρχικό συμβάν, είναι σε θέση να ανακουφιστούν από το άγχος, την κατάθλιψη, το τραύμα καθώς και όλες τις ανεπιθύμητες επιρροές που προκλήθηκαν από αυτό.

Είναι σημαντικό να έχουμε πρόσβαση στην πηγή των διάφορων συμβάντων που συνέβησαν στο παρελθόν μας.

Ένα εξαιρετικό παράδειγμα θα ήταν τα ζιζάνια στο γκαζόν σας. Μπορεί να τα κουρεύετε όταν κουρεύετε το γκαζόν σας, αλλά θα συνεχίσουν να επιστρέφουν εκτός κι αν κάνετε αυτή την επιπλέον προσπάθεια να σκάψετε τις ρίζες τους και να τα ξεριζώσετε από την πηγή τους.

Ενώ η παλινδρόμηση σε προηγούμενες ζωές είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο για να γαληνέψουμε και να ειρηνέψουμε με τον εαυτό μας, δεν είναι το μοναδικό. Με την δυνατότητα που μας παρέχει η υπνοθεραπεία μπορούμε να παλινδρομήσουμε πίσω στο χρόνο και να φωτίσουμε τις σκιές που καλύπτουν ακόμα και το γενεαλογικό μας δέντρο.

Όταν η αρχική αιτία δημιουργίας ενός προβλήματος δεν έχει προκληθεί σε ετούτη την ζωή ή από το κάρμα που μεταφέρει από προηγούμενη ζωή, ενδέχεται να οφείλεται σε κάτι που συνέβη στους προγόνους μας.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, οι σύγχρονοι επιστήμονες θεωρούν πλέον ότι έως και το πενήντα τοις εκατό των χαρακτηριστικών της προσωπικότητάς μας επηρεάζεται από το γενεαλογικό μας δέντρο. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να συντονιζόμαστε όχι μόνο με τις προηγούμενες ζωές μας, αλλά επίσης και με τις ζωές των προγόνων μας, εάν θέλουμε να δημιουργήσουμε τη βέλτιστη θεραπεία στη ζωή μας.

Αυτό ακριβώς επιτυγχάνει η γενεαλογική παλινδρόμηση και ο σκοπός του video ¨Συνδεθείτε με τους προγόνους σας – φωτίστε το γενεαλογικό σας δέντρο¨ που δημιούργησα για εσάς, είναι να αποκτήσετε μια έστω και ελάχιστη βιωματική αίσθηση του πως λειτουργεί αυτή η διαδικασία και αυτό σε λιγότερο από μισή ώρα.

Εάν περιστασιακά αφιερώναμε λίγο από το χρόνο μας για να στείλουμε θεραπευτικό φως στην οικογένειά μας, αντί να το κάνουμε μόνο όταν δημιουργείται κάποια κρίση, δεν φαντάζεστε κατά πόσο ελαφρύτεροι θα μπορούσαμε να νιώσουμε.

Έχω διαπιστώσει ότι όταν θεραπεύουμε τα τραύματά μας, όταν προσφέρουμε την εθελοντική μας βοήθεια στους γονείς και τους προγόνους μας:

.Αισθανόμαστε πιο ήρεμοι και συμπονετικοί

.Αλλάζουμε εμείς και το πρόσφατα διευρυμένο φως μας, συμπαρασύρει και τους ανθρώπους του περιβάλλοντός μας βελτιώνοντας σημαντικά τον τρόπο που αλληλοεπιδρούμε μεταξύ μας

.Το δώρο της θεραπείας συνεχίζει να απλώνει τα πλοκάμια του εκθετικά και τα οφέλη μπορούν να γίνουν αισθητά και να αγκαλιάσουν ακόμα και τις επόμενες γενιές

Είμαστε όλοι μια ανθρώπινη οικογένεια και τα ψυχικά συμβόλαια που συνάψαμε για να μοιραστούμε μεταξύ μας την ζωή αυτού του κόσμου, μπορούμε να τα εμπλουτίσουμε τόσο πολύ, όσο δεν θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε εάν δεν μπούμε στην διαδικασία να δοκιμάσουμε και να βιώσουμε την εμπειρία.

Σας εύχομαι γαλήνιο ταξίδι τώρα και για πάντα …

hypnotherapy4u.gr

Loading...
Σχετικά με maria peppa
Κλινική Υπνοθεραπεύτρια & Stress Management Coach. Η κατανόηση της λειτουργίας του Νου, η Διευρυμένη Αντίληψη & Συνειδητότητα, η Εξερεύνηση του Αγνώστου, είναι ο Κόσμος που με Μαγεύει ... Μάλλον κι εσένα, για να είσαι Μαζί μου Εδώ ... Σε καλωσορίζω λοιπόν στον κόσμο εξερεύνησης πέρα από το Γνωστό που τόσο απλόχερα το Κατοχικά Νέα σου προσφέρει … καθώς κ Κοντά μου ... Μείνετε συντονισμένοι ... Καλή Δύναμη σε Όλους μας ... Αποδοχή & Αγάπη για τον Εαυτό κι αυτό που τον Περιβάλλει ...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh