17:45 - 02/11/2015

Σε πέπλο ομίχλης βυθίστηκε το Λονδίνο – Εντυπωσιακές εικόνες

Σε πέπλο ομίχλης βυθίστηκε το Λονδίνο – Εντυπωσιακές εικόνες

Για δεύτερη ημέρα η βρετανική πρωτεύουσα ξυπνά στο… σκοτάδι της ομίχλης. Οι επισκέπτες του Λονδίνου ενημερώθηκαν ότι θα χρειαστεί να οπλιστούν με υπομονή, αφού τα δρομολόγια από τα δύο μεγάλα αεροδρόμια της πόλης αναμένεται να αναβληθούν και σήμερα, έπειτα από δεκάδες ακυρώσεις την Κυριακή.

Η πυκνή ομίχλη απλώνεται από το πρωί της Δευτέρας στην κεντρική και νότια Αγγλία, περιορίζοντας την ορατότητα σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων, όπως μεταδίδει σε άρθρο της η Guardian. Οι προβλέψεις αναμένουν την ομίχλη να καθαρίσει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συνολικά ακυρώθηκαν περισσότερες από 100 πτήσεις εξαιτίας των καιρικών φαινομένων.

Παρά τις προφανείς δυσκολίες, η πυκνή ομίχλη έδωσε και εντυπωσιακές εικόνες, από Λονδρέζους και επισκέπτες της πόλης που βρέθηκαν στο Λονδίνο αυτές τις ημέρες.

13 11 12

 

zougla.gr

Loading...
Loading...
Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Η ΟΕΑ [ ΞΑΝΑ ] ΤΕΣΤΑΡΕΙ…ΠΙΑΣΤΕ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΧΙΡΟΣΙΜΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  2. Έτσι ήταν και χτες και σήμερα και η Στουτγκάρδη.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*