Πολιτικών λαμόγιων συνέχεια …βαρέλι δίχως πάτο οι αρπαχτές!!!

εφημεριδα

Για τη λίστα με τους καταθέτες Ελβετίας που μας ήρθε από τη Γερμανία ξέρετε ήδη. Ε, λοιπόν ξέρετε πως την αποκαλούν οι οικονομικοί εισαγγελείς που ελέγχουν τη λίστα Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας με τα 10.588 ονόματα καταθετών σε ελβετικές τράπεζες :« λίστα του ιλίγγου» !

«Είδα τα ποσά και έχω ζαλιστεί. Με έπιασε ίλιγγος. Είναι μια λίστα που ζαλίζει» είπε ένας εξ αυτών στο Βηματοδότη. Και εξήγησε γιατί. Ο μέσος όρος των καταθέσεων που πλασάρονται στη λίστα είναι 1,5 εκατ. ευρώ. Το μικρότερο ποσό είναι 300.000 ευρώ και το μεγαλύτερο 56 εκατ. ευρώ! Αμέσως μετά υπάρχει μια κατάθεση των 48 εκατ. ευρώ, δυο-τρεις των 16 εκατ. ευρώ και πολλές των 2,1 εκατ. ευρώ, των 2,8 εκατ. ευρώ και των 1,8, εκατ. ευρώ. Κατά τον οικονομικό εισαγγελέα, οι ελληνικές ελεγκτικές αρχές «έπιασαν λαβράκι», όπως είπε, και άρχισε ήδη η διαδικασία ταυτοποίησης των ονομάτων.

Πόσος χρόνος θα απαιτηθεί ώστε να γίνει αυτή η ταυτοποίηση παραμένει άγνωστο. Στη λίστα αυτή υπάρχουν συνολικές καταθέσεις 6,5 δισ. Ευρώ.

pitsirikidotnet.gr


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

4 thoughts on “Πολιτικών λαμόγιων συνέχεια …βαρέλι δίχως πάτο οι αρπαχτές!!!

 1. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ says:

  H κλασσική παραμύθα όταν πρόκειται να σφαγιάσουν και πάλι τους πολίτες με εξοντωτικά μέτρα……

  Οσο βλάκας πια και είναι κανείς το έχει εμπεδώσει το κόλπο…… και πάντα κάποιος γερμανός θα είναι στο ‘’κόλπο’’ μιας και πάντα εκεί καταλήγουν ΟΛΑ τα έσοδα…… δώρων άδωρον για Έλληνες πολίτες….

  Βρήκαν και πολιτικούς αντίπαλους …… που ως δια μαγείας αυτοι και πάλι θα βγουν λάδι….. ο Παπαντωνίου έδειξε το δρόμο…..

  Φάε νεοέλληνα σανό…… η μάλλον ξανα φάε…….

  https://www.youtube.com/watch?v=zOHaj3VOs-0

 2. Ανωνυμος says:

  Είδαμε τι έγινε με την λίστα Λαγκάρντ ,δεν την έλεγξαν γιατι είχε μαύρες καταθέσεις πολιτικών ,την άφησαν στην άκρη και τωρα θα πιάσουν την καινούργια που εχει καταθέσεις πολιτων ,αυτες ειναι ανώδυνες για τους ελεγκτές .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *